• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μοτοσυκλέτες

Αποτελέσματα για

Μοτοσυκλέτες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. VIPIEMME SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Vipiemme spa είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Isso και ειδικεύεται στην παραγωγή μπαταριών και συσσωρευτών. Η εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα ειδών, όπως μπαταρίες για ειδικά οχήματα, agm start and stop, συσσωρευτές εκκίνησης και μολύβδου για ημι-στάσιμα, καθώς και συσσωρευτές ελαφράς κίνησης για αυτοκίνητα γκολφ, ηλιακούς συλλέκτες, ελαφρά βιομηχανικά οχήματα και μπαταρία για μηχανήματα γκολφ. Υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα συσσωρευτών start-stop, συσσωρευτών εκκίνησης για βιομηχανικά μηχανήματα και μηχανήματα βαρέως τύπου, για σκάφη και για τον ναυτικό τομέα, συσσωρευτές για μοτοσικλέτες και φορτηγά. Η Vipiemme spa προσφέρει υπηρεσίες εργαστηριακού ελέγχου, παραγωγή οξειδίων, σχηματισμού μπαταριών καθώς και συναρμολόγηση και αποστολή. Διαθέτει τμήματα χυτηρίου/έλασης, φινιρίσματος, πολτοποίησης και ξηρής φόρτισης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MOTOVELOZAVOD LLC

  Λευκορωσία

  Verified by europages badge

  Η AIST διαθέτει σήμερα ένα ευρύ φάσμα μοντέλων όπου καθένας μπορεί να βρει ακριβώς το ποδήλατο που χρειάζεται. Παράγουμε περισσότερα από 120 διαφορετικά μοντέλα παιδικών ποδηλάτων, ποδηλάτων Hardtail, πτυσσόμενων ποδηλάτων, ποδηλάτων αστικής χρήσης και οδικής κυκλοφορίας με τις εμπορικές ονομασίες AIST και KRAKKEN. Η εταιρεία μας παράγει επίσης μοτοσικλέτες και σκούτερ. Υπάρχει μεγάλη γκάμα μοτοσικλετών με διάφορα μεγέθη κινητήρα για κάθε γούστο και σχεδίαση. Σήμερα, η σειρά μοντέλων M/NSK περιλαμβάνει 13 μοτοσικλέτες για διάφορους σκοπούς: Classic, Urban, Enduro, Adventure, Scooter.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. FABRICADOS SAMARÍN

  Ισπανία

  Verified by europages badge
 4. SCOOTER SOLUTION

  Ελλάδα

  Η επιχείρησή μας, βασίζεται στην πολυετή εμπειρία σε βελτιώσεις και τροποποιήσεις μοτοσυκλετών. Αναπτύσσεται και δραστηριοποιείται στο χώρο των δίτροχων οχημάτων με την δημιουργία, το σχεδιασμό, την κατασκευή και προώθηση νέων ιδεών, προϊόντων, μοναδικών λύσεων. Έχει συνδέσει το όνομά της με το καινοτομικό στοιχείο και προσαρμόζεται στις κύριες ανάγκες σε συνδυασμό με ένα προσφερόμενο σύνολο υπηρεσιών.Ξεχωρίζουμε διαρκώς σε ανάπτυξη με ποιότητα ασφάλεια και φροντίδα, προσφέροντας την πραγματική άξια του κάθε οχήματος σε τιμές αποδειγμένες χαμηλές

 5. SNOWBIKE LLC

  Ρωσία

  Η LLC Snowbike εξειδικεύεται σε μικρά ερπυστιοφόρα και στην ηλεκτρική μεταφορά. Αναπτύσσουμε οι ίδιοι οχήματα για μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Τα προϊόντα μας βοηθούν ένα άτομο να οδηγεί σε σύνθετες επιφάνειες, όπως το χιόνι, την άμμο, χάλικες ή βάλτοι. Κατέχοντας ιδιόκτητο γραφείο σχεδιασμού, μπορούμε να αναπτύσσουμε ποιοτικά προϊόντα υψηλής απόδοσης και ποιότητας. Είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε αρκετά τελικά προϊόντα καθώς και υπηρεσίες για την ανάπτυξη νέων διατάξεων ή την ανάπτυξη τροποποιήσεων ή βελτιώσεων σε υπάρχοντα οχήματα. Η ομάδα της εταιρείας αποτελείται από μηχανικούς με εμπειρία στην οργάνωση της παραγωγής, καθώς και από εφευρέτες και δημιουργούς διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η εταιρεία κατέχει ρωσικά και ξένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Τώρα δημιουργούμε ενεργά ένα δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο και είμαστε έτοιμη να συνεργαστούμε με αντιπροσώπους μηχανοκίνητων εξοπλισμών και ηλεκτρικών μεταφορικών μέσων. Σήμερα διαθέτουμε επίσημη αντιπροσωπεία στην Φινλανδία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NINFIO MOTORI SRL

  Ιταλία

  Η Ninfio Motori είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε πολλές μάρκες και ειδικεύεται στην πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών (συμπεριλαμβανομένων και μοτοσικλετών με μηδενικά χιλιόμετρα). Το προσωπικό του αποκλειστικού αντιπροσώπου Torre del Greco διαθέτει μεγάλο πάθος για τις μηχανές.

 2. PUNTOSCOOTER DI ANSELMO GIOVANNI DOMENICO

  Ιταλία

  Το Punto Scooter είναι ένα συνεργείο εξειδικευμένο στην επισκευή μοτοσυκλετών και σκούτερ, επίσημος συνεργάτης πιστοποιημένος της Piaggio, στην Τριέστη της Ιταλίας.

 3. EURO MOTORS

  Ελλάδα

  Distribution of motorcycles with sidecar. 4 models 125 and 250cc. Brand name of the motorcycles: Euro Motors.

 4. MOTO TRANS.(ROAD ASSISTANCE FOR BIKES)

  Ελλάδα

  Οδική Βοήθεια Μοτοσυκλετών αποκλειστικά και μόνο...Εγγυημένη μεταφορά με ειδικά διαμορφομένα οχήματα.

 5. MVT CAPO FASTO

  Ισπανία

 1. ESPRIT B2B

  Γαλλία

 2. TRIUMPH ADVENTURE EXPERIENCE SPAIN

  Ισπανία

 3. TTS MOTORCYCLE HANDELS GMBH

  Γερμανία

 4. TACO-MOTOS

  Κάτω Χώρες

 5. POLIMOTOR

  Ισπανία

 6. TSUBAKIMOTO EUROPE BV.

  Κάτω Χώρες

 7. BOSS 69

  Ιταλία

 8. MOTOBIKE.DE

  Γερμανία

 9. MRA MOTORSPORT

  Ισπανία

 10. KOCKELMANN

  Βέλγιο

 1. YASUNI SHOP

  Ισπανία

 2. EGV MOTORSPORT DI EMILIANO GIARDILI & C. S.N.C.

  Ιταλία

 3. GOING GREEN

  Ισπανία

 4. MOTO POINT

  Βουλγαρία

 5. SARL AMERICAN MOTOS

  Γαλλία

 6. MOTOTA? A.?

  Τουρκία

 7. QUAD WAREHOUSE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. EDDY SPORT

  Βέλγιο

 9. EUROIMPORTMOTO

  Γαλλία

 10. THE GOOD BIKE

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μοτοσυκλέτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.503 επιχειρήσεις