Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Είμαστε παρόντες στους κύριους τομείς μεταποίησης τομάτας και φρούτων. Παρέχουμε πλήρεις γραμμές για την προετοιμασία σάλτσας τομάτας και κέτσαπ. Κατασκευάζουμε πλήρεις γραμμές και μηχανήματα για την παραγωγή χυμών φρούτων, γραμμές επεξεργασίας, εγκαταστάσεις για την παραγωγή πουρέ φρούτων, ιδίως μήλων, αχλαδιών, ροδάκινων και βερίκοκων. Παραγωγή μηχανημάτων για την παραγωγή μαρμελάδων και κονσερβών. Εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταποίησης τομάτας. Η νέα σειρά προϊόντων μας για τη μεταφορά και την επεξεργασία φυλλωδών λαχανικών είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την εξάλειψη της άμμου και των χονδροειδών ακαθαρσιών. Μια συγκεκριμένη τεχνολογία και οι διαδικασίες μεταποίησης που εφαρμόζονται στην επεξεργασία του χουρμά επιτρέπουν την απόκτηση μαγιάς, αλκοολών και ξιδιού ως υποπροϊόντα της παραγωγής σιροπιών (διαυγασμένα και όχι). Μηχαν. A. Η Rossi διαθέτει όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών για τις εγκαταστάσεις του γαλακτοκομικού τομέα.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

 3. IMETA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής μανδρελιών και κυλίνδρων, για να εξασφαλίζει την καλύτερη σύνδεση κάθε τύπου κονσέρβας, οποιουδήποτε εργοστασίου κιβωτίων και για κάθε κατασκευαστή συρραπτικών, με στόχο την ικανοποίηση των πιο ποικίλων αναγκών των τελικών χρηστών του ίδιου, στον τομέα Τροφίμων, Ποτών και γενικής γραμμής. Παραγωγή κιτ μετατροπής και ανταλλακτικών για συρραπτικές μηχανές. Εξοπλισμός αλλαγής μορφής (κουτί / καπάκι) για κάθε μοντέλο.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Velati έχει μακρόχρονη ιστορία. Από τη δημιουργία της, κατασκευάζει μύλους για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του τομέα και, στη συνέχεια, εξελίχθηκε και προσφέρει ευρεία γκάμα μηχανημάτων μεταποίησης του κρέατος. Δραστηριοποιείται στην αγορά ως επιχείρηση κατασκευής και συναρμολόγησης ολοκληρωμένων γραμμών μεταποίησης για σαλάμια, μορταδέλα, λουκάνικα Φρανκφούρτης και μπιφτέκια για χάμπουργκερ. Σήμερα, η Velati είναι σε θέση να αναπτύξει ολοκληρωμένα έργα

 5. TOM PRESS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TOM PRESS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χασαπομαχαιρα, μηχανες κοπης κρεατος σε κιμα, παγωτομηχανες, Σακουλάκια συσκευασίας κενού αέρος, θραυστηρες φρουτων, και μηχανήματα κενού για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Soreze, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TALLER AUTOREMA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TALLER AUTOREMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασιες, μηχανήματα και εξοπλισμών κονσερβών, μηχανήματα και εξοπλισμός τροφοδότησης, κατασκευάζονται βιομηχανικά μηχανήματα, διαδικασία αποπαλετοποίησης, Αυτοματισμός βιομηχανικών μηχανών, και ρομποτική βιομηχανικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Lorquí-Murcia, Ισπανία.

 2. HERFRAGA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERFRAGA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, μηχανήματα για κονσέρβες, μηχανικες κατεργασιες, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανήματα για τον τομέα της κονσερβοποιίας, και Κιβωτιοποίηση - μηχανές. Έχει έδρα σε Carballo-A Coruña, Ισπανία.

 3. DFT TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

  Η DFT Technology κατασκευάζει τα αυτόκλειστα της μάρκας STOCK, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στην παστερίωση και την αποστείρωση ενός πλήθους τροφίμων, αλλά και στον κλάδο της φαρμακευτικής. Στα κυριότερα πεδία εφαρμογής ανήκουν οι παιδικές τροφές, τα προϊόντα κρέατος και αλλαντικών, οι προπαρασκευασμένες τροφές, οι σούπες, το γάλα, οι κρέμες γάλακτος, τα ποτά, τα λαχανικά και τα φρούτα, τα ψάρια και οι τροφές κατοικίδιων ζώων. Από το αυτόκλειστο εργαστηρίου μέχρι το αυτόκλειστο ψεκασμού ατμού και το αυτόκλειστο πολλαπλών διεργασιών, μια ευρεία γκάμα διαφόρων συστημάτων φροντίζει για το ιδανικό αποτέλεσμα στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. Εκτός από τα αυτόκλειστα, η DFT Technology προσφέρει αξεσουάρ, όπως π.χ. ενδιάμεσα στρώματα, κλωβούς και κάτω σκελετούς, για αυτόκλειστα διαφόρων κατασκευαστών. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες, όπως π.χ. συντήρηση, μέτρηση κατανομής θερμοκρασίας, βαθμονόμηση των αισθητήρων ή ακόμα και μετατροπές των συστημάτων ελέγχου όλων των προϊόντων υπό κατεργασία.

 4. PRODMACH TECSERVIS

  Ουκρανία

  Η PRODMACH TECSERVIS ιδρύθηκε το 2010 ως μηχανική τεχνική εταιρεία - κατασκευαστής του εξοπλισμού διεργασιών για τη βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία ειδικεύεται σε μηχανήματα σφράγισης και ανταλλακτικών διαφόρων τύπων, τεχνολογιών που είναι γνωστές σε όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, εργοστάσιο KRYMPRODMASH. Όλα τα μηχανήματα πληρούν τα πρότυπα που ισχύουν στην Ουκρανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ). Με την αγορά των προϊόντων μας, παίρνετε εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και σταθερή λειτουργία της παραγωγής σας.

 5. SECMA-CABON

  Γαλλία

  Η SECMA CABON είναι μια εγχώρια επιχείρηση 3ης γενιάς που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εγκατάσταση γραμμών καθώς και στον σχεδιασμό καινούριων μηχανημάτων για βιομηχανικές γραμμές παραγωγής. Η δραστηριότητα αυτή επέτρεψε στην εταιρεία να επέμβει στην μηχανοποίηση και τη βελτίωση των αλυσίδων παραγωγής καθώς και, εδώ και 30 χρόνια, στην εμπειρογνωμοσύνη στους τομείς του κενού και της πίεσης. Θέτουμε στη διάθεση των βιομηχανιών της περιοχής και όλης της Γαλλίας τις ικανότητές μας στον τομέα της μηχανικής. Από το 1945 αναζητούμε και αναπτύσσουμε τυποποιημένες και εξατομικευμένες λύσεις για τη μηχανική γραμμών στην υπηρεσία των βιομηχανιών: Αγροδιατροφικός τομέας, φαρμάκων ή διαχείρισης διακίνησης. Στην εποχή όπου εξελίσσονται τα πρότυπα ασφαλείας, η εξοικονόμηση ενέργειας και η προγραμματισμένη βιομηχανική απαρχαίωση, οι βιομήχανοι οφείλουν να κατασκευάζουν καλύτερα, να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των χειριστών μειώνοντας ταυτόχρονα τα παραγωγικά κόστη και συνοδεύοντας σας στα βιομηχανικά σας σχέδια.

 1. TECHNA SAS

  Γαλλία

  Η Techna είναι κατασκευαστής αυτόκλειστων αποστειρωτών και διανομέας δοχείων για χειροποίητη και επαγγελματική κονσερβοποίηση εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Η TECHNA εμπορευματοποιεί πλήρη επαγγελματική γκάμα μηχανημάτων υπό κενό και ωστήρια. Όλοι οι επαγγελματίες του εμπορίου τροφίμων (εστιατόρια, κρεοπωλεία, αγρότες, κλπ) μας εμπιστεύονται. Η TECHNA εξασφαλίζει από το 1989 τη διανομή στη γαλλική αγορά μιας τεράστιας γκάμας γυάλινων φιαλών που κοινώς ονομάζονται δοχεία με κλιπ WECK.

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Γαλλία

  Η Eurofood trading εμπορεύεται εξοπλισμούς για βιομηχανίες τροφίμων: βιομηχανία κρέατος, τυριού, μπισκότων, ζαχαρωτών, κονσέρβων και αρτοποιίας. Μπορούμε να προμηθεύσουμε καινούρια και μεταχειρισμένα υλικά πολλών μαρκών: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 1. DURFO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DURFO S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξεφλούδισμα (μηχανές), Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξεφλούδισμα (μηχανές), Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, και κατσαρολες για το μαγειρεμα γλυκων του κουταλιου. Έχει έδρα σε Nizza Monferrato, Ιταλία.

 2. DOJOVIFE MAQUINARIA CONSERVERA

  Ισπανία

  Η εταιρεία DOJOVIFE MAQUINARIA CONSERVERA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε El Viso Del Alcor, Ισπανία.

 3. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία INDUSTRIAL FUERPLA SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Benetusser, Ισπανία.

 4. FMT

  Ιταλία

  Η εταιρεία FMT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, δοσομετρητες, πληρωτικες, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και περιστροφικα μηχανηματα πληρωσης σε κενο. Έχει έδρα σε Ricco'-Fornovo Di Taro, Ιταλία.

 5. SWIENTY A/S

  Δανία

  Η εταιρεία SWIENTY A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός μελισσοκομίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, και αυτοματοποιημένη δοσομέτρηση. Έχει έδρα σε Soenderborg, Δανία.

 6. HINTERKOPF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HINTERKOPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

 7. EMERITO SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία EMERITO SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mendavia, Ισπανία.

 8. RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δοχεία λευκοσιδήρου, πωματα για βαζα, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lemgo, Γερμανία.

 1. SKAGINN 3X

  Ισλανδία

  Η εταιρεία SKAGINN 3X, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Akranesi, Ισλανδία.

 2. CORENT NV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CORENT NV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, συσκευασιες για τον κλαδο των οπωροκηπευτικων, συσκευασία φρούτων και λαχανικών, και σακούλες συσκευασίας φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

 3. TMCI PADOVAN SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία TMCI PADOVAN SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, εγκαταστασεις παστεριωσης χυμων φρουτων, φιλτρα για υγρα, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vittorio Veneto, Ιταλία.

 4. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

 5. FERRUM AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία FERRUM AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rupperswil, Ελβετία.

 6. WIEDEMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WIEDEMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, στοιχεια απο ανοξειδωτο χαλυβα για κουζινες, και αυλακια εκκενωσης. Έχει έδρα σε Husum, Γερμανία.

 7. FRIGOJOLLINOX SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FRIGOJOLLINOX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές για την παραγωγή τυριού, αυτοκλειστα αποστειρωσης και παστεριωσης, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης γλυκων του κουταλιου, μαρμελαδας και φρουι γλασε, Μηχανές για την παραγωγή τυριού, και αυτοκλειστα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια. Έχει έδρα σε Campobasso, Ιταλία.

 8. BROUILLON PROCESS

  Γαλλία

  Η εταιρεία BROUILLON PROCESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόκλειστα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παστεριωτικές μηχανές, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Παστεριωτικές μηχανές, εξοπλισμός συλλογικής εστίασης, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sainte Bazeille, Γαλλία.

 9. WEBOMATIC MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEBOMATIC MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 10. PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD.

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις έλξης με πίεση, Visable supports the Ukrainian companies, Εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις έλξης με πίεση, κατασκευη δεξαμενων, και Visable supports the Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Bila Tserkva, Ουκρανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.856 Επιχειρήσεις

Kατηγορια