Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TABELARAIZ

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η Tableraíz ιδρύθηκε ον Φεβρουάριο 2011, είναι κορυφαίος φορέας στον τομέα της μεταλλικής κατασκευής, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, εκ των οποίων, δομική προετοιμασία, παράδοση και συναρμολόγηση. Η εμπειρογνωμοσύνη μας επεκτείνεται στην εφαρμογή μεταλλικών επενδύσεων, στην διαχείριση των διαδικασιών χορήγησης αδείας, στην εκτέλεση αρχιτεκτονικών και αστικών έργων πολιτικού μηχανικού και στην παροχή αυστηρής δομικής επίβλεψης. Ενισχυμένη με μια αφοσιωμένη ομάδα, η Tabaraíz ευδοκιμεί στην δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων για διάφορα έργα ανά τον κόσμο. Η απαράμιλλη μας δέσμευση βασίζεται στην παράδοση καινότομων λύσεων στην βιομηχανία της κατεργασίας των μετάλλων θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ευθύνη και την αποτελεσματικότητα ώστε να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση όλων των μερών. Το όραμα μας είναι να είμαστε φορέας κλειδί στην αγορά, θέτοντας το ορόσημο της αριστείας, τόσο για προϊόντα δόμησης όσο και για υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλων. Κινούμενοι από ένα σύνολο θεμελιωδών αξιών, που συμπεριλαμβάνουν την ηθική, ευθύνη, δέσμευση, ομαδικό πνεύμα και σεβασμό, έχουμε το κίνητρο να αφήσουμε ένα βιώσιμο αποτύπωμα. Με πλούσια εμπειρία και εξελιγμένη τεχνογνωσία που αποκτήσαμε με τα χρόνια, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε ξεχωριστές λύσεις σε θέματα σχεδιασμού, δόμησης και μηχανικής. Σε κάθε έργο, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στον επαγγελματισμό μας, στην τεχνική καθοδήγηση και στην αδιαπραγμάτευτη μας δέσμευση στην ποιότητα. Η ικανότητα μας καλύπτει διάφορες πλευρές : σχεδιασμός, εφοδιασμός, συνοδεία, χορήγηση άδειας, επικαλύψεις, συναρμολογήσεις, δόμηση. Η δέσμευση μας είναι να παραδώσουμε ποιότητα.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

 3. DE CRAENE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DE CRAENE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραβδοι μεγαλου παχους απο ψευδαργυρο. Έχει έδρα σε Kruishoutem, Βέλγιο.

 4. ZN CYNKOWNIA

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZN CYNKOWNIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικασσιτερωση εν θερμω, επιψευδαργυρωση εν θερμω μεταλλικων επιφανειων, και μεταλλοβολη. Έχει έδρα σε Wodzisław Śląski, Πολωνία.

 5. GALVEX SERVICES OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία GALVEX SERVICES OÜ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο, και Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο. Έχει έδρα σε Viimsi Vald, Harjumaa, Εσθονία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CYNK - MAL SA

  Πολωνία

  Η εταιρεία CYNK - MAL SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο, και Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο. Έχει έδρα σε Legnica, Πολωνία.

 2. PORTE

  Γαλλία

  Η εταιρεία PORTE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο, και Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο. Έχει έδρα σε Vaulx En Velin, Γαλλία.

 3. CO-STAHL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CO-STAHL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 4. ZM SILESIA SPOLKA AKCYJNA

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZM SILESIA SPOLKA AKCYJNA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο, και Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

 5. STSI ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία STSI ITALIA SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο. Έχει έδρα σε Varese, Ιταλία.

 1. CYNK-MAL D.O.O ALEKSINAC

  Σερβία

  Η εταιρεία CYNK-MAL D.O.O ALEKSINAC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο. Έχει έδρα σε Aleksinac, Σερβία.

 2. OTN OBERFLÄCHENTECHNIK G.M.B.H.

  Αυστρία

 1. A. FERREIRA DA SILVA & CA., LDA.

  Πορτογαλία

 2. JL GOSLAR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

 3. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η βάση της παραγωγής πλεγμάτων από μεταλλικό σύρμα είναι η κλασική χειροτεχνία. Προκειμένου να προκύπτουν έτσι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως εκείνα της PACO, χρειάζεται επίσης υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και επιβελτίωσης. Αυτές υλοποιούνται στο ιδιόκτητο τμήμα ανάπτυξης και στο τμήμα κατασκευής μηχανημάτων της PACO. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι δεν είναι εύκολη η απομίμηση της ποιότητας PACO από τρίτους λόγω της έλλειψης τεχνογνωσίας – με όλα τα πλεονεκτήματα για τη μονάδα παραγωγής της Γερμανίας. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση πλεγμάτων μεταλλικού σύρματος, η PACO διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση και στον τομέα της τεχνολογίας σήτας. Επιπλέον διαθέτουμε ολοκληρωμένες και ταυτόχρονα άκρως εξειδικευμένες γνώσεις για ειδικές διαδικασίες τεχνικών εφαρμογών διήθησης για διάφορους κλάδους, αλλά και για την έρευνα, το εργαστήριο και την ανάπτυξη. Τα πλέγματα μεταλλικού σύρματος PACO για τη μεταξοτυπία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο.

 4. PIERON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1925, η PIERON, μια οικογενειακή επιχείρησης στην 4η γενιά, παράγει τεχνικά ελατήρια για όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Επικεντρωνόμαστε στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην ηλεκτρική βιομηχανία και στη βιομηχανία αθλητικών ειδών. Στη μονάδα του Bocholt υλοποιούν περισσότεροι από 270 συνεργάτες σε ένα χώρο παραγωγής περίπου 20.000 m² συνεχώς νέες λύσεις στους τομείς προϊόντων δακτυλιοειδών ελατηρίων, ελατηρίων πίεσης και στρέψης, καθώς και πρεσαριστά, κυρτωμένα και συρμάτινα κυρτωμένα εξαρτήματα. Ειδικά εξαρτήματα και συγκροτήματα συμπληρώνουν το φάσμα των προϊόντων. Υπερσύγχρονες μέθοδοι παραγωγής διασφαλίζουν την παραγωγή που πληροί μέγιστες απαιτήσεις.

 5. ANKARA BRONZ

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυσή της το 1974, η ANKARA BRONZ έχει εξειδικευτεί σε ένα ποικίλο φάσμα μεθόδων χύτευσης που προέρχονται από την Τουρκία. Η εξειδίκευσή μας συνίσταται στην τέχνη της χύτευσης μπρούντζου, αλουμινίου, ορείχαλκου και διαφόρων ειδικών κραμάτων χαλκού, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες κλίμακες. Μεταξύ των διακεκριμένων κραμάτων μας συγκαταλέγονται ο μπρούντζος κασσιτέρου, ο μπρούντζος αλουμινίου, ο μπρούντζος μαγγανίου, ο μπρούντζος πυριτίου, ο μπρούντζος κασσιτέρου με μόλυβδο, ο μπρούντζος κασσιτέρου υψηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο και ο μπρούντζος κασσιτέρου νικελίου. Η γκάμα μας διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία κραμάτων ορείχαλκου, αλουμινίου και ειδικών κραμάτων χαλκού. Στον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο τομέα της τεχνολογίας μετάλλων αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διάθεσης καινοτομιών αιχμής στους πελάτες μας. Η βασική αρχή της ANKARA BRONZ παραμένει σταθερή — δέσμευση για την παροχή απαράμιλλης ποιότητας σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Οι ορίζοντές μας εκτείνονται πέραν της χύτευσης καλύπτοντας ένα επιλεκτικό φάσμα μετάλλων: μπρούντζος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, εισαγόμενο ελατός χυτοσίδηρος, Peak, ανοξείδωτο χάλυβας, χάλυβας υδραργύρου, επιβελτιωμένος με λάδι χάλυβας κλπ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τα μηχανολογικά πλαστικά, όπως Kestamid, πολυαμίδια, Politef, Pom c, PVC και ίνες που διαθέτουμε. Γνωρίστε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την καινοτομικότητα στη χύτευση και στα υλικά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα. Η ANKARA BRONZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στο δυναμικό χώρο των μετάλλων.

 6. ERO PROJEKT D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERO PROJEKT D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Βιομηχανικός σχεδιασμός, καλουπια αλουμινιου, χυτήριο αλουμινίου, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Λαμαρίνες, καλουπια κατεργασιας λαμαρινας, καλουπια χαλυβα, και μορφοποιηση μεταλλων. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

 7. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ανοξειδωτες λαμαρινες, Κοπή τμημάτων μεταλλικών φύλλων ανοξείδωτου χάλυβα, Σιδηρουργεία ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή με λέιζερ, Κοπή τμημάτων ανοξείδωτου χάλυβα με πλάσμα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Κοπή πλάσματος, και πριόνια. Έχει έδρα σε Netphen-Deuz, Γερμανία.

 8. BREMETALL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BREMETALL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, μπρουντζινες ταινιες, ταινιες απο ανοξειδωτο χαλυβα, ταινιες απο χαλκο, Χάλκινο σύρμα, ορειχαλκινα ελασματα, αλουμινιο, ανοξείδωτο, και χαλκος. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 1. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Ιταλία

  Η εταιρεία METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πηνια σιδηρου, Χάλυβας, χάλυβας για κατασκευές, μεταλλικές λαμαρίνες, και Ταινίες ψευδαργύρου και τιτανίου. Έχει έδρα σε Ravenna, Ιταλία.

 2. METAGRA INDUSTRY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία METAGRA INDUSTRY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φύλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, αλουμινένιες λαμαρίνες, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Drongen, Βέλγιο.

 3. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία METALL DISCH GMBH & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκινες ραβδοι, ανοξειδωτες λαμαρινες, χαλκος, και σωληνες αλουμινιου. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 4. KROMAL DEMIR CELIK SAC SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία KROMAL DEMIR CELIK SAC SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, αλουμινένιες λαμαρίνες, λευκοσιδηρουργια αλουμινιου για οικοδομες, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και υδρορροες απο αλουμινιο για οικοδομες. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 5. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η AMCO Metall-Service GmbH ιδρύθηκε το 1980 και διατηρεί στις εγκαταστάσεις της στη Βρέμη μια από τις μεγαλύτερες στη Γερμανία αποθήκες μη σιδηρούχων μετάλλων. Θα βρείτε κράματα αλουμινίου σε μορφή ελασμάτων, πλακών, ράβδων και προφίλ σε διάφορες διαστάσεις. Ειδικά προφίλ αλουμινίου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας: επεξεργασμένα, με επεξεργασμένη επιφάνεια, σταθερού μήκους ή μήκους αποθήκης. Χαλκός, ορείχαλκος και ειδικά κράματα σε διάφορες μορφές και διαστάσεις. Πριονοκορδέλες, πριόνια κοπής πλακών CNC, εργαλεία διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης, κέντρα επεξεργασίας CNC έως θέσεις εργασίας συγκόλλησης μας παρέχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε πολυάριθμες τεχνολογίες επεξεργασίας μη σιδηρούχων μετάλλων. Τα προϊόντα μας: ράβδοι χαλκού, ελάσματα χαλκού, ελάσματα ορείχαλκου, ράβδοι ορείχαλκου, δακτύλιοι αλουμινίου, ακατέργαστοι δίσκοι αλουμινίου, ελάσματα αλουμινίου, ειδικά προφίλ αλουμινίου, ελάσματα ακριβείας αλουμινίου, επεξεργασία αλουμινίου.

 6. DETAL ALUMINIUM LLC

  Αζερμπαϊτζάν

  Η εταιρεία DETAL ALUMINIUM LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμαρινες αλουμινιου, και φύλλα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Baku, Αζερμπαϊτζάν .

 7. LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, ταινιες αλουμινιου, πλακες αλουμινιου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και φύλλα αλουμινίου. Έχει έδρα σε S. Marco Evangelista, Ιταλία.

 8. DURU BANT

  Τουρκία

  Η εταιρεία DURU BANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες απο pvc. Έχει έδρα σε Istanbul/arnavutköy, Τουρκία.

 9. P.W. ZIELONKA

  Πολωνία

  Η εταιρεία P.W. ZIELONKA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, σιδερενιες ραβδοι κυκλικης διατομης, μη σιδηρουχα μεταλλα, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Αλουμίνιο και τιτάνιο για λαμαρινοποιία. Έχει έδρα σε Białe Błota, Πολωνία.

 10. BACHMANN ALUTEC GMBH

  Γερμανία

  Η Bachmann Alutec είναι ειδικός στην παραγωγή φύλλων αλουμινίου και χαλκού και σύνθετων φύλλων για τεχνικές εφαρμογές. Ανάλογα με τις ανάγκες, οι πιο ποικιλόμορφες πρώτες ύλες θα προστεθούν ή χρησιμεύσουν ως επικάλυψη κατά τη διάρκεια μετέπειτων επεξεργασιών. Έτσι παράγονται σύνθετα φύλλα και πολυστρωματικά, κολλημένα, ελασματοποιημένα, βαμμένα, τυπωμένα, γκοφρέ, λιπασμένα, διπλωμένα ή μορφοποιημένα αλλά και μεταλλικές ταινίες με επεξεργασμένη επιφάνεια σε ρολά (πηνία) και κομμένα στο επιθυμητό μήκος. Παράγουμε επίσης μονωτικές κυματοειδείς ταινίες, σύνθετα φιλμ αλουμινίου τεχνικής χρήσης, π.χ. προστατευτικά ατμού, φιλμ φραγής. Όσον αφορά τις δημιουργίες για λογαριασμό των πελατών μας, παράγουμε ελασματοποιημένα φύλλα ενισχυμένα με κολλημένες ενισχύσεις για να αντέχουν στο σκίσιμο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από ψευδάργυρο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

34 Επιχειρήσεις