• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Μολδαβία

Μολδαβία
  1. NATUR BRAVO SA

    Μολδαβία

    Η εταιρεία NATUR BRAVO SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chisinau, Μολδαβία.

  2. I.I. BORVITIMEX

    Μολδαβία

    Η εταιρεία I.I. BORVITIMEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Orhei, Μολδαβία.

  3. ZGURA-AGRO

    Μολδαβία

    Η εταιρεία ZGURA-AGRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, εμπορια μηλων, και δαμασκηνα. Έχει έδρα σε Zgurita, Moldova, Μολδαβία.

  4. SRL REFORMA

    Μολδαβία

    Η εταιρεία SRL REFORMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Raionul Edinet, Μολδαβία.

  5. RG-AGRO PLUS SRL

    Μολδαβία

    Η εταιρεία RG-AGRO PLUS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chisinau, Μολδαβία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIGNUTS SRL

    Μολδαβία

    Η εταιρεία BIGNUTS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αφυδατωμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, Επεξεργασία προϊόντων διατροφής, διεθνεις συμβασεις, και φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Chisinau, Μολδαβία.

  2. SC SMART EXIM SRL

    Μολδαβία

    Η εταιρεία SC SMART EXIM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Briceni, Μολδαβία.

  3. SPE-EUGEN

    Μολδαβία

    Η εταιρεία SPE-EUGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Cisinev, Μολδαβία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Μολδαβία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις