• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ντιζάιν έπιπλα

Αποτελέσματα για

Ντιζάιν έπιπλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Γαλλία

  ΑΤΕΛΙΕ JEAN PERZEL : καλλιτέχνης, δημιουργός φωτιστικών του κρουαζιερόπλοιου Νορμανδία και του Μεγάρου των Εθνών (ΟΗΕ) στην Γενεύη. Δημιουργός κατασκευαστής φωτιστικών από τη δεκαετία του '30 ως τις μέρες μας. Αρχιτεχνίτης υαλουργός, χρυσοχόος, δημιουργός με μεγάλη τεχνολογική γνώση, ο Jean Perzel ήταν πράγματι πρωτοπόρος στον τομέα του φωτισμού και του σχεδιασμού. Εξέφρασε εξαιρετικά την σπάνια υλοποιημένη ισορροπία μεταξύ ευγένειας και χάρης, μεταξύ πλούτου και λιτότητας. Με τον ανιψιό του, μελέτησαν και σχεδίασαν χιλιάδες φωτιστικά, απλίκες, πολυέλαια, φωτιστικά οροφής, σε στύλους, αλλά και έπιπλα όπως τραπέζια ή γυάλινες κονσόλες. Ο Olivier Raidt, ο γιος του ανιψιού του ιδρυτή, προωθεί μια σύγχρονη σκέψη που υλοποιεί με όλη την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων εργατών, υπό τις γνώσεις της αριστείας του Jean Perzel. Όλα τα τεμάχια των εργαστηρίων Perzel είναι ακόμα κατασκευασμένα στο χέρι, με το κομμάτι, όπως το 1923 με την υπογραφή « Perzel », που πιστοποιεί την αυθεντικότητα τους.

 2. A.B.C. WORLDWIDE GMBH

  Γερμανία

  Με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της διαρρύθμισης και μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας θέλουμε να σάς προσκαλέσουμε να απολαύσετε τα καθιστικά έπιπλα της εταιρείας μας για ξενοδοχεία και εστιατόρια. Από το στοιβαζόμενο κάθισμα έως το τραπέζι για όρθιους από πρώτης τάξεως υλικά θα βρείτε αποκλειστικά δοκιμασμένα στην πράξη, αλλά και καλαίσθητα έπιπλα για εγκαταστάσεις γαστρονομίας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Όπως είναι γνωστό, η πρώτη εντύπωση είναι μια από τις σημαντικότερες που θα προσελκύσει τους πελάτες στο χώρο σας. Εκτός από την άψογη εξυπηρέτηση και ένα καλό μενού, η επιλογή της επίπλωσης θα πρέπει συνεπώς να γίνεται στοχευμένα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της διαρρύθμισης για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καντίνες είμαστε στη διάθεσή σας σε προσωπικό επίπεδο και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλές για πολυάριθμες δυνατότητες για έναν επιτυχημένο σχεδιασμό για εσάς και τους πελάτες σας.

 3. RIVA OFFICE SUPPLIES

  Πορτογαλία

  Η RIVA GROUPE κατέχει 25 χρόνια πείρας, με κεφάλαιο 100% Πορτογαλίας, με έδρα στις ιδιόκτητες της εγκαταστάσεις στην Πορτογαλία σε χώρο 4000 τ.μ. Κατασκευάζουμε, εμπορευόμαστε και διανέμουμε. Δημιουργούμε αποκλειστικά προϊόντα, πωλούμε και εισάγουμε προϊόντα προμηθευτών από διάφορες αγορές, προϊόντα από διάφορους τομείς και κατηγορίες, για ιδιώτες και επιχειρήσεις, μέσα από τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Η RIVA OFFICE SUPPLIES είναι περήφανη να αντιπροσωπεύει μια μεγάλη επιλογή εμπορικών σημάτων σε διάφορους τομείς προϊόντων, χαρτικά και αναλώσιμα γραφείου, εσωτερική διακόσμηση, καρέκλες γραφείου, επίπλωση γραφείου, αρχειοθέτηση... Παρουσιάζουμε μια συνεχής ανάπτυξη και καλύπτουμε μια μεγάλη γεωγραφική έκταση στην Ευρώπη (Γαλλία, Ισπανία...) και στην Αφρική (Ανγκόλα, Μοζαμβίκη...).Με μια παραγωγική δυνατότητα και πάντα εγγυημένα αποθέματα, οι εξαγωγές μας αποστέλλονται γρήγορα σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο, από την Αμερική ως την Ωκεανία, από την Ευρώπη ως την Αφρική. Σας παρουσιάζουμε μια επιλογή των δημιουργών μας σε διάφορες κατηγορίες στον ιστότοπο μας. Παρέχουμε μια πλήρης ενημέρωση των προϊόντων μας στην στήλη " κατάλογοι" του διαδικτυακού μας τόπου. Ζητήστε μας μια προσφορά, δωρεάν και χωρίς δέσμευση.Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. ARTERIOR KOMPLEX KFT

  Ουγγαρία

  Η Arterior Komplex Kft. εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή εξατομικευμένων εσωτερικών χώρων και στην διανομή επίπλωσης ντιζάιν από το 2014. Είμαστε μέλος του ομίλου Linea Group, με παρουσία στην Ουγγρική αγορά εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, με πάνω από 150 υπαλλήλους και ετήσιο τζίρο 22 εκατ. ευρώ. Η Arterior προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της στις τεχνικές και διακοσμητικές μας ανάγκες για την μελέτη της καλύτερης λύσης για το έργο σας και για την ακριβή προσφορά υλοποίησης. Μπορούμε να συμβουλέψουμε τους πελάτες μας πάνω σε τεχνικά προβλήματα, στην επιλογή των υλικών και στην διαχείριση του χρόνου. Διαθέτουμε γραφεία σχεδιασμού και τεχνικής ανάπτυξης που μας δίνουν όλη την τεχνογνωσία τους ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας ανάλογα με τα πρότυπα σας. Χάρη στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις, κατασκευάζουμε ετοιμοπαράδοτα έργα για τους τομείς των ξενοδοχείων, του λιανικού εμπορίου και των κατοικιών. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής για την υλοποίηση του έργου σας και τα μηχανήματα μας προέρχονται από παγκόσμιους κορυφαίους κατασκευαστές. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να προσφέρουμε πρότυπα, παραγωγή σε μεγάλες σειρές και εξατομικευμένα είδη.Το καταρτισμένο μας προσωπικό αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς βιομηχανικής ξυλείας και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο B2B και οι πελάτες μας αποτελούν κυρίως: δημόσιες και κρατικές υπηρεσίες/ πολυεθνικές εταιρείες/ επενδυτικές εταιρείες ακινήτων/ αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Συνοδεύουμε τους εταίρους μας από το στάδιο της τεχνικής μελέτης μέχρι την τελική εγκατάσταση στο πεδίο και η πολύγλωσση μας ομάδα (γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά) μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας παντού στην Ευρώπη.

 5. AXEOS

  Γαλλία

  Με έδρα στην πόλη Καέν στην Κάτω Νορμανδία (Γαλλία), από το 2006, η AXEOS είναι ο ειδικός σε ότι αφορά την διαρρύθμιση συνδεδεμένων χώρων και στην επίπλωση για την ένταξη της οπτικοακουστικής τεχνολογίας. Η εταιρεία υλοποιεί τις ιδέες σας και σας συνοδεύει στα πιο σύνθετα σας έργα. Δημιουργούμε και κατασκευάζουμε έπιπλα σχεδιασμένα για να υποδεχτούν τα τεχνολογικά εργαλεία όπως συστήματα βιντεοσυνδιάσκεψη, δυναμικές προβολές, διαδραστικές οθόνες και άλλα συνεργατικά εργαλεία. Αξιοποιούμε την εξειδικευμένη γνώση μας με εμπειρία AV/IT άνω των 10 ετών προς όφελος των πελατών μας. Αναζητούμε, με βάση την εμπιστοσύνη και την εντιμότητα, να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και εταίρους μας. Για να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων γαλλικής προέλευσης, βασιζόμαστε στα συνεργεία μας μεταλλικών και ξύλινων κατασκευών καθώς και στο γραφείο μας μελετών. Προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας για την υλοποίηση των έργων σας προτείνοντας μια ευρεία γκάμα με οπτικοακουστικές λύσεις, τραπέζια συσκέψεων και αίθουσες συσκέψεων. Σας προσφέρουμε επίσης μια άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης, τόσο μέσα από την διεθνή μας διαχείριση διακίνησης, την διαχείριση των έργων σας όσο και για την έρευνα και ανάπτυξη ώστε το κάθε έργο που δημιουργούμε μαζί να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BELSI

  Ρωσία

  Η Ρωσική φίρμα επίπλων ντιζάιν BELSI ιδρύθηκε το 2011. Το κίνητρο των δημιουργών του έργου, Alexey Sibilev και Nataliya Sibileva, βασίζεται την αρχή "λάτρεψε την τέχνη και απόλαυσε τον σχεδιασμό". Το πρώτο προϊόν ήταν μια σιδερώστρα ενσωματωμένη σε καθρέφτη. Η συνεργασία με την Ακαδημία Σχεδιασμού επέτρεψε το πρωτότυπο καρέκλας των φοιτητών να γίνει ένα προϊόν σειράς της Skeleton, και στην συνέχεια αναπτύχθηκε μια συλλογή επίπλων. Τα είδη είναι πλέον διαθέσιμα στην Δανία, Σουηδία, Ιράν, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και Κορέα. Η συνεργασία με τον σχεδιαστή I. Legchatov αποθέωσε την καρέκλα γιόγκα BRAHMA. Παρουσιάστηκε στο Ρωσικό περίπτερο της ELLE decoration στο iSaloni Moscow. Το έργο BELSI ZOO είναι μια σειρά από κουνιστές πολυθρόνες για παιδιά και ενήλικες, αποτελούμενη από 8 ζώα. Κύριος στόχος μας είναι η ανάπτυξη του σύγχρονου ρωσικού ντιζάιν στην διεθνής αγορά. Συμμετείχαμε σε διεθνείς εκθέσεις όπως οι IMM Cologne, Index Dubai, Canton Fair, Shanghai Furniture, Gift Show Tokyo, Kofurn Seoul.

 2. EVRICA FURNITURE

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία "Еvrica" - με έδρα στην Γκάμπροβο της Βουλγαρίας, ιδρύθηκε και παράγει έπιπλα από το 1997. Η παραγωγή προϊόντων στρέφεται περισσότερο σε μια κλασική, παραδοσιακή και σύγχρονη επίπλωση από μασίφ βελανιδιά, κερασιά, οξιά, και φλαμουριά, που συνδυάζει το μασίφ ξύλο με το φυσικό καπλαμά MDF. Το εργοστάσιο μας μπορεί να παράγει σχεδόν όλα τα είδη επίπλωσης, εντοιχισμένα ή ανεξάρτητα με ένα λεπτό φινίρισμα και εφοδιάζει τόσο την λιανική και την χονδρική αγορά σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. Τα υλικά μας είναι πρώτης ποιότητας: βελανιδιά, κερασιά, οξιά, και φλαμουριά - με άμεσο εφοδιασμό από τα πριονιστήρια μέσω Βουλγαρίας. Ο χαρτοφύλακας μας αποτελείται από επίπλωση υπνοδωματίου, έπιπλα τραπεζαρίας, κουζίνες, τραπέζια, κρεβάτια, ερμάρια, μικρά έπιπλα από μασίφ ξύλο, έπιπλα ταπετσαρίας και πολλά άλλα. Η ευρεία μας γκάμα προϊόντων επίπλωσης, πάνω από 500 διαφορετικά σχέδια, επιτρέπει στην εταιρεία να ντύσει ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιδιωτικά καταλύματα. Φημισμένοι για τα πρωτότυπα τους σχέδια και την υψηλή τους κατάρτιση, οι υπάλληλοι της εταιρείας, 60 καταρτισμένοι εργάτες, είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη χωριστά.Τα υλικά που χρησιμοποιούμε: βερνίκι, κόλλα με πιστοποιητικά ποιότητας από την "Ευρωπαϊκή 'Ενωση" και είναι οικολογικά αγνά. Τα έπιπλα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές εντάσσοντας τις αρχές της παράδοσης και της ανθρώπινης τεχνογνωσίας. Το 90% της παραγωγής της εταιρείας εξάγεται στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, Ελβετία και σε πολλές άλλες χώρες. Το υπόλοιπο 10% προορίζεται για την αγορά της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. MAGMARTE

  Ιταλία

  Η πέτρα λάβας - ηφαιστειακή, εφυαλωμένη στην επιφάνεια, είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό και διατηρεί ανέπαφα τα χαρακτηριστικά της σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 1000 βαθμούς έως -50 βαθμούς, κατάλληλη για οποιοδήποτε περιβάλλον, εξωτερικό / εσωτερικό, καθώς δεν υφίσταται καμία διακύμανση όπως π.χ. χιόνι, βροχή, ήλιος ή αλμυρός αέρας. Δεν υφίσταται αλλοίωση σε επαφή με όξινα διαλύματα, διαβρωτικές χημικές ουσίες, πηγές θερμότητας και δεν απορροφά κανένα είδος ουσία.

 4. MOBITEC

  Βέλγιο

 5. MAGNITO EU LTD.

  Βουλγαρία

 1. TECHNEB SHOP

  Γαλλία

 2. ALUPRESS DESIGN S.R.O.

  Τσεχία

 1. INTERNATIONAL DESIGN

  Γαλλία

 2. PROTOCOLE PRO

  Γαλλία

 3. AMPLITUDE - MOBILIARIO

  Πορτογαλία

 4. COSY HOME DESIGN

  Γαλλία

 5. BÜRO-FACHHANDEL WESTERSTEDE GMBH

  Γερμανία

 6. AGENCEMENT BIGOT

  Γαλλία

 7. VARIOSHOP GESTALTUNG & REALISATION AG

  Ελβετία

 8. KLASSIKER DIREKT RALF WASTL

  Γερμανία

 1. FLAIZ POLSTERMÖBEL GMBH

  Γερμανία

 2. IHRHOLZSTUECK.DE - MÖBELBAU & DESIGN AUS HOLZ

  Γερμανία

 3. ALABASTROS ARAGONESES

  Ισπανία

 4. WOOD LINE DI VANONE & DONATO SNC

  Ιταλία

 5. YORK CHAIRS FURNITURE

  Τουρκία

 6. MMAYR TRADING CO, LTD

  Βιετνάμ

 7. NEOCON LLC

  Ουκρανία

 8. ROYAL RIVER DESIGN

  Γαλλία

  ROYAL RIVER DESIGN : Δημιουργία & Κατασκευή στη Γαλλία και την Ευρώπη : αντικείμενα πολυτελείας, διακοσμητικά αντικείμενα, αντικείμενα τέχνης, αντικείμενα σχεδιασμού. Εκδοση σχεδιαστών και καλλιτεχνών διεθνής φήμης. Κατασκευή σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Snowglob'art collector / πολυτέλεια σε περιορισμένα αντίτυπα. Snowglobe Thierry Mugler, snowglobe Ladurée, snowglobe Sonia Rykiel, snowglobe Rodin. Μεταλλικά πιάτα με ψηφιακή εκτύπωση 16 χρωμάτων. Αντικείμενα πολυτελείας και διακόσμησης στα μέτρα του πελάτη, μέταλλο, γυαλί, δέρμα, πέτρα, κεραμεική.

 9. ZEBRANO LTD

  Ρωσία

  Η ZEBRANO είναι ένας κατασκευαστής ξύλινων επίπλων υψηλής σχεδίασης και κομψών εσωτερικών διαρρυθμίσεων από τη Ρωσία. Διάφορα σχέδια, υλικά και χρώματα μπορούν να εντυπωσιάσουν και να ικανοποιήσουν τον πλέον απαιτητικό πελάτη. Οι εκπαιδευμένοι τεχνίτες και τεχνολόγοι δημιουργούν κατά παραγγελία σύγχρονα, κομψά και λειτουργικά έπιπλα με βάση τα δικά σας σχέδια και την προσωπική σας σχεδίαση, καθώς και έπιπλα που κατασκευάζονται σε συνεργασία με τους καλύτερους σχεδιαστές από τη Ρωσία και το εξωτερικό. Κατά τα 15 χρόνια της ύπαρξής της, η εταιρεία παραγωγής ανώτερης ποιότητας και μοναδικών επίπλων κατά παραγγελία ZEBRANO έχει παράγει περισσότερα από 500 μοναδικά και αυθεντικά είδη. Δημιουργούμε κομψά και λειτουργικά κομμάτια υψηλής σχεδίασης από ξυλεία υψηλής ποιότητας. Ταυτόχρονα, η παραγωγή μας συνδυάζει προοδευτικές τεχνολογίες και πλούσια ξυλουργική παράδοση. Τα επιμέρους έπιπλα που κατασκευάζονται με βάση τις ακριβείς επιθυμίες σας, διεγείρουν την οπτική και απτική αντίληψη της πραγματικότητας και καθιστούν το περιβάλλον σας άνετο και αναπαυτικό.

 10. FAUNE ET FLORE

  Βέλγιο

  Η Faune et Flore στην Nandrin είναι ένας χώρος έκτασης 1.800 τ.μ., αφιερωμένος αποκλειστικά στην κηπουρική, στα φυτά, στα ζώα και στη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Με πάθος για τις ψησταριές, σας προτείνουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από μπάρμπεκιου αερίου, με κάρβουνο, ψησταριές τύπου Planchas, μαγκάλια, εστίες με βιολογική αιθανόλη. Από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, θα βρείτε στην έκθεση μεγάλη ποικιλία επίπλων βεράντας, ομπρελών και σταθερών σκιάστρων. Από τον Νοέμβριο και μετά, ελάτε να ανακαλύψετε στον όροφο την υπέροχη χριστουγεννιάτικη αγορά μας!

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ντιζάιν έπιπλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.635 επιχειρήσεις