Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μάλλινες μπλούζες

Αποτελέσματα για

Μάλλινες μπλούζες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EASLY TRADE TRICOT AND YARN

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Easly Trade Tricot and Yarn είναι μια εταιρεία κατασκευής νημάτων και πλεκτών από την Τουρκία. Παράγουμε νήματα πλεκτικής και ειδικά σχέδια νημάτων πάσης φύσης με προαιρετικά μείγματα. Παρέχουμε νήματα σε εταιρείες διεθνής φήμης όπως οι Inditex Group, Decathlon, Defacto, και LCW. Στην Easly Trade διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων για διάφορες επιλογές νημάτων: •Ακρυλικά νήματα, • Βαμβακερά νήματα • Νήματα βισκόζης, •Μάλλινα νήματα, • Νήματα από λινό, •Νήματα από Πολυεστέρα και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας! Μπορούμε να σας στείλουμε δείγματα από ταν νήματα μας σε οποιοδήποτε μείγμα και σχέδιο επιθυμείτε. . Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έγγραφα (GOTS (Global Organic Textile Standards), OCS (Organic Blended Content Standard), Higg Index Self-Assessment, BCI Better Cotton Initiative, GOTS, OCS 100, OCS BLENDED, RWS, GRS, RCS 100, RCS BLENDED, NATIVA, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015). Πέρα από την παραγωγή μας νημάτων, παράγουμε, στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις στην Κωνσταντινούπολη, μια μεγάλη γκάμα πλεκτών ειδών όπως φούτερ, ζακέτες, σακάκια, Φουλάρια, σκουφιά και κουβέρτες για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί για εταιρείες παγκόσμιας φήμης όπως η LCW και ο όμιλος INDITEX. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. PIWI-FEMMA PPH

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Στόχος μας είναι να παραδώσουμε πλεκτά είδη υψηλής ποιότητας και να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία. Εξειδικευόμαστε στην επίπεδη πλέξη από το 1990. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: Πλεκτά είδη ένδυσης, μάλλινες μπλούζες , μακριά γιλέκα, σακάκια, φορέματα, φούστες, σκουφιά, κασκόλ για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Πλέκουμε επίσης κουβέρτες και βρεφικά αξεσουάρ. Χρησιμοποιούμε πλεκτικές μηχανές SHIMA SEIKI με μετρητές 3, 5, 7 και 12 που σημαίνει πως είμαστε σε θέση να δημιουργούμε πλεκτά από πολύ λεπτά έως πολύ μεγάλου όγκου, ακόμα και ζέρσεϊ, διπλής στρώσης, πλεξίδες, ζακάρ, intarsia ή δομική πλέξη. Τα κύρια οφέλη για τους πελάτες μας: - Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία. Από την συζήτηση του σχεδίου, την επιλογή του σωστού νήματος και την δειγματοληψία, την πλέξη, την ραφή, το πλύσιμο, τον ποιοτικό έλεγχο μέχρι την παράδοση των προϊόντων, έτοιμα προς πώληση, - Βοηθάμε στην σωστή επιλογή του νήματος. Από 100% ακρυλικό, έως βαμβάκι, βισκόζη, λινό, μερινός, αλπακά, κασμίρ και μείγματα αυτών, - Μπορούμε να αναπτύξουμε το σχέδιο σας ή μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα έτοιμα μας σχέδια στον εκθεσιακό μας χώρο, 'Άμα έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά την πλεκτική, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συμβουλή.

 3. KARSAKLAR SEMENTA TEKSTIL A.S

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η SEMENTA TEXTILE, με έδρα στην Άγκυρα της Τουρκίας, εξειδικεύεται στην παρασκευή ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων από το 1974. Παράγουμε κυρίως ενδύματα αθλητισμού, έτοιμη ένδυση και πλεκτά. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει ανδρική και γυναικεία ένδυση καθώς και υπερμεγέθη σε : - Φούτερ, - Πουλόβερ, - Αθλητικές φόρμες, - Παντελόνια φούτερ, - Πουκάμισα, - Μπλούζες, - Παλτά, - Σακάκια, - Αδιάβροχα, - Φουλάρια ή εσωτερική ένδυση όπως πιτζάμες. Επισκεφθείτε μας για να ανακαλύψετε περισσότερα! Παράγουμε με ιδιαίτερη προσοχή ενδύματα σε έναν σύγχρονο παραγωγικό χώρο, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Διεξάγουμε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, προσέχοντας όλα τα παραγωγικά στάδια για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη. Επίσης, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τα πρότυπα υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία της επιχείρησης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή μοναδικών τεμαχίων ένδυσης συνδυάζοντας πρωτότυπα σχέδια με την σημερινή τάση. Σήμερα είμαστε σε θέση να παράγουμε πάνω από ένα εκατομμύριο τεμάχια ετησίως. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε ηγετική εταιρεία της Τούρκικης πρωτεύουσας στον τομέα της πλεκτής ένδυσης. Προσφέρουμε επίσης ολοκληρωμένη υπηρεσία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. SUPRAKNITS

  Μαδαγασκάρη

  Verified by europages badge

  Η SUPRAKNITS είναι μια επιχείρηση με έδρα στην Antananarivo, εξειδικευμένη στην κατασκευή πλεκτών ενδυμάτων και άλλων κλωστοϋφαντουργικών ειδών. Κατασκευάζουμε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά πλεκτά ή πουλόβερ. Συνδυάζουμε τις σύγχρονες τεχνικές με την τεχνογνωσία της ομάδας μας ώστε να σας προσφέρουμε ενδύματα εξαιρετικής ποιότητας. Δεσμευόμαστε να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Εμπειρογνωμοσύνη, πάθος και αριστεία αποτελούν τις λέξεις μας κλειδιά. Κάθε έμπνευση για δημιουργία προέρχεται από τον πλούσιο πολιτισμό και την ομορφιά της Μαδαγασκάρης, και αντικατοπτρίζει την κλωστοϋφαντουργική κληρονομιά του νησιού. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας λαμβάνοντας επίσης τις κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες. Η εφαρμογή αυτών των αρχών θα μας επιτρέψει να συμβάλλουμε σε μια υπεύθυνη κλωστοϋφαντουργική βιομηχανία και να γίνουμε μια ηγετική επιχείρηση στον χώρο. Η παραγωγική μας ικανότητα αγγίζει σήμερα 25 000 ενδύματα μηνιαίως. Από την ίδρυση της το 2011, η SUPRAKNITS προσπαθεί να προωθεί την τέχνη της πλέξης. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 5. MODAFIT TEXTILE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MODAFIT ιδρύθηκε το 2013, είναι μια κορυφαία εταιρεία κατασκευής πλεκτών ενδυμάτων με εξειδίκευση στα αθλητικά είδη ένδυσης με έδρα στην Τουρκία. Χάρη στο έμπειρο μας προσωπικό, στην ευέλικτη δομή της εταιρείας, στην γρήγορη παραγωγή και στα ανθεκτικά μας συστήματα ποιότητας, είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε τις διάφορες ανάγκες των εκλεκτών μας πελατών. Στην MODAFIT, η φιλοσοφία μας κινείται γύρω από την συνεχή ανάπτυξη, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη. Δίνουμε προτεραιότητα στην αποτελεσματική αμοιβαία επικοινωνία ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας και να τις ικανοποιήσουμε, εξασφαλίζοντας πως τα προϊόντα μας ξεπερνούν πάντα τις προσδοκίες τους. Οι διάφορες μας ομάδες προϊόντων συμπεριλαμβάνουν εξατομικευμένες προσφορές, όπως : •Κοντομάνικα •Φούτερ •Πόλο με γιακά • Προϊόντα αθλητικής ένδυσης. Στόχος μας να κατακτήσουμε το ανώτατο επίπεδο ικανοποίησης για τους πελάτες, προμηθευτές και υπαλλήλους μας. Συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της κλωστοϋφαντουργίας μέσα από την απασχόληση, συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της χώρας. Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του πελάτη μέσα από διαδικασίες παράδοσης άριστης ποιότητας, οικονομικές, εντός προθεσμιών και με ευέλικτη παραγωγή. Ως εταίρος παροχής λύσεων για φίρμες στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας με επίκεντρο την μόδα, φημιζόμαστε για το επιχειρησιακό μας πνεύμα, την καινοτομία μας και έχουμε αξιόλογη φήμη στην βιομηχανία. Η MODAFIT εξελίσσεται συνεχώς ώστε να βρίσκεται πάντα μπροστά στην αγορά, να είναι πάντα η πρώτη επιλογή στην Τουρκία και να αναπτύσσεται παγκοσμίως. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς στιγμιαίος. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FIVETEX

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Five Tex ιδρύθηκε το 2002 στην Τουρκία και παρασκευάζει ενδύματα, φέρνοντας τα πάνω κάτω στον τομέα της έτοιμης ανδρικής γυναικείας και παιδικής έτοιμης ένδυσης. Η παραγωγή μας εντός της επιχείρησης μας ξεχωρίζει. Αριστεύουμε στην κατασκευή εξατομικευμένων με προσοχή στην λεπτομέρεια ενδυμάτων ώστε να ικανοποιήσουν ακριβώς τα πρότυπα της ευρωπαϊκής αγοράς. Η εξειδίκευση μας, η οποία βρίσκει την ρίζα της από την αφοσίωση μας στην αριστεία, καλύπτει μια πλούσια ποικιλία πλεκτών και υφαντών δημιουργών: κοντομάνικα, πόλο, φούτερ, φούτερ με κουκούλα, αθλητικές φόρμες, σορτσάκια, πουκάμισα, μπλούζες, φορέματα, παντελόνια, σακάκια, μπουφάν, σύνολα ντένιμ ή μη, καπέλα, σκουφιά καθώς και μια εκτενής γκάμα από πετσέτες, είδη θαλάσσης, πιτζάμες και νυχτικά, κάλτσες, πετσέτες και λευκά είδη πολυτελείας, εκ των οποίων κουβέρτες και κουβερλί. Η ολοκληρωμένη μας σειρά υπηρεσιών επεκτείνεται στην βαφή ενδυμάτων, στην τέχνη των ξεβαμμένων ειδών ένδυσης, ακόμα και στην παραγωγή βιώσιμου ανακυκλωμένου νήματος, μεταξύ πολλών άλλων επιλογών. Στην καρδιά της επιχείρησης μας βρίσκεται η αδιαπραγμάτευτη αφοσίωση μας στην παραγωγή οργανικών ενδυμάτων, ενισχυμένα από τις διεθνείς πιστοποιήσεις. : GOTS, GRS, RCS, και OCS. Διασχίζοντας έναν εκτεταμένο εξαγωγικό Ευρωπαϊκό περιβάλλον, καλύπτοντας προορισμούς κλειδιά όπως το Ην. Βασίλειο, την Ιταλία, την Δανία και τις Κάτω χώρες, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια εκτεταμένη βεντάλια προϊόντων ανώτατης ποιότητας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. WIBS

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση παραγωγής ενδυμάτων WIBS δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1987. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που οφείλει την επιτυχία της στο μεγάλο πάθος για τη σχεδίαση, τη ραπτική και όλα αυτά με βάση την πολυετή εμπειρία που μας παρέχει τη δυνατότητα να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό. Το ραφείο μας βρίσκεται στο Ostrow Wielkopolski της Πολωνίας, μια μικρή πόλη με μεγάλες ευκαιρίες. Εκεί δημιουργούμε εκ βάθρων τα προϊόντα μας με βάση τις παγκόσμιες σύγχρονες τάσεις. Συνεργαζόμαστε με φιλικούς προμηθευτές υφασμάτων παρέχοντας στις γυναίκες άριστη ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια του προϊόντος. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει κυρίως γυναικείες μπλούζες, φορέματα μίνι και μίντι, σετ, παντελόνια και σετ αθλητικών φορμών. Τα δικά μας γυναικεία ενδύματα έχουν κερδίσει την εκτίμηση πολλών πελατών στην ΕΕ και συνεπώς εξάγουμε ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής μας στο εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά της επιχείρησης παραγωγής ενδυμάτων WIBS είναι τα ενδιαφέροντα σχέδια, τα προσεκτικά επιλεγμένα άριστης ποιότητας υφάσματα και αξεσουάρ, η άριστα ραμμένη φόρμα, η άμεση και ο διαχρονικός χαρακτήρας.

 3. EVENMOD ACTIVEWEAR

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EVENMOD ACTIVEWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Αθλητικά ρούχα, Μάλλινες μπλούζες, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυμναστική - ενδύματα, Φανέλες και μακώ, ανδρικα ενδυματα, Ταινίες μικρού μήκους, και ανδρικα πλεκτα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. SARL MAILLE SPHÈRE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SARL MAILLE SPHÈRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλόβερ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάλλινες μπλούζες, Γιλέκα και ζακέτες, Μάλλινες μπλούζες, Γιλέκα και ζακέτες, γυναικεια γιλεκα, και ανδρικα γιλεκα. Έχει έδρα σε Clamart, Γαλλία.

 5. V4TAILOR

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία V4TAILOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούτερ, Παπούτσια ανδρικά, Ανδρικά ενδύματα, Φανέλες και μακώ, Υψηλή ραπτική για άνδρες, Μάλλινες μπλούζες, εκτυπωσεις σε λουτρινα κουκλακια, Φούτερ, και επιδιορθωσεις ενδυματων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. PAN DIS TICARET LTD.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PAN DIS TICARET LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουκάμισα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάλλινες μπλούζες, Φανέλες και μακώ, Φούτερ, Μάλλινες μπλούζες, Φανέλες και μακώ, και Φούτερ. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. MYSHIRT

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MYSHIRT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουκάμισα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Μάλλινες μπλούζες, γυναικειες μπλουζες, σακακια, παντελονια, Ταινίες μικρού μήκους, Φανέλες και μακώ, Μάλλινες μπλούζες, και φουστες. Έχει έδρα σε Vizela, Πορτογαλία.

 1. UNEEK CLOTHING EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UNEEK CLOTHING EUROPE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει έδρα σε Leer, Γερμανία.

 2. SVELTOSTELLA

  Τουρκία

  Η Sveltostella ιδρύθηκε το 2012 στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε χονδρικές συναλλαγές και να παρέχουμε ποιοτικές σειρές προϊόντων στους πελάτες μας. Όντας ένας κορυφαίος προμηθευτής χονδρικής στην Κωνσταντινούπολη από την ίδρυση της Sveltostella, έχουμε πραγματοποιήσει συναλλαγές με πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο μέσω των ψηφιακών μας διαύλων. Έτσι μπορούμε όχι μόνο να εκπληρώνουμε, αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας με αξιόπιστο τρόπο. Επιθυμούμε να αναδειχθούμε σε μια φημισμένη παγκόσμια μάρκα στον επιχειρηματικό τομέα της χονδρικής πώλησης ενδυμάτων. Στόχος μας είναι να απλουστεύσουμε και να διευκολύνουμε την εμπειρία της χονδρικής αγοράς και πώλησης ελαχιστοποιώντας τις δυσκολίες για τον πελάτη. Με την υπεύθυνη και δημιουργική εργασία είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ανώτερου επιπέδου εμπειρία χονδρικής στους πελάτες μας. Ως διεθνής μάρκα μόδας, είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε ανώτερη ποιότητα για όλους τους πελάτες μας ανεξαρτήτως ηλικίας και γεωγραφικής θέσης. Μπορείτε να βασίζεστε στην Sveltostella για όλες τις χονδρικές σας ανάγκες και να ενημερώνεστε για τις νέες τάσεις της μόδας!

 3. GARNE

  Ουκρανία

  Η εταιρεία GARNE είναι ένα Ουκρανικό εργοστάσιο ενδυμάτων με πλήρες παραγωγικό κύκλο. Από το 2015, παράγουμε ενδύματα υπό το δικό μας εμπορικό σήμα και σε αυτό το διάστημα καταφέραμε να δημιουργήσουμε 12 εποχιακές συλλογές. Η παραγωγή και οι αποθήκες μας βρίσκονται στην δυτική Ουκρανία, στην πόλη Rivne, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία. Αυτό μας επιτρέπει να παραδίδουμε τις παραγγελίες μας στην Ευρώπη με σύντομες προθεσμίες. Η ποικιλία μας βασίζεται στην γυναικεία ένδυση (πάνω από το 80% των σχεδίων), καθώς και σε γυναικεία εσώρουχα, ανδρική και παιδική ένδυση. Ένα από τα πλεονεκτήματα μας είναι μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών από XS έως 5XL. Μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε πάνω από 2000 έτοιμοι σχέδια, έτοιμα για αποστολή από την αποθήκη μας εντός της συντομότερης δυνατής προθεσμίας. Μπορείτε να κάνετε μια δοκιμαστική παραγγελία επιλέγοντας από 10 δείγματα για επιθεώρηση. Επίσης, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με το δικό σας εμπορικό σήμα, ή, σε συνεργασία με την έμπειρη μας ομάδα σχεδιαστών και σχεδιαστές, να αναπτύξετε την δική σας γραμμή ένδυσης. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται όχι μόνο σε μεγάλους λιανοπωλητές αλλά και σε εταιρείες startups και σε νέους σχεδιαστές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε μαζί την φίρμα σας.

 4. STR. EUROSTIL

  Σερβία

  Η εταιρεία STR. EUROSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάλλινες μπλούζες, Μάλλινες μπλούζες, πλεκτα ειδη ενδυσης υψηλης ραπτικης, και πλεκτα ειδη. Έχει έδρα σε Ada, Σερβία.

 5. NEXXA MODE TEKSTIL DIS. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία NEXXA MODE TEKSTIL DIS. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. LAJARINDREAM

  Ισπανία

  Η εταιρεία LAJARINDREAM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Φανέλες και μακώ, εξατομικευμενα φλιτζανια, και εξατομικευμενα κασκετα. Έχει έδρα σε Aranjuez, Ισπανία.

 7. BRUNO CARLO CREATION SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία BRUNO CARLO CREATION SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καπέλα, εσωρουχα, καπελα απο τσοχα, Καπέλα, και γαντια απο δερμα. Έχει έδρα σε Ventimiglia, Ιταλία.

 8. MS FASHION GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MS FASHION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει έδρα σε Neuss, Γερμανία.

 1. CAMISETASECOLOGICAS BY BICHOBICHEJO

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAMISETASECOLOGICAS BY BICHOBICHEJO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικό βαμβάκι, διαφημιστικες σακουλες - σχεδιασμος, και διαφημιστικα t-shirt. Έχει έδρα σε Valladolid, Ισπανία.

 2. HUZHOU SUNLAND KNITWEAR CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία HUZHOU SUNLAND KNITWEAR CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυναικιες τουνικες, γυναικεια πλεκτα, ζακετες, και παιδικες τουνικες. Έχει έδρα σε Huzhou/zhejiang, Κίνα.

 3. A + S TECHNIGRO ARBEITSSCHUTZ- UND SICHERHEIT GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία A + S TECHNIGRO ARBEITSSCHUTZ- UND SICHERHEIT GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει έδρα σε Petershagen, Γερμανία.

 4. GLENARAN IRISH MARKET

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία GLENARAN IRISH MARKET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει έδρα σε Glengarriff, Ιρλανδία.

 5. ACCORD KNITWEAR

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ACCORD KNITWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πουλοβερ. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 6. JERSEYS NAVIDEÑOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία JERSEYS NAVIDEÑOS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 7. EDI FASHION

  Σερβία

  Η εταιρεία EDI FASHION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει έδρα σε Niš, Σερβία.

 8. SMRT RIVIERA SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SMRT RIVIERA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεκτα ειδη. Έχει έδρα σε Campina, Ρουμανία.

 9. BAS. JUMPERS FACTORY. SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία BAS. JUMPERS FACTORY. SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλεκτά είδη ένδυσης, ζακετες, Πλεκτά είδη ένδυσης, πλεκτικη κατα παραγγελια, και πλεκτα ενδυματα. Έχει έδρα σε Rzgów, Πολωνία.

 10. CCSWEATER

  Κίνα

  Η εταιρεία CCSWEATER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει έδρα σε Dongguan, Κίνα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μάλλινες μπλούζες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.542 Επιχειρήσεις