• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. SIRION SEAFOOD APS

    Δανία

    Verified by europages badge

    Η SIRION SEAFOOD APS – ο δικός σας συνεργάτης για θαλασσινά στην Ευρώπη. Η SIRION SEAFOOD APS που ιδρύθηκε το 2007 στο København της Δανίας έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες προμήθειας & ελέγχου ποιότητας θαλασσινών στην Ευρώπη. Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής λύσεων για τα θαλασσινά στην Ευρώπη μπορούμε να διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα καταψυγμένων/φρέσκων θαλασσινών με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας (εργοστασιακός έλεγχος/έλεγχος ποιότητας/επίβλεψη φόρτωσης/ανάπτυξη προϊόντων). Χάρη στο μεγάλο μας δίκτυο, τα άκρως πεπειραμένα στελέχη, την εκπαιδευμένη ομάδα ελέγχου ποιότητας, την επαγγελματική εξυπηρέτηση και τη γρήγορη επικοινωνία, έχουμε αποκτήσει μια σταθερή φήμη στη βιομηχανία θαλασσινών της Σκανδιναβίας ως έμπιστος συνεργάτης για την κάλυψη όλων των αναγκών σε θαλασσινά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επί του παρόντος συνεργαζόμαστε με πολλά αξιόπιστα εργοστάσια με πιστοποίηση HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Οι κύριες αγορές μας: Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Ασία (Ιαπωνία, Κορέα κλπ.) & άλλες. Τα κύρια προϊόντα μας: Σολομός, μπακαλιάρος, αστακός, σκουμπρί, χταπόδι, τόνος, αχιβάδες, μπακαλιάρος της Αλάσκας, χαβιάρι/αυγά ψαριών , χοιρινό κρέας, βοδινό, ζωοτροφές. Γαρίδες (Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger, κλπ.), σίλουρος/Swai, ιχθύες ανοικτής θάλασσας (τόνος, Mahi-Mahi, στικτοροφός κλπ.), ιχθύες ιχθυοκαλλιέργειας (κόκκινη/μαύρη τιλάπια, Barramundi κλπ.), κεφαλόποδα (χταπόδι, σουπιά, καλαμάρι), μαλάκια (αχιβάδα, καβούρι), θαλασσινά προστιθέμενης αξίας (Sushi, Nobashi, Torpedo κλπ.), θαλασσινά σε κονσέρβα, άλλα (βατράχι, Surimi κλπ.). Χοιρινά πόδια, φρέσκο χοιρινό κότσι χωρίς κόκαλο, κατεψυγμένη χοιρινή ουρά, ψαρονέφρι, χοιρινά πλευρά, μισό χοιρινό σφάγιο, βόειο στομάχι

  2. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. FORATIA EUROPE OU

    Φινλανδία

    Verified by europages badge

    Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  4. FISHERIES INTL

    Μαυριτανία

    Verified by europages badge

    FISHERIES-INTL Είμαστε μια αλιευτική εταιρεία και εξαγωγέας κατεψυγμένων επί του σκάφους, κατεψυγμένων στην ξηρά και νωπών ψαριών από τη Μαυριτανία στη Dakhla. Βρισκόμαστε στη Μαυριτανία - Δυτική Αφρική και στη Γερμανία. Ψαρεύουμε και εξάγουμε από τα αλιευτικά σας πεδία στην Ευρώπη, την Αφρική, τις αραβικές χώρες, την Ασία και τον Καναδά. Είμαστε μια εταιρεία που σέβεται τις κυρώσεις που έχουν ψηφιστεί από την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Ένωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε εμπόριο με χώρες που τελούν υπό οικονομικές κυρώσεις όπως: Κούβα, Ρωσία, Βενεζουέλα........ Τα ψάρια μας που καταψύχονται εν πλω, που καταψύχονται σε αλιευτικά σκάφη και τα ψάρια μας που καταψύχονται στην ξηρά, συμμορφώνονται με τις συνιστώμενες επεξεργασίες για τα ψάρια, οι δεξαμενές και οι εγκαταστάσεις ψύξης συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές κανονιστικές απαιτήσεις. Τα χαρακτηριστικά των ψαριών μας είναι τα εξής: Τα ψάρια που καταψύχονται σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυγεία της Ευρώπης, όπως είναι τα ψάρια που καταψύχονται σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυγεία της Ευρώπης: - Πρωτεΐνες: 60-70%. - Λίπος: 4-10%. - Μεταλλικό αλάτι: 4%. Συνιστάται σε όλους τους πελάτες να μας αποστέλλουν επιστολή πρόθεσης αγοράς (LOI), στην οποία, πρέπει να διευκρινίζετε: - τη συνολική ποσότητα που πρόκειτ

  5. SEAPRO AQUACULTURE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SEAPRO AQUACULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια ιχθυοτροφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, σολομος, κατεψυγμενα ψαρια, κατεψυγμένος σολομός, συσκευασμενος σολωμος, υδατοκαλλιεργεια σολομων, ψαρια χονδρικης, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EGEMAR SARL

    Μαυριτανία

    Η EGEMAR SARL είναι μια εταιρεία εξαγωγής θαλασσινών προϊόντων: φρέσκα ή κατεψυγμένα προϊόντα. Η EGEMAR SARL βρίσκεται στην Μαυριτανία και εξειδικεύεται στο εμπόριο χονδρικής και λιανικής θαλασσινών προϊόντων, κυρίως για οστρακοειδή, ψάρια και μαλάκια. Εξασφαλίζουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου να εδραιώσουμε γερές και μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις με τους εταίρους μας από σήμερα κιόλας. Σεβόμαστε τα προϊόντα μας τα οποία έχουν επιλεχθεί με προσοχή και προέρχονται από βιώσιμη αλιεία. Σας εγγυόμαστε έτσι την τήρηση των οικολογικών προτύπων. Η βούληση μας είναι να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα του ωκεανού στο πιάτο σας. Σας προσφέρουμε τα καλύτερα θαλασσινά προϊόντα προκειμένου να εκτιμήσετε τις διάφορες γευστικές αποκλίσεις αλλά και τα προτερήματα μιας υγιεινής μαγειρικής με βάση τα ψάρια και τα οστρακοειδή.

  2. TETRAKTIS LTD

    Ελλάδα

    Εισαγωγεις κατεψυγμενων θαλασσινων διανεμουμε σε κετερινγκς, εστιατορεια , ξενοδοχεια , λιανεμποριο. Προιοντα γαριδες ολοκληρες ατλαντικου , αργεντινης, β/τ και αποφλοιωμενες , αποφλοιωμενες με ουρα καραβιδες , καραβιδιουρες, καραβιδοψυχες κινγκ σκαλοπς, χτενια 1/2 κελυφος, μυδια αστακοι , αστακοουρες γαριδες τορπεντο, σε φυλλο κλπ καπνιστα (σολομος , χαλιμπουτ, ξιφιας , τοννος κα) προιοντα για την ασιατικη και γιαπωνεζικη κουζινα φιλετο τοννου, φιλετοξιφια κα φιλετα ψαριων παπια προψημμενη, φιλετο στηθος, φουα γκρα

  3. RAMMOS CHRISTOS KYMA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία Ράμμος Χρήστος , με τον διακριτικό τίτλο , ΚΥΜΑ, είναι μια εισαγωγική , εξαγωγική εταιρεία κατεψυγμένων αλιευμάτων , μαλάκιων και οστρακοειδών, η οποία ιδρύθηκε το 1989. Ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο σε ολόκληρη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Εξάγει μεγάλη γκάμα Ελληνικών , ντόπιων προϊόντων , όπως χταπόδι , γαρίδα και πολλά είδη ψαριών. Επίσης από το 2000, έχει εδρεωθεί σημαντικά και στον τομέα της μεταποίησης , διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο για την δημιουργία φιλέτων , φετοειδών , το παραγούλισμα μαλάκιων καθώς και για την τυποποίηση όλων των προίόντων. Η εταιρεία Ράμμος Χρήστος , είναι πιστοποιημένη από Δημόσιους Φορείς τηρώντας τους νόμους και τις διατάξεις που απαιτούνται , διασφαλίζοντας όλους τους πελάτες και καταναλωτές της για την φρεσκάδα και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

  4. VIRTUAL MARKET LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα στο εξής : α) Υποδεικνύει η βρίσκει πελάτες β) Αναλαμβάνουμε την υπογραφή όλων των συμβάσεων πώλησης με τους πελάτες την διεκπεραίωση κάθε επιχειρηματικής συναλλαγής με τους πελάτες την συγκέντρωση των συμβάσεων, των προσφορών και όλων εκείνων των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της πώλησης και την διασφάλιση της είσπραξης από τον πελάτη, Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες της επιχείρησης μας προς την εταιρία σας, η εταιρία σας θα έχει μια και μόνο υποχρέωση, να μας καταβάλλει την προμήθεια που έχει συμφωνηθεί και υπογραφή μεταξύ μας με το Συμφωνητικό Συνεργασίας.Εφόσον συνεργαστούμε η επιχείρησή μας θα δημιουργήσει για εσάς ένα εμπορικό δίκτυο πελατών.

  5. SEA4FOOD QUAERITATE LTD

    Ελλάδα

    Η Quaeritate International είναι εμπορική εταιρία, ιδιοκτήτρια του brand sea4food, που ειδικεύεται στο εμπόριο κορυφαίας ποιότητας ψαριών και θαλασσινών, στην Ευρώπη, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Από την θάλασσα στην κατάψυξη και από εκεί στο ψυγείο σας, μια μεγάλη συλλογή από εγγυημένης ποιότητας ψάρια και θαλασσινά της δυτικής Αφρικής ( FAO 34).Τα γραφεία της εταιρίας στην Ελλάδα βρίσκονται στα Ψυγεία Ευρώπης Α.Ε. (Π.Ράλλη 8, Αθήνα). Η Quaeritate διαχειρίζεται και εγκαταστάσεις παραγωγήςστην Μαυριτανία, Nouakchott & Nouadhibou και στην Σενεγάλη, Dakar. H εμπειρία των στελεχών μας αλλά και η πολύ καλή γνώση της τοπικής αγοράς, μας δίνει την δυνατότατα να εξασφαλίζουμε πάντα, κορυφαία ποιότητα για εσάς και τους πελάτες σας.Οι άνθρωποι της Quaeritate Africa κάνοντας καθημερινή επιλογή σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ημέρας, (peche de jour), αλλά και την επόπτευση κατά την διάρκεια της παραγωγής, εξασφαλίζουν μόνο την καλύτερη ποιότητα.

  1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

    Κροατία

    Το ιχθυοτροφείο είναι μια πραγματική όαση στην προμήθεια ψαριών του γλυκού νερού υψηλής ποιότητας. Σε αρκετές λίμνες, εκτός από τους πολυάριθμους κυπρίνους, εκτρέφονται επίσης λούτσοι, γατόψαρα, ποταμολάβρακα, γκρα κυπρίνοι, γλήνια, ασημένιοι κυπρίνοι και άλλα ψάρια. Το ιχθυοτροφείο Kupa στο Draganić προσφέρει ερασιτεχνική αλιεία στο όμορφο φυσικό περιβάλλον που δεν απέχει πολύ από το Ζάγκρεμπ.

  2. BIANCO DI MAZARA SRL

    Ιταλία

    Η Bianco di Mazara αλιεύει και διανέμει κόκκινες και λευκές γαρίδες της Μεσογείου. Οι κόκκινες και λευκές γαρίδες που αλιεύονται από τον στόλο των αλιευτικών της επιχείρησης Bianco υφίστανται στη συνέχεια επεξεργασία εν πλω και συσκευάζονται απευθείας σε δοχεία ελάχιστου βάρους 500 γρ. Η διανομή προορίζεται για ευρεία διανομή, μεγάλα καταστήματα και επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης. Η Bianco di Mazara εγγυάται τη διανομή στην Ιταλία και το εξωτερικό, καθώς και την ποιότητα του προϊόντος.

  1. ISLATUNA

    Ισπανία

    Οργανισμός εφοπλιστών που εμπορεύεται προϊόντα αλιείας, με ειδίκευση σε τόνο, καβούρια, σκουμπριά, σαρδέλες, χέλια, μουγγριές, γαλέους κ.λπ. Εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, προσέχοντας στον μέγιστο βαθμό το περιβάλλον. Το προσωπικό μας έχει λάβει ειδική κατάρτιση για την εκπλήρωση των εργασιών που έχουν σχέση με αυτόν τον τομέα. Διαθέτουμε γενική υγειονομική κατάρτιση με ειδίκευση στον χειρισμό των τροφίμων και την εφαρμογή των ορθών πρακτικών.

  2. GRUPO CENTRAL PESCA

    Ισπανία

    Στην GRUPO CENTRAL PESCA, ειδικευόμαστε στην εισαγωγή- εξαγωγή θαλασσινών ειδών και ψαριών ποιότητας.

  3. GOGGAKIS AEVE

    Ελλάδα

    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΥΠΟΠΟΙΣΗ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ, ΚΡΕΑΤΑ, ΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ, ΖΥΜΕΣ. Εμπορία και διανομή τροφίμων με πιστοποιημένη ποιότητα. Ψωνίστε εύκολα και γρήγορα στις καλύτερες τιμές.

  4. PESCADOS HELLAS E C,O

    Ελλάδα

    Εμπορια νωπον κ κατεψυγμενον αλιευματων

  5. FERGOFRESCO S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία FERGOFRESCO S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vigo, Ισπανία.

  6. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Ψάρια, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, σουριμι, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Saint Malo, Γαλλία.

  7. OYSTER FRANCE

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία OYSTER FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρειδια, και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Atlanta, Ηνωμένες Πολιτείες.

  8. SEAWELL HIRTSHALS A/S

    Νορβηγία

    Η εταιρεία SEAWELL HIRTSHALS A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει έδρα σε Stavanger, Νορβηγία.

  1. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλευτικες υπηρεσιες για ιχθυοκαλλιεργεια. Έχει έδρα σε Amasya, Τουρκία.

  2. VENETO PESCA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία VENETO PESCA SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, θαλασσινα προϊοντα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Portogruaro, Ιταλία.

  3. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξιφιας, τονος σε νερο, και τονος. Έχει έδρα σε Cinisello Balsamo(mi), Ιταλία.

  4. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

    Βενεζουέλα

    Η εταιρεία COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο σε κόκκους, και χταποδια. Έχει έδρα σε Barcelona-Venezuela, Βενεζουέλα.

  5. VEKO GLOBAL LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία VEKO GLOBAL LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη από ζαχαρότευτλα. Έχει έδρα σε Svetlovodsk, Ουκρανία.

  6. AGRITRADE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AGRITRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cergy-Pontoise, Γαλλία.

  7. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Εμπόριο χονδρικής ψαριών, είδη ξενοδοχείου, και Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zeebrugge, Βέλγιο.

  8. KARE FOREIGN TRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία KARE FOREIGN TRADE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, και Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  9. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

    Τουρκία

    Η εταιρεία NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, επεξεργασία, ιχθυοκαλλιεργεια, και Ψάρια, επεξεργασία. Έχει έδρα σε Iskenderun, Τουρκία.

  10. FRIGO ADNANE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία FRIGO ADNANE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, κατεψυγμενο ψαρι, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, τονος, και σαρδελες. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.466 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια