• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MYSCRAPMACHINE

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MYSCRAPMACHINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Θραυστήρες και θρυμματιστές, Φορτηγά-γερανοί, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, συλλογη, ανακυκλωση, αποκομιδη απορριμματων, κατασκευαστικες εργασιες, και Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

 2. KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Paderborn, Γερμανία.

 3. SKS MACHINES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SKS MACHINES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας, και Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Willebroek, Βέλγιο.

 4. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσερκομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές συσκευασίες, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, εντατηρες φυλλων, αυτόματο μηχάνημα μεμβράνης περιτύλιξης, και φυλλα. Έχει έδρα σε Goldkronach, Γερμανία.

 5. TRIMEX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRIMEX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση αποθηκών, Ενδύματα από δεύτερο χέρι, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, αποθήκη ρούχων, ενδύματα από δεύτερο χέρι για επαγγελματίες, αποκομιδη και επεξεργασια ρακων και μεταχειρισμενων ενδυματων, χαλιά διαλογής - μεταχειρισμένα υφάσματα, μεταχειρισμένη πρέσσα δεμάτων μπάλας Contarini, και σφιγκτήρας δεμάτων μπάλας για ανυψωτικό όχημα. Έχει έδρα σε Nimes, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. APT INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Χάρη στην πείρα που διαθέτει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η APT International αγοράζει και πουλά μεταχειρισμένα μηχανήματα για την κατεργασία των μετάλλων και άλλα μηχανήματα για την βιομηχανία της μεταλλουργίας. Η επιχείρηση βασίζεται στις γερές της τεχνικές γνώσεις διότι προέκυψε από μια εταιρεία μηχανικής κατασκευής με ειδικότητα στην κατασκευή μηχανημάτων με προορισμό διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Χάρη στις αποθήκες της 20.000 τ.μ, η APT μπορεί να βοηθήσεις όλους τους πελάτες και να βρει ένα μηχάνημα που να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους.

 2. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Ελβετία

  Ο όμιλος DMG MORI SEIKI είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής εργαλειομηχανών σύσφιξης και παρέχει καινοτομικές υπηρεσίες για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των μηχανών, καθώς και λύσεις λογισμικού και ενέργειας. Περιλαμβάνονται οι επιχειρηματικοί τομείς τορναρίσματος, φρεζαρίσματος, Advanced Technologies (Ultrasonic/Lasertec) και οι σειρά προϊόντων ECOLINE, καθώς και προϊόντα των τομέων της ηλεκτρονικής και του αυτοματισμού και οι τομείς παροχής υπηρεσιών και ενεργειακών λύσεων. Στην επιτυχία της επιχείρησής μας συμβάλλουν 7.013 συνεργάτες.

 3. MICROTEC GMBH

  Γερμανία

  Η Microtec-GmbH διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων. Είμαστε αξιόπιστος και εξειδικευμένος συνεργάτης των πελατών μας, ο οποίος, στο πλαίσιο ουσιαστικής και ανοικτής συνεργασίας, παρέχει υποστήριξη στην ανάπτυξη και στην κατασκευή εξαρτημάτων και μηχανημάτων. Στο πλαίσιο αυτό εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής μας και χάρη στη διαχείριση της ποιότητας είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε ευέλικτο, αλλά και στοχευμένο έργο. Είμαστε κορυφαίοι στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων ψυχρής άλεσης – Cryogenic Grinding Systems για καουτσούκ και πλαστικά. Χάρη στις μοναδικές δυνατότητες ρύθμισης του μύλου μας σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη διαλογή, παράγουμε με οικονομικό τρόπο τα πλέον λεπτόκοκκα προϊόντα άλεσης καουτσούκ και πλαστικών. Εκτός αυτού διαθέτουμε ολοκληρωμένες, έτοιμες προς χρήση εγκαταστάσεις στον τομέα των προϊόντων άλεσης ορυκτών και της χημείας. Χάρη στην κατά παραγγελία επεξεργασία σε αυτούς τους τομείς αποκτούμε πρόσθετη τεχνογνωσία για τη διαρκή βελτίωση της των συστημάτων κρυογενικής άλεσης.

 4. APER DIAMOND SL

  Ισπανία

  Η Aper Diamond ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό τον εφοδιασμό των επιχειρήσεων με μηχανές και αδαμαντοφόρα εργαλεία ανώτατης ποιότητας. Στην Aper Diamond, είμαστε γνώστες της αγοράς και των προκλήσεων που παρουσιάζει. Γι αυτό προσφέρουμε τα καλύτερα αναλώσιμα υλικά και μηχανήματα για οποιαδήποτε περίπτωση και σας υποστηρίζουμε ώστε να τα εκμεταλλευτείτε βέλτιστα για κάθε σας εργασία. Επιλέγουμε την καλύτερη τεχνολογία παγκοσμίως για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα και τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα προϊόντα μας φημίζονται για την ποιότητα τους και την αριστεία τους που επιτρέπει την υλοποίηση μεγάλων έργων γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα σε αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Γρήγορη λύση στις ανάγκες σας.

 5. ALUFER

  Βέλγιο

  Η Εταιρεία Alufer ειδικεύεται στη βιομηχανική κατεδάφιση και αποσυναρμολόγηση, εργοστασίου καθώς και στην αγοραπωλησία βιομηχανικού εξοπλισμού. Εισαγωγές / εξαγωγές μηχανημάτων : Γερανογέφυρες, υπόστεγο, σκυρόδεμα, χάλυβας, σιλό, δεξαμενές. Πώληση εξοπλισμού ζυθοποϊίας, γαλακτοκομικών προϊόντων, σφαγείων, ψυκτικού θαλάμου, καταψύκτη, ηλεκτρογεννήτριας, συμπιεστών αέρος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση με ηλ.μήνυμα : Salvator Cutillo

 1. IT DISCOUNT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία IT DISCOUNT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητά τηλέφωνα, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική, Κινητά τηλέφωνα, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική, και αξεσουάρ για smartphone. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 2. A+P SERVICE E.K

  Γερμανία

  Η εταιρεία A+P SERVICE E.K, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Jork, Γερμανία.

 1. SOPEM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SOPEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Soignies, Βέλγιο.

 2. TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING

  Γερμανία

  Η εταιρεία TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Homburg Vor Der Höhe, Γερμανία.

 3. M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rohr Im Gebirge, Αυστρία.

 4. KAZI TANI

  Γαλλία

  Η εταιρεία KAZI TANI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nevers, Γαλλία.

 5. MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Richmond, North Yorks, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neuwied, Γερμανία.

 7. MEL CANMAKING MACHINERY

  Ισπανία

  Η εταιρεία MEL CANMAKING MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Arrubal, Ισπανία.

 8. ASSET-TRADE

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASSET-TRADE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλειομηχανες για την κατεργασια μεταλλων, και εμπειρογνωμονες σε βιομηχανικα θεματα. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

 1. WEBER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEBER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός δοκιμών, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Εξοπλισμός δοκιμών, και Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aschaffenburg, Γερμανία.

 2. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, μεταχειρισμενα μηχανηματα, και κοπτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

 3. SCOLARI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCOLARI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Paderno F.c. (bs), Ιταλία.

 4. MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σταθμων παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας με αεριο, μεταχειρισμενα ηλεκτροπαραγωγα ζευγη, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 5. SINGER & SOHN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SINGER & SOHN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας κρεατος και συσκευασμενων προϊοντων. Έχει έδρα σε Erasbach, Γερμανία.

 6. PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία PRESSMETALL GUNZENHAUSEN GALSTERER & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gunzenhausen, Γερμανία.

 7. SANDORO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SANDORO GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 8. POLYTECH SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία POLYTECH SYSTEME GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 9. SEDA MAKINA IMALAT TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SEDA MAKINA IMALAT TIC LTD STI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, και Μπετονιέρες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 10. AKW APPARATE + VERFAHREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AKW APPARATE + VERFAHREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών, Οικοδομή εργοστασίων, και Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Hirschau, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.409 Επιχειρήσεις

Kατηγορια