• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ξυλοκάρβουνα

Αποτελέσματα για

Ξυλοκάρβουνα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BOOMEX GMBH

  Γερμανία

  BOOMEX – μια ιστορία επιτυχίας «Made in Germany». Η επιχείρηση BOOMEX GmbH βασίζεται σε μια πείρα άνω των 30 ετών. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, η επιχείρηση αναγνωρίστηκε για τα υψηλής ποιότητας και πολύ ασφαλή προσανάμματά της και τα προσανάμματά της για ψησταριές. Σήμερα, συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των μεγαλύτερων προμηθευτών προσαναμμάτων και προσαναμμάτων για ψησταριές. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας BOOMEX σε όλη τη Γερμανία σε καταστήματα για μαστορέματα, σε βενζινάδικα και σε μερικά πολυκαταστήματα. Επίσης, θα βρείτε τα προϊόντα μας σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης. . Αξιοποιούμε την καινοτομία μας για να αναπτύξουμε νέες ιδέες και να επιτύχουμε μια σταθερή ανάπτυξη. Έτσι, τα προϊόντα μας βελτιστοποιούνται διαρκώς και δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη με την κανονική έννοια του όρου. Η αποθήκη μας στο Essen καταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. Επιπλέον, αναδιοργανώσαμε τον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας γύρω από τα προσανάμματα και τα προσανάμματα για ψησταριές.

 2. JAN PELLET

  Κάτω Χώρες

  Η JANPellet είναι ένας προμηθευτής ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ που ιδρύθηκε το 2021 με έδρα στην πόλη Alkmaar, Ολλανδία. Η γραμμή μας προϊόντων διαθέτει πιστοποίηση, είναι οικολογική και προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΕΛΕΤ - ξύλινα πέλλετ Enplus A1, ξύλινα πέλλετ ανώτατης ποιότητας και βιομηχανίες μποίλερ με ξύλινα πέλλετ. ΞΥΛΟΚΆΡΒΟΥΝΑ - ξυλοκάρβουνο μέτριας έως σκληρής πυκνότητας σκληρού ξύλου Αυστραλίας Με ελάχιστο καπνό και λεπτό άρωμα. ΚΑΥΣΟΞΥΛΟ - Τα καλύτερα αποξηραμένα κούτσουρα σε ξηραντήριο από σημύδα, βελανιδιά, μελιά, και δρυς με εγγυημένη περιεκτικότητα υγρασίας κάτω από 18%. Τα κούτσουρα μας είναι κατάλληλα για κλιβάνους καύσης ξύλου και σε ανοικτές εστίες και επειδή αποξηραίνονται σε ξηραντήρια, διαθέτουν υψηλές αξίες ενέργειας και θέρμανσης ώστε να σας εξασφαλίσει ζεστασιά απολαμβάνοντας το τζάκι σας! ΠΑΛΕΤΕΣ - Σε διάφορα μεγέθη και από διάφορα υλικά για γενική χρήση αποθήκευσης και διανομής. Η JANPellet δεσμεύεται να προσφέρει μόνο την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής και να παραδώσει ξύλινα πέλλετ, καυσόξυλα, ξυλοκάρβουνα και παλέτες ανώτατης ποιότητας εντός πέντε ημερών! Επικοινωνήστε με την φιλική μας ομάδα και αποκτήστε την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης και τιμής στην αγορά.

 3. TESSELATE AB

  Σουηδία

 4. DREWNEX POLAND

  Πολωνία

  Αναζητάτε ποσότητες καυσόξυλου χονδρικής ; Η Drewnex θα σας εφοδιάσει τακτικά με καυσόξυλα, στο κατάστημα σας, στον έμπορο σας χονδρικής ή στην αποθήκη σας καυσίμων. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.Για δύο δεκαετίες, εφοδιάζουμε εγχώριους και ξένους πελάτες χονδρικής σε περισσότερες από 10 χώρες, εκ των οποίων η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ. Χρησιμοποιούμε την ανώτατη ποιότητα ξύλου που προέρχεται από τα κρατικά δάση της Πολωνίας, με πιστοποίηση από την FSC. Κατά την ετήσια μας προσφορά χονδρικής, διαθέτουμε ξύλα από τα πιο φημισμένα φυλλόβολα δέντρα: βελανιδιά, σημύδα, οξιά, μελιά, δρυς, και κωνοφόρα πεύκο και ερυθρελάτη. Τα καυσόξυλα και οι εστίες της Drewnex ιδανικά για μοντέρνες, οικολογικές και παραδοσιακές εστίες, καυστήρες και σόμπες καυσόξυλων. Επεξεργαζόμαστε ετησίως 150000 κ.μ ξύλου, η ικανότητα σε κυβικά μέτρα του θαλάμου μας ξήρανσης είναι 2000 κ. μ και μια ομάδα χιλίων και παραπάνω καταρτισμένων υπαλλήλων εργάζεται για την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας Διαθέτουμε μια σύγχρονη και καινότομη παραγωγική γραμμή εξοπλισμένη με 10 μηχανήματα πριονίσματος Hakki Pilke που μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε σχεδόν οποιαδήποτε παραγγελία. Ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, το ξύλο κόβεται σε τρία ή περισσότερα τεμάχια με μέσο μήκος περίπου 30 εκατ. Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην συσκευασία και στην μεταφορά των προϊόντων μας. Για αυτό και αναπτύξαμε την προσωπική μας σύνθεση κουτί-παλέτα.

 5. EWEN INTERNATIONAL SARL

  Καμερούν

  Η Ewen International Sarl ιδρύθηκε το 2017. Φημιζόμαστε διεθνώς, στον τομέα της ξυλείας και σας προσφέρουμε αποκλειστικά και μόνο το καλύτερο. Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα ξύλινα προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά του ξύλου. Χάρη σε δίκαιες συναλλαγές και στην δέσμευση μας να σας προσφέρουμε αποκλειστικά και μόνο το καλύτερο, καταφέραμε να αποκτήσουμε εξαίρετη φήμη στον τομέα των ξύλινων προϊόντων. Το κοινό μας συμφέρον για το εμπόριο των προϊόντων ξυλείας μας δίνει μια εκπληκτική δύναμη στην βιομηχανία των εξαγωγών. Είμαστε εξαγωγείς από το Καμερούν και αποστέλλουμε σε όλο τον κόσμο. Είμαστε οι κύριοι εξαγωγείς, έμποροι και προμηθευτές προϊόντων ξυλείας καλής ποιότητας, ξεκινώντας από την τροπική ξυλεία, κορμούς, τετράγωνα κούτσουρα, πριστή ξυλεία, ξυλοκάρβουνα βιομηχανικής χρήσης και εστιατορίου και πολλά άλλα που προέρχονται από το Καμερούν. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CARBOEXPOR

  Ισπανία

 2. CARL WARRLICH GMBH

  Γερμανία

 3. TUBINI GABRIELE & GIACOMO S.N.C.

  Ιταλία

 4. CARBON BOX WOOD CHARCOAL

  Ελλάδα

  Η CarbonBox , μιά από της σοβαρότερες και αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου εμπορίας ξυλοκάρβουνου, έχει σαν σκοπό την διατήρηση της εμπιστοσύνης των υφιστάμενων πελατών της παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και την δημιουργία νέων πελατών πανελλαδικά αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεών της. Σας καλούμε να ξεφυλλίσετε τα προϊόντα μας σε αυτή την ιστοσελίδα έτσι ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά ζητάτε αλλά επίσης να μας δώσετε και την χαρά μιας προσωπικής επαφής για να σας επιδείξουμε τα προϊόντα μας.

 5. GERMES TRADING HOUSE, LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία "Trading House" GERMES " ιδρύθηκε στις αρχές του 2014. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η πώληση ξύλινων προϊόντων. Τον Ιούλιο 2014, η εταιρεία συμμετέχει στην διεθνής πρώτη έκθεση Ρωσία-Κίνα που διεξάχθηκε στην πόλη Χαρμπίν. Το 2015, η εταιρεία προωθεί ενεργά το ξυλοκάρβουνο. Ως αποτέλεσμα, υπογράφτηκε σύμβαση για τον ανεφοδιασμό ξυλοκάρβουνων με την Tau-Ken Temir LLP στην πόλη Καραγκάντα, στην Δημοκρατία του Καζακστάν, για την παραγωγή σιλικόνης. Το 2016, ξεκινά ο ανεφοδιασμός πέλλετς καυσίμων στην περιοχή του Ομσκ. Διευρύνοντας την παρουσία της στην αγορά των καυσίμων στην περιοχή, θα αναλάβει τον εφοδιασμό μπρικετών καυσίμου Nestro το 2018. Την ίδια χρονιά, η εταιρεία ξεκινά την προώθηση των μπρικετών ξυλοκάρβουνου pini kay. Από το 2018, η εταιρεία αναπτύσσει την γκάμα των προϊόντων της και παρουσιάζει 100% φυσικά φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας, το πρώτο σουσάμι, φυστίκι, κολοκύθα, φουντούκι, σταφίδα, κουκουνάρι, παπαρουνόσποροι με πίεση εν ψυχρώ. Ο εμπορικός οίκος "GERMES" προσφέρει φυσικά και ποιοτικά προϊόντα Σιβηρικής παραγωγής. Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας

 1. TERMINALTRADE LTD

  Ρωσία

  Η Terminaltrade Ltd ιδρύθηκε το 2016. αναλαμβάνει τον σχεδιασμό βιομηχανικού εξοπλισμού για την απανθράκωση του ξύλου και την κατασκευή ξυλοκάρβουνου πρώτης ποιότητας σε ιδιόκτητο εξοπλισμό. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ – όλες οι πρώτες μας ύλες είναι μη εγκληματικής προέλευσης και αναγράφονται στο λογιστικό σύστημα κρατικής ξυλείας Unified State Automated Information System για τις συναλλαγές και λογιστική καταγραφή της ξυλείας. ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ- χρησιμοποιούμε μόνο σημύδα για την κατασκευή ξυλοκάρβουνων. Κατά την καύση της σημύδας, δεν προκύπτει καμία ξένη οσμή. ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ- 'όλα τα προϊόντα περνούν από γραμμή διάτμησης προ-συσκευασίας. Εκτός από την συσκευασία μας με την ονομασία BBQLOGY, μπορούμε, αν το επιθυμείτε, να συσκευάσουμε το κάρβουνο σας σε τσάντες κραφτ με το δικό σας εμπορικό σήμα. Το 2019, η εταιρεία πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο του συστήματος πιστοποίησης κατά FSC. Το 2021, επιβραβευτήκαμε με το περιφερειακό βραβείο της Kostroma Region Administration – Εξαγωγέας της χρονιάς στην βιομηχανική ζώνη το 2020.

 2. PROTONCARBON

  Ελλάδα

  Η επιχείρησή μας ξεκίνησε με την παραγωγή φυτικού κάρβουνου για ψησταριές και τα τελευταία χρόνια εισάγει φυτικό άνθρακα από τη Νότια Αμερική και μπρικέτες από πριονίδια από την Μαλαισία. Τα προϊόντα μας είναι παγκοσμίως γνωστά για την ποιότητά τους. Έχουν μια σταθερή καύση, χωρίς οσμές, φιλικό προς το περιβάλλον, με πολύ λίγα υπολείμματα στάχτης. Λόγω όλων αυτών των πλεονεκτημάτων, τα προϊόντα μας είναι από τα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά. Ο κύριος στόχος των δραστηριοτήτων μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 1. INFINITY MERCHANT SL

  Ισπανία

  Η επιχείρηση κύρους Infinity Merchant SL είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο ως έμπορος, προμηθευτής, διανομέας, χονδρέμπορος και εξαγωγέας γεωργικών τροφίμων, στερεών ορυκτών και φυσικών πόρων. Σε συνεργασία με την "αδελφή" επιχείρηση, Macmaxes And Associates Nigeria Limited, θέλουμε να προάγουμε το εμπόριο και τις συναλλαγές. Οι πελάτες μας μπορούν να εφοδιαστούν σε εμάς με ξύλο, με κελύφη καρύων φοίνικα, με εξαγωγείς εν θερμώ και με πίεση για κάρυα φοίνικα, με άνθρακα από σκληρή ξυλεία, με κάρυα από πικρή κόλα Clusiaceae κ.λπ.

 2. MAUROBERA

  Ουρουγουάη

  H MAUROBERA SA κατασκευάζει και διανέμει χονδρικά ΚΑΡΒΟΥΝΑ και ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ, με έδρα στο Μοντεβίντεο της Ουρουγουάης και παραγωγικούς εγχώριους χώρους στην περιοχή Τσάκο της Αργεντινής και στην Παραγουάη. Από το 1995 τα προϊόντα μας πουλιούνται υπό διάφορα εμπορικά και ιδιωτικά σήματα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η MAUROBERA SA παράγει μπρικέτες από κάρβουνο, κάρβουνο σε κομμάτια, κάρβουνο φυλλοβόλου, πλανισμένη ξυλεία, πριονισμένη ξυλεία και κορμούς ξύλων.

 3. GROUPE BORDET

  Γαλλία

  Ο όμιλος BORDET MAITRES FEUX ειδικεύεται στην παραγωγή ξυλοκάρβουνου υψηλής ποιότητας στη Γαλλία : ξυλοκάρβουνα για μπάρμπεκιου, για εστιατόρια, για γκριλ, ξυλοκάρβουνα για ευρεία διανομή, ξυλοκάρβουνα για όλες τις βιομηχανίες, ξυλοκάρβουνα για ψησταριές. Οι διάφορες μονάδες παραγωγής στη Γαλλία του ομίλου BORDET MAÎTRES FEUX διασφαλίζουν την ασφάλεια του εφοδιασμού σε γαλλικά εμπορικά κέντρα με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της εφοδιαστικής…

 4. CARBONES REINARES

  Ισπανία

  Είμαστε η επιχείρηση Carbones Reinares, μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από περισσότερο από 25 έτη και δραστηριοποιείται στον τομέα των στερεών καυσίμων. Ειδικευόμαστε στη διανομή φυτικού άνθρακα και παράγωγων προϊόντων για τον ξενοδοχειακό τομέα, τη βιομηχανία, συγκροτήματα κατοικιών και ιδιώτες.

 5. APOSTOLOU, JO&JOHNNY LLP

  Ελλάδα

  Πωλειται Πελλετ αριστης ποιοτητος . Απο ξυλο οξιας και δρυος μονο. Πωληση αποκλειστικα υπερχονδρικη. Τιμη 115 ευρω ο τονος.Πωλούνται Ξυλοκάρβουνα ιδανικά για ψήσιμο. Άριστη ποιότητα Ευρωπαϊκού εργοστασίου παραγωγής. Σε συσκευασίες των 5, 10, 20 κιλών. Τιμή από 260 ευρώ ο τόνος.

 6. TZEMIS THEODOROS

  Ελλάδα

  Εμποριο Χονδρικο-Λιανικο καυσοξυλων ξυλοκαρβουνου πασσαλων καστανιας

 7. XOYSEINOGLOY S.A

  Ελλάδα

  Ξυλα - καυσοξυλα -μπριγκετα-ξυλανθρακα-καρβουνα-πελετ-εμπορια μεταλλων (αλουμινιου, χαλκου, ορειχαλκου, ανοξειδωτου)

 8. UWE GRIGOLEIT VERTRIEBSAGENTUR

  Γερμανία

 1. HEYDE ENERGIE GMBH

  Γερμανία

 2. K.D.A. INTERIEUR & DESIGN

  Κάτω Χώρες

 3. PARAVOZ

  Ουκρανία

 4. MAXPARTNER KFT

  Ουγγαρία

 5. TEMPO MADENCILIK KÖMÜR SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 6. AXTSCHLAG GMBH

  Γερμανία

 7. GRANDE CHARCOAL & BBQ

  Τουρκία

 8. DOGA CHARCOAL

  Τουρκία

 9. EMBALLAGE CODERRE PACKAGING INC.

  Καναδάς

 10. UVTKOM

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξυλοκάρβουνα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

340 επιχειρήσεις