• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. IT DISCOUNT

  Βέλγιο

 2. TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING

  Γερμανία

 3. KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH

  Γερμανία

 4. ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE

  Γερμανία

 5. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SKS MACHINES

  Βέλγιο

 2. TRIMEX

  Γαλλία

 3. PCS SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. CET-CO GMBH

  Γερμανία

 5. SIEGERT WAFER GMBH

  Γερμανία

 1. APT INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Χάρη στην πείρα που διαθέτει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, η APT International αγοράζει και πουλά μεταχειρισμένα μηχανήματα για την κατεργασία των μετάλλων και άλλα μηχανήματα για την βιομηχανία της μεταλλουργίας. Η επιχείρηση βασίζεται στις γερές της τεχνικές γνώσεις διότι προέκυψε από μια εταιρεία μηχανικής κατασκευής με ειδικότητα στην κατασκευή μηχανημάτων με προορισμό διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Χάρη στις αποθήκες της 20.000 τ.μ, η APT μπορεί να βοηθήσεις όλους τους πελάτες και να βρει ένα μηχάνημα που να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους.

 2. MICROTEC GMBH

  Γερμανία

  Η Microtec-GmbH διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων. Είμαστε αξιόπιστος και εξειδικευμένος συνεργάτης των πελατών μας, ο οποίος, στο πλαίσιο ουσιαστικής και ανοικτής συνεργασίας, παρέχει υποστήριξη στην ανάπτυξη και στην κατασκευή εξαρτημάτων και μηχανημάτων. Στο πλαίσιο αυτό εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής μας και χάρη στη διαχείριση της ποιότητας είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε ευέλικτο, αλλά και στοχευμένο έργο. Είμαστε κορυφαίοι στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων ψυχρής άλεσης – Cryogenic Grinding Systems για καουτσούκ και πλαστικά. Χάρη στις μοναδικές δυνατότητες ρύθμισης του μύλου μας σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη διαλογή, παράγουμε με οικονομικό τρόπο τα πλέον λεπτόκοκκα προϊόντα άλεσης καουτσούκ και πλαστικών. Εκτός αυτού διαθέτουμε ολοκληρωμένες, έτοιμες προς χρήση εγκαταστάσεις στον τομέα των προϊόντων άλεσης ορυκτών και της χημείας. Χάρη στην κατά παραγγελία επεξεργασία σε αυτούς τους τομείς αποκτούμε πρόσθετη τεχνογνωσία για τη διαρκή βελτίωση της των συστημάτων κρυογενικής άλεσης.

 1. APER DIAMOND SL

  Ισπανία

  Η Aper Diamond ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό τον εφοδιασμό των επιχειρήσεων με μηχανές και αδαμαντοφόρα εργαλεία ανώτατης ποιότητας. Στην Aper Diamond, είμαστε γνώστες της αγοράς και των προκλήσεων που παρουσιάζει. Γι αυτό προσφέρουμε τα καλύτερα αναλώσιμα υλικά και μηχανήματα για οποιαδήποτε περίπτωση και σας υποστηρίζουμε ώστε να τα εκμεταλλευτείτε βέλτιστα για κάθε σας εργασία. Επιλέγουμε την καλύτερη τεχνολογία παγκοσμίως για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα και τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα προϊόντα μας φημίζονται για την ποιότητα τους και την αριστεία τους που επιτρέπει την υλοποίηση μεγάλων έργων γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε μεγάλο απόθεμα σε αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Γρήγορη λύση στις ανάγκες σας.

 2. ALUFER

  Βέλγιο

  Η Εταιρεία Alufer ειδικεύεται στη βιομηχανική κατεδάφιση και αποσυναρμολόγηση, εργοστασίου καθώς και στην αγοραπωλησία βιομηχανικού εξοπλισμού. Εισαγωγές / εξαγωγές μηχανημάτων : Γερανογέφυρες, υπόστεγο, σκυρόδεμα, χάλυβας, σιλό, δεξαμενές. Πώληση εξοπλισμού ζυθοποϊίας, γαλακτοκομικών προϊόντων, σφαγείων, ψυκτικού θαλάμου, καταψύκτη, ηλεκτρογεννήτριας, συμπιεστών αέρος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση με ηλ.μήνυμα : Salvator Cutillo

 3. SOPEM

  Βέλγιο

 4. M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH

  Αυστρία

 5. LINE SURVEYING

  Σιγκαπούρη

 6. KAZI TANI

  Γαλλία

 7. MEL CANMAKING MACHINERY

  Ισπανία

 8. ASSET-TRADE

  Γερμανία

 1. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 2. SCOLARI SRL

  Ιταλία

 3. MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO.

  Τουρκία

 4. SINGER & SOHN GMBH

  Γερμανία

 5. AERTS SJEF

  Βέλγιο

 6. EQUIPNET

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. IN.HA.TEC VERTRIEB & SERVICE UG

  Γερμανία

 8. STEREMAT GALVANIK GMBH

  Γερμανία

 9. REVISIEBEDRIJF CLAEYS

  Βέλγιο

 10. MACHIZON

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.494 επιχειρήσεις

Kατηγορια