• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεντεσέδες

Αποτελέσματα για

Μεντεσέδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

  Παραγωγή: βασικών εξαρτημάτων λειτουργίας και σύσφιξης, - λαβών χειρισμού - τοξοειδών λαβών - κουμπιών - χειροστροφάλων - χειροτροχών- άκαμπτων μοχλών σύσφιξης - πλημνών μετατόπισης - ρυθμιζόμενων μοχλών σύσφιξης - λαβών παλάμης, αστεροειδών λαβών και λαβών αντίχειρα - δακτυλίων κλίμακας, περιστροφικών διακοπτών - χειριστηρίων ρύθμισης - βιδών με ροζέτα - παξιμαδιών αντίχειρα - στοιχείων σύσφιξης - στοιχείων μηχανημάτων - ελαιοδεικτών - ανεμιστήρων - βιδών ασφάλισης - ταχυσυνδέσμων - ενδεικτών θέσης ERGOSTYLE® της ELESA®

 2. S & S HINGE COMPANY

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η S & S HINGE Company είναι τρίτης γενιάς κατασκευαστής ραβδοειδών μεντεσέδων για πιάνο. Κατασκευάζουμε μεσαίου διαμετρήματος (.035, .040, .050, .060 και .070) ραβδοειδείς μεντεσέδες για πιάνο από ανοξείδωτο, χάλυβα, αλουμίνιο, ανοξείδωτο στιλπνής ανόπτησης, ορειχάλκινη και νικέλινη πρόπλακα. Προσαρμόζουμε τους τυποποιημένους ραβδοειδείς μεντεσέδες μας για πιάνο με επιλογές πρόσθετης αξίας, όπως: κοπή σε συγκεκριμένο μήκος, διάνοιξη οπής, μορφοποίηση, σφυρηλασία, γωνιοτόμηση, ποντάρισμα και πολλές άλλες κατασκευές πρόσθετης αξίας και μεταφινιρίσματα. Τα αρχικά S & S προκύπτουν από τη φράση «Savings and Service», δηλ. εξοικονόμηση και εξυπηρέτηση, παραδοσιακές αξίες με βάση τις οποίες οι ιδρυτές μας ίδρυσαν την επιχείρηση πριν από 90 έτη. Σήμερα, αυτό σημαίνει δωρεάν ανάπτυξη νέων προϊόντων, δωρεάν υποστήριξη στην κατασκευή και δωρεάν κατασκευασμένα δείγματα/πρότυπα, συστήματα τεχνολογίας αιχμής για τη διαχείριση των διεργασιών λιτής παραγωγής ERP/MRP για συντομότερους χρόνους παράδοσης, πιστοποιημένο πρόγραμμα TQM που διασφαλίζει εξαρτήματα 100% χωρίς ελαττώματα και προγράμματα διαχείρισης αποθήκης που καλύπτουν όλους τους τύπους ροής αποθεμάτων (π.χ.: JIT, Kanban κ.ά.).

 3. KIPP ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, ενώ από το 1950 εστίασε περισσότερο στα εργαλεία σύσφιξης δικής της ανάπτυξης, όπως ο κλασικός μοχλός - σφιγκτήρας της KIPP. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 350 υπαλλήλους και διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

 4. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Γερμανία

  Ο κορυφαίος συνεργάτης για πρότυπα στοιχεία. Η Ganter που ιδρύθηκε το 1894 ως μηχανουργείο στο Furtwangen του Μέλανα Δρυμού, παρουσίασε ήδη το 1912 τον πρώτο κατάλογο πρότυπων στοιχείων – πέντε χρόνια πριν από την ίδρυση του οργανισμού Deutschen Industrie Norm (DIN). Σήμερα, η επιχείρηση που διευθύνεται στο μεταξύ από την τέταρτη γενιά της οικογένειας, είναι με περισσότερα από 60.000 διαθέσιμα από την αποθήκη πρότυπα στοιχεία κορυφαία στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής πρότυπων στοιχείων. Προκειμένου αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον, η Ganter επενδύει στη συνεπή μετεξέλιξη της γκάμας των προϊόντων, στην υπερσύγχρονη παραγωγή και διοικητική μέριμνα, καθώς και σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αποδοτικών εταίρων.

 5. ELESA FRANCE SA

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TURNA D.O.O.

  Σλοβενία

 2. E - TEAM ELEKTROANLAGEN GMBH

  Γερμανία

 3. CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH

  Γερμανία

 4. WESTFALIA-EICHMANN

  Γερμανία

 5. WEMA VERSCHLUSSTECHNIK GMBH

  Ελβετία

 1. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. KIPP SCHWEIZ AG

  Ελβετία

 2. OESCH GMBH

  Ελβετία

 3. INDUSTRILAS AG

  Γερμανία

 4. FEM S.R.L.

  Ιταλία

 5. RÄDER BUSCH GMBH

  Γερμανία

 6. MINEON HANDEL GMBH

  Γερμανία

 7. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Γερμανία

 8. CMI - CERNIERE MECCANICHE INDUSTRIALI SRL

  Ιταλία

  Η C.M.I. παράγει μηχανικούς μεντεσέδες για ηλεκτρικές οικιακές συσκευές. Οι μηχανικοί μεντεσέδες C.M.I. ξεχώριζαν ανέκαθεν από την τεχνολογική καινοτομία και την ποιότητα τους. Μεντεσέδες για φούρνο, πλυντήριο πιάτων, καπάκια, εστίες και πλυντήριο ρούχων. Η εταιρία είναι ένα κορυφαίος γεγονός που αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των μηχανικών αρθρώσεων. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η C.M.I. έχει επίσης αναπτύξει νέα προϊόντα σε υψηλό τεχνολογικό περιεχόμενο, αισθητική, λειτουργική, στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και ασφάλειας.

 1. Galaxy Hardware Industry Co., Ltd

  Κίνα

  Η GALAXY HARDWARE είναι ένας κατασκευαστής 100% εξοπλισμού πόρτας, για μεντεσέδες και πόμολα, π.χ. ένσφαιρος ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα, σύρτες, χωνευτές κλειδαριές καθώς και λεβιέδες, χερούλια και κάθε είδους πόμολου, στοπ και κλειδαριάς κ.λπ. Εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας. 7 σχέδια μεντεσέδων από ανοξείδωτο χάλυβα απέκτησαν την πιστοποίηση κατά UL®, 3ωρη αξιολόγηση, με συμβατότητα κατά BHMA 156.7, και 3 σχέδια μεντεσέδων με την πιστοποίηση CE από την Intertek, συμβατές κατά EN 1935.

 2. SCHMALE GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Από την ίδρυση της εταιρείας πριν από 100 χρόνια παραμένουμε πιστοί στη θέση μας ως εξειδικευμένος κατασκευαστής για την ανάπτυξη και την παραγωγή μεντεσέδων και μηχανημάτων στερέωσης. Αναπτύσσουμε και παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στον ακόμη ισχύοντα όρο ποιότητας «Made in Germany», αλλά όλα τα προϊόντα διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο και το ποσοστό των εξαγωγών μας είναι σχεδόν 80%. Η διαχρονικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, δηλ., η σταθερά πρώτης τάξεως ποιότητα των μεντεσέδων μας, καθώς και η αξιοπιστία της υποστήριξης των πελατών και των υπηρεσιών μας έχουν συμβάλλει στο να έχουμε καλλιεργήσει από το 1910 μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Το τμήμα ανάπτυξης και κατασκευής της εταιρεία μας εργάζεται συνεχώς για τη μετεξέλιξη υφιστάμενων προϊόντων, καθώς και την ανάπτυξη και την υλοποίηση νέων ιδεών προϊόντων και καινοτομικών μεθόδων παραγωγής.

 3. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Σιγκαπούρη

  Αναζητάτε έναν κατασκευαστή ΚΑΕ; ή χρειάζεστε έναν προμηθευτή ανώτερης ποιότητας; Μπορείτε να βρείτε την λύση σας σε εμάς! Η Grimm Industries Pte Ltd συνεργάζεται στενά με τα εργοστάσια μας στην Κίνα από το 1995. Επικεντρωνόμαστε στα εξατομικευμένα προϊόντα σε προσιτές τιμές. Δίνουμε έμφαση στην σωστή επικοινωνία και εξασφαλίζουμε να έχουν κατανοηθεί πλήρως όλες οι απαιτήσεις πριν την παραγωγή. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε Ευρώπη, Σκανδιναβία, Αυστραλία, Νότιο-δυτική Ασία και Αμερική. Οι εξοπλισμοί μας χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία, δόμηση, ναυτιλία και στα διυλιστήρια.

 4. FATH GMBH

  Γερμανία

  Η FATH είναι κατασκευαστής μηχανικών στοιχείων από πλαστικό και μέταλλο. Από την ιδέα έως την κατασκευή/κατασκευή εργαλείων, την παραγωγή και διοικητική μέριμνα – Τα πάντα παρέχονται από την ίδια εταιρεία.

 5. EMKA BESCHLAGTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ο όμιλος EMKA GRUPPE είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση για ασφάλειες, μεντεσέδες και στεγανοποιήσεις που χρησιμοποιούνται σε πίνακες διακοπτών και ελέγχου ηλεκτρικών και ηλεκτροτεχνικών συστημάτων

 6. ALLFEST GMBH

  Γερμανία

 7. EMIL KALTENBACH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 8. PETER OFNER GMBH VERSCHLUSSTECHNIK

  Αυστρία

 9. VERBUNDTECHNIK WEIDE UG

  Γερμανία

 10. ARCONIC FASTENING SYSTEMS FAIRCHILD FASTENERS EUROPE - CAMLOC GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεντεσέδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

246 επιχειρήσεις