• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAIER-UNITAS GMBH

  Γερμανία

  Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

 2. MOZART AG

  Γερμανία

  Οι κοφτερές λεπίδες είναι εδώ και αιώνες το χαρακτηριστικό της πόλης των λεπίδων Solingen που είναι η έδρα μας από το 1923. Ως οικογενειακή επιχείρηση στην τέταρτη γενιά παράγουμε σε ετήσια βάση περισσότερες από 100 εκατομμύρια λεπίδες για την ικανοποίηση των πελατών μας. Με περισσότερους από 100 εκπαιδευμένους συνεργάτες είμαστε σήμερα ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές τεχνικών λεπίδων. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται παντού όπου απαιτούνται αποτελεσματικές εφαρμογές κοπής. Τραπεζοειδείς λεπίδες και λεπίδες γάντζοι για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων, αποσπώμενες λεπίδες και λεπίδες ξέστρου για ζωγράφους, μαχαίρια και λεπίδες απογρέζωσης για τη βιομηχανία πλαστικών, λεπίδες ειδικής κατασκευής για την επεξεργασία ινών και μη υφαντών υφασμάτων, λεπίδες κοπής μεμβρανών και φύλλων και πολυάριθμες ειδικές λεπίδες για εξειδικευμένες εφαρμογές των πελατών αποτελούν τα θεμέλια της εξειδίκευσής μας στις λεπίδες. Οι λεπίδες MOZART παράγονται με εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής και εγκαταλείπουν την εταιρεία μας μόνο κατόπιν αυστηρών ελέγχων ποιότητας.

 3. HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG

  Γερμανία

 4. HERBERTZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. RAINER MAY GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BAUCOR GLOBAL GMBH

  Γερμανία

 2. BRUNO UNGER GMBH & CO KG

  Γερμανία

 3. PAUL WEGNER MASCHINENMESSERFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. PRO COUPE INDUSTRIES

  Γαλλία

 5. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Κροατία

  Η Krumar Knives & Blades Co. είναι κατασκευαστής βιομηχανικών λεπίδων και μαχαιριών από την Κροατία. Τα προϊόντα μας είναι μηχανικώς εξατομικευμένα για κάθε ειδική εφαρμογή ; Μαχαίρια για χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό, καπνό, υφάσματα, ξύλο, μέταλλο & άλλα υλικά για κοπή. Ανώτερη ποιότητα χάλυβα σε διάφορες ποιότητες. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε μαχαίρια, λεπίδες και άλλα προϊόντα εργαλείων και υπηρεσιών ανώτατης ποιότητας στους αγοραστές μας σε σύντομο χρονικό διάστημα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 1. SLICE GMBH (EUROPE)

  Γερμανία

  Η Slice ιδρύθηκε το 2008 από τον TJ Scimone. Πάντα στην αναζήτηση νέων ιδεών, συνεργάστηκε με γνωστούς σχεδιαστές για να επανασχεδιάσουν καθημερινά προϊόντα κοπής και να τα κάνουν ασφαλέστερα και πιο εύχρηστα. Από τότε, η Slice έχει σχεδιάσει μια συλλογή από βραβευμένα μαχαίρια ασφαλείας που αυξάνουν την παραγωγικότητα, μειώνουν το κόστος και, κυρίως, μειώνουν τους τραυματισμούς. Σήμερα, τα εργαλεία της Slice χρησιμοποιούνται σε σημαντικές βιομηχανίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Scimone ίδρυσε τη Slice ως τρόπο χρηματοδότησης της μακροχρόνιας φροντίδας του αυτιστικού του γιου. Το ένα τοις εκατό όλων των πωλήσεων της Slice δίνεται σε έρευνες για τον αυτισμό. Στη Slice γνωρίζουμε τι είναι σημαντικό. Θεωρούμε σημαντική την ασφάλεια, την καινοτομία, την ποιότητα, την απλότητα και την κοινότητα. Αυτές οι βασικές αξίες αντικατοπτρίζονται σε όλα όσα κάνουμε, από τον σχεδιασμό εργαλείων έως την εξυπηρέτηση πελατών.

 2. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BFT Hartmetall Werkzeuge διακρίνεται για την ανάπτυξη και την παραγωγή κοπτικών εργαλείων ακριβείας σε ανώτατο επίπεδο. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1987 από τον κύριο Günter Bröker, απασχολεί σήμερα περισσότερους από 60 συνεργάτες στη μονάδα Brande-Hörnerkirchen. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μαχαίρια σκληρομετάλλου για τράπεζες κοπής ή σχεδιογράφους των Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh κλπ. – καθώς και ειδικούς κόφτες για κάρτες, φρέζες χάραξης, κόφτες διπλής ακμής, κόφτες δεξιάς ή αριστερής στροφορμής. Μαχαίρια υπερήχων για όλες τις υποδοχές 5/16''-24 UNF, όπως, π. χ., για AGFM, Dukane , Kuris κλπ. ή εφαρμογές CFK, και τον κλάδο της μελισσοκομίας συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα μας. Ένας άλλος τομέας εξειδίκευσης είναι τα μαχαίρια (υπερήχων) και οι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών φρέζες. Μαχαίρια σκληρομετάλλου με γεωμετρία με βάση τις εκάστοτε απαιτήσεις έως 330 mm δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα.

 1. CUTMETALL SALES GMBH

  Γερμανία

  CUTMETALL – Συνεργάτης, πάροχος υπηρεσιών βελτιστοποίησης διαδικασιών και επίλυσης προβλημάτων της βιομηχανίας ανακύκλωσης και τεμαχισμού. Με περισσότερα από 4000 προϊόντα στο ηλεκτρικό μας κατάστημα CUTMETALL, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει, μ.ά., μαχαίρια τύπου μπλοκ, κόντρα μαχαίρια, μαχαίρια ρότορα, μαχαίρια στάτορα, βιδωτά μαχαίρια και κορόνες κοπής, βάσεις μαχαιριών, υποθέματα μαχαιριών, ράβδους σύσφιξης, πλάκες κάλυψης, σήτες, ιμάντες δύναμης, τραπεζοειδείς ιμάντες, ρουλεμάν, στεγανοποιήσεις, υλικό στερέωσης (βίδες, παξιμάδια, σφηνοειδείς ασφαλιστικές ροδέλες, ροδέλες) που ταιριάζουν απόλυτα στην δικής σας εγκατάσταση τεμαχισμού Alpine®, Amni®, Artech®, Bano®, BHS®, CM Shredders®, Condux®, Doppstadt Duplex ®, Dreher®, Eldan®, Erema®, Ermefa®, Getecha®, Görgens®, Gross®, ®, (Neue) Herbold®, ISVE®, Lindner®, Mewa®, Previero®, Rapid®, THM Recycling®, Untha®, Vecoplan®, Vogelsang®, Wagner®, Wanner®, Weima®, Zeno®, Zerma® (Amis®) και άλλων κατασκευαστών. Με τα υψηλής απόδοσης μαχαίρια μηχανημάτων και τα ανταλλακτικά της εταιρείας μας εξασφαλίζετε μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, μεγαλύτερη παροχή, λιγότερα διαστήματα συντήρησης, καλύτερη απόδοση.

 2. GÖK LIMITED

  Γερμανία

  Ξεκινήσαμε με μαχαίρια ντονέρ και φούρνους από πέτρα και σήμερα διαθέτουμε τα πάντα, μέχρι ράφια και συστήματα εξαερισμού. Οι πελάτες μας λαμβάνουν υψηλής ποιότητας προϊόντα που τους ικανοποιούν. Ξεκινώντας από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελβετία έως ολόκληρη την Ευρώπη, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους τομείς των πωλήσεων και του σέρβις. Χαιρόμαστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τις αξιόπιστες υπηρεσίες μας.

 3. ATIK MAKINA

  Τουρκία

 4. Başkurt Makina

  Τουρκία

 5. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Γαλλία

 6. F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Λιθουανία

 8. DURO-CUT INDUSTRIEMESSER

  Γερμανία

 1. TIBEM

  Γαλλία

 2. WDA MACHINE KNIVES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. ALPHA MACHINE KNIFE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. POTYRAŁA I SPÓŁKA SP.J.

  Πολωνία

 5. H. SCHÖNENBERGER GMBH

  Γερμανία

 6. NPO SPD, LLC

  Ρωσία

 7. WILH. EICKER E.K.

  Γερμανία

 8. PRO COUTEAUX

  Γαλλία

 9. JULIA UTENSILI SRL

  Ιταλία

 10. KADUR

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.763 επιχειρήσεις

Kατηγορια