Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοχλίες στερέωσης

Αποτελέσματα για

Κοχλίες στερέωσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η KALELILER FASTENERS που ιδρύθηκε το 1995, είναι κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων συνδετήρων με έδρα την Άγκυρα της Τουρκίας. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελισσόμαστε στον προτιμώμενο παγκόσμιο προμηθευτή συνδετήρων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 14.000 τμ συμπεριλαμβανομένου στεγασμένου χώρου 10.000 τμ στην Άγκυρα/Saray συνδυάζουμε την πλούσια κληρονομιά μας με μια επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Στην KALELILER FASTENERS, η ικανοποίηση του πελάτη είναι άκρως σημαντική. Αριστεύουμε στην παραγωγή μπουλονιών, μπουζονιών, μπουλονιών αγκύρωσης και παξιμαδιών εφαρμόζοντας μεθόδους θερμής σφυρηλάτησης & ψυχρής διαμόρφωσης. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε διάφορους τύπους χαλύβδινων συνδετήρων παρέχοντας επιστρώσεις ηλεκτρικού γαλβανισμού και θερμής εμβάπτισης. Επίσης ειδικευόμαστε σε εφαρμογές επίστρωση geomet και Zn-Ni, εστιάζοντας σε μεγάλης κλίμακας μπουλόνια και ειδικούς συνδετήρες μέσω θερμής σφυρηλάτησης. Εξυπηρετούμε διάφορους κλάδους, όπως της ενέργειας, των κατασκευών, των βιομηχανικών εξαρτημάτων, των χαλύβδινων κατασκευών, της κατασκευής αερολιμένων, των διυλιστηρίων και της βιομηχανίας μηχανημάτων. Τα προηγμένα μηχανήματα και ο εξοπλισμός μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε ανώτερης ποιότητας προσαρμοσμένα εξαρτήματα με αποδοτικό τρόπο. Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν αυτόματη κοπή, θερμή σφυρηλάτηση, ψυχρή διαμόρφωση, μηχανική επεξεργασία, έλαση σπειρωμάτων, θερμική επεξεργασία, επίστρωση και έλεγχο ποιότητας. Με το σήμα KLR διαθέτουμε μπουλόνια και βίδες διαμέτρου από M 12 έως M 80, ράβδους με σπείρωμα & μπουζόνια από M 8 έως M 220 mm, καθώς και παξιμάδια μήκους από M 20 έως M 80. Επίσης διαθέτουμε μπουλόνια αγκύρωσης, μπουλόνια U και J και διατηρούμε μεγάλο απόθεμα διαφόρων συνδετήρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και σάς εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις μας στο Altenberge (Γερμανία ) και στο Kaohsiung (Ταϊβάν) δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως ως προμηθευτής συστημάτων για βιομηχανικές επιχειρήσεις. Σταθερή συγκράτηση! Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία σύνδεσης της εταιρείας μας είμαστε σε θέση να συναρμολογούμε με ασφαλή τρόπο διάφορα υλικά και εξαρτήματα. Προκειμένου να αποκομίσετε οφέλη από τη συνεργασία μας, διευκολύνουμε επιπρόσθετα το έργο σας με πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ό, τι αφορά στη βίδα, στο παξιμάδι κλπ. Ευέλικτη εξυπηρέτηση! Είτε από την έδρα μας στο Altenberge της Βεστφαλίας είτε από την αντιπροσωπεία μας στο Kaohsiung της Ταϊβάν διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε βιομηχανικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

 3. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  SFSB: Ο κύριος συνεργάτης σας (20 έτη πείρας) για όλες τις επείγουσες παραγγελίες / με σύντομο χρόνο παράδοσης σε συνδετήρες (βίδες, φυτευτοί κοχλίες, περικόχλια) από υλικό με πιστοποίηση EN 10204 3.1, με βάση σχέδια ή προδιαγραφές, από κάθε υλικό. Εξωχώρια, ενέργεια, πετροχημικά και βαριά βιομηχανία, επείγουσες απαιτήσεις. Ειδικά τεμάχια: εντός ωρών/ημερών: δυνατότητα προώθησης σε όλη την Ευρώπη. Ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Φυτευτοί κοχλίες ASTM, βίδες για στροβίλους, βίδες υψηλής θερμοκρασίας, DIN 2510 όλων των τύπων. Κάθε διάμετρος και μήκος, από κάθε είδος υλικού.

 4. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, Κοχλίες στερέωσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και μικρα μεταλλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Suzhou, Κίνα.

 5. A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DIMA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIMA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Könnern, Γερμανία.

 2. PÖTTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PÖTTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Breckerfeld, Γερμανία.

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κοχλίες στερέωσης, Βέργες με σπείρωμα, Παξιμάδια, Έξαλα, μεταλλικές βίδες, ξύλινες βίδες, λαμαρινόβιδα, και βιδοποιία inox. Έχει έδρα σε Saint Priest, Γαλλία.

 4. WERDA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERDA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Finnentrop, Γερμανία.

 5. GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Plettenberg, Γερμανία.

 1. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και δεκαετίες, η Anker Schroeder είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στους τεχνικούς τομείς βαρέων αγκυρώσεων για μεταλλικές υδραυλικές κατασκευές, κατασκευές πολυωρόφων κτιρίων και γεφυρών, βαριά μηχανήματα και ανυψωτικών μηχανήματα. Βεβαιωθείτε προσωπικά για την άριστη ποιότητα. Το πρόγραμμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει αγκύρια κυλινδρικού χάλυβα, αγκύρια με κρίκο, σφυροκέφαλα αγκύρια, αγκύρια σφαιρικής κεφαλής, συνδέσεις αγκυρίων, αγκύλια-οφέλιμου φορτίου 25 t - 1500 t, ειδικά αγκύλια, αγκύλια φόρτωσης, ανατρεπόμενα, τυποποιημένα αγκύλια, συστήματα ράβδων έλξης, άκρα συρματόσχοινων.

 2. MARO FASTENERS B.V.

  Κάτω Χώρες

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙΣ. Η ασφάλεια δεν θα έπρεπε να αποτελεί ποτέ πρόβλημα. Πολλές φίρμες πρέπει να συμμορφωθούν με εξαιρετικά απαιτητικές προδιαγραφές όσον αφορά τα στερεωτικά, όπως διαδικασίες ασφαλείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αναζητάτε τον εξειδικευμένο σας εταίρο. Με πάνω από 30 χρόνια πείρας, η διεθνής αγορά των στερεώσεων μας είναι ένα οικείο περιβάλλον. Ενας εταίρος που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του τομέα σας και μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα στερεωτικών. Η MARO Fasteners είναι μια διεθνής εμπορική εταιρεία και αποτελούμε, για εσάς, τον σύνδεσμο για να αποκτήσετε ποιοτικά προϊόντα από επώνυμους κατασκευαστές. Αποκτήσαμε την απαραίτητη γνώση και πείρα σε τομείς όπως: - Στερεωτικά για επίγεια και υπεράκτια εφαρμογή- Στερεωτικά δόμησης- Στερεωτικά για πετρέλαιο και αέριο- Στερεωτικά αυτοκινήτων- Στερεωτικά για άλλους τομείς- Εμπόριο. Στοχεύουμε να στηρίξουμε και να ανακουφίσουμε τους πελάτες με εξατομικευμένη και εξαιρετικά ικανή προσπάθεια.

 1. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη εγκοπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Κοχλίες στερέωσης, Κοχλίας σχήματος U, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Κοχλίες στερέωσης, και Κοχλίας σχήματος U. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. APIS MC LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία APIS MC LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοχλίες και κοχλοποιία από τιτάνιο, πόρπες, Χημική στερέωση, και Κοχλίες για τη πετροχημεία. Έχει έδρα σε Halesowen, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. KLAUS FISCHER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KLAUS FISCHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 4. EWK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EWK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

 5. LARCO - SCHMIERTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία LARCO - SCHMIERTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Ehningen, Γερμανία.

 6. QUANZHOU XITEJI ADVANCED CO;LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία QUANZHOU XITEJI ADVANCED CO;LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Quanzhou, Κίνα.

 7. HAGUE FASTENERS LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HAGUE FASTENERS LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες στερέωσης, πόρπες, κοχλοποιια βασει σχεδιου, Κοχλίες στερέωσης, και μηχανουργικες εργασιες ακριβειας. Έχει έδρα σε Wolverhampton, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. SHAFTS GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία SHAFTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Lachen Sz, Ελβετία.

 1. METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Rommerskirchen, Γερμανία.

 2. BEDOUET

  Γαλλία

  Η εταιρεία BEDOUET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες στερέωσης, κοχλιωτοι πειροι, Κοχλίες στερέωσης, και συνδετικες ραβδοι. Έχει έδρα σε Cluses Cedex, Γαλλία.

 3. DELTA METAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία DELTA METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βέργες με σπείρωμα, Κοχλίες στερέωσης, Βέργες με σπείρωμα, Κοχλίες στερέωσης, και μπουλονια. Έχει έδρα σε ISSOUDUN, Γαλλία.

 4. UAB MERKISTA

  Λιθουανία

  Η εταιρεία UAB MERKISTA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες στερέωσης, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, Κοχλίες στερέωσης, και Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

 5. ANEMO ENGINEERING

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ANEMO ENGINEERING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες στερέωσης, Κοχλίες στερέωσης, βιδες, μπουλονια, και μεταλλικα περικοχλια. Έχει έδρα σε Leisele, Βέλγιο.

 6. SCHROEVEN GROOTHANDEL

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία SCHROEVEN GROOTHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες στερέωσης, Αλουμινένιες βίδες, ειδη στερεωσης, Κοχλίες στερέωσης, και κοχλιες για κοντραπλακε. Έχει έδρα σε Akersloot, Κάτω Χώρες.

 7. CARBOPUNCH ENDUSTRIYEL SANAYI TEKNOLOJILERI TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία CARBOPUNCH ENDUSTRIYEL SANAYI TEKNOLOJILERI TIC. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Βίδες, Κοχλίες και περικόχλια, και Βίδες. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 8. TIGHTWELL FORGINGS LIMITED

  Ινδία

  Η εταιρεία TIGHTWELL FORGINGS LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοχλοποιια- συνδεσμοι - βιδες - παξιμαδια - στερεωσεις. Έχει έδρα σε Samalkha, Ινδία.

 9. BONIONI SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία BONIONI SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Κοχλίες στερέωσης, ειδικες βιδες και μπουλονια βασει σχεδιου, ειδικοι κοχλιες, Παξιμάδια, και Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Scionzier Cedex, Γαλλία.

 10. DR.-ING. FOLZ GLEITLAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DR.-ING. FOLZ GLEITLAGERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες στερέωσης. Έχει έδρα σε Püttlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοχλίες στερέωσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.442 Επιχειρήσεις