• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανική (μηχανές- εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Μηχανική (μηχανές- εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. HOCHRAINER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο εργοστάσιο Freilassing - στην περιοχή του Berchtesgaden - δημιουργούνται εγκαταστάσεις συναρμολόγησης και παραγωγής από την ιδέα έως την υλοποίηση. Με προσωπικό περίπου 130 συνεργατών, ολοκληρωμένο εταιρικό οργανισμό και μεγάλο βάθος παραγωγής στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, η επιχείρηση είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα και ευέλικτα στις επιθυμίες των πελατών της. Στον τομέα του αυτοματισμού και του εξορθολογισμού, μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται εταιρείες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτροτεχνία, κατασκευή μηχανημάτων, μεντεσέδες & δικλείδες, οικιακές συσκευές, εργαλεία, συστήματα ασφαλείας, ιατρική τεχνολογία. Αποκομίστε κι εσείς οφέλη από την άνω των 40 ετών εμπειρία μας ως προμηθευτής συστημάτων για την τεχνολογία συναρμολόγησης και την κατασκευή εγκαταστάσεων.

  2. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας αποδοτικός και αξιόπιστος συνεργάτης ανάπτυξης της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτροκινητήρων και της άκρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγωγής της. Η GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH διακρίνεται για την τεκμηριωμένη τεχνογνωσία της στους τομείς του σχεδιασμού, της κατασκευής, της παραγωγής και της συναρμολόγησης μηχανημάτων και εργαλείων για την παραγωγή στατόρων. Οι πελάτες μας εκτιμούν, μ.ά., και την υψηλή εξειδίκευση στην παροχή συμβουλών για δυσεπίλυτα προβλήματα και ζητήματα της βελτιστοποίησης ολοκληρωμένων προϊόντων και γραμμών παραγωγής. Με στενή συνεργασία προκύπτουν με εξειδίκευση και καινοτομικές γνώσεις βέλτιστα προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς της τεχνολογίας τύλιξης και εισαγωγής, διαμόρφωσης και περίδεσης στατόρων, μηχανημάτων και ολοκληρωμένων εξοπλισμών εργαλείων για όλους τους τομείς παραγωγής.

  3. AGIL AUTOPARTS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Agil Autoparts είναι μια γαλλική επιχείρηση που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι, εξειδικεύεται στην πώληση καινούργιων και γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτου σε μεγάλες ποσότητες για τους επαγγελματίες του χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή της είναι να προσφέρει ανταλλακτικά ανώτατης ποιότητα για κάθε είδος αυτοκινήτου με μια γρήγορη διαθεσιμότητα ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματιών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Προσφέρουν γνήσια ανταλλακτικά για κατασκευαστές αυτοκινήτων πολυτελείας όπως Jaguar Land Rover, Renault, καθώς και προσαρμόσιμα ανταλλακτικά ανώτατης ποιότητας για όλες τις φίρμες αυτοκινήτου όπως Bosch, Valeo, TRW, Wix, για να αναφέρουμε μόνο ορισμένες από αυτές. Η γρήγορη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών είναι κρίσιμης σημασίας για τους επαγγελματίες του αυτοκινήτου. Συνεπώς, η Agil Autoparts δεσμεύεται να προσφέρει μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Η ομάδα επαγγελματιών τους είναι στην διάθεση των πελατών ώστε να τους προσφέρουν μια εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και συμβουλές εμπειρογνωμόνων ώστε να βρουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται. Η Agil Autoparts εξάγει τα ανταλλακτικά της στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, είναι περήφανη να προσφέρει προϊόντα ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες της. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για όλες σας τις ανάγκες ανταλλακτικών αυτοκινήτου και ανακαλύψτε τον λόγο για τον οποίο η Agil Autoparts είναι ο προτιμώμενος εταίρος των επαγγελματιών στον χώρο του αυτοκινήτου!

  4. PAYPHONE NET LTD

    Ελλάδα

    H PayphoneNet ιδρύθηκε το 1991 και ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών με ένα και μοναδικό σκοπό. Την εξειδίκευση στον τομέα της κοινόχρηστης τηλεφωνίας και την δημιουργία μιας εταιρείας που θα αποτελεί τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο προμηθευτή των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα. Από τότε, η PayphoneNet παραμένει σταθερά στην κοινόχρηστη τηλεφωνία προσθέτοντας και στη γκάμα της τηλέφωνα ασφαλείας! . Η εταιρεία έχοντας αποκτήσει μέσα σε αυτό το διάστημα την απαραίτητη εμπειρία και γνώση πάνω στο σχετικό πεδίο, έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη και σχεδιασμό ανταγωνιστικών προϊόντων και λύσεων κοινόχρηστης τηλεφωνίας, παρέχοντας στους παραπάνω από 10000 ευχαριστημένους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις εκμετάλλευσης των τηλεφωνικών τους γραμμών.Εδώ και 4 χρόνια περίπου η εταιρεία επεκτάθηκε και σε συστήματα ενεργείας φιλικά προς το περιβάλλον, με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, προσδοκώντας να πρωταγωνιστήσει στα Ελληνικά δρώμενα στους χαλεπούς καιρούς!

  5. SWIIEB GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία SWIIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, Χυτήρια αλουμινίου, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Döttingen, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MMB MASCHINEN, MONTAGE & BETRIEBSMITTELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MMB MASCHINEN, MONTAGE & BETRIEBSMITTELTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πρότυπα, Συστήματα αυτοματισμού, Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, Ειδικά μηχανήματα - κατασκευή, και Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

  2. JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  3. IPAC LATINAMERICA S.A.

    Ουρουγουάη

    Η εταιρεία IPAC LATINAMERICA S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα προϊοντα, είδη καθαρισμού και περιποίησης φιλικά προς το περιβάλλον, και εισαγωγές-εξαγωγές αξεσουάρ καλλυντικών. Έχει έδρα σε Montevideo, Ουρουγουάη.

  4. TWEENX COMPANY LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία TWEENX COMPANY LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, συνθετα υλικα, ξυλο, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  5. LOUAY ABDELMOULA COMMERCE INTERNATIONALE

    Τυνησία

    Η εταιρεία LOUAY ABDELMOULA COMMERCE INTERNATIONALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Είδη χειροτεχνίας, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, Είδη χειροτεχνίας, και ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Mahdia, Τυνησία.

  1. UPORTAL E-TICARET

    Τουρκία

    Η εταιρεία UPORTAL E-TICARET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροκινητα εργαλεια, και Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. NOVANISA - COMÉRCIO FERRAGENS, FERRAMENTAS E VIDROS. LDA.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία NOVANISA - COMÉRCIO FERRAGENS, FERRAMENTAS E VIDROS. LDA., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια, και Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Corroios, Πορτογαλία.

  1. SOMAFAM INDUSTRIE

    Αλγερία

    Η εταιρεία SOMAFAM INDUSTRIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ατερμονα κοχλια και τροχου για μεταδοση κινησης, και Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oran, Αλγερία.

  2. AKMISS LTD

    Ουκρανία

    Η εταιρεία AKMISS LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, και εμπορικη εταιρεια. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

  3. LAKAN SAZEH

    Ιράν

    Η εταιρεία LAKAN SAZEH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, και Μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rasht, Ιράν.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανική (μηχανές- εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις