• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • νοσοκομειακές και ιατρικές υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Νοσοκομειακές και ιατρικές υπηρεσίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STOMATOLOSKA ORDINACIJA CVEJANOVIC

  Σερβία

  Η Cvejanovic dental practice ειδικεύεται σε: αισθητική οδοντιατρική, εμφυτεύματα, προσθετική, ορθοδοντική, λεύκανση των δοντιών, χειρουργική του στόματος, περιοδοντολογία και οδοντιατρικές εργασίες για λόγους αισθητικής. Οι γιατροί μας είναι πιστοποιημένοι για την παροχή μερικών από τις νεότερες διαδικασίες στη σύγχρονη οδοντιατρική. Η κλινική διαθέτει εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Προσφέρουμε δωρεάν διαμονή στο Βελιγράδι για τους αλλοδαπούς ασθενείς μας. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών για τις οδοντιατρικές εργασίες, εγγύηση εφ' όρου ζωής για πολλές άλλες διεργασίες και διεθνείς εγγυήσεις.

 2. BIOMED LABORDIAGNOSTIK GMBH

  Γερμανία

  Η BIOMED Labordiagnostik GmbH είναι γνωστή ως αξιόπιστος και καινοτομικός συνεργάτης για την ιατρική διάγνωση στον άνθρωπο. Οι βασικοί τομείς της δραστηριότητάς μας είναι διαγνωστικά προϊόντα και συσκευές για τακτικά και ειδικά εργαστήρια για την ανίχνευση και την πρόληψη ασθενειών. Για την ανοσολογία, τη λοιμωξιολογία, την κυτταρολογία, την αιματολογία ή για ασφαλείς μεθόδους ελέγχου καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων δοκιμασίας. Σε στενή συνεργασία με πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες αναπτύσσουμε προϊόντα που μάς παρέχουν τη δυνατότητα να διευρύνουμε το φάσμα των ελέγχων και συνεπώς να επιτυγχάνουμε σαφής αποτελέσματα ελέγχου με τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων και την χωρίς συμβιβασμούς απαίτηση για ποιότητα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία αντιδραστηρίων για όλες τις διαδεδομένες αναλυτικές συσκευές για τη μέτρηση ηλεκτρολυτών, ενζύμων, υποστρωμάτων, πρωτεϊνών και άλλων παραμέτρων στο δικό σας αυτόματο κλινικό-χημικό αναλυτή. Ιδιαίτερης εκτίμησης χαίρουν τα αντιδραστήρια λατέξ και τα συμπυκνωμένα αντιδραστήρια.

 3. SECURETEC DETEKTIONS-SYSTEME AG

  Γερμανία

  Ως γερμανική επιχείρηση, η Securetec είναι κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων για την ανίχνευση ναρκωτικών και επικίνδυνων ουσιών. Τα δικά μας τεστ ταχείας ανίχνευσης ναρκωτικών υποστηρίζουν την αστυνομία, τη δίωξη ναρκωτικών, τις τελωνειακές αρχές και κλινικές σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανίχνευση κατάχρησης ουσιών: το παγκοσμίως πλέον διαδεδομένο τεστ ταχείας ανίχνευσης ναρκωτικών DrugWipe. Παραγωγή τεστ Lateral Flow (όπως τεστ ταχείας ανίχνευσης ναρκωτικών για σίελο, επιφάνειες, ιδρώτα) και γρήγορα τεστ CBRN. Δείτε τα τεστ σιέλου στη διεύθυνση www.saliva-drug-test-screening.com.

 4. XIANTAO JIALING MEDICAL PRODUCTS CO., LTD.

  Κίνα

  Η Xiantao Jialing Medical Products Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2007 και ειδικεύεται στην παραγωγή και λειτουργία ιατρικών ενδυμάτων, ιατρικών προϊόντων όπως απορροφητικές γάζες (ρολό γάζας, κομπρέσα γάζας, επίθεμα γάζας, κουβάρι γάζας, επίδεσμοι γάζας, κ.λπ.), με όλα τα προϊόντα με πιστοποίηση κατά ISO13485: Σύστημα με πιστοποίηση κατά ISO 2000 και πιστοποίηση προϊόντων CE.

 5. ALKIVIADIS EFTHYMIOU

  Ελλάδα

  Ο ιατρός ειδικεύτηκε και μετεκπαιδεύτηκε στη Μ. Βρετανία επί 4 έτη. Διετέλεσε επιμελητής σε Βρετανικό νοσοκομείο μετά τη λήψη της ειδικότητας επί ένα έτος και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στον Ενδοσκοπικό Υπέρηχο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου . Ασχολείται με όλο το φάσμα των παθήσεων του πεπτικού συστήματος ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του αποτελούν τα νοσήματα των χοληφόρων, του παγκρέατος και η ιδιοπαθής φλεγμονώδης νόσος του εντέρου (ελκώδης κολίτιδα, νόσος του ).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. THE CLINIC OF VITEBSK STATE MEDICAL UNIVERSITY

  Λευκορωσία

  Η κλινική του Κρατικού Ιατρικού Πανεπιστημίου του Vitebsk (VSMU) παρέχει πλήθος ιατρικών υπηρεσιών επί πληρωμή: - Τμήμα πλαστικής χειρουργικής και κοσμετολογίας. - Εξωσωματική γονιμοποίηση (έρευνα, προετοιμασία για αγωγή, θεραπεία στειρότητας). - Οδοντιατρικό τμήμα. - Εξωσωματικές μέθοδοι αποτοξίνωσης. - Τμήμα λειτουργικών διαγνωστικών ελέγχων. - Κλινικό και διαγνωστικό εργαστήριο. - Κέντρο συμβουλευτικής καθηγητών. - Τμήμα συμβουλευτικής και εξωτερικών ιατρείων.

 2. ISTITUTO FISIOTERAPICO MAGRI SNC DI MAGRI RINO E C.

  Ιταλία

  Θεραπεία με λέιζερ υψηλής ισχύος, θεραπεία Tecar, θεραπεία με υπερήχους, μαγνητοθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, διαθερμίες με μικροκύματα, κρεβάτι με πλαίσιο έλξης, λειτουργική/κινητική αποκατάσταση, κινητικά προβλήματα/ταλάντωση, ορθοστατικές και ιδιοδεκτικές ασκήσεις, εκπαίδευση στη χρήση περιπατητήρα και στη βάδιση, μυική ενίσχυση, βάδιση, θεραπεία με μασάζ χαλάρωσης, θεραπεία με μασάζ για λεμφική αποστράγγιση.

 3. STUDIO DENTISTICO GIA' GILARDI

  Ιταλία

  Το οδοντιατρείο Gilardi λειτουργεί στο Κόμο υπό την υγειονομική διεύθυνση του Δρ. Puricelli Manuel. Ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1982 η οποία συνεχίστηκε χωρίς διακοπή, επιτρέποντας την να αποκτήσει συσσωρευμένη πείρα τριάντα ετών σε όλους τους τομείς της σύγχρονης οδοντολογίας. Οδοντιατρικό τμήμα επειγόντων περιπτώσεων ανοικτά όλο το 24ωρο και όλο τον Αύγουστο.

 4. HELICÓPTEROS SANITARIOS

  Ισπανία

  Λύσεις σε λίγα λεπτά. 24/24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Με ένα απλό τηλεφώνημα.

 5. MEDIMALL

  Ελλάδα

  Πληροφορίες και ενημέρωση για την εξωσωματική γονιμοποίηση, τις μεθόδους της, υπηρεσίες διάγνωσης, εμπειρίες γυναικών από την εξωσωματική και στοιχεία επικοινωνίας του Κέντρου.

 1. PERE ANGLADA COLL

  Ισπανία

 2. OCEANLIST MEDICAL UNIPESSOAL, LDA

  Πορτογαλία

 3. HEALTH TRAVEL MEDICAL SERVICES

  Τουρκία

 4. AVITAL ACENTE TURIZM VE SERVIS HIZMETLERI LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 5. BINA CLINIC

  Λευκορωσία

 6. REHABILITATION CENTER ADELI

  Σλοβακία

 7. ZAHNEXPERTEN UNGARN

  Ελβετία

 8. CLINIC LITUS

  Ουκρανία

 9. BOSTON MEDICAL GROUP ESPAÑA

  Ισπανία

 10. OPIA INNOVATION MEDICAL HEALTH

  Τουρκία

 1. MED & WORK SRL

  Ιταλία

 2. THE 9TH DENTAL CLINIC

  Λευκορωσία

 3. PLASTISCHE CHIRURGIE FREIBURG, PRAXISGEMEINSCHAFT DR. VOIGT UND DR. IBLHER

  Γερμανία

 4. INSTITUT D'OTORRINOLARINGOLOGIA I PATOLOGIA CERVICO-FACIAL

  Ισπανία

 5. PORT ROYAL HEALTH

  Γερμανία

 6. MEDIOT RIJBEWIJSKEURINGEN

  Κάτω Χώρες

 7. STOMATOLOGY "MEDAVENU"

  Λευκορωσία

 8. CROMSOURCE

  Βέλγιο

 9. CENTRUM ZDROWIA PSYCHICZNEGO

  Πολωνία

 10. NETWORK ITALIA MED S.R.L.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Νοσοκομειακές και ιατρικές υπηρεσίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.238 επιχειρήσεις