• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • οδικές μεταφορές επιβατών

Αποτελέσματα για

Οδικές μεταφορές επιβατών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. INFINITY LUXE

  Γαλλία

 2. TRANSPORT SERVICES FRANCE

  Γαλλία

 3. TELEPORTALYON.

  Γαλλία

 4. XLNS TRANSFER THESSALONIKI

  Ελλάδα

  Εταιρία μεταφοράς προσώπων (Taxi Services) για επαγγελματικούς και τουριστικούς προορισμούς. Η Xlns transfer services αναλαμβάνει μεταφορά προσώπων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης (Airport Transfers) με ιδιόκτητο στόλο. Στην Xlns φροντίζουμε για τις ασφαλείς μετακινήσεις των πελατών μας. Ο αυστηρός επαγγελματισμός στις υπηρεσίες που παρέχουμε και η εμπειρία μας είναι χαρακτηριστικά της εταιρίας μας. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την οικονομική, γρήγορη και έγκαιρη μετακίνηση σας από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Airport Transfer) στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, τα τουριστικά θέρετρα της Χαλκιδικής( Transfer Halkidiki). Αλλά και από οποιοδήποτε άλλο σημείο επιθυμείτε προς τον προορισμό σας όπου κι αν βρίσκεται αυτός εντός και εκτός Ελλάδας. Αν ταξιδεύετε σε group, η XNLS Transfer services διαθέτει 4θέσια και 9θέσια taxi επιβατικά οχήματα και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με ομαδικές κρατήσεις, ώστε να απολαύσετε όλοι μαζί την διαδρομή σας. Ο στόλος της εταιρίας μας διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άνετη μετακίνηση σας και την κατάλληλη μεταφορά των αποσκευών σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στα Αγγλικά. Οικονομικές υπηρεσίες ταξί στην Θεσσαλονίκη, με εύκολο σύστημα κράτησης μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό, όχημα για την μεταφορά σας.

 5. CDL TOUR LTD

  Ελλάδα

  Η CDL TOUR ΕΠΕ είναι τουριστικό γραφείο, εδρεύει στην Αθήνα, στη Νέα Ιωνία και παρέχει τουριστικές υπηρεσίες και ενοικιάσεις πολυτελών τουριστικών λεωφορείων. Στοιχεία Μητρώου ΕΟΤ: 0259E600007400801, μέλος της HATTA και αρ. ΓΕ.ΜΗ: 5794501000. H εταιρία μας εφαρμόζει το Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ELOT EN 9001: 2015 για τις δραστηριότητες "Υπηρεσίες μεταφοράς με τουριστικά λεωφορεία". Ο στόλος μας αποτελείται από πολυτελή πούλμαν 9-72 θέσεων, με άψογη τεχνική συντήρηση, ελεγμένα επιμελώς σε θέματα ασφαλείας, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και επανδρωμένα με έμπειρους και ευγενικούς οδηγούς. Παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης λεωφορείων για τις μετακινήσεις σας και τις περιηγήσεις σας, για εξερχόμενο και εισερχόμενο τουρισμό, για μικρά ή μεγάλα groups ταξιδιωτών. Ενοικιάσεις τουριστικών λεωφορείων για: Μεταφορές εισερχόμενου τουρισμού Μεταφορές από/προς αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς Μισθώσεις από ιδιώτες για μεταφορές σε κοινωνικές υποχρεώσεις & αναψυχή Μεταφορές επιβατών κρουαζιέρας σε αξιοθέατα Μεταφορές και μετακινήσεις για επαγγελματικά ταξίδια Ιδιωτικές εκδρομές και περιηγήσεις Μισθώσεις πούλμαν για εκδρομές τουριστικών γραφείων Μεταφορές Συλλόγων, Κ.ΑΠ.Η, Ενοριών Μεταφορές Αθλητικών Σωματείων, Εταιρειών, Σχολείων Παρέχουμε: Έμπειρους οδηγούς, Φιλικότητα, Επαγγελματισμό, Συνέπεια, Αξιοπιστία, Πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία, Διαθεσιμότητα, Προσαρμοστικότητα, Ανταγωνιστικές τιμές και Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

  Όλα τα προϊόντα για "οδικές μεταφορές επιβατών"

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ATHENSTRANSPORTS.EU

  Ελλάδα

  ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Υποδοχή και Μεταφορά τουριστών από αεροδρόμια και λιμάνια προς τον επιθυμητό προορισμό Μεταφορά Συνέδρων και Επισκεπτών σε Εκδηλώσεις, Συνέδρια και Εκθέσεις. Εξυπηρετούμε ειδικά, κεντρικά σημεία μεταφοράς όπως Αεροδρόμιο Αθηνών, Λιμάνια Αττικής, Σταθμούς Τραίνων, Λεωφορείων, Ξενοδοχεία ή οποιοδήποτε άλλο μέρος, σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ από και πρός την Αθήνα. Οι επαγγελματίες οδηγοί της θα σας περιμένουν στο σημείο αφίξεώς σας, κρατώντας μια ευδιάκριτη πινακίδα με το όνομα σας. Θα σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας για να επιβιβαστείτε με άνεση στο αυτοκίνητο, μέχρι το τελικό προορισμό σας. Κατά τη παραλαβή σας από Ξενοδοχεία, η ρεσεψιόν θα σας ενημερώσει για την άφιξη μας. Όλες οι αφίξεις παρακολουθούνται για πιθανόν αλλαγές ώστε να είμαστε εκεί τη σωστή ώρα και να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία σας για την εύρεση ταξί, χωρίς άγχος για τις αποσκευές σας ή επιπλέον χρεώσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

 2. AIRPARK

  Ελλάδα

  Με βάση τις ικανότητες, τη βαθιά γνώση του χώρου του parking και των αναγκών του, είμαστε μετά από μια μακρά πορεία σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες parking αεροδρομίου προς τους πελάτες μας και πρωτοποριακές υπηρεσίες, για την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς και το κέρδος του τελικού καταναλωτή.Προσεκτικός υπήρξε εξ’ αρχής ο σχεδιασμός των υπηρεσιών μας με πραγματικά υψηλά standards. Άνετο parking, Οικονομικές τιμές (40%-50%), Lounge μετάβαση προς και από το αεροδρόμιο δωρεάν, Extra παροχές για το αυτοκίνητο σας, Επαγγελματική εξυπηρέτηση. Εξασφαλίστηκε έτσι κορυφαία ποιότητα όπου μας επιβράβευσε η ανταπόκριση των πελατών μας.11.000 ικανοποιημένοι πελάτες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας και μετακινούνται με την Airpark από και προς το αεροδρόμιο καθώς γνωρίζουν ότι εμείς εργαζόμαστε αποκλειστικά για αυτούς.Αξιοπιστία υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού προς κάθε μας πελάτη.

 3. AGT ATHENS GREECE TRANSFER & TOURS

  Ελλάδα

  Visitors who wish to travel alone, couples, families, groups of people who share the journey, employees who travel for business purposes alone or in groups, travelers who meet to travel in a particular trip of their choice together, people who share a common travel desire: To travel safely, comfortably, without any delay in travel times, within clean vehicles, with clean and friendly professional drivers, and with additional tour services during their journey and the site of their visit, are the primary customers of Athens Greece Transfer & Tours. In Athens Greece Transfer & Tours, the driving behavior, cleanliness, respect, consistency and love to travel meet the wishes of the travelers offering everything the passenger of the vehicle wishes for an unobstructed journey. Transfers and tours in areas that present touristic interest in Athens and throughout Greece. In Athens Greece Transfer & Tours the relocation services are carried out in the most ideal way for the people traveling to Greece for tourism: by providing tour services, both during the journey-transfer and the destination point. Our guides are all professionals qualified and licensed tour guides, members of the Panhellenic Federation of Tourist Guides, who share the same values, principles and goals with Athens Greece Transfer & Tours and travel together with the drivers of our vehicles, with endless passion and enthusiasm.

 4. MANDALOS TOURS

  Ελλάδα

  Το 1989 , ιδρύσαμε το Γραφείο Γενικού Τουρισμού, Mandalos tours , με σκοπό να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τουρισμού. Στόχος μας το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Βασικός παράγοντας στην επίτευξη των στόχων μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας, η σωστή επιλογή των συνεργατών μας, και η διαρκής ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις τόσο τις εμπορικές όσο και τις τεχνολογικές σε συνδυασμό με τη κατανόηση των αναγκών των πελατών μας. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, σεβασμό στο πελάτη και τις ανάγκες του, έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε άρτια ταξίδια διακοπών, γαμήλια ταξίδια, συνέδρια, προσκυνηματικές εκδρομές, σχολικές εκδρομές, εκδρομές συλλόγων αλλά και ομαδικά ταξίδια αναψυχής. Διαθέτουμε ιδιόκτητα πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία επανδρωμένα από έμπειρους οδηγούς με τουριστική παιδεία και διαρκή επιμόρφωση, για να κάνουν το ταξίδι σας ακόμα πιο ευχάριστο. Στην πορεία των χρόνων λειτουργίας μας, διακρινόμαστε για τη συνέπεια, την καινοτομία, την ποιότητα των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών μας, ακολουθώντας μια ανοδική σταθερή πορεία. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, σαν να φροντίζαμε το δικό μας ταξίδι, είναι μια φιλοσοφία ζωής γιατί πιστεύουμε πως η ζωή μας είναι ένα ταξίδι.... «Το ταξίδι, όπως και η αγάπη, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.» Alain de Botton, Ελβετός συγγραφέας

 5. ATHENS TRANSFERS

  Ελλάδα

  H AthensTransfers, εδώ και 17 χρόνια, είναι η πρώτη οργανωμένη ομάδα ιδιοκτητών ταξί στην Ελλάδα, με τεράστια εμπειρία στο χώρο των επαγγελματικών και ιδιωτικών μετακινήσεων και με …χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ανά τον κόσμο! . Αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς, κατόχους πιστοποιητικών καταλληλότητας από το υπουργείο Μεταφορών και Τουρισμού, οι οποίοι είναι πολύγλωσσοι, διακριτικοί και εξυπηρετούν με συνέπεια το έργο που αναλαμβάνουν, έχοντας σα γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη.

 1. AUTOCARES MARTÍNEZ

  Ισπανία

  Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε υπηρεσία με πούλμαν : έκτακτη και τακτική οδική μεταφορά επιβατών. Ειδικοί στις διακριτές υπηρεσίες, τουριστικές μεταφορές.

 2. TRANSFER VIP BARCELONA

  Ισπανία

 1. PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS

  Πορτογαλία

 2. AUTONOLEGGIO ESSE PI

  Ιταλία

 3. PRESTIGEDRIVE VTC ( PRESTIGE DRIVES PARIS )

  Γαλλία

 4. AJM TOURING CHAUFFEURED SERVICES

  Γαλλία

 5. STAR TOURISME SERVICES

  Γαλλία

 6. LE PETIT TRAIN DE SAINT-MALO

  Γαλλία

 7. ULTRABUS MALLORCA TRANSFERS

  Ισπανία

 8. FALCON TRAVEL

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. THIERRY COURSES SAS

  Γαλλία

 2. AUTO ANDALUCIA BUS S.L

  Ισπανία

 3. TIMEBUS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. Y-DRIVE

  Βέλγιο

 5. VIP TRANSFER FROM ANTALYA AIRPORT

  Τουρκία

 6. NCC DISABILI PUGLIA - TRASPORTO DISABILI

  Ιταλία

 7. GORSELE

  Βέλγιο

 8. EL CASTROMOCHO S.A.

  Ισπανία

 9. KARADAYI EVDEN EVE NAKLIYAT

  Τουρκία

 10. STRADA TOUR

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οδικές μεταφορές επιβατών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.429 επιχειρήσεις