• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικοί κάδοι

Αποτελέσματα για

Μεταλλικοί κάδοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Βέλγιο

  Πολυμορφικά αναπτυσσόμενα σιλό, προσαρμοσμένα στις βιομηχανικές δυνατότητες αποθήκευσης οποιουδήποτε προϊόν σε χύμα μορφή, επιτρέποντας τον πλήρη άδειασμα και πλήρωση με άλλο προϊόν χωρίς προηγούμενο καθαρισμό. Σιλό DOHOGNE SYSTEM, γαλβανισμένα ή ανοξείδωτα με λεία επιφάνεια, κατασκευασμένα από καμπυλωτά φύλλα, στερεωμένα εξωτερικά με μπουλόνια, αυτοκαθαριζόμενα, αποσυναρμολογούμενα, με δυνατότητα αντικατάστασης, πάχους από 2 έως 4 mm, τυποποιημένες διαστάσεις, 940 x 1.940 mm. Αδιάβροχα και γερά σιλό με 50ετή πείρα, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1991-4 που ικανοποιούν τις ειδικές στατικές και δυναμικές απαιτήσεις της αποθήκευσης. Λυόμενα σιλό, οικονομικά μεταφέρσιμα, εκ των οποίων : επιτρέπεται η ένταξη σε ήδη υπάρχον σύμπλεγμα χάρη στην άφιξη του σιλό στο χώρο υπό τη μορφή ανταλλακτικών, χωρίς να χρειάζεται μια πρόσβαση που απαιτεί ένα παραδοσιακό λεβητοποιημένο σιλό. Η γρήγορη συναρμολόγηση δεν επιβάλλει στο εργοτάξιο βαριές υποδομές. Σιλό που προστατεύονται εναντίων των εκρήξεων σύμφωνα με τα πρότυπα ATEX και τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

 2. ARSILAC

  Γαλλία

 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Γαλλία

 4. BOYER

  Γαλλία

  Εδώ και 80 έτη, η BOYER® είναι μια γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μεγάλης γκάμας πορτών και θυρίδων, τυποποιημένων και κατά παραγγελία, οι οποίες εγγυώνται την πλήρη ασφάλεια. Η επιχείρηση κατασκευάζει κυκλικές, ορθογώνιες και οβάλ πόρτες και θυρίδες, με εξωτερικό άνοιγμα ή αυτόκλειστες, από ανοξείδωτο χάλυβα με ή χωρίς πίεση, για τους τομείς της χημείας και της φαρμακευτικής, τον αγροδιατροφικό τομέα, την επεξεργασία υδάτων, τα καλλυντικά, την αμπελουργία και την επεξεργασία επιφανειών. Η BOYER είναι μια εταιρεία διεθνούς επιπέδου, με ηγετική θέση στην αγορά της.

 5. ETA - EQUIPEMENTS ACIER INOXYDABLE

  Γαλλία

  Κατασκευαστής δεξαμενών και οδικών βυτιοφόρων από ανοξείδωτο χάλυβα. Ειδικός στις δεξαμενές αποθήκευσης και επεξεργασίας, η ETA αποτελεί γνωστό παράγοντα στις εξαγωγές, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του τομέα των αγροτικών τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών και χημικών. Υλοποιούμε αμτοσφαιρικά βυτιοφόρα και υπό κενό από ανοξείδωτο χάλυβα. Προσφέρουμε μια σειρά από λύσεις σε εξοπλισμό συλλογής γάλακτος, μεταφοράς τροφίμων. Σήμερα, η εταιρεία λανσάρει ευέλικτες κουζίνες πολλαπλών λειτουργιών, υλοποιημένεες σύμφωνα με τα πρότυπα EHEDG και 3A. Τα μηχανήματά μας εγγυώνται πλήρη υγιεινή, χωρίς ζώνη κατακράτησης. Μια νέα γενιά πολυλειτουργικών βιομηχανικών κουζίνων με εξαιρετικά ασφαλές καπάκι, μπολ με υψηλή απόδοση διπλού φακέλου, λειτουργικό PLC συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων και αυτόματων λειτουργιών, βραχίονα με αποξεστήρες PTFE με αυτόματη πόρτα κατά της φθοράς, θήκη για μαχαίρι πολυ-εργαλείο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HERPASA

  Ισπανία

 2. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. DELLIS ETS

  Βέλγιο

 4. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Γαλλία

 5. NISON

  Γαλλία

 1. A. PANNECOUCKE

  Βέλγιο

 2. CM DERWAEL

  Βέλγιο

 1. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Γαλλία

 2. ALGOR S.R.L.

  Ιταλία

 3. CDE SAS

  Γαλλία

 4. GIMAR S.R.L.

  Ιταλία

 5. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Γαλλία

 6. SERVICE EQUIPEMENT

  Γαλλία

 7. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Γαλλία

 8. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Γαλλία

 1. CML INDUSTRIE

  Γαλλία

 2. HERPASUR SA

  Ισπανία

 3. ATELIERS DE CONSTRUCTION G FERRARI FILS

  Βέλγιο

 4. HORFASA GRUPO EMPRESARIAL SL

  Ισπανία

 5. SACIL S.R.L.

  Ιταλία

 6. BRUN TRICONNET BRUN BTB

  Γαλλία

 7. ENTREPRISE VODOPIJAK

  Γαλλία

 8. SE TECNIMETAL

  Γαλλία

 9. ROCMAR

  Ιταλία

 10. ETS MICHEL VAUTIER

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικοί κάδοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

144 επιχειρήσεις