• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κράματα αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Κράματα αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Γερμανία

  Σύρματα συγκόλλησης λέιζερ, ράβδοι και πηνία 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Ειδικά υλικά υψηλού βαθμού κραματοποίησης. Για την κατασκευή εργαλείων, μηχανημάτων και συσκευών για την ιατρική τεχνολογία/τη φαρμακευτική βιομηχανία/τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων/την αεροναυτική και τη διαστημική/για κυψέλες καυσίμου

 2. ALUDIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALUDIS κατασκευάζει προϊόντα και ημί-προϊόντα από αλουμίνιο και τιτάνιο εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια: Εξειδικευόμαστε στην λαμαρίνα από αλουμίνιο και τιτάνιο, ράβδοι τιτανίου και αλουμινίου, σωλήνες αλουμινίου, σύρματα από αλουμίνιο και τιτάνιο, τυποποιημένα ή βάσει σχεδίου προφίλ και πλάκες σε οποιαδήποτε διάσταση, ακόμα και μη συνηθισμένη. Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες δυνατές προθεσμίες χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα των προϊόντων που τηρούν τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα μας προορίζονται τόσο στις βιομηχανικές εφαρμογές όσο και στους τομείς της αεροναυπηγικής, της πετροχημείας και της ιατρικής. Μπορούμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με άλλα υλικά όπως ανοξείδωτο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούτζο ή ακόμα inconel. Η προσφορά μας επεκτάθηκε πρόσφατα στα προϊόντα χαλκού και ορείχαλκου σε όλα τα σχήματα. Διαθέτουμε κεντρικό απόθεμα λαμαρινών από αλουμίνιο και τιτάνιο, ράβδοι από τιτάνιο και αλουμίνιο, αγωγοί αλουμίνιο, προϊόντα χαλκού και ορείχαλκου, σύρματα από αλουμίνιο και τιτάνιο, πλάκες και προφίλ τυποποιημένα ή βάσει σχεδίου. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο περισσότερο απόθεμα γίνεται ώστε να μπορούμε να αποστείλουμε το εμπόρευμα στους πελάτες μας μέσα στο συντομότερο δυνατόν διάστημα και να εξασφαλίσουμε μια σχετική σταθερότητα όσον αφορά τις τιμές. Η ALUDIS δεσμεύεται να σας προσφέρει προϊόντα ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την καλή λειτουργία των εξοπλισμών σας. 

 3. ALCOBRA GMBH

  Γερμανία

  Στο πλαίσιο του έργου μας θέτουμε συνεχώς νέους και υψηλότερους στόχους. Για να τους πραγματοποιήσουμε, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την οργάνωση και την επιχείρηση, τις διαδικασίες εργασίας και τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες. Ταυτόχρονα προάγουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την εκπαίδευση των συνεργατών μας με επιμόρφωση, αποτελεσματική ανταλλαγή γνώσεων και ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Η Alcobra διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προφίλ αλουμινίου, προφίλ μα βάση τα σχέδια του πελάτη, ράβδων, σωλήνων και Coil. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα αποθήκης σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. Επιπλέον, η Alumeco διαθέτει ιδιόκτητο κέντρο σέρβις που μας παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε πλάκες και προφίλ συγκεκριμένων διαστάσεων, καθώς και με επίστρωση μεμβράνης. Ένα απόλυτα μοναδικό και εξατομικευμένο προφίλ από αλουμίνιο είναι ένα σταθερό και „ευέλικτο" υλικό το οποίο διαμορφώνεται σε εξειδικευμένα προφίλ και συνεπώς μπορεί να προσαρμόζεται σε συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργία, παραγωγή, σύστημα ή προϊόν κλπ. Στο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης είναι πολύ συχνά ιδανικό να σχεδιάζεται ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για ένα συγκεκριμένο σκοπό χρήσης. Αυτό ισχύει ιδίως για προϊόντα ειδικής κατασκευής. Ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι μοναδικό και σχεδιάζεται για συγκεκριμένο σκοπό. Έτσι παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με μια τυποποιημένη λύση.

 4. ALUMAX

  Ελλάδα

  Η ALUMAX διαθέτει μεγάλη πείρα στην τεχνολογία εξώθησης και διαδικασιών ανάπτυξης των σχετικών της προϊόντων και επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των αναγκών των απαιτητικών ευρωπαϊκών βιομηχανικών εταιρειών. H ALUMAX υποστηρίζει αυτές τις επιχειρήσεις ώστε να αναπτύξουν αποτελεσματικά τα τελικά ή/και ημιτελή τους προϊόντα εξώθησης αλουμινίου και/ή βρίσκει λύσεις σχετικά με τα αναλώσιμα τους. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται στην αρχιτεκτονική δόμηση, την βιομηχανία LED, PV και άλλους τομείς της μηχανικής και γενικά σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες όπου το αλουμίνιο αποτελεί το βασικό συστατικό του τελικού ή/ και ημιτελικού προϊόντος Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 5. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

  Η Shenzhen Tenking Tech τηρούσε πάντα την αρχή με την οποία "πρώτα η ποιότητα, μοναδικά προϊόντα, συνεχής δημιουργία", με 14 χρόνια πείρας στις εξαγωγές, αναπτύξαμε 4 παραγωγικές γραμμές και πάνω από 200 υπαλλήλους το 2022, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών παρέχοντας υπηρεσίες OEM/ODM για επώνυμες φίρμες για πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες. Τα πλεονεκτήματα των ODM και OEM: 1. Εργαστήρια συναρμολόγησης 2800 τ.μ με σωστό εξοπλισμό, 4 παραγωγικές γραμμές και ικανότητα 150 000 τεμαχίων/μηνιαίως ώστε να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση όλων των παραγγελιών. 2. Το εργαστήριο έγχυσης 1200 τ.μ εξασφαλίζει την πιο γρήγορη, πιο οικονομική και πιο ασφαλή λειτουργία του ODM.3. Ομάδες έρευνας και ανάπτυξης και μηχάνευσης με επαγγελματίες ώστε να υλοποιήσουν τις ιδέες σας. 4. Έλεγχος κατά 100% των τελικών προϊόντων ώστε να εξασφαλίσουμε πως η ποιότητα του προϊόντος προσφέρει την βέλτιστη αποδοτικότητα. 5. Οι μακροχρόνια μας σχέση με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς UPS / DHL μειώνουν τα κόστη αποστολής προς την Ευρώπη σε ανταγωνιστικές τιμές, και με έγκαιρη παράδοση.

  Όλα τα προϊόντα για "κράματα αλουμινίου"

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Πορτογαλία

 2. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH

  Γερμανία

 4. MITTAG GMBH

  Γερμανία

 5. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Γερμανία

 1. KLC GLASS AND ALUMINIUM

  Τουρκία

 2. ACO EUROBAR GMBH

  Αυστρία

 1. ERA ALUMINYUM LTD. CO.

  Τουρκία

 2. ISTANBUL VIZYON

  Τουρκία

 3. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Γερμανία

  Ο μεγαλύτερος ιδιώτης έμπορος με ιδιόκτητη αποθήκη στην Ευρώπη. Τα προϊόντα μας : ημικατεργασμένα προϊόντα αλουμινίου, χαλκού, ορείχαλκου, μπρούντζου και ανοξείδωτου χάλυβα. Εξαγωγή σε όλες τις ευρωπαϊκές και υπερπόντιες χώρες. Μεγάλη γκάμα επεξεργασίας με συστήματα διαμήκους και εγκάρσιου διαχωρισμού, πριόνια πλακών και επεξεργασία δίσκων και δακτυλίων. Εγκάρσια κοπή υλικού σε μορφή ράβδων. Παράδοση Just-in-time και KANBAN. Υψηλή ποιότητα χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία κυρίως με εργοστάσια παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

 4. ALUCANSA

  Ισπανία

  Η Alucansa παράγει προφίλ αλουμινίου και αξεσουάρ για επαγγελματίες εγκαταστάτες, ώστε να κατασκευάσουν τα παράθυρα, τις πόρτες και τις κλειδαριές των κατασκευών. Εργοστάσια βερνικώματος, ανοδίωσης και εξώθησης αλουμινίου. Προφιλέ και αξεσουάρ.

 5. ALUMARTE

  Ισπανία

  Κατασκευή και διανομή προφίλ, πλακών και εξαρτημάτων από αλουμίνιο. Αποθήκη αλουμινίου και προφίλ.

 6. ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J.

  Πολωνία

 7. RUBANOX ITALIA SRL

  Ιταλία

 8. REMAG LEICHTMETALL GMBH

  Αυστρία

 1. ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş.

  Τουρκία

 2. TEKNIKAL ALUMINIUM A.S

  Τουρκία

 3. EAS ALUMINIUM

  Βουλγαρία

 4. GUANGDONG HAOMEI ALUMINIUM CO., LTD

  Κίνα

 5. STANDART ALUMINIUM

  Τουρκία

 6. HK-GLEITLAGER GMBH

  Γερμανία

 7. RETROTARGET - PRECISION MACHINING

  Πορτογαλία

 8. CELEBIOGLU MIMARLIK

  Τουρκία

 9. ALUMINIUM SHAPES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. MAX STEELS

  Ηνωμένες Πολιτείες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κράματα αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.133 επιχειρήσεις