• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Λευκορωσία

Λευκορωσία
  1. OOO AVRASTORG

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία OOO AVRASTORG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, παραλαβη και παραδοση προϊοντων, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  2. AGROBELARUS

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία AGROBELARUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες, μηλα, και καροτα. Έχει έδρα σε Minsk Region, Λευκορωσία.

  3. FRUITREAL

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία FRUITREAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Polotsk, Λευκορωσία.

  4. SRL BELHOZOPT

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία SRL BELHOZOPT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  5. IP BUGLAK M.I.

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία IP BUGLAK M.I., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mogilev, Λευκορωσία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LLC TIBETRAY

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία LLC TIBETRAY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

  2. MOUZALIOTIS GROUP

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία MOUZALIOTIS GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και αφεψηματα φρουτων. Έχει έδρα σε Brest, Λευκορωσία.

  3. LEGIYA ODO

    Λευκορωσία

  4. GRAND C H T U P

    Λευκορωσία

  5. LAVERNA FRUIT O O O

    Λευκορωσία

  1. DIAMONDFRUIT IP

    Λευκορωσία