• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικές επενδύσεις

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές επενδύσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ORMAK CNC METAL VE MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ORMAK ιδρύθηκε το 1998 ως ιδιωτική εταιρεία και είναι μια από τις πρώτες εταιρείες στην Τουρκία που χρησιμοποίησαν μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου στην βιομηχανία κατασκευών. Με 23 χρόνια πείρας στην παραγωγή ανταλλακτικών διάτρησης και τόρνευσης CNC, κατασκευάζουμε μεταλλικά και πλαστικά τεχνικά μέρη και συστατικά. Η προτεραιότητα μας βασίζεται κυρίως στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες μας. Ως συνέπεια, προσφέρουμε γρήγορες λύσεις για τα μεταλλικά και πλαστικά μηχανικά σας σχέδια σε ανταγωνιστικές τιμές. Εργαζόμαστε και τηρούμε το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας (QMS) σύμφωνα με τις καλύτερες βιομηχανικές πρακτικές κατά ISO 9001: 2015, καθώς και τις νόμιμες και άλλες απαιτήσεις. Επανεξετάζουμε τακτικά κάθε όψη του ποιοτικού συστήματος ώστε να προωθήσουμε μια φιλοσοφία συνεχής βελτίωσης που ωφελεί τόσο τον πελάτη όσο την επιχείρηση. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται: -Τόρνευση/ διάτρηση CNC - Μηχανική κατεργασία CNC - Κοπή λέιζερ CNC- Σχεδιασμός -Ρεκτιφιέ -Επεξεργασία εν θερμώ -Επεξεργασία επιφάνειας- Συναρμολόγηση και φινίρισμα και πολλές άλλες που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Εξυπηρετούμε πελάτες στην αυτοκινητοβιομηχανία στην γεωργία, ναυπηγική, κατασκευή σκαφών και σε πολλές άλλες βιομηχανίες. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον πιστοποιητικό μας επιβράβευσης στους Top 1000 Metal Exporters στην Κωνσταντινούπολη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Gasket Italy είναι η εξέλιξη μιας παράδοσης 40 ετών στον τομέα των βιομηχανικών παρεμβυσμάτων, η οποία δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις μιας διεθνούς επιχειρηματικής πραγματικότητας που μεταβάλλεται συνεχώς. Αυτό που προτείνουμε είναι απλά η καλύτερη ποιότητα στα μέτρα του πελάτη. Η τεχνογνωσία μας που αποκτήσαμε με πολλά χρόνια δραστηριότητας μάς επιτρέπει να δημιουργούμε αντικείμενα υψηλής ακρίβειας, καρπό συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης για να βελτιώνουμε την ποιότητά τους όλο και περισσότερο. Ο εκτενής κατάλογός μας περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας, με την εγγύηση της πλήρως ιταλικής κατασκευής και με ευρωπαϊκή προέλευση όλων των πρώτων υλών και ημικατεργασμένων προϊόντων. Μεγάλη παραγωγή σπειροειδών βιομηχανικών παρεμβυσμάτων, μεταλλοπλαστικών, δακτυλιοειδών παρεμβυσμάτων, μετάλλων, διάτρητων (χωρίς αμίαντο, γραφίτη, φελλό, καουτσούκ, PTFE) σε κορδόνια στεγανοποίησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η JIT Homes ειδικεύεται στη σχεδίαση, στην παραγωγή και στη διάθεση αξεσουάρ για σκληρυμένο γυαλί, συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων κάλυψης, ραγών γυάλινων θυρών, συστημάτων ενσφήνωσης γυαλιού, ελατηρίων δαπέδου, χειρολαβών, μεντεσέδων ντουζιέρας, σφιγκτήρων γυαλιού, πόμολων, βεργών για πετσέτες, βεργών συγκράτησης, στεγανοποιήσεων τζαμιών, πωμάτων στρόφιγγας, σταθεροποιητών ντουζιέρας, καναλιών υαλοπινάκων, υλικού περιστροφής, κλειδαριών, μεντεσέδων θυρών, εξαρτημάτων συρόμενων θυρών, αξεσουάρ συρόμενων αλληλοκαλυπτόμενων θυρών, συστημάτων βεντούζας για τζάμια κλπ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge
 5. STROFIBER FACTORY

  Ρωσία

  Strofiber factory - Κατασκευαστής μακροϊνών πολυπροπυλενίου. Ιδρύθηκε το 2015, στην Δημοκρατία του Ταταρστάν στην Ρωσία. Σύνθεση μακροϊνας: 110 000 τεμάχια ινών σε 1 κιλογραμμάριο. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας από επώνυμους Ρώσους κατασκευαστές. Ενταγμένες στο σκυρόδεμα, οι ίνες σχηματίζουν μια ογκομετρική ενίσχυση σε όλη την επιφάνεια του σκυροδέματος, βελτιώνοντας τις ανθεκτικές του ιδιότητες. Μακροϊνα, επιτρέπει την αντικατάστασης της ράβδου οπλισμού για βελτιστοποίηση του σχεδίου. Παραγωγική δυνατότητα του εργοστασίου- πάνω από 500 τόνους ετησίως. Στις αποθήκες, πάντα διαθέσιμοι, πάνω από 6 τόνους υλικού. Διαθέτουμε τεχνικό τμήμα το οποίο μπορεί να υπολογίσει την απαιτούμενη ποσότητα υλικού για έναν συγκεκριμένο σχέδιο και παρέχει ετοιμοπαράδοτη λύση σε μόλις 1 ημέρα. Σας υποστηρίζουμε για τεχνικά ζητήματα και σας καταρτίζουμε ώστε να μπορείτε να εργαστείτε με την μακροϊνα strofiber. Το σλόγκαν μας: Απλότητα. Ενταγμένες στο σκυρόδεμα, οι ίνες σχηματίζουν μια ογκομετρική ενίσχυση σε όλη την επιφάνεια του σκυροδέματος, βελτιώνοντας τις ανθεκτικές του ιδιότητες. Βιωσιμότητα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DORMAKABA BELGIUM

  Βέλγιο

 2. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Τσεχία

 3. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Γερμανία

 4. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 5. AL FEEL TRADING LLC

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 1. FITING SZR

  Σερβία

 2. NEXA S.P.A.

  Ιταλία

 3. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Γαλλία

 4. AXOR INDUSTRY

  Ουκρανία

 5. JOAQUIM MACHADO LDA

  Πορτογαλία

 6. KD-BESCHLÄGE

  Γερμανία

 7. LOCUS CO.,LTD.

  Νότια Κορέα

 8. ZISTA GROUP

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 9. UNIVERSAL OTOMAT

  Τουρκία

 10. METALLI STAMPATI CAVALETTO SRL

  Ιταλία

 1. ARCHERDALE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. KINI BESCHLÄGE GMBH

  Γερμανία

 3. HIRA_PARTS

  Τουρκία

 4. SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH

  Γερμανία

 5. VBL BESCHLÄGE GMBH

  Γερμανία

 6. GILLSON ENTERPRISE CO., LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 7. DECEUNINCK-DEFORCE

  Βέλγιο

 8. SIMBERA S.R.O.

  Τσεχία

 9. YOUNGAINT GROUP LTD

  Κίνα

 10. EROGLU FITTINGS

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικές επενδύσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

269 επιχειρήσεις