• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταφορά εμπορευμάτων

Αποτελέσματα για

Μεταφορά εμπορευμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NOORD CONNECT LLC

  Ρωσία

  Η NORD CONNECT LLC είναι διεθνής διαμετακομιστής εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την αποθήκευση, επεξεργασία, μεταφορά και εκτελωνισμό ειδών από διάφορες κατηγορίες. Η Nord Connect LLC παρέχει ασφάλιση εμπορεύματος, συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης διακίνησης, παράδοση ανταλλακτικών αεροπορίας για αεροσκάφη και ελικόπτερα. Ο κύριος τομέας εξειδίκευσης της εταιρείας αφορά την εναέρια εξαγωγή και την πολυτροπική μεταφορά σε χώρες τις Ασίας και της Αφρικής, την οδική μεταφορά εμπορευμάτων από ευρωπαϊκές χώρες με προορισμό την Ρωσία, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και την Μέση Ανατολή. Η NORD CONNECT LLC κατέχει εκτεταμένη πείρα στις μεταφορές σε δύσβατες και μη δημοφιλείς περιοχές. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα σε 184 προορισμούς σε 84 χώρες ανά τον κόσμο. Η NORD CONNECT LLC συνεργάζεται με ένα δίκτυο αντιπροσώπων που καλύπτουν σχεδόν το 90% όλων των αεροδρομίων και αεροδιαδρόμων παγκοσμίως.

 2. WIMMER MASCHINENTRANSPORTE GMBH

  Γερμανία

  ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν με το σχεδιασμό της συναρμολόγησης και του έργου καινούργιων ή μεταχειρισμένων μηχανών. Συμπληρωματικά της συναρμολόγησης και της θεμελίωσης αναλαμβάνουμε επίσης τη συσκευασία, την αντιδιαβρωτική συντήρηση και τη φόρτωση εξαρτημάτων εγκαταστάσεων με διεθνείς σιδηροδρομικές, οδικές, αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Η Wimmer διαθέτει πολυάριθμους ειδικούς ελκυστήρες για ημιρυμουλκούμενα με ισχύ έως 800 PS. Για τη μεταφορά διατίθενται κάθε είδους επικαθήμενα οχήματα, ημιρυμουλκούμενα και ρυμουλκούμενα χαμηλής καρότσας, καθώς και 300 „βαριές γραμμές αξόνων“. Σε συνεργασία με τη μητρική μας εταιρεία Felbermayr διαθέτουμε διεθνή εμπειρία δεκαετιών για εξατομικευμένες λύσεις διοικητικής μέριμνας στον τομέα των ειδικών και βαριών μεταφορών. ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΡΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ: Αίθουσα ή υπαίθριος χώρος – με συνολική επιφάνεια αποθήκευσης 15.000 τ.μ. είμαστε ο συνεργάτης σας προ των πυλών του Μονάχου σε ό, τι αφορά στην αποθήκευση βαρέων εμπορευμάτων.

 3. MT TRANSPORTS

  Γαλλία

  Από το 2019, η εταιρεία MT Transports είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τις μεταφορές στην Γαλλία και το εξωτερικό και συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύονται για την μεταφορά εγγράφων, δεμάτων, παλετών και εμπορευμάτων. Είμαστε ανοικτά όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξασφαλίσουμε την ανάληψη, την μεταφορά, την ιχνηλάτηση και την παράδοση των εγγράφων, δεμάτων ή παλετών εντός της προθεσμίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 4. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Τουρκία

  Η Oceans Group παίρνει αυστηρά μέτρα ώστε να γίνει μια από τις ηγετικές εταιρείες της Τουρκίας και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες εκτελωνισμού, προμήθεια προϊόντος, παγκόσμια εναέρια ναύλωση, ναυτιλιακή ναύλωση και έργα μεταφοράς από το 2016. Από το 2016, η Oceans Group προσφέρει υπηρεσίες εκτελωνισμού, προμήθεια προϊόντων, παγκόσμια εναέρια ναύλωση, ναυτιλιακή ναύλωση, οδική ναύλωση και έργα μεταφοράς. Είμαστε ο στρατηγικός σας επαγγελματικός εταίρος με τοπική και τομεακή λύση. Ως Oceans Group, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εκτελωνισμού και διαχείρισης διακίνησης και εμπειρογνωμοσύνη σε διάφορους τομείς, συμπ. της αεροπορίας, των FMCG (ταχείας κυκλοφορίας καταναλωτικά αγαθά), της υγείας και κλωστοϋφαντουργίας. Αναπτυσσόμαστε ως εταιρεία με κεφάλαιο 100% Τούρκικης προέλευσης και με δομή ικανή να εξυπηρετεί πάνω από 2, 000 αποστολές για τους πελάτες της παγκοσμίως κάθε χρόνο. Εργαζόμαστε με ηγετικές Τούρκικες φίρμες και με πελάτες με ικανότητα ανάπτυξης τους οποίους εμπιστεύονται για ευέλικτες διαδικασίες με γρήγορη λήψη αποφάσεων και χαμηλό κόστος.Η αποστολή μας είναι να παράγουμε καινότομες και επικεντρωμένες στο κόστος λύσεις με τους έμπειρους μας υπαλλήλους και τους επαγγελματικούς μας εταίρους παγκοσμίως, ακόμα και για τις πιο σύνθετες διαδικασίες διαχείρισης διακίνησης. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την Oceans Group για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας μεγάλης αξίας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. ALBERANI LOGISTICS LTD.

  Ρωσία

  Η εταιρεία Alberani Logistics είναι μια αξιόπιστη εταιρεία διαμετακόμισης εμπορευμάτων με πάνω από 15 χρόνια πείρας στην μεταφορά εμπορευμάτων. Αναλαμβάνουμε τις εξής εργασίες: Μεταφορά εμπορευμάτων κάθε είδους με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο: Οδικώς, σιδηροδρομικώς, αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς. εκτελωνισμοί ασφάλιση φορτίων Φυσική συνοδεία αποστολών με ένοπλους φρουρούς, ομαδοποίηση φορτίων Μεταφορά βαριών και ογκωδών φορτίων Μεταφορές επικίνδυνων προϊόντων. Χάρη στην αξιόλογη συσσωρευμένη μας εμπειρία και σε εκτενείς επαγγελματικές σχέσεις, καθώς και σε μια ομάδα καταρτισμένων και έμπειρων ειδικών, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση για την παράδοση των εμπορευμάτων σας σύμφωνα με τις συνθήκες σας. Η μεταφορά προϊόντων με ιδιόκτητα μέσα αποτελεί καταρχήν μια εγγύηση αξιοπιστίας, ποιότητας και ασφάλειας. Διαπιστώνουμε την επιτυχία μας όταν η εταιρεία που είχε προσφύγει κάποτε στις υπηρεσίες μας γίνεται ένας μόνιμος εταίρος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. SERŠEN TRANSPORT, D.O.O.

  Σλοβενία

 3. SERTRANS ULUSLARARASI NAKLIYAT VE TICARET A.S.

  Τουρκία

 4. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Γαλλία

 5. MS ALLIANCE

  Γαλλία

 1. TBE -TRANS' BEAU EXPRESS

  Γαλλία

 2. BILOGISTIK, S.A.

  Ισπανία

 1. EXACONTACT

  Γαλλία

 2. DIRCO EXPRESS CARGO

  Βέλγιο

 3. STRANZINGER LOGISTIK SERVICE GMBH

  Αυστρία

 4. RESPED LOGISTIKA D.O.O.

  Σλοβενία

 5. SOMMER KRANVERLEIH GMBH

  Γερμανία

 6. MIMO BY PD.MEDIENLOGISTIK GMBH

  Γερμανία

 7. THYSSENKRUPP MILLSERVICES & SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 8. TRANSPORTES MIAJADAS, S.C.L. - TRANSMIAJADAS

  Ισπανία

 1. SP TRANSPORT EXPRESS

  Γαλλία

 2. LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE

  Γαλλία

 3. LT TRANS'EXPRESS

  Γαλλία

 4. SGT TRANSPORTS

  Γαλλία

 5. TRANSLLERALVA

  Ισπανία

 6. C.D. TRANSPORT S.R.L.

  Ιταλία

 7. MOVE EXPRESS FRANCE

  Γαλλία

 8. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Γαλλία

 9. VALDAMBRINI TRASPORTI

  Ιταλία

 10. RCM D.O.O.

  Σλοβενία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταφορά εμπορευμάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

19.227 επιχειρήσεις

Χ'ωρες