Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κράματα αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Κράματα αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STANDART ALUMINIUM

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Standart Aluminium είναι μια καινοτομική και προσανατολισμένη στη μηχανολογία εταιρεία που διακρίνεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προφίλ αλουμινίου και στην παράδοση ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων στερέωσης ηλιακών πάνελ και προσαρμοσμένων σχεδιάσεων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας 25.000 τ.μ. μας παρέχουν τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας με αποδοτικότητα και ακρίβεια. Εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας παρέχουν ένα ποικίλο φάσμα υπηρεσιών όπως: •Εξώθηση •Ηλεκτροστατική βαφή •Φινίρισμα ανοδίωσης •Μηχανική επεξεργασία αλουμινίου στις εγκαταστάσεις της Standart Aluminium. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη δική μας επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Η αφοσίωσή μας στη συνεχή βελτίωση μας έχει αναδείξει σε κορυφαία στον κλάδο επιχείρηση και επιδιώκουμε πάντοτε να αριστεύουμε σε ό, τι κάνουμε. Πιστεύουμε στην καλλιέργεια μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους εργαζομένους μας με βάση το σεβασμό και την ειλικρίνεια. Η σταθερή αφοσίωσή μας στην ακεραιότητα καλλιεργεί ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που μας καθιστά έμπιστο σύμμαχο σε όλα τα έργα σας. Για τη διασφάλιση της παροχής γρήγορων, υψηλής ποιότητας και ακρίβειας υπηρεσιών συνεργαζόμαστε με φημισμένες μάρκες γνωστές για την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους και την τήρηση των διεθνών προτύπων. Αυτή η συνεργασία μας παρέχει τη δυνατότητα να παρέχουμε αξιόπιστες και ανώτερης κατηγορίας λύσεις. Είτε χρειάζεστε προσαρμοσμένα προφίλ αλουμινίου είτε εξειδικευμένες υπηρεσίες επεξεργασίας, η Standart Aluminium είναι εδώ για να σάς βοηθήσει σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. ALUDIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUDIS κατασκευάζει προϊόντα και ημί-προϊόντα από αλουμίνιο και τιτάνιο εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια: Εξειδικευόμαστε στην λαμαρίνα από αλουμίνιο και τιτάνιο, ράβδοι τιτανίου και αλουμινίου, σωλήνες αλουμινίου, σύρματα από αλουμίνιο και τιτάνιο, τυποποιημένα ή βάσει σχεδίου προφίλ και πλάκες σε οποιαδήποτε διάσταση, ακόμα και μη συνηθισμένη. Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες δυνατές προθεσμίες χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα των προϊόντων που τηρούν τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα μας προορίζονται τόσο στις βιομηχανικές εφαρμογές όσο και στους τομείς της αεροναυπηγικής, της πετροχημείας και της ιατρικής. Μπορούμε επίσης να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με άλλα υλικά όπως ανοξείδωτο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούτζο ή ακόμα inconel. Η προσφορά μας επεκτάθηκε πρόσφατα στα προϊόντα χαλκού και ορείχαλκου σε όλα τα σχήματα. Διαθέτουμε κεντρικό απόθεμα λαμαρινών από αλουμίνιο και τιτάνιο, ράβδοι από τιτάνιο και αλουμίνιο, αγωγοί αλουμίνιο, προϊόντα χαλκού και ορείχαλκου, σύρματα από αλουμίνιο και τιτάνιο, πλάκες και προφίλ τυποποιημένα ή βάσει σχεδίου. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο περισσότερο απόθεμα γίνεται ώστε να μπορούμε να αποστείλουμε το εμπόρευμα στους πελάτες μας μέσα στο συντομότερο δυνατόν διάστημα και να εξασφαλίσουμε μια σχετική σταθερότητα όσον αφορά τις τιμές. Η ALUDIS δεσμεύεται να σας προσφέρει προϊόντα ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την καλή λειτουργία των εξοπλισμών σας. 

 3. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σύρματα συγκόλλησης λέιζερ, ράβδοι και πηνία 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Ειδικά υλικά υψηλού βαθμού κραματοποίησης. Για την κατασκευή εργαλείων, μηχανημάτων και συσκευών για την ιατρική τεχνολογία/τη φαρμακευτική βιομηχανία/τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων/την αεροναυτική και τη διαστημική/για κυψέλες καυσίμου

 4. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Shenzhen Tenking Tech τηρούσε πάντα την αρχή με την οποία "πρώτα η ποιότητα, μοναδικά προϊόντα, συνεχής δημιουργία", με 14 χρόνια πείρας στις εξαγωγές, αναπτύξαμε 4 παραγωγικές γραμμές και πάνω από 200 υπαλλήλους το 2022, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών παρέχοντας υπηρεσίες OEM/ODM για επώνυμες φίρμες για πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες. Τα πλεονεκτήματα των ODM και OEM: 1. Εργαστήρια συναρμολόγησης 2800 τ.μ με σωστό εξοπλισμό, 4 παραγωγικές γραμμές και ικανότητα 150 000 τεμαχίων/μηνιαίως ώστε να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση όλων των παραγγελιών. 2. Το εργαστήριο έγχυσης 1200 τ.μ εξασφαλίζει την πιο γρήγορη, πιο οικονομική και πιο ασφαλή λειτουργία του ODM.3. Ομάδες έρευνας και ανάπτυξης και μηχάνευσης με επαγγελματίες ώστε να υλοποιήσουν τις ιδέες σας. 4. Έλεγχος κατά 100% των τελικών προϊόντων ώστε να εξασφαλίσουμε πως η ποιότητα του προϊόντος προσφέρει την βέλτιστη αποδοτικότητα. 5. Οι μακροχρόνια μας σχέση με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς UPS / DHL μειώνουν τα κόστη αποστολής προς την Ευρώπη σε ανταγωνιστικές τιμές, και με έγκαιρη παράδοση.

  Όλα τα προϊόντα για "κράματα αλουμινίου"

 5. FRONTAL ALUMINIUM

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παραγωγή κραμάτων αλουμινίου και αντιοξειδωτικών για πάνω από 35 χρόνια. Χάρη στην εκτενής μας πείρα και καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε κράματα αλουμινίου υπό την μορφή ράβδου και αντιοξειδωτικά σε μορφή κόκκων. Μέσα από συνεχής επενδύσεις στην παραγωγική διαδικασία, είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα κράματα μας αλουμινίου παράγονται σύμφωνα με τα εφαρμόσιμα πρότυπα, όπως PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14, ή τροποποιημένα σύμφωνα με την χημική σύνθεση που υποδεικνύει ο πελάτης. Κάθε κράμα φιλτράρεται και υποβάλλεται σε εξυγίανση ώστε να εγγυηθεί η ικανοποίηση των πρότυπων ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε επίσης αλουμίνιο για αντιοξείδωση χάλυβα σε κατ. A2, A4, A5, και A6, με δυνατότητα παραγωγής επίσης σύμφωνα με την χημική σύνθεση που υποδεικνύει ο πελάτης. Τα αντιοξειδωτικά μας χρησιμοποιούνται από κορυφαίες εταιρείες στην βιομηχανία του χάλυβα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALUMAX

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η ALUMAX διαθέτει μεγάλη πείρα στην τεχνολογία εξώθησης και διαδικασιών ανάπτυξης των σχετικών της προϊόντων και επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των αναγκών των απαιτητικών ευρωπαϊκών βιομηχανικών εταιρειών. H ALUMAX υποστηρίζει αυτές τις επιχειρήσεις ώστε να αναπτύξουν αποτελεσματικά τα τελικά ή/και ημιτελή τους προϊόντα εξώθησης αλουμινίου και/ή βρίσκει λύσεις σχετικά με τα αναλώσιμα τους. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται στην αρχιτεκτονική δόμηση, την βιομηχανία LED, PV και άλλους τομείς της μηχανικής και γενικά σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες όπου το αλουμίνιο αποτελεί το βασικό συστατικό του τελικού ή/ και ημιτελικού προϊόντος Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALÚRGICA FONSECA & FLORA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, γαλβανικές άνοδοι, άνοδοι, Αντιδιαβρωτική προστασία, ψευδαργυρος, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, στοιχεια και τμηματα για πλεουμενα και πλοια, Μηχανικά επεξεργασμένα εξαρτήματα, και άνοδοι από ψευδάργυρο. Έχει έδρα σε Matosinhos, Πορτογαλία.

 3. SIMA DIS TICARET ALUMINYUM SAN. A.S.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIMA DIS TICARET ALUMINYUM SAN. A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κράματα αλουμινίου, φυαλες αλουμινιου, φιαλες οξυγουνου, κυλινδροι και εμβολα για κινητηρες, εξωθημενα προφιλ αλουμινιου, καλουπια κυρτωσης, Κράματα αλουμινίου, θερμικη επεξεργασια, και εκτόξευση δέσμης νερού. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 4. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HORST PIELHAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κράματα αλουμινίου, χυτευση αλουμινιου υπο πιεση, Χύτευση υπό πίεση, αλουμινιο, χυτευση αλουμινιου, και Κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 5. MITTAG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MITTAG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Ebersbach-Neugersdorf, Γερμανία.

 1. LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Dußlingen, Γερμανία.

 2. ACO EUROBAR GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACO EUROBAR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Graz, Αυστρία.

 1. AV ALUMITRAN S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AV ALUMITRAN S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κράματα αλουμινίου, προφιλ αλουμινιου, αλουμινιο, ανοδιωμενο αλουμινιο, εξωθηση μεταλλων, καλουπια αλουμινιου, εξωθημενα προϊοντα αλουμινιου, εξωθημενα ειδη βιομηχανικης χρησης, και εξωθημενα προφιλ αλουμινιου. Έχει έδρα σε Villarejo De Salvanés (madrid), Ισπανία.

 2. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 3. ERA ALUMINYUM LTD. CO.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERA ALUMINYUM LTD. CO., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κράματα αλουμινίου, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, πανελ απο αλουμινιο, αλουμινιο, Λαμαρίνες, ανοδιωση, μηχανηματα ψαλιδισμου, φωτοβολταϊκοι ηλιακοι συλλεκτες, και στεγες απο αλουμινιο. Έχει έδρα σε Nilufer / Bursa, Τουρκία.

 4. ALCOBRA GMBH

  Γερμανία

  Στο πλαίσιο του έργου μας θέτουμε συνεχώς νέους και υψηλότερους στόχους. Για να τους πραγματοποιήσουμε, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την οργάνωση και την επιχείρηση, τις διαδικασίες εργασίας και τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες. Ταυτόχρονα προάγουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την εκπαίδευση των συνεργατών μας με επιμόρφωση, αποτελεσματική ανταλλαγή γνώσεων και ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Η Alcobra διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προφίλ αλουμινίου, προφίλ μα βάση τα σχέδια του πελάτη, ράβδων, σωλήνων και Coil. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα αποθήκης σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. Επιπλέον, η Alumeco διαθέτει ιδιόκτητο κέντρο σέρβις που μας παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε πλάκες και προφίλ συγκεκριμένων διαστάσεων, καθώς και με επίστρωση μεμβράνης. Ένα απόλυτα μοναδικό και εξατομικευμένο προφίλ από αλουμίνιο είναι ένα σταθερό και „ευέλικτο" υλικό το οποίο διαμορφώνεται σε εξειδικευμένα προφίλ και συνεπώς μπορεί να προσαρμόζεται σε συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργία, παραγωγή, σύστημα ή προϊόν κλπ. Στο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης είναι πολύ συχνά ιδανικό να σχεδιάζεται ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για ένα συγκεκριμένο σκοπό χρήσης. Αυτό ισχύει ιδίως για προϊόντα ειδικής κατασκευής. Ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι μοναδικό και σχεδιάζεται για συγκεκριμένο σκοπό. Έτσι παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με μια τυποποιημένη λύση.

 5. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Γερμανία

  Ο μεγαλύτερος ιδιώτης έμπορος με ιδιόκτητη αποθήκη στην Ευρώπη. Τα προϊόντα μας : ημικατεργασμένα προϊόντα αλουμινίου, χαλκού, ορείχαλκου, μπρούντζου και ανοξείδωτου χάλυβα. Εξαγωγή σε όλες τις ευρωπαϊκές και υπερπόντιες χώρες. Μεγάλη γκάμα επεξεργασίας με συστήματα διαμήκους και εγκάρσιου διαχωρισμού, πριόνια πλακών και επεξεργασία δίσκων και δακτυλίων. Εγκάρσια κοπή υλικού σε μορφή ράβδων. Παράδοση Just-in-time και KANBAN. Υψηλή ποιότητα χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία κυρίως με εργοστάσια παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

 6. METALCOM ENERGY SOLUTION

  Ελλάδα

  Ενεργειακά κουφώματα, Κουφώματα αλουμινίου, koufomata alouminiou times, Οn-line τιμές σε κουφώματα, κουφώματα ενεργειακά, κουφωματα PVC & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, θερμομονωτικά κουφώματα, θερμομονωτικά παράθυρα, πλαστικά κουφώματα, Τιμοκατάλογος κουφωμάτων, Κουφώματα τιμές, Τιμές κουφωμάτων, Κουφώματα pvc, κουφώματα συνθετικά, τιμες κουφωματων, κουφωματα, τιμοκαταλογοι κουφωματων, πορτες, παραθυρα, παράθυρα αλουμινίου, παράθυρα PVC, ρολλα, ρολα, σίτες παραθύρων, θωρακισμένες πόρτες, εσωτερικές πόρτες, πόρτες ασφαλείας, europa, γιυροπα, exalco, εξαλκο, etem, ετεμ, Kömmerling, KOEMMERLING, κομερλινγκ, REHAU, ρεχαου, SALAMANDER, σαλαμαντερ, αυτονομία ρεύματος, θερμομόνωση, εξωτερικές θερμομονώσεις, φωτοβολταϊκά, φωτοβολταϊκά πάρκα, συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων, εγκατάσταση φωτοβολταικών πάρκων, Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Θεσσαλία

 7. ALUCANSA

  Ισπανία

  Η Alucansa παράγει προφίλ αλουμινίου και αξεσουάρ για επαγγελματίες εγκαταστάτες, ώστε να κατασκευάσουν τα παράθυρα, τις πόρτες και τις κλειδαριές των κατασκευών. Εργοστάσια βερνικώματος, ανοδίωσης και εξώθησης αλουμινίου. Προφιλέ και αξεσουάρ.

 8. EXTRUSIONES DE TOLEDO

  Ισπανία

  Προϊόντα και υπηρεσίες της επιχείρησης : Αλουμίνιο και κράματα, εξώθηση χαλύβων και μετάλλων, προφίλ αλουμινίου, εξώθηση προφίλ αλουμινίου, μεταλλικά προφίλ, αλουμινίου, ανοδιωμένο αλουμίνιο, εξώθηση, εξώθηση αλουμινίου, εργαλειομηχανές για κατεργασία αλουμινίου. Κατασκευάζονται παντός τύπου προφίλ από εξωθημένο αλουμίνιο, βερνικωμένο και ανοδιωμένο. Μηχανική κατεργασία και κοπή ακριβείας.

 1. ALUMARTE

  Ισπανία

  Κατασκευή και διανομή προφίλ, πλακών και εξαρτημάτων από αλουμίνιο. Αποθήκη αλουμινίου και προφίλ.

 2. CRAMAL P.C.

  Ελλάδα

  Παραγωγή και εμπορία κραμάτων αλουμινίου και ειδικά κράματα αλουμινίου βάση προδιαγραφών.

 3. PETROUDIS APOSTOLOS

  Ελλάδα

  ρεζερβουαρ αλουμινιου για φορτηγα, ντουλαπια αποθηκευσης, ρεζερβουαρ για man, mercedes, scania, daf, mercedes, ρεζερβουαρ λεωφοριων

 4. DEVILLE RECTIFICATION

  Γαλλία

  Η εταιρεία DEVILLE RECTIFICATION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Pont-Salomon, Γαλλία.

 5. ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλοποιηση κοσμηματων. Έχει έδρα σε Ustroń, Πολωνία.

 6. RUBANOX ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία RUBANOX ITALIA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Boltiere, Ιταλία.

 7. ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για κήπους, Παράθυρα αλουμινίου, εξωθημενα προφιλ αλουμινιου, σιδερενιες περγκολες, Έπιπλα για κήπους, και Παράθυρα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 8. REMAG LEICHTMETALL GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία REMAG LEICHTMETALL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, Μαγνήσιο, κραμα μαγνησιου, και διοξειδιο πυριτιου. Έχει έδρα σε Steyr, Αυστρία.

 9. TEKNIKAL ALUMINIUM A.S

  Τουρκία

  Η εταιρεία TEKNIKAL ALUMINIUM A.S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωθημενα προφιλ αλουμινιου. Έχει έδρα σε Gebze/ Kocaeli, Τουρκία.

 10. PEKER METAL SANAYI IC VE DIS TICARET A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία PEKER METAL SANAYI IC VE DIS TICARET A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κράματα αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.998 Επιχειρήσεις