• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JADE-DIENST GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. NAUTICA DAL VI SRL

  Ιταλία

  Κέντρο πώλησης και ανταλλαγής καινούργιων και μεταχειρισμένων αντικειμένων σε υπαίθριο χώρο 50 000 τ.μ και κλειστό 4 000 τ.μ. Μεταξύ των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι και η υποστήριξη σε σκάφη από υαλόνημα και ξύλο, ειδικότερα σε μοντέλα του ναυπηγείου Riva και στους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, ένα μεγάλο κατάστημα ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και περισσότερα από 4.000 τ.μ. αποθηκών για αποθήκευση με γερανό ανέλκυσης και καθέλκυσης. Το λιμάνι περιέχει 400 θέσεις για σκάφη, για όλες τις υπηρεσίες, και στάθμευση αυτοκινήτων σε 25 000 τ.μ.

 3. TAINARON MARITIME COMPANY

  Ελλάδα

  Η ΤΑΙΝΑΡΟΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ρυμούλκησης από το 2007. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κατασκευαστικές και ναυτιλιακές εταιρείες αλλά και σε ιδιώτες, κάνοντας ρυμουλκήσεις πλωτών σκαφών παντός τύπου σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας . Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες με εγγυημένη ποιότητα στον τομέα των ρυμουλκήσεων και σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας κος Διονύσης Ηλιάδης έχει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και υλοποίηση λιμενικών έργων. Έχει στο βιογραφικό του μεγάλα έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό ως επίβλεψη ή εργοδηγός έργων και παλιότερα ως χειριστής πλωτών γερανών για την κατασκευή υποθαλάσσιων αγωγών, κατασκευή λιμένων, κατασκευή γεφυρών κ.α. Συνεργάστηκε με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα και στον εξωτερικό κάποιες απο αυτές είναι: SAUDI ARCHRODON LTD J&P AVAX ATHENA S.A VINCI COMPANY METKA Ο αντιπρόεδρος και συνιδρυτής της εταιρείας κος Κων/νος Πεχτελίδης έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας και είναι γνώστης της τέχνης της ρυμούλκησης. Έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με ναυτιλιακές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό ως καπετάνιος με μεγάλη προϋπηρεσία στα ρυμουλκά ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ιδιοκτήτης ρυμουλκού.Οι γνώσεις και η εμπειρία του στο αντικείμενο των ρυμουλκήσεων δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία να παράσχει στους πελάτες της υπηρεσίες με εγγυημένη ποιότητα.

 4. SILSTEVE AS

  Εσθονία

  Στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της SILSTEVE περιλαμβάνεται: χώρος εξωτερικής αποθήκευσης 112 εκταρίων, χώρος εσωτερικής αποθήκευσης 52.000 τ.μ., 8 αποβάθρες συνολικού μήκους 1550 μ., 6 σιδηρόδρομοι συνολικού μήκους 3.000 μ., συμβατικά κοντέινερ και γερανογέφυρες, κινητοί φορτωτές πλοίων, βαγόνια χοάνη φόρτωσης / εκφόρτωσης των συστημάτων μεταφοράς, κινητοί μεταφορείς για μεγιστοποίηση υπερπλήρους χύδην φορτίου, ΟΣΜΕ, φορτωτές, φορτωτές αποθήκης, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, φορτηγά, Ro-Ro τρακτέρ, μεγάλες μηχανές πλήρωσης.

 5. NTN EST AS

  Εσθονία

  Η NTN EST AS δραστηριοποιείται στα λιμάνια Paldiski και Η NTN EST AS παρέχει λύσεις διοικητικής μέριμνας για υπηρεσίες FCL, LCL, αερομεταφοράς, οδικής μεταφοράς, βαρέων φορτίων, διαχείρισης, αποθήκευσης και διαμετακόμισης εμπορευμάτων

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MTD MARITIME SERVICES & PORT RECEPTION FACILITY

  Βέλγιο

 2. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

  Βέλγιο

 3. GRAND PORT MARITIME DE NANTES SAINT-NAZAIRE

  Γαλλία

 4. ZONA LIBERA GALATI - FREE TRADE ZONE

  Ρουμανία

 5. SHIPS INFORMATION GENOVA

  Ιταλία

 1. COMEXAS SEAFREIGHT

  Βέλγιο

 2. INTERCOP S.L.

  Ισπανία

 3. CARGA

  Βέλγιο

 4. HLM HAMBURG LINES MEN GMBH

  Γερμανία

 5. ICC - AGENCIA DE NAVEGAÇÃO E DE TRANSPORTES TERRESTRES S.A.

  Πορτογαλία

 6. BURISA

  Βέλγιο

 7. ANDREAS SP. Z O.O.

  Πολωνία

 8. ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V.

  Κάτω Χώρες

 9. PORT AUTONOME DE STRASBOURG

  Γαλλία

 10. ALFA MAR TRADING GMBH

  Γερμανία

 1. ATLANTIC SHIPPING-ATLANTIC AGENCIA DE NAVEGAÇAO LTDA

  Βραζιλία

 2. VOLLERS HAMBURG GMBH

  Γερμανία

 3. SPORTUR

  Πολωνία

 4. GHENT WAREHOUSING SYSTEMS

  Βέλγιο

 5. AGENCJA ARTYSTYCZNO-TURYSTYCZNA SUDETY MALGORZATA I RADOSLAW MACIEJNY

  Πολωνία

 6. USLUGI TURYSTYCZNE WODNIAK

  Πολωνία

 7. BIURO TURYSTYCZNE TNP

  Πολωνία

 8. CEL-MAR S.J. - AGENCJA CELNA II O/KONSKIE

  Πολωνία

 9. AGENCJA TURYSTYCZNA BAJAD B. J. K. DOPIERALA

  Πολωνία

 10. BIURO PODRÓZY ZIMNY

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.474 επιχειρήσεις