• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Μαρόκο

Μαρόκο
  1. ICAT INTERNATIONAL

    Μαρόκο

    Η ICAT International ιδρύθηκε το 1977 στην Καζαμπλάνκα και ειδικεύεται στην κατασκευή και διανομή εξοπλισμών για δίκτυα εξαερισμού, κλιματισμού, απαγωγής καυσαερίων και απομάκρυνσης σκόνης. Η εταιρεία ICAT International κατέχει ηγετική θέση στην αφρικανική αγορά με ετήσια παραγωγή 2.000 τόνων επεξεργασμένου χάλυβα για την κατασκευή διαφόρων εξαρτημάτων από VMC. Καθώς η καινοτομία αποτελεί ανασπόσταστο στοιχείο της ICAT International, έχουμε κατοχυρώσει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

  2. HACHANI

    Μαρόκο

    Η εταιρεία HACHANI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  3. MEHDI

    Μαρόκο

    Η εταιρεία MEHDI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, θερμανση κλιματισμος, κλιματισμος, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και κλιματιζομενος θαλαμος. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  4. QUALICLIM MAROC

    Μαρόκο

    Η εταιρεία QUALICLIM MAROC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε El Jadida, Μαρόκο.

  5. FOGECLIM

    Μαρόκο

    Η εταιρεία FOGECLIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλιματισμος, και ανεμιστηρες. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SPIE MAROC

    Μαρόκο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλιματισμός- εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός - Μαρόκο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες