• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λιπαντικά βιομηχανικά

Αποτελέσματα για

Λιπαντικά βιομηχανικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. THIELMANN GRAPHITE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία THIELMANN GRAPHITE GmbH & Co. KG διαθέτει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια γραφίτες και προϊόντα γραφίτη με επικέντρωση στους φυσικούς γραφίτες. Η εταιρεία μετακόμισε το 1982 στους επαγγελματικούς χώρους της Becker-Pennrich KG, η οποία ασχολείται ήδη εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια με το γραφίτη με εξειδίκευση στην επεξεργασία συνθετικού γραφίτη. Ήδη από το 1995 έχει πιστοποιηθεί το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN EN ISO 9001 από την εταιρεία DQS Deutsche Gesellschaft für Zertifizierung von Qualitätsmanagementsystemen mbH. Προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα των γραφιτών που διαθέτουμε, το ιδιόκτητο εργαστήριο ελέγχου παρέχει πολυάριθμες δυνατότητες ελέγχου στο πλαίσιο των ελέγχων παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις άλεσης και κοσκινίσματος μάς παρέχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε ευέλικτα τις απαιτήσεις των χρηστών.

 2. MAPO SCHMIERSTOFFTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που περιλαμβάνει λάδια, λιπαντικά, χειμερινά χημικά προϊόντα και διάφορα προϊόντα για τη συντήρηση, τον καθαρισμό και την παραγωγή σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Στηριζόμαστε σε εμπειρία δεκαετιών στη διάθεση, στην έρευνα και στην ανάπτυξη παραγωγής. Καθοριστικός πυλώνας της επιτυχίας μας είναι η δραστήρια συμμετοχή των καλά εκπαιδευμένων συνεργατών μας. 3.000 θέσεις παλετών σε χώρους αποθήκευσης 5.000 τ.μ. συνιστούν το πλαίσιο διοικητικής μέριμνας για την πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων μας που παραδίδουμε κατά κύριο λόγο με τα δικά μας οχήματα. 3 εκατομμύρια λίτρων ανά έτος αποστέλλονται έτσι στους παραλήπτες τους σε 17 χώρες. Μια αποθήκη αφορολόγητων ειδών παρέχει πρόσθετα πλεονεκτήματα στους τακτικούς πελάτες. Για τη γρήγορη και αποδοτική διεκπεραίωση των παραγγελιών των πελατών μας, οι μονάδες πλήρωσης λειτουργούν και αυτόματα. Διάφορες μονάδες πλήρωσης καθιστούν δυνατή την πλήρωση ΚΑΕ για διάφορα δοχεία από φιάλες 1 λίτρου έως βαρέλια 208 λίτρων.

 3. ECO-ALIANCE LLC

  Ρωσία

  Η Eco-Alliance LLC δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι πολύ μεγάλη: Πετρέλαιο βάσης για την παραγωγή, βιομηχανικά λάδια και λάδια συμπιεστών για την βιομηχανία, λάδια για κινητήρες, κουτιά ταχυτήτων, υδραυλικά λάδια για μηχανήματα, λάδια και λιπαντικά ειδικής χρήσης, τεχνικό υγρό, σκούρα πετρελαιοειδή, Εξάγονται πετρέλαια βάσης, MVI2, VHVI-4, VHVI-8, SN-80/ SN-150/SN-400, BS, HELP, vmgz (-45) Η αποστολή γίνεται από τις εγκαταστάσεις Slavneft-YANOS (Rosneft, Gazprom) Lukoil. Προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Η συνεργασία με την επιχείριση μας είναι μακροχρόνια συνεργασία βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, σεβασμό και με στόχο την επιτυχία.

 4. LUPEG GMBH

  Γερμανία

  Η Lupeg GmbH είναι ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στους τομείς των κεντρικών συστημάτων λίπανσης και των δοσιμετρικών συστημάτων. Σ το πλαίσιο αυτό δεν διαθέτουμε μόνο μεμονωμένα εξαρτήματα, αλλά σχεδιάζουμε επίσης ολοκληρωμένα συστήματα. Αυτά τα συναρμολογούμε επίσης και τα θέτουμε σε λειτουργία κατόπιν αιτήματος. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη εκ των προτέρων διασφαλίζει ότι η παρεχόμενη λύση θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του πελάτη. Τα τελευταία χρόνια, προσθέσαμε σταδιακά περισσότερους τομείς παραγωγής προϊόντων στο πρόγραμμα. Τα γράσα σιδηροτροχιών, τα συστήματα γρήγορης πλήρωσης και τα μπουλόνια διαστολής έχουν επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Επιπλέον, η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και κάποιο καιρό στον τομέα της δοσομέτρησης. Αυτός ο τομέας έχει καταστεί σημαντικός πυλώνας της εταιρείας και συνεχίζει να εξελίσσεται.

 5. SILITECH AG

  Ελβετία

  Η Sili­tech AG διαθέτει με επιτυχία εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια χημικά τεχνικά ειδικά προϊόντα και παρελκόμενα παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών. Με τη συνεργασία με επιτυχημένους και καινοτομικούς προμηθευτές και συνεργαζόμενες εταιρείες, καθώς και χάρη στη μεγάλη ευελιξία μας και τις λιτές διαδικασίες είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής απόδοσης σε ελκυστικές τιμές. Τα διατιθέμενα από εμάς προϊόντα πληρούν ανώτατα βιομηχανικά πρότυπα ποιότητας και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως με επιτυχία. Εκτός από μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις εξυπηρετούμε επίσης μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βιοτεχνίες και ιδιώτες. Ως ο εξειδικευμένος συνεργάτης λύσης προβλημάτων είναι αυτονόητες για εμάς η προσωπική υποστήριξη και η γρήγορη παράδοσης από την αποθήκη. Με τη συνεχή μετεκπαίδευσης και την εντατική ανταλλαγή ιδεών με τους προμηθευτές μας είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε βοήθεια και για απαιτητικές εφαρμογές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Γερμανία

  Διαθέτουμε εμπειρία άνω 50 ετών στον τομέα της παραγωγής υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης, λύσεων ψεκασμού ελαστικών, καθαριστικών και πρόσθετων προϊόντων σε διαδικασίες διαμόρφωσης και χύτευσης. Η εξειδίκευσή μας ξεπερνά τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και παράγουμε. Γνωρίζουμε τις εκάστοτε διαδικασίες παραγωγής των διαφόρων κλάδων και βοηθούμε τους πελάτες μας να παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα με αποδοτικότερο τρόπο περιορίζοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος.

 2. MABANOL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ο συνεργάτης σας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Η Mabanol προμηθεύει με λιπαντικά και άσφαλτο τους τοπικούς και διεθνείς εμπορικούς συνεργάτες της και χρήστες από ποικιλία τομέων. Όσον αφορά στα λιπαντικά βιομηχανικής χρήσης, είναι πολύ φυσικό οι απαιτήσεις σας να είναι υψηλές. Η Mabanol είναι μια γερμανική ανεξάρτητη εμπορική επωνυμία μεσαίου μεγέθους. Τα διάφορα λιπαντικά προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Επιπλέον, προορίζονται για χρήση σε αυτοκίνητα και βιομηχανική χρήση. Η εμπιστοσύνη αποτελεί τη βάση των εμπορικών σχέσεων. Όταν επιλέγετε τη Mabanol, έχετε αποδεδειγμένα έναν άριστο συνεργάτη δίπλα σας. Επαγγελματική ικανότητα, αυθεντική προσέγγιση, αξιοπιστία και ευελιξία. Όλα αυτά μας καθορίζουν τέλεια. Εμπιστευτείτε μας σήμερα και στο μέλλον, για να σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο ποιότητας, αποτελεσματική εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

 3. OPET LUBRICANTS

  Τουρκία

  Η OPET FUCHS κατασκευάζει λιπαντικά, προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου στο εργοστάσιο της στην πόλη İzmir Aliağa. Η Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. ιδρύθηκε επίσης από τις εταιρείες OPET Petrolcülük A.Ş. ve Fuchs Petrolub SE. Προσφέρει, χάρη στους πάνω από 200 ειδικούς και καταρτισμένους της υπαλλήλους και τον εκτενή δίκτυο της στην Τουρκία, υπηρεσίες παραγωγής, πώλησης και εξυπηρέτησης μετά την πώληση λιπαντικών αυτοκινήτου και βιομηχανικής χρήσης καθώς και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου. H OPET FUCHS κατέχει επίσης πιστοποιητικά όπως Ford Q1, ISO 14064 Greenhouse Gas Emission Verification και πιστοποιητικά εργαστηριακής ικανότητας TSE EN ISO/IEC 17025. Η OPET FUCHS διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με λιπαντικά, προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου που χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία και σε βιομηχανικούς τομείς.Η OPET FUCHS έχει πάντα συνεργαστεί και μείνει σε επαφή με τους κατασκευαστές και τους καταναλωτές στην βιομηχανία με τα προϊόντα της που έχουν εγκριθεί από τους καλύτερους ΚΑΚ (κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού), όπως οι Man, Volvo, VW, Mercedes Benz, Ford κ.λπ. Η Fuchs Petrolub SE, ως ο μεγαλύτερος παγκόσμιος ανεξάρτητος παρασκευαστής λιπαντικών, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες και πάνω από 50 εταιρείες με τους 5 000 υπαλλήλους της.Η Fuchs βρίσκει αποκλειστικές λύσεις για πάνω από 100 000 πελάτες με 10 000 διαφορετικά προϊόντα, είναι πρωτοπόρα στην βιομηχανία, ειδικά χάρη στις επενδύσεις της στην τεχνολογία, στην έρευνα και ανάπτυξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

 5. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Τεχνολογία λίπανσης από την εξειδικευμένη επιχείρηση για μέγιστη απόδοση. Ως πεπειραμένος κατασκευαστής μπεκ ψεκασμού και εξειδικευμένος κατασκευαστής για λιπαντικά συστήματα ελάχιστη ποσότητας, η HIESSL Schmiertechnik GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις. Εάν το ζητούμενο είναι η οικονομική επίστρωση υγρών, θέτουμε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις εδικές απαιτήσεις σας. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανημάτων ή στη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από μπεκ μπλοκ, ομοαξονικά μπεκ ψεκασμού έως περαιτέρω συστήματα ψεκασμού στο πλέον σύγχρονο επίπεδο της έρευνας.

 1. AS AUTOMOTIVE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα, υγρά φρένων, ψυκτικά λιπαντικά. Made in Germany. Η Γερμανία είναι η χώρα της τεχνολογίας οχημάτων. Τα πρώρα αυτοκίνητα εφευρέθηκαν στη Γερμανία. Οραματιστές και εφευρέτες είχαν την ιδέα να φέρουν αυτοκινούμενα οχήματα στο δρόμο. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Τα λάδια κινητήρων και τα λιπαντικά AS Performance είναι στο φυσικό τους περιβάλλον στους δρόμους και στις πίστες αγώνων. Υπερσύγχρονη τεχνολογία για τα πλέον πρόσφατα τεχνικά συστήματα. Το να είναι κανείς σε κίνηση και ανεξάρτητος ήταν πάντοτε το όνειρο όλων των ανθρώπων. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία κινητήρων απαιτεί όμως και υπερσύγχρονες τεχνολογίες λιπαντικών. Αποδοτική, τεχνικά εξελιγμένη τεχνολογία με βάση συνθετικά, εν μέρει συνθετικά και ορυκτά υλικά. Η ελάχιστη τριβή, η μέγιστη απόδοση της λιπαντικής μεμβράνης και η μέγιστη δυνατή αξιοπιστία κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων καθιστούν τα λιπαντικά AS Performance την 1η επιλογή. Με ενθουσιασμό εργαζόμαστε διαρκώς για τη βελτίωση της απόδοσης των προϊόντων μας.

 2. DIERMEIER ENERGIE GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια παραδοσιακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1930 στο Straubing με ρίζες στην εμπορία άνθρακα και ορυκτελαίων. Ύστερα από την εταιρική σχέση 40 ετών με την Shell αποδειχθήκαμε το 2009 σε εμπορικό συνεργάτη της Aral και από το 2016 είμαστε „Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της Castrol“ και από το 2019 και κορυφαίος συνεργάτης της „Quaker Houghton“. Φημισμένες εταιρείες και όμιλοι επιχειρήσεων από όλους τους τομείς, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία και την επεξεργασία μετάλλων, συγκαταλέγονται μεταξύ των πελατών μας. Οι παγκόσμιες εξελίξεις στην αγορά απαιτούν σήμερα μέγιστη ευελιξία και δυναμική - από την καινοτομία των προϊόντων, τη διαχείριση ποιότητας έως την υποστήριξη του πελάτη. Ως εδραιωμένος προμηθευτής ενέργειας, η Diermeier έχει εδώ ένα σημαντικό πλεονέκτημα: Είμαστε „γεμάτοι από ενέργεια“. Παρέχουμε την εγγύηση για το συνεπή προσανατολισμό στην αγορά, τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων, καθώς και για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Και φυσικά τη βεβαιότητα ότι τα προϊόντα, οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες μας θα καλύπτουν επίσης τις απαιτήσεις του αύριο.

 1. PACA GMBH

  Γερμανία

  Λιγότερο για μεγαλύτερη απόδοση - αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο η Paca GmbH ξεκίνησε τις πωλήσεις τις εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Και μάλιστα με ένα και μόνο προϊόν: το Super Lube. Σήμερα δεν παράγουμε μόνο λιπαντικά, αλλά και ειδικά απορρυπαντικά και προϊόντα περιποίησης, κατά προτίμηση με την ετικέτα των πελατών μας. Είτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους είτε σχεδιασμένα εξ αρχής από την εσωτερική δημιουργική ομάδα μας. Τα προϊόντα μας δεν είναι βέβαια δωρεάν, αλλά με τις έξυπνες ιδέες μας εξασφαλίζουμε ένα ουδέτερο κόστος και στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και ένα πρόσθετο κέρδος. Όπως πάντα, η γκάμα των δικών μας προϊόντων είναι εξαιρετικά σαφής. Αυτό οφείλεται αφενός στα αυστηρά κριτήρια που θέτουμε για την συμπερίληψη στη γκάμα προϊόντων: δυνατότητες μείωσης του κόστους, γρήγορος χειρισμός και υψηλά περιθώρια για τους πελάτες μας. Η βέλτιστη ανάπτυξη της ωφέλειας των προϊόντων μας για τον πελάτη απαιτεί αφετέρου την εξειδικευμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

 2. HERMANN BANTLEON GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

 3. JOKISCH GMBH

  Γερμανία

  Από την ίδρυσή της το 1961, η Jokisch GmbH έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές για τεχνικά χημικά προϊόντα και τη χρήση τους στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου. Τα προϊόντα μας: λάδια διάτρησης, σπρέι καθαρισμού φρένων, λάδια σπειροτόμησης, προϊόντα προστασίας του δέρματος, ψυκτικά λιπαντικά, υλικά υγρής λείανσης, πλήρωση λιπαντικών κατά παραγγελία, χημικά προϊόντα Private Label, λιπαντικά επεξεργασίας μετάλλων, λάδια κοπής, σπρέι λαδιού κοπής, ειδικά λιπαντικά για ψυκτικά λιπαντικά συστήματα ελάχιστης ποσότητας

 4. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Τουρκία

  Η ESER CHEMICALS είναι εξειδικευμένη εταιρεία παρασκευής χημικών που εξυπηρετεί διάφορους βιομηχανικούς τομείς για λιπαντικά και υγρά κατεργασίας μετάλλων ειδικά σετ γαλακτοποιητών, τροποποιητές ρεολογίας κόλλας αμύλου, χημικά αυτοκινητοβιομηχανίας, γαλακτοποιητές ορυκτέλαιου και σιλικονούχου ελαίου, σιλικονούχα και μη σιλικονούχα αντιαφριστικά ορυκτέλαιου, ελαιοχημικά, έλαια και πρόσθετα επεξεργασίας υφασμάτων, αντισηπτικά ξυλείας, αναστολείς διάβρωσης τεχνολογίας OAT και IAT για ψυκτικά υγρά και υγρά θερμικής μεταφοράς, υγρά υδραυλικών φρένων, πρόσθετα αντιδιαβρωτικών, ειδικοί και κλασικοί εστέρες. Αναπτύσσουμε εξατομικευμένα χημικά προϊόντα και λύσεις. Εξειδικευόμαστε κυρίως στα εξής προϊόντα; διαλυτά σετ γαλακτοποιητών ορυκτέλαιου, σετ μειγμάτων γαλακτοποιητών ελαίου κώνωσης, σετ γαλακτοποιητών διαλυτικού μηχανής βαμβακοσυλλογής, σετ γαλακτοποιητών ελαίου πλέξης, αντιδιαβρωτικά για ψυκτικά βιομηχανικής χρήσης και αντιψυκτικά, ημισυνθετικά υγρά κατεργασίας μετάλλων για μηχανήματα πολλαπλών μετάλλων κ.λπ.

 5. TIPP OIL MANUFACTURER ADMINISTRATION GMBH

  Γερμανία

  Η Tipp Oil είναι φανταστική. Η TIPP OIL Manufacturer Ltd.CO & KG έχει θέσει ως στόχο να λειτουργεί με οικολογικό τρόπο, να αναλαμβάνει ευθύνες με επίγνωση του κλίματος και παρ' όλα αυτά να παρέχει άριστη ποιότητα. Τα προϊόντα μας παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία με βάση τις αυστηρές γερμανικές οδηγίες. Η ποιότητα αποτελεί ανώτατη προτεραιότητα. Με τα λιπαντικά Tippoil προστατεύετε στο αυτοκίνητο το πολύτιμο στοιχείο, τον κινητήρα, διότι αυτός πρέπει να είναι προστατευμένος. Για το λόγο αυτό η Tippoil παράγει λιπαντικά υψηλής ποιότητας στη Γερμανία που εξετάζονται και ελέγχονται τακτικά σε εργαστήρια από εκπαιδευμένους συνεργάτες ως προς τα πρότυπα ποιότητας. Η διάρκεια ζωής των προϊόντων υψηλής ποιότητας της Tippoil είναι έως 5 χρόνια και έτσι μπορούν να χρησιμοποιούνται για όσο διάστημα είναι δυνατό και μπορούν να περιλαμβάνουν περισσότερες χρήσεις. γεγονός που συνεπάγεται και για εσάς λιγότερες αλλαγές λαδιού, μικρότερο φόρτο εργασίας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να φροντίζετε ώστε ότι ο εξοπλισμός σας να είναι υπό έλεγχο, π.χ., επιθεωρήσεις, προγράμματα λίπανσης και τακτικές αναλύσεις, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις καθ' όλη τη διάρκεια ζωής τους. Το σύστημα "REBOTTLE" χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο ως το πρώτο, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα επιστροφής προς όφελος του περιβάλλοντός μας. Στο σύστημα αυτό μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το μοναδικό σύστημα ισχύει για ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων TIPP OIL (πλαστικά δοχεία) έως 20 λίτρων. Απευθυνθείτε στους συνεργάτες REBOTTLE και συμμετέχετε μαζί μας στην προστασία του περιβάλλοντος.

 6. MICROJET® GMBH

  Γερμανία

  Η microjet® GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει από το 1989 συστήματα λιπαντικών ελάχιστης ποσότητας microjet®. Υπήρξαμε πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα με το ακροφύσιο μίξης δύο θαλάμων, το οποίο επιτρέπει την εκτόξευση χωρίς τον σχηματισμό σταγονιδίων. Το δυνατό μας σημείο είναι η εξατομικευμένη για κάθε πελάτη παραγωγή. Τα συστήματα λιπαντικών ελάχιστης ποσότητας χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς. Οι δεκαετίες εμπειρίας μας σε αυτό το πεδίο σάς επιτρέπουν να βρείτε μια σωστή λύση για κάθε εργασία. Κάθε εφαρμογή διαφέρει, κάθε σύστημα είναι διαφορετικό. Σήμερα, η εταιρεία microjet® GmbH είναι μια εταιρεία που παρέχει τα προϊόντα της διεθνώς.

 7. SYNTHERM

  Κάτω Χώρες

  Η SynTherm προμηθεύει καινοτόμες τεχνικές λύσεις στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και συντήρησης • Venturi GEM • Ανάκτηση θερμότητας της διαδικασίας Fu-Ace και χρήση υπολειπόμενης θερμότητας καυσαερίων γεννητριών ατμού • Επιδιόρθωση αγωγών εύκολη στην εφαρμογή Wrap Seal • PipeMedic • Tom-Pac Συστατικό Σφράγισης • Tom-Pac Bearing Gel • TopWorx / Emerson - Δείκτες θέσης βαλβίδας, ρυθμιστές βαλβίδας & μόνιτορ, κουτιά με διακόπτες - Μαγνητικοί διακόπτες GO Switch - Ασύρματα συστήματα.

 8. LUBCON LUBRICANTS UK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. CARMANT - EUROP OIL

  Βέλγιο

 2. BREMER & LEGUIL GMBH

  Γερμανία

 3. INTEGRA

  Γαλλία

 4. COMPAGNIA ITALIANA LUBRIFICANTI SPA

  Ιταλία

 5. EDGAR SCHALL GMBH

  Γερμανία

 6. CG CHEMIKALIENGESELLSCHAFT MBH & CO. HOLDING KG

  Γερμανία

 7. DN-GRUPPE GMBH

  Γερμανία

 8. G.L.P. SRL

  Ιταλία

 9. SILICONI COMMERCIALE SPA

  Ιταλία

 10. KISCO (DEUTSCHLAND) GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιπαντικά βιομηχανικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.918 επιχειρήσεις