• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικοί κάδοι

Αποτελέσματα για

Μεταλλικοί κάδοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Πολυμορφικά αναπτυσσόμενα σιλό, προσαρμοσμένα στις βιομηχανικές δυνατότητες αποθήκευσης οποιουδήποτε προϊόν σε χύμα μορφή, επιτρέποντας τον πλήρη άδειασμα και πλήρωση με άλλο προϊόν χωρίς προηγούμενο καθαρισμό. Σιλό DOHOGNE SYSTEM, γαλβανισμένα ή ανοξείδωτα με λεία επιφάνεια, κατασκευασμένα από καμπυλωτά φύλλα, στερεωμένα εξωτερικά με μπουλόνια, αυτοκαθαριζόμενα, αποσυναρμολογούμενα, με δυνατότητα αντικατάστασης, πάχους από 2 έως 4 mm, τυποποιημένες διαστάσεις, 940 x 1.940 mm. Αδιάβροχα και γερά σιλό με 50ετή πείρα, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1991-4 που ικανοποιούν τις ειδικές στατικές και δυναμικές απαιτήσεις της αποθήκευσης. Λυόμενα σιλό, οικονομικά μεταφέρσιμα, εκ των οποίων : επιτρέπεται η ένταξη σε ήδη υπάρχον σύμπλεγμα χάρη στην άφιξη του σιλό στο χώρο υπό τη μορφή ανταλλακτικών, χωρίς να χρειάζεται μια πρόσβαση που απαιτεί ένα παραδοσιακό λεβητοποιημένο σιλό. Η γρήγορη συναρμολόγηση δεν επιβάλλει στο εργοτάξιο βαριές υποδομές. Σιλό που προστατεύονται εναντίων των εκρήξεων σύμφωνα με τα πρότυπα ATEX και τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

 2. ARSILAC

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. ETA - EQUIPEMENTS ACIER INOXYDABLE

  Γαλλία

  Κατασκευαστής δεξαμενών και οδικών βυτιοφόρων από ανοξείδωτο χάλυβα. Ειδικός στις δεξαμενές αποθήκευσης και επεξεργασίας, η ETA αποτελεί γνωστό παράγοντα στις εξαγωγές, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του τομέα των αγροτικών τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών και χημικών. Υλοποιούμε αμτοσφαιρικά βυτιοφόρα και υπό κενό από ανοξείδωτο χάλυβα. Προσφέρουμε μια σειρά από λύσεις σε εξοπλισμό συλλογής γάλακτος, μεταφοράς τροφίμων. Σήμερα, η εταιρεία λανσάρει ευέλικτες κουζίνες πολλαπλών λειτουργιών, υλοποιημένεες σύμφωνα με τα πρότυπα EHEDG και 3A. Τα μηχανήματά μας εγγυώνται πλήρη υγιεινή, χωρίς ζώνη κατακράτησης. Μια νέα γενιά πολυλειτουργικών βιομηχανικών κουζίνων με εξαιρετικά ασφαλές καπάκι, μπολ με υψηλή απόδοση διπλού φακέλου, λειτουργικό PLC συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων και αυτόματων λειτουργιών, βραχίονα με αποξεστήρες PTFE με αυτόματη πόρτα κατά της φθοράς, θήκη για μαχαίρι πολυ-εργαλείο.

 5. BOYER

  Γαλλία

  Εδώ και 80 έτη, η BOYER® είναι μια γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μεγάλης γκάμας πορτών και θυρίδων, τυποποιημένων και κατά παραγγελία, οι οποίες εγγυώνται την πλήρη ασφάλεια. Η επιχείρηση κατασκευάζει κυκλικές, ορθογώνιες και οβάλ πόρτες και θυρίδες, με εξωτερικό άνοιγμα ή αυτόκλειστες, από ανοξείδωτο χάλυβα με ή χωρίς πίεση, για τους τομείς της χημείας και της φαρμακευτικής, τον αγροδιατροφικό τομέα, την επεξεργασία υδάτων, τα καλλυντικά, την αμπελουργία και την επεξεργασία επιφανειών. Η BOYER είναι μια εταιρεία διεθνούς επιπέδου, με ηγετική θέση στην αγορά της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. HERPASA

  Ισπανία

 2. SA CRESSENT

  Γαλλία

 3. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Γαλλία

 4. CM DERWAEL

  Βέλγιο

 5. VITIELLO

  Βέλγιο

 1. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Γαλλία

 2. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Γαλλία

 3. NISON

  Γαλλία

 4. MOREAU METAL

  Γαλλία

 5. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Γαλλία

 6. LA TECHNI SOUDURE

  Γαλλία

 7. A. PANNECOUCKE

  Βέλγιο

 8. DELLIS ETS

  Βέλγιο

 9. METALINOX

  Γαλλία

 10. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. EBM

  Βέλγιο

 2. ANJOU INOX

  Γαλλία

 3. GIMAR S.R.L.

  Ιταλία

 4. CDE SAS

  Γαλλία

 5. ALGOR S.R.L.

  Ιταλία

 6. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Γαλλία

 7. SERVICE EQUIPEMENT

  Γαλλία

 8. SARL EMILE JACQUIER

  Γαλλία

 9. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Γαλλία

 10. ETS VAILLANT

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικοί κάδοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

140 επιχειρήσεις