• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές - Λετονία

Λετονία
  1. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  2. HIMBALT SIA

    Λετονία

    Η εταιρεία HIMBALT SIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Βιομηχανικά έλαια, φαινολες, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, και Βιομηχανικά έλαια. Έχει έδρα σε RIGA, Λετονία.

  3. AURORA BALTIKA

    Λετονία

    Η εταιρεία AURORA BALTIKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Καλσόν και κάλτσες, Κάλτσες, Κολάν και καλσόν, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Καλσόν και κάλτσες, Κάλτσες, και Κολάν και καλσόν. Έχει έδρα σε Ogre, Λετονία.

  4. ALMED LABSYSTEMS

    Λετονία

    Η εταιρεία ALMED LABSYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαγνωστικά αντιδραστήρια, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας, Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική, Διαγνωστικά αντιδραστήρια, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας, και Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική. Έχει έδρα σε Riga, Λετονία.