Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAIER-UNITAS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η MERCEL, cutting knives s.r.o. είναι μια Τσεχική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή, στην προμήθεια, στο τρόχισμα και στο σέρβις βιομηχανικών μαχαιριών. Από το 2006, παράγουμε ένα ευρύ φάσμα μαχαιριών κοπής και διάτρησης για κλάδους, όπως η εκτύπωση, τα τρόφιμα, η συσκευασία, η παραγωγή ελαστικών, η παραγωγή επίπλων, η κοπή μεταλλικών ελασμάτων και η επεξεργασία καπνού. Η μονάδα παραγωγής μας βρίσκεται στο Třebechovice pod Orebem της Τσεχικής Δημοκρατίας και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκά υλικά για την παραγωγή των μαχαιριών. Διαθέτουμε προσαρμοσμένη παραγωγή με βάση τις ανάγκες του πελάτη και παρέχουμε υπηρεσίες τροχίσματος για βιομηχανικά μαχαίρια. Με την τεχνογνωσία μας στην κοπή διαφόρων υλικών παρέχουμε επίσης υπηρεσίες υποστήριξης και βοηθητικό εξοπλισμό, όπως βάσεις μαχαιριών, βέργες κοπής και τρυπάνια. Επιπλέον των μαχαιριών, η MERCEL διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα βοηθητικού εξοπλισμού για μαχαίρια, συμπεριλαμβανομένων βάσεων μαχαιριών, πλαστικών βεργών κοπής και τρυπανιών για χαρτί. Επιπλέον, η MERCEL δραστηριοποιείται στην πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων για τη χαρτοβιομηχανία που περιλαμβάνουν ψαλίδια κοπής, εκτυπωτικές μηχανές και άλλο εξοπλισμό επεξεργασίας. Ένας κατάλογος των διαθέσιμων μηχανημάτων επεξεργασίας χάρτου παρέχεται στην ιστοσελίδα μας. Η MERCEL είναι υπερήφανη για τη χρήση των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων CNC και NC που διασφαλίζουν την ποιότητα και την ακρίβεια στην παραγωγή μαχαιριών. Εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και είμαστε γνωστοί για τη δέσμευσή μας για υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονες τεχνολογίες.

 3. MOZART AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι κοφτερές λεπίδες είναι εδώ και αιώνες το χαρακτηριστικό της πόλης των λεπίδων Solingen που είναι η έδρα μας από το 1923. Ως οικογενειακή επιχείρηση στην τέταρτη γενιά παράγουμε σε ετήσια βάση περισσότερες από 100 εκατομμύρια λεπίδες για την ικανοποίηση των πελατών μας. Με περισσότερους από 100 εκπαιδευμένους συνεργάτες είμαστε σήμερα ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές τεχνικών λεπίδων. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται παντού όπου απαιτούνται αποτελεσματικές εφαρμογές κοπής. Τραπεζοειδείς λεπίδες και λεπίδες γάντζοι για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων, αποσπώμενες λεπίδες και λεπίδες ξέστρου για ζωγράφους, μαχαίρια και λεπίδες απογρέζωσης για τη βιομηχανία πλαστικών, λεπίδες ειδικής κατασκευής για την επεξεργασία ινών και μη υφαντών υφασμάτων, λεπίδες κοπής μεμβρανών και φύλλων και πολυάριθμες ειδικές λεπίδες για εξειδικευμένες εφαρμογές των πελατών αποτελούν τα θεμέλια της εξειδίκευσής μας στις λεπίδες. Οι λεπίδες MOZART παράγονται με εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής και εγκαταλείπουν την εταιρεία μας μόνο κατόπιν αυστηρών ελέγχων ποιότητας.

 4. HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαχαίρια διάτρησης. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 5. BAUCOR GLOBAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BAUCOR GLOBAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PRO COUPE INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRO COUPE INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευθύγραμμες λεπίδες, Κυκλικές λεπίδες, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, λεπιδες για κοπη πλαστικης μεμβρανης, λεπιδες για κοπη λειαντικων ειδων, λεπιδες αλεσματος, λεπιδες με επιστρωση ανθρακα, λεπιδες ξυραφιου, και λαμες κοπης λαχανικων. Έχει έδρα σε Roissy En Brie, Γαλλία.

 2. RAINER MAY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RAINER MAY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαχαίρια διάτρησης, ρυμούλκες, συσκευασία, και πλαστικό. Έχει έδρα σε Neuwied, Γερμανία.

 3. BRUNO UNGER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRUNO UNGER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαχαίρια διάτρησης, αποξεστηρες, και 3M. Έχει έδρα σε Boppard, Γερμανία.

 4. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Κροατία

  Η Krumar Knives & Blades Co. είναι κατασκευαστής βιομηχανικών λεπίδων και μαχαιριών από την Κροατία. Τα προϊόντα μας είναι μηχανικώς εξατομικευμένα για κάθε ειδική εφαρμογή ; Μαχαίρια για χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό, καπνό, υφάσματα, ξύλο, μέταλλο & άλλα υλικά για κοπή. Ανώτερη ποιότητα χάλυβα σε διάφορες ποιότητες. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε μαχαίρια, λεπίδες και άλλα προϊόντα εργαλείων και υπηρεσιών ανώτατης ποιότητας στους αγοραστές μας σε σύντομο χρονικό διάστημα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 5. SLICE GMBH (EUROPE)

  Γερμανία

  Η Slice ιδρύθηκε το 2008 από τον TJ Scimone. Πάντα στην αναζήτηση νέων ιδεών, συνεργάστηκε με γνωστούς σχεδιαστές για να επανασχεδιάσουν καθημερινά προϊόντα κοπής και να τα κάνουν ασφαλέστερα και πιο εύχρηστα. Από τότε, η Slice έχει σχεδιάσει μια συλλογή από βραβευμένα μαχαίρια ασφαλείας που αυξάνουν την παραγωγικότητα, μειώνουν το κόστος και, κυρίως, μειώνουν τους τραυματισμούς. Σήμερα, τα εργαλεία της Slice χρησιμοποιούνται σε σημαντικές βιομηχανίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Scimone ίδρυσε τη Slice ως τρόπο χρηματοδότησης της μακροχρόνιας φροντίδας του αυτιστικού του γιου. Το ένα τοις εκατό όλων των πωλήσεων της Slice δίνεται σε έρευνες για τον αυτισμό. Στη Slice γνωρίζουμε τι είναι σημαντικό. Θεωρούμε σημαντική την ασφάλεια, την καινοτομία, την ποιότητα, την απλότητα και την κοινότητα. Αυτές οι βασικές αξίες αντικατοπτρίζονται σε όλα όσα κάνουμε, από τον σχεδιασμό εργαλείων έως την εξυπηρέτηση πελατών.

 1. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BFT Hartmetall Werkzeuge διακρίνεται για την ανάπτυξη και την παραγωγή κοπτικών εργαλείων ακριβείας σε ανώτατο επίπεδο. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1987 από τον κύριο Günter Bröker, απασχολεί σήμερα περισσότερους από 60 συνεργάτες στη μονάδα Brande-Hörnerkirchen. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μαχαίρια σκληρομετάλλου για τράπεζες κοπής ή σχεδιογράφους των Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh κλπ. – καθώς και ειδικούς κόφτες για κάρτες, φρέζες χάραξης, κόφτες διπλής ακμής, κόφτες δεξιάς ή αριστερής στροφορμής. Μαχαίρια υπερήχων για όλες τις υποδοχές 5/16''-24 UNF, όπως, π. χ., για AGFM, Dukane , Kuris κλπ. ή εφαρμογές CFK, και τον κλάδο της μελισσοκομίας συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα μας. Ένας άλλος τομέας εξειδίκευσης είναι τα μαχαίρια (υπερήχων) και οι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών φρέζες. Μαχαίρια σκληρομετάλλου με γεωμετρία με βάση τις εκάστοτε απαιτήσεις έως 330 mm δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα.

 2. GÖK LIMITED

  Γερμανία

  Ξεκινήσαμε με μαχαίρια ντονέρ και φούρνους από πέτρα και σήμερα διαθέτουμε τα πάντα, μέχρι ράφια και συστήματα εξαερισμού. Οι πελάτες μας λαμβάνουν υψηλής ποιότητας προϊόντα που τους ικανοποιούν. Ξεκινώντας από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελβετία έως ολόκληρη την Ευρώπη, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους τομείς των πωλήσεων και του σέρβις. Χαιρόμαστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

 1. ATIK MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία ATIK MAKINA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικρομετρα, κυλινδροι πεπιεσμενου αερα, και βαλβιδες εξαερισμου. Έχει έδρα σε Basaksehir / Istanbul, Τουρκία.

 2. MAANSHAN SINOSTAR INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία MAANSHAN SINOSTAR INDUSTRY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και λεπιδες κοπης. Έχει έδρα σε Maanshan, Κίνα.

 3. Başkurt Makina

  Τουρκία

  Η εταιρεία Başkurt Makina, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ευθύγραμμες λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Συσκευασία, Κυκλικές λεπίδες, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Συσκευασία, Κυκλικές λεπίδες, και ακονισμα λαμων. Έχει έδρα σε İstanbul, Τουρκία.

 4. F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

 5. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Γαλλία

  Η εταιρεία OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, ακόνισμα, και Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Audincthun, Γαλλία.

 6. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Λιθουανία

  Η εταιρεία PRECISE POWER - UAB TSILA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων, ζουμπαδες, μητρες για μηχανες διατρησης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

 7. DURO-CUT INDUSTRIEMESSER

  Γερμανία

  Η εταιρεία DURO-CUT INDUSTRIEMESSER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαχαιρια κοκκοποιητων, κοσκινα, και Μαχαίρια κατατεμαχισμού. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

 8. HERBERTZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HERBERTZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ευθυγραμμες λεπιδες, και μαχαίρια διάτρησης. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

 1. AMVSERVICES

  Γαλλία

  Η εταιρεία AMVSERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, πριόνια, και Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Le-Chambon-Feugerolles, Γαλλία.

 2. WILH. EICKER E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία WILH. EICKER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαχαιρια κρεοπωλειου. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 3. MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

 4. CUTFE

  Τουρκία

  Η εταιρεία CUTFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Yenimalle Ankara, Τουρκία.

 5. JULIA UTENSILI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία JULIA UTENSILI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Κυκλικές λεπίδες, πριονοκορδελες, λεπιδες κοπης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Κυκλικές λεπίδες. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

 6. H. SCHÖNENBERGER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία H. SCHÖNENBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, μαχαιροποιια, εργαλεια απο σκληρο μεταλλο, και λεπιδες βιομηχανικης χρησης για επεξεργασια χαρτιου. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

 7. GRAPHIK FACAS E CORTE VINCO

  Βραζιλία

  Η εταιρεία GRAPHIK FACAS E CORTE VINCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Blumenau, Βραζιλία.

 8. ALPHA MACHINE KNIFE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ALPHA MACHINE KNIFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, μορφοποιημενες λαμες, και λαμες. Έχει έδρα σε Rotherham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. KADUR

  Ισπανία

  Η εταιρεία KADUR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Ευθύγραμμες λεπίδες, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Ευθύγραμμες λεπίδες, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και λαμες. Έχει έδρα σε Castellar Del Vallès - Barcelona, Ισπανία.

 10. TIBEM

  Γαλλία

  Η εταιρεία TIBEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες εργαλειομηχανών, ακόνισμα, Λεπίδες εργαλειομηχανών, και εκ νεου ακονισμα λαμων απο widia. Έχει έδρα σε Riom, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.723 Επιχειρήσεις

Kατηγορια