• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λυοφιλίωση- μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Λυοφιλίωση- μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CIK SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH

  Γερμανία

 3. USIFROID

  Γαλλία

 4. EUROLYO

  Γαλλία

 5. MECHATECH SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. LABOGENE APS

  Δανία

 2. PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI

  Τουρκία

 3. CHANGZHOU HENGBO MACHINERY CO., LTD.

  Κίνα

 4. SERAIL

  Γαλλία

 5. SANJIE PACKAGING EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 1. OCTOFROST

  Σουηδία

 2. GANZHOU COOLBEST REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Κίνα

 3. LAWSON FROID INDUSTRIEL

  Γαλλία

 4. CARRIER REFRIGERATION NORWAY AS

  Νορβηγία

 5. FAHRENHEIT INC.

  Ρωσία

 6. IP SELIVANENKO

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η ομάδα μας εργάζεται με βάση το πανεπιστήμιο D. Mendeleyev χημικής τεχνολογίας της Ρωσίας. Για πολλά χρόνια, δεσμευτήκαμε στην παραγωγή εξαιρετικά εξευγενισμένων ουσιών, καθώς και στα προβλήματα διαχωρισμού ισότοπων διαφόρων ουσιών. Κατέχουμε μεγάλη πείρα στην παραγωγή ακροφυσίων κάθε είδους για τον διαχωρισμός (διύλιση) στηλών και υψηλές γνώσεις σε ότι αφορά την χρήση τους. Κατασκευάζουμε μονάδες διαχωρισμού (διύλισης) για την παρασκευή προϊόντων αλκοόλης ή που περιέχουν αλκόολη. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς μας είναι: παραγωγή πόσιμου ελαφριού νερού (νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε δευτέριο), νερό με βαρύ οξυγόνο (Οξυγόνο-18 νερό) – νερό με υψηλή περιεκτικότητα σε ισότοπο οξυγόνου -18 μέχρι ένα επίπεδο άνω του 98%, που χρησιμοποιείται στην κατασκευή fluorodeoxyglucose- 18F με σήμα ατόμου φθορίου -18 και που είναι το ευρύτερο ραδιοφαρμακευτικό παράγοντα (RPh) που εφαρμόζεται στην τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (PET) και στην τομογραφία με την βοήθεια υπολογιστού (CAT).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Hebold Systems διαθέτει και αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια εξατομικευμένες λύσεις συστημάτων ανάμειξης και ομογενοποίησης κενού για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών και τη βιομηχανία τροφίμων. Παράγουμε αναμείκτες ως συστήματα ομογενοποίησης και διασποράς για την παραγωγή κρεμών, γελών, αλοιφών, λοσιόν και σαμπουάν. Τα συστήματα επεξεργασίας για την παραγωγή ημιστερεών μορφών διατίθενται σε τυποποιημένα μεγέθη από 5 έως 10.000 l. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη, τα ολοκληρωμένα συστήματα περιλαμβάνουν από έναν ή πολλούς αναμείκτες HEBOLD με ή χωρίς συστήματα ανύψωσης καπακιού, ομογενοποιητές, δοχεία προκαταρκτικής φάσης, συστήματα κενού, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, σωληνώσεις, εξέδρες και το σύστημα ελέγχου με απεικόνιση της διαδικασίας και διαχείριση συνταγών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. VALTORTA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Στη Μπρέσια, η εταιρεία VALTORTA εξειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων μείξης. Η εταιρεία είναι σε θέση να προμηθεύει συστήματα αναμικτήρων turbo για PVC, μονούς ψύκτες, γραμμές τροφοδοσίας και δοσομέτρησης, διασκορπιστές και κάθετους αναμικτήρες για διαλύματα. Παράγει επίσης απλούς και διπλούς οριζόντιους αναμικτήρες, μονάδες ομογενοποίησης και φιλτραρίσματος, κωνικούς αναμικτήρες για πούδρες, γρήγορους οριζόντιους αναμικτήρες, καθώς και ειδικά συστήματα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η FIS Modular Systems είναι ευρύτερα γνωστή για τις καινότομες της λύσεις στον τομέα της κατασκευής δομοστοιχειωτού εξοπλισμού γενικής χρήσης για την παρασκευή μιας εντελώς νέας γκάμας ζαχαρωτών, τυρί τύπου cottage και επιδορπίων καθώς και μιας νέας κατηγορίας "γαστρονομικών γλυκών" με βάση το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, σαλάτες και άλλα μη αναμενόμενα και πρωτότυπα συστατικά. Ο εξοπλισμός μας είναι σε πιο προσιτή τιμή χάρη στην ύπαρξη ενός μοναδικού συστήματος ελέγχου και ενότητες που μπορούν να αντικατασταθούν και να συνδυαστούν ώστε να αποκτήσουμε νέες διαρρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ενότητες οποιαδήποτε στιγμή και να παράγετε εντελώς νέα διαφορετικά προϊόντα. Ο εξοπλισμός μας συναρμολογείται στην Μόσχα από γερμανικές μονάδες και στοιχεία και τα έργα υποστηρίζονται από την Neofood και την ακαδημία ζαχαροπλαστικής ZDS στην Solingen της Γερμανίας. Χάρη στην ζαχαροπλαστική μας σύνθεση, δεν σας περιορίζει πλέον καμία γκάμα προϊόντων. Δεν χρειάζεστε πλέον να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό για να επεκτείνετε την γκάμα των προϊόντων σας. Τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την φαντασία σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η LampTech είναι κατασκευαστής φωτιστικών μέσων που παράγει υψηλής ποιότητας πηγές υπέρυθρης ακτινοβολίας (συσκευές υπέρυθρης ακτινοβολίας) σε διάφορες εκδόσεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της LampTech περιλαμβάνει, π.χ., πομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας μίας και δύο λυχνιών. Η γκάμα των πομπών υπέρυθρης ακτινοβολίας της LampTech διευρύνθηκε τελευταία με τους γρήγορους πομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας μέσου μήκους κύματος. Η LampTech παράγει πομπούς υπεριώδους ακτινοβολίας για επαγγελματική χρήση, ιδίως για τη βιομηχανία εκτύπωσης. Οι πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας της LampTech χρησιμοποιούνται, π.χ., στη βαθυτυπία, στη μεταξοτυπία, στην εκτύπωση Offset, στη φλεξοτυπία και στην τυπογραφία. Τα προϊόντα μας: πομποί υπέρυθρης ακτινοβολίας, αντιστάσεις υπερύθρου με υπέρυθρες ακτίνες, πομποί υπεριώδους ακτινοβολίας για εκτυπωτικών μελανιών και βερνικιών, συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία, πομποί υπεριώδους ακτινοβολίας, συστήματα ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, συστήματα ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας μικρού μήκους κύματος, συσκευές ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, ξηραντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας για εκτυπωτικά μηχανήματα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. A+F AUTOMATION + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Με περισσότερους από 400 πελάτες και 4.000 εγκαταστάσεις, η A+F είναι εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια κορυφαίος προμηθευτής μηχανημάτων και συστημάτων συσκευασίας με εξαιρετική φήμη παγκοσμίως για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Η A+F αναπτύσσει και διαθέτει λύσεις για τη γαλακτοβιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και για τους τομείς των καλλυντικών, της φαρμακοβιομηχανίας και άλλων βιομηχανικών κλάδων. Ως παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων συσκευασίας σάς υποστηρίζουμε για το δικό σας έργο από το σχεδιασμό έως την παράδοση των έτοιμων για την παραγωγή συστημάτων. Η A+F είναι μέλος του ομίλου End-OF-Line Packaging Experts. Ο όμιλος EOL Packaging Experts ιδρύθηκε το 2017 και είναι ένας διεθνείς όμιλος επιχειρήσεων που διαθέτει μηχανήματα και συστήματα τελικής συσκευασίας. Υπό την αιγίδα της μητρικής εταιρείας EOL δημιουργήθηκε με τις εταιρείες A+F, Standard Knapp και BMS Maschinenfabrik ένας ισχυρός διεθνείς βιομηχανικός όμιλος. Επικεντρωνόμαστε στην αειφόρο, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη η οποία οδηγεί τον όμιλο επιχειρήσεων σε ένα επιτυχημένο μέλλον

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. RDF GROUP LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η Royal Dress forms (RDf) είναι μια ρωσική εταιρεία κατασκευής μανεκέν για την υψηλή ραπτική και αξεσουάρ από το 2014. Οι ελαστικές κούκλες είναι κατάλληλες για πολλαπλές χρήσεις και διάφορους πελάτες. Το ειδικό χαρακτηριστικό των μανεκέν της RDf είναι πως μπορούν εύκολα να συμπιεστούν, αντέχουν στις κρούσεις και στις πτώσεις και επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή στην εντέλεια. Μπορούν να δεχτούν καρφίτσες ραπτικής και τα ενδύματα μπορούν να σιδερωθούν απευθείας πάνω στην κούκλα. Η γκάμα της RDf συμπεριλαμβάνει σχήματα για διάφορες εργασίες: Η Monica είναι μια κούκλα που διευκολύνει την δημιουργία χάρτινων σχεδίων ένδυσης, Η Penelope είναι μια εξαιρετικά μαλακή κούκλα επαγγελματικής χρήσης για την δημιουργία μπούστων, εσώρουχα και κορσέδες, Η Betty είναι μια κούκλα μισού μεγέθους, κατάλληλη για την εκμάθηση κοπής και ραφής, Ο Richard είναι αρσενική κούκλα με ενισχυμένους ώμους για την δημιουργία παλτών και για πανωφόρια. Οι κούκλες σταθερού ύψους και σώματος έχουν σχεδιαστεί για διάφορες μορφές σωματικής διατύπωσης. Η RDf προσφέρει επίσης την κατασκευή εξατομικευμένων μανεκέν σύμφωνα με την μορφή του σώματος που απαιτεί ο πελάτης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. MND-EUROPE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  H AYBERKSAN Plastic Mold Industry ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2004 στην βιομηχανική ζώνη της İvedik με την κατασκευή καλουπιών. Δεδομένου πως η ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη είναι ισοδύναμες, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα σε διάφορους τομείς, τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό, σε σύντομο διάστημα.Ενώ παρουσιάζει την ευαισθησία της όσον αφορά την ποιότητα με τα πιστοποιητικά που κατέχει, η μεγαλύτερη της επένδυση ήταν στην σημασία που έδωσε στους ανθρώπινους της πόρους και στις τεχνολογικές της αναπτύξεις. Η εταιρεία έχει επεκτείνει το όραμα της προσθέτοντας την πλαστική έγχυση, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας, και έχει μεταφέρει χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες από την βιομηχανία της άμυνας στην βιομηχανία της ιατρικής, από την αυτοκινητοβιομηχανία στην βιομηχανία της επίπλωσης, από τον τομέα της κηπουρικής και των πάρκων στην βιομηχανία της γεώτρησης. Η αποστολή που έχει υιοθετήσει είναι να προσφέρει την πιο κατάλληλη λύση στις ανάγκες των πελατών της στον τομέα της πλαστικής έγχυσης και της μορφοποίησης με έγχυση. Η ακριβής και αποτελεσματική μεταφορά πληροφοριών αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των εμπορικών μας αρχών. Πάντα έχουμε φροντίσει να είμαστε δυναμικοί με τεχνική ικανότητα, προσέγγιση στην έρευνα και ανάπτυξη και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. ALLURE LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε η εταιρεία Allure LLC με έδρα στην Μόσχα, Ρωσία. Κατασκευάζουμε μηχανήματα άριστης ποιότητας για την παρασκευή παραδοσιακής σοκολάτας. Οι πελάτες μας είναι σοκολατοποιίες που προέρχονται από περισσότερες από 25 διαφορετικές χώρες. Τα μηχανήματα μας κατασκευάζονται με τα καλύτερα Ευρωπαϊκά συστατικά. Η ποιότητας μας επιβεβαιώνεται από Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά τα οποία ισχύουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη που μας παρέχουν οι πελάτες μας, και εξασφαλίζουμε από την μεριά μας την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία του εξοπλισμού μας. Τα μηχανήματα αυτά είναι η υλοποίηση των συνεχών προοδευτικών ιδεών, εξασφαλίζουν ποιότητα και αξιοπιστία 100%. Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της Allure, θα είστε σε θέση να απολαύσετε ασύγκριτα γευστικά επίπεδα στην σοκολάτα Bean-to-Bar! Αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα, αξιοπιστία, αναφορά στο τελικό αποτέλεσμα: γεύση, άρωμα, φιλικότητα προς το περιβάλλον και φυσικότητα παραδοσιακής σοκολάτας, αυτές είναι οι βασικές αρχές της ιδεολογίας παρασκευής του εξοπλισμού Bean-to-Bar της Allure!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  H LLC Technopark Impulse είναι μέλος του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών Tradicia. Η Technopark Impulse κατασκευάζει συνδέσμους ειδικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις στον τομέα της οδικής κατασκευής, στις αστικές, γεωργικές βιομηχανίες και ορυχεία. υδραυλικός εξοπλισμός, μηχανήματα δόμησης, οδόστρωση, μηχανές και εξοπλισμός, μηχάνημα και εξοπλισμός εξόρυξης, μεταλλεύματα και ορυκτά, μηχανές οδικού καθαρισμού, κουβούκλια και αρπάγες, γερανοί. Η εταιρεία υλοποιεί μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, από την ανάπτυξη και την παραγωγή βοηθητικών εξοπλισμών ως την παράδοση, συντήρηση και τεχνική τους υποστήριξη. Το εργοστάσιο εκτελεί έναν ολοκληρωμένο παραγωγικό κύκλο. 'Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα αναπτύσσονται σε ιδιόκτητο γραφείο σχεδιασμού και η κατασκευή όλων των συστατικών καθώς και η τελική συναρμολόγηση των τελικών προϊόντων εκτελούνται στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. EACTECH®

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  Η EACTECH είναι ο τεχνολογικός σας εταίρος για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Δημιουργούμε ολοκληρωμένες και ετοιμοπαράδοτες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο. Η εταιρεία (πρώην Esteves Alves & Carvalho) ιδρύθηκε το 2000 στην καρδιά της Πορτογαλικής κλωστοϋφαντουργικής αριστείας, στην πόλη Μπαρσελός. Από τότε αφοσιώθηκε στην εισαγωγή, εξαγωγή, εξατομικευμένη κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού για τις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών. Από το 2019 διαθέτει επίσης φυσική παρουσία στην Ισπανία. Για 22 χρόνια μετατρέπουμε και καινοτομούμε τον στόλο μηχανημάτων της εθνικής βιομηχανίας και τα τελευταία 5 χρόνια, πέρα από τα σύνορα μας. Βοηθώντας τις εταιρείες και τους διευθυντές να εκμεταλλευτούν την μέγιστη τους παραγωγικότητα. Για να διατηρήσουμε την αυξανόμενη μας ανάπτυξη, κατασκευάζουμε νέες εγκαταστάσεις, ένα νέο ιστότοπο και ένα νέο κέντρο διαχείρισης διακίνησης το οποίο έχει ολοκληρωθεί και είναι ήδη εξοπλισμένο με μια μεγάλη ποσότητα αποθέματος ώστε να ανταποκριθεί πιο γρήγορα στις απαιτήσεις των εταίρων μας. Με μια εκτενής λίστα αναφορών, τόσο στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η EACTECH είναι περήφανη που βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες προμήθειας βιομηχανικού εξοπλισμού στους τομείς της στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Βρίσκει τεχνολογικές λύσεις αιχμής για τους τομείς της κλωστοϋφαντουργίας, των τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών και πιο πρόσφατα, το βέλτιστο εξοπλισμό για τον τομέα της διαφήμισης με LED. . Αυθεντικότητα. Αριστεία. Δημιουργικότητα Τεχνολογία. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. KADZAMA LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Σχεδιάζουμε εύχρηστο εξοπλισμό για προϊόντα bean-to-bar. Η KADZAMA είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 και διευθύνεται από το ζαχαροπλάστη σοκολάτας Dmitry Mateychik. Τα προϊόντα που δημιουργούμε βασίζονται στην εμπειρία του ως χειροτέχνη και επιχειρηματία και στα σχόλια ζαχαροπλαστών σοκολάτας από ολόκληρο τον κόσμο με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Είμαστε εδώ για να ανακαλύπτουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ζαχαροπλάστες σοκολάτας και βρίσκουμε τεχνολογικές λύσεις για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο παράγουν τα καλύτερα προϊόντα τους. Τώρα εσείς αποφασίζετε πόσο νόστιμη θα είναι η σοκολάτα σας. Η γεύση είναι υπό το δικό σας έλεγχο. Ο εξοπλισμός KADZAMA ενδείκνυται για: •σοκολάτα (από σπόρους και μάζα κακάο), •καρυδόπαστες, •χούμους, urbech και άλλα παστώδη σνακ, •αλεύρι από στερεά συστατικά — (σίκαλη, ρύζι, μπιζέλια κλπ.) •νερό, παπαρούνα, αμύγδαλα, γάλα κέδρου. Το σημαντικότερο είναι ότι ο εξοπλισμός μας αποτελεί εργαλείο για τη φαντασία σας. Μήπως θέλετε σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή γαλακτωματοποιητές; Ή σοκολάτα με υγιεινά βιολογικά πρόσθετα; — Εσείς αποφασίζετε!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. PIANEX

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Η PIANEX είναι μια Πολωνική οικογενειακή επιχείρηση όπου η γνώση και οι δεξιότητες μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά. Παράγουμε υψηλής ποιότητας μη υφασμένα υλικά και πληρωτικά υλικά πολυεστέρα (φυσική ίνα) από το 1998. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της επιπλοποιίας, του γυαλιού, της υποδηματοποιίας και της χαλυβουργίας. Παράγουμε τσόχα εδώ και πολλά χρόνια και συνεπώς διαθέτουμε ίνες τσόχας σε πολύ προσιτή τιμή. Τα εξαιρετικά ανθεκτικά γεοϋφάσματά μας χρησιμοποιούνται ως στρώματα φιλτραρίσματος, διαχωρισμού και προστασίας. Μπορούν να απομονώνουν το νερό και τα λύματα ή να παρέχουν προστασία από τη διάβρωση. Επίσης χρησιμοποιούνται ως στρώμα που διαχωρίζει το φυσικό έδαφος από το πεζοδρόμιο, το οδόστρωμα ή δεξαμενές λυμάτων. Τα βελονιασμένα μη υφασμένα υλικά είναι υλικά που είναι επίσης ανθεκτικά στη θερμοκρασία. Έχουν μακρά διάρκεια ζωής και συνεπώς χρησιμοποιούνται κυρίως στην παραγωγή υποδημάτων, επίπλων ή επενδύσεων. Χάρη στην αξιοπιστία μας, μάς εμπιστεύονται πολλοί πελάτες στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λυοφιλίωση- μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.626 επιχειρήσεις

Kατηγορια