• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κολώνιες

Αποτελέσματα για

Κολώνιες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GOLF COSMETICS

  Τουρκία

  Η GOLF COSMETICS είναι μια εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη που ειδικεύεται στην κατασκευή καλλυντικών από το 1982. Με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, παράγουμε προϊόντα σε ψεκαστήρες υπό το εμπορικό μας σήμα χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Πράγματι, έχουμε εξειδικευτεί στην πλήρωση ψεκαστήρων με την πάροδο του χρόνου με εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που συμπεριλαμβάνει αντισηπτικά χεριών, απολυμαντικά, κολώνες, αποσμητικά χώρου κ.ο.κ που δεν περιέχουν οινόπνευμα. Επίσης, είναι δυνατή η παραγωγή τους υπό ιδιωτικό σήμα σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε επίσης προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως σπρέι για τα μαλλιά, αποσμητικά, μπατονέτες, υγρά μαντηλάκια ή υγρό σαπούνι. Η παγκόσμια επιτυχία της αναπτυσσόμενης μας εταιρείας μας έδωσε την δυνατότητα να δείξουμε την παρουσία μας τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς αγορές σε περισσότερες από 40 χώρες, ιδιαίτερα στην Μέση Ανατολή, στην Αφρική, Ασία και Ευρώπη, χάρη στους εξαιρετικά καταρτισμένους αποκλειστικούς μας εταίρους διανομής. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001. Επίσης, εργαζόμαστε καθημερινά σύμφωνα με τα πρότυπα GMP για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

 2. AGARTA HERBAL COSMETICS

  Τουρκία

  Η Agarta Herbal Cosmetics που ιδρύθηκε το 2013, είναι παραγωγός καλλυντικών Vegan και Halal από την Άγκυρα της Τουρκίας. Με την πεπειραμένη ομάδα μας και τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας έχουμε αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό σε μικρό διάστημα. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Οδοντόπαστα, •Κρέμες ομορφιάς, •Προϊόντα περιποίησης δέρματος, •Σαμπουάν, •Σαπούνια και βάσεις σαπουνιού, •Κολόνιες, •Αντιβακτηριακά προϊόντα, •Αντηλιακές κρέμες και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Παράγουμε τα προϊόντα μας με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτικά έλαια στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με υπερσύγχρονη τεχνολογία στο πλέον υγιεινό περιβάλλον, εφαρμόζοντας διαδικασίες ποιότητας και διεθνή πρότυπα. Επιπλέον, η δική μας ομάδα εμπειρογνωμόνων Ε&Α εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων μας ώστε να ακολουθούμε τις πλέον πρόσφατες εφευρέσεις της βιομηχανίας καλλυντικών. Αποστολή μας είναι η καλλιέργεια της επίγνωσης στον τομέα της προσωπικής φροντίδας και να σχεδιάζουμε και να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών. Είμαστε ο συνεργάτης σας για λύσεις που παρέχει υπηρεσίες τροφοδοσίας και παραγωγής με υπερπόντιες αντιπροσωπίες, εξαγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο και παραγωγή ιδιωτικής ετικέτας για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας. Διαθέτουμε πιστοποίηση GIMDES & TSE Halal. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. ROMERON PERFUME

  Τουρκία

  Η ROMERON Perfume είναι ένας από τους ηγετικούς παρασκευαστές αρωμάτων, διαχυτών με καλάμι, αρώματα σε στυλό, αποσμητικό αυτοκινήτου και Eau de colognes στην Τουρκία. Λειτουργούμε σε περισσότερες από 15 χώρες με περίπου 70 καταστήματα πώλησης αρωμάτων Romeron. Επιπλέον, προσφέρουμε στους πελάτες μας παραγωγή με λευκή ετικέτα και εξατομικευμένη υπηρεσία σχεδιασμού. Η ROMERON Perfume είναι ένας από τους 10 καλύτερους προμηθευτές αρωμάτων στην Τουρκία και ένας από τους καλύτερους παρασκευαστές αρωμάτων γαλλικού τύπου. Στην ROMERON, φροντίζουμε επιμελώς τις δημιουργίες σας προσφέροντας τους μια μοναδική αξία και χρησιμοποιώντας συστατικά ανώτατης ποιότητας. Τα αρώματα μας συνδυάζουν αισθητική, ομορφιά, πολυπλοκότητα και συναισθηματική ευεξία τηρώντας παράλληλα τα πιο αυστηρά πρότυπα ελέγχου της ποιότητας και παρακολουθώντας επιμελώς όλα τα παραγωγικά στάδια. Εργαζόμαστε μόνο με τα καλύτερα συστατικά και τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς. Στόχος μας είναι να γίνουμε ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες σε μια αρωματοποιία με μοναδικό σήμα και να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία στα καταστήματα μας με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα και την βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Στοχεύουμε να δημιουργήσουμε αρώματα ανώτατης ποιότητας, προϊόντα καλλυντικών και αποσμητικών χώρου προσβάσιμα στους πελάτες και να προκαλέσουμε αισθήσεις και μοναδικές εμπειρίες. Επίσης, εργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστους εταίρους για να παράγουμε αρώματα ποιότητας και αποκλειστική συσκευασία. Με εμάς στο πλάι σας, θα είστε σε θέσει να φροντίσετε τους πελάτες σας και να τους προσφέρετε προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. EYUP SABRI TUNCER

  Τουρκία

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1923, η ιστορία της εικονικής αγαπημένης Τούρκικης φίρμας ξεκινά ταυτόχρονα με την γέννηση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η εταιρεία Eyüp Sabri Tuncer είναι μια από τις ηγετικές φίρμες καλλυντικών. Προσφέρει την 100ετή της εμπειρία στους αγαπημένους της πελάτες με πάνω από 600 προϊόντα σε κολόνιες, είδη ατομικής φροντίδας, οικιακής φροντίδας και βρεφικής περιποίησης. Η εταιρεία Eyüp Sabri Tuncer δημιουργεί μια ουσιαστική γέφυρα μεταξύ παράδοσης και μέλλοντος. Ακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες με την εμπειρία της ενός αιώνα και την ανώτατη της αίσθηση σχετικά με την ποιότητα, τις καινότομες στρατηγικές και τους μοναδικούς σχεδιασμούς προϊόντων. Είμαστε περήφανοι να μεταβιβάσουμε το παρελθόν στο μέλλον χάρη στις γερές μας αξίες και αναπτύσσουμε όλα τα προϊόντα μας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Διαθέτουμε πολλές καινοτομίες και πρωτότυπα προϊόντα στον τομέα της κοσμητικής. Τα προϊόντα μας διαθέτουν οδηγίες με Μπράιγ στην συσκευασία και ετικέτα προς διευκόλυνση των ατόμων με πρόβλημα οράσεως. Εξάλλου, τα προϊόντα μας περιέχουν φυσικά συστατικά και δεν περιέχουν παραβένιο ή γλουτένιο. Επίσης, η Eyüp Sabri Tuncer είναι η πρώτη φίρμα καλλυντικών στην Τουρκία που απέκτησε τις πιστοποιήσεις Vegan και Vegetarian για τα προϊόντα της. Η φίρμα δεν διεξάγει δοκιμές σε ζώα. Παράγουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τα πρότυπα σωστής πρακτικής (Good Manufacturing Practices (GMP)) προσφέροντας μόνιμη και πρωτότυπη εμπειρία με τα καλλυντικά της προϊόντα, ξεχωρίζει ως η Τουρκική φίρμα που εκτελεί υγιεινή παραγωγή και διανομή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 5. NESRIN COLOGNES LTD.

  Τουρκία

  Από το 1950, η Nesrin Colognes LTD. εξυπηρετεί τον τομέα παράγοντας καλλυντικά και απορρυπαντικά, κυρίως κολόνιες. Η Nesrin Colognes, η οποία έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια, έχει επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της σύμφωνα με τις καινοτομίες και τις ανάγκες της σημερινής εποχής. Με πολυετή πείρα στην παραγωγή κολόνιας, δημιουργήσαμε μια μεγάλη ποικιλία με ποιοτική συνοχή. Η Nesrin Colognes συνεχίζει τις εμπορικές της δραστηριότητες με τις Nesrin και Ikbal, εμπορικά σήματα υψηλής ποιότητας σε κολόνια που προσφέρονται στις γρήγορα αναπτυσσόμενες αγορές του τομέα σε όλη την χώρα. Είδη κολόνιας: •Κολόνιες με άρωμα λεμόνι •Κολόνια ελιάς •Κολόνιες καπνού •Kολόνιες Linden• Kολόνιες σαφράν, Η γκάμα των αποσμητικών μας χώρου: •Άρωμα Glazed Home• 'Αρωμα ξύλου •Άρωμα ωκεανού •Άρωμα κήπου •Άρωμα άνθεων και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας! Η Nesrin Colognes εφαρμόζει επίσης το βέλτιστο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας ώστε να βελτιώσει συνεχώς την ποιότητα του προϊόντος. Επίσης, προωθούμε χονδρικές και λιανικές πωλήσεις με βάση την ικανοποίηση του πελάτη και την συνοχή της ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. INTERLOTS

  Γαλλία

 2. DS COSMETICS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία καλλυντικών DS Cosmetics ασχολείται με την εισαγωγή, διανομή και χονδρικό εμπόριο σε επώνυμα καλλυντικά, αρώματα, είδη περιποίησης προσώπου και σώματος, καθώς και είδη ευρείας κατανάλωσης όπως λακ μαλλιών, αποσμητικά σώματος, σαμπουάν κτλ. Τα στελέχη της εταιρείας μας έχουν εμπειρία στον χώρο πάνω από 25 χρόνια. Προμηθεύουμε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε ενημέρωση, απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. DS Cosmetics is a wholesale company with experience over 25 years in the field of beauty. The main activity of the company is import, distribution and trading of branded perfumes, cosmetics, skincare, body care, hair care, deodorants & shampoos etc. We supply cosmetic stores, pharmacies, supermarkets throughout Greece. For further information please contact us.

 3. RABWAT PERFUME EST.

  Σαουδική Αραβία

 4. TODAYFRESH KOLOYA

  Τουρκία

 5. GOLONYA KOZMETIK A.Ş.

  Τουρκία

 1. B&G FOREIGN TRADE COMPANY

  Τουρκία

 2. NASER KOZMETIK LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 1. ERSE TEKSTIL ITH IHR SAN VE TIC AS

  Τουρκία

 2. TEST

  Γερμανία

 3. JOHANN MARIA FARINA GEGENÜBER DEM JÜLICHS-PLATZ GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNTER HAFTUNG

  Γερμανία

 4. TEST TEST TEST

  Γερμανία

 5. TEMSU KOZMETIK VE KIMYA SAN. A.S.

  Τουρκία

 6. PERCEPTION

  Σαουδική Αραβία

 7. ESMEN PARFÜMERI VE KOLONYA SAN AS

  Τουρκία

 8. OSMAN URUN KOZMETIK SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

 1. COLOGNE BOUTIQUE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. AKGUL KIMYA SAN VE TIC AS

  Τουρκία

 3. L'OREAL SUISSE SA

  Ελβετία

 4. HEAN. FABRYKA KOSMETYKOW

  Πολωνία

 5. SENTEURS GOURMANDES

  Γαλλία

 6. EVMA EV IHTIYAC MAD. SAN. AS

  Τουρκία

 7. COMPANIA ESPANOLA DE VENTAS AVANZADAS S.L.

  Ισπανία

 8. ADA COSMETIC GMBH

  Γερμανία

 9. LABORATOIRE EUROTEL

  Γαλλία

  Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, κατασκευάζουμε προϊόντα ομορφιάς και αρώματα, προϊόντα υγιεινής φροντίδας και περιποίησης με συνθέσεις που αποτελούνται από συστατικά με φυσικά ενεργά στοιχεία. Είμαστε περήφανοι του 100% μας φυτικού DNA. Τα καλλυντικά συνδέονται με την σωματική υγιεινή, εξ' ού και η αυστηρή μας επιλογή των προμηθευτών και των συνεργατών μας. Οι ομάδες μας είναι γερές και παθιασμένες προκειμένου να παράγουν προϊόντα ποιότητας και να εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή. Ο άνθρωπος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα στον όμιλο Eurotel : η συμβολή του για την επιτυχία του εργαστηρίου αποτελεί μια προτεραιότητα. Η υποδομή μας, που εξειδικεύεται στην δημιουργία και στην παραγωγή καλλυντικών σε μικρές και μεσαίες σειρές, συγκέντρωσε ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών, επιλεγμένοι αυστηρά για την αξιοπιστία τους και την ποιότητα της τεχνογνωσίας τους.

 10. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως ένας από τους τεχνολογικά κορυφαίους κατασκευαστές λύσεων συστήματος για λείανση, φρεζάρισμα, αποκοπή και στίλβωση, η LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG με έδρα στη μητροπολιτική περιοχή της Κολωνίας, στην περιφέρεια Oberberg, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή, στην εμπορία και στην υποστήριξη εργαλείων λείανσης, φρεζαρίσματος, στίλβωσης και αποκοπής, κινητήριων μηχανών και ενός ολοκληρωμένου προγράμματος παρελκομένων. Όλα τα προϊόντα που παράγει και εμπορεύεται η LUKAS διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, όπως, π.χ., την εργασία με μεγάλη δύναμη, τη μακρά διάρκεια ζωής, την εξαιρετική εργονομία και τα άριστα αποτελέσματα κατά τη λείανση, την αποκοπή, το φρεζάρισμα, τη στίλβωση ή την επεξεργασία ακριβείας. Στόχος της LUKAS είναι να συνδυάζει την ποιότητα και την ασφάλεια με προσανατολισμένες στο μέλλον απαντήσεις. Νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο. Η LUKAS έθεσε ήδη πολύ νωρίς με αυτήν τη φιλοσοφία πρότυπα στην αγορά.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κολώνιες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

38 επιχειρήσεις