• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαχαίρια οικιακής χρήσης

Αποτελέσματα για

Μαχαίρια οικιακής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SARL REFICO

  Γαλλία

  Η REFICO, επιχείρηση με έδρα στην Neuilly-sur-Seine, στην περιοχή του Παρισιού, εξειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές ειδών μαγειρικής και κατσαρόλες. Εμπορευόμαστε χονδρικής από το 2001. Η δραστηριότητα επεκτείνεται διεθνώς. Παραδίδουμε σε όλη την Γαλλία και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Οι δραστηριότητες μας αναπτύσσονται συνεχώς και μας επιτρέπουν να εξυπηρετήσουμε όλο και περισσότερους πελάτες σε διάφορους τομείς δραστηριότητας. Τα προϊόντα μας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και υψηλής ποιότητας με 5ετή εγγύηση υπό το σήμα BLAUPUNKT. Με την πείρα, εκατοντάδες πελάτες μας εμπιστεύονται ώστε να συνεργαστούμε χέρι με χέρι. Βρήκατε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει στον κατάλογο μας (καρτέλα έγγραφα) και θέλετε να μάθετε αν είναι ακόμα διαθέσιμο σε απόθεμα; Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα μας στον κατάλογο μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. FLÜGEL CSS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η Flügel CSS είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ράβδων ακονίσματος. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται οι κορυφαίες εταιρείες ειδών κοπής και οικιακής χρήσης, καθώς και εξειδικευμένα καταστήματα και καταστήματα χονδρικής για την επαγγελματική χρήση. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ράβδων ακονίσματος και ακονιών μαχαιριών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Η γκάμα περιλαμβάνει παραδοσιακές ράβδους ακονίσματος, ακόνια μαχαιριών, ράβδους ακονίσματος με επίστρωση διαμαντιού/κεραμικού υλικού και ειδικά προϊόντα εξωτερικού χώρου + αναψυχής. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή πρεσαριστών ακατέργαστων τεμαχίων μαχαιριών και ψαλιδιών, καθώς και ειδικές λάμες και παρόμοια προϊόντα επαγγελματικής χρήσης, όπως, π.χ., για τη γεωργία, τη βιομηχανία χάρτου κλπ. Σύγχρονα διατρητικά μηχανήματα και πρέσες ελεύθερης κοπής παρέχουν μεγάλη ευελιξία και παραγωγικότητα. Το βαφείο με αδρανές αέριο και μεταφορική ταινία ειδικεύεται στην εξατομικευμένη θερμική επεξεργασία ειδών κοπής, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών κατά παραγγελία για πολλούς άλλους βιομηχανικούς τομείς, όπως η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία κλπ.

 3. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Γερμανία

  Carl Schmidt Sohn AG - Παράδοση από το 1829 Ο Carl Schmidt ήταν ειδικευμένος σιδεράς όταν ίδρυσε το 1829 την εταιρεία CARL SCHMIDT SOHN μαζί με τον γιο του. Ένα όνομα γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα όνομα που εξελίσσεται σε εμπορική ονομασία. Και υπάρχει μέχρι σήμερα. Η νέα επιχείρηση ειδικεύτηκε αρχικά στην παραγωγή σπαθιών. Η πόλη Solingen διαθέτει χάρη στη γεωγραφική της θέση στον ποταμό Wupper και στην ύπαρξη του σιδηρομεταλλεύματος και της ξυλείας για κάρβουνο βέλτιστες προϋποθέσεις για την επεξεργασία μετάλλων. Τότε δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι το Solingen θα αναδεικνύονταν σε κέντρο της βιομηχανίας ειδών κοπής και ότι το σήμα „made in Solingen“ θα εγγυάται παγκοσμίως εξαιρετικά προϊόντα και άριστη ποιότητα. Ο Carl Schmidt και ο γιος του διεύθυναν την επιχείρηση με εξαιρετική επιτυχία από την αρχή. Ύστερα από ένα και μόνο έτος, η επιχείρηση απασχολούσε 100 σιδεράδες, τροχιστές και βοηθούς. Για την επίσης μεγάλη ως προς την ποσότητα παραγωγή και τη διάθεσή της είναι σχεδόν ιδανική η γειτνίαση με την Κολωνία, διότι η Κολωνία ήταν τότε ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα κέντρα εμπορίου στη Γερμανία. Έτσι, τα προϊόντα της CARL SCHMIDT SOHN διατίθενται από την αρχή στον κόσμο. Τα είδη κοπής από το Solingen θα θεωρηθούν σύντομα ως η εγγύηση για την άριστη ποιότητα και επεξεργασία. Και μάλιστα, σε μια εποχή που η διάδοση των ειδήσεων χρειαζόταν πολύ χρόνο. Σπαθιά, σπάθες, μαχαίρια και ψαλίδια από το Solingen εντυπωσιάζουν απλώς και μόνο χάρη στην ποιότητά τους.

 4. EMIL SCHMIDT GMBH

  Γερμανία

 5. HERBERT MAIR GES.M.B.H

  Αυστρία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Ιταλία

  Η μάρκα BHARBJT κατασκευάζει εδώ και 40 χρόνια λεπίδες κοπής που παράγονται στον εργαστήριό της που ιδρύθηκε από τον Giulio Gianola το 1962. Αυτή η μικρή οικογενειακή επιχείρηση ειδικεύεται στα μαχαίρια τυριού και σε είδη για τυροκόμους : μαχαίρια για σκληρά και μαλακά τυριά, στηρίγματα για τυριά και βούτυρα, μαχαίρια για το βούτυρο, λεπίδες για κόψιμο τυριού σε λεπτές φέτες και πολλά άλλα προϊόντα ποιότητας.

 2. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Ισπανία

  Κατασκευαστής και διανομέας μαχαιροποιίας.

 3. YOURKITCHEN.EU

  Βέλγιο

 4. WILHELM EICKER E.K.

  Γερμανία

 5. COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND

  Γαλλία

 1. CUTAL EXPORT LDA

  Πορτογαλία

 2. CHEF & KNIFE

  Βέλγιο

 1. WOODART

  Τυνησία

 2. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Γερμανία

 3. NESMUK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. SUER KOZMETIK

  Τουρκία

 5. LUSINI.DE

  Γερμανία

 6. COUTELLERIE DU ROI

  Βέλγιο

 7. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Γαλλία

 8. LAYANA COMPANY

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 1. MASTRAD

  Γαλλία

 2. FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT

  Πολωνία

 3. EUGEN SCHIEBOLD

  Γερμανία

 4. A-FABRIQUE

  Ρωσία

 5. OTTER MESSER GMBH

  Γερμανία

 6. INTROL EXPORT-IMPORT AG

  Ελβετία

 7. OTTO LEHMANN GMBH

  Γερμανία

 8. SCHARFE KÜCHE

  Γερμανία

 9. METALLBAU RAMMIG GMBH

  Γερμανία

 10. HERITAGE & LEOPARD LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαχαίρια οικιακής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.852 επιχειρήσεις