• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κλειδαριές

Αποτελέσματα για

Κλειδαριές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AGA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευάζονται κλειδαριές. Προτείνουμε κλειδαριές υψηλής ασφαλείας, πόμολα και μεντεσέδες. Ενισχύουμε την ηγετική μας θέση όσον αφορά τα συστήματα ανοίγματος και κλεισίματος. Προσφέρουμε τρεις γραμμές συστημάτων και λύσεων: Γενική βιομηχανία, βιομηχανία υψηλής ασφάλειας και βιομηχανία μετασχηματισμού ενέργειας. Η AGA εκπροσωπεί την βιομηχανία της κλειθροποίιας στον εγχώρια ισπανική αγορά και διεθνώς. Ο στόχος μας ήταν ανέκαθεν να διατηρήσουμε την κοινωνική δέσμευση με το περιβάλλον μας, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όπου βρισκόμαστε. Οφείλουμε πολλά σε όσους πέρασαν από την AGA, επιτρέποντας έτσι την υλοποίηση αυτού του επιχειρησιακού έργου. Η επιθυμίας μας είναι να διατηρήσουμε τις προσδοκίες και τον ενθουσιασμό που τους έδωσαν το κίνητρο αυτό.

 2. SINA SERRATURE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η SINA SERRATURE SRL που ιδρύθηκε το 1973 παράγει κλειδαριές ασφαλείας 72 mm, με σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο EN 12209, κλειδαριές πανικού/κλειδαριές έκτακτης ανάγκης, κλειδαριές ασφαλείας με απόσταση αξόνων 72 mm με όλα τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Κλειδαριές patent με απόσταση αξόνων 70 - 72 - 90 mm, κλειδαριές κυλίνδρου με απόσταση αξόνων 70 - 85 - 90 mm, κυλίνδρους για κλειδαριές. Η εταιρεία έχει κατευθύνει την παραγωγή της τόσο στην ξένη όσο και στην ιταλική αγορά, προσαρμόζοντας την στις ανάγκες των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται. Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη της επιτρέπει να παρακολουθεί προσεκτικά τις ανάγκες όλων των πελατών, με τους οποίους έχει δημιουργήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Η SINA SERRATURE σκοπεύει να δημιουργήσει υπηρεσίες που εστιάζουν έντονα στους πελάτες της, βελτιώνοντας τις διαδικασίες και επενδύοντας στην ανάπτυξη: Συγκεκριμένα, θέλει να εφαρμόσει μια πολιτική που επιτρέπει τη συνεχή αξιολόγηση των παραπόνων των πελατών, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους.

 3. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η XingTai Trade (H. K.) CO., LTD βρίσκεται στο NingBo, όπου η οικονομία ανθεί και η τοποθεσία είναι πρακτική. Ιδρύθηκε το 2006 και ειδικεύεται στις συγκολλημένες αλυσίδες με κρίκους, αλυσίδες με κόμπους, με σφαιρίδια, πλαστικές αλυσίδες, διακοσμητικές αλυσίδες, αλυσίδες για σκύλους, αλυσίδες αναβατήρα, αλυσίδες μεταφοράς και εξαρτήματα αλυσίδων, εξαρτύσεις, συρματόσχοινα , λουκέτα, προϊόντα από υαλόνημα και τη σειρά ενδυμάτων και άλλου υλικού εξοπλισμού, καθώς και στα πλαστικά προϊόντα. Αρχή μας: «Ισότητα και αμοιβαίο όφελος, εντιμότητα και δόξα, αποδοτικότητα και πρακτική, καινοτομία».

 4. B&B LOCKS 1

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας βελτιστοποίησε την δεκαετία του 80' την τεχνολογία της ηλεκτρονικής κλειδαριάς για πόρτες ασφαλείας. Επιλέξαμε αυστηρά την περιορισμένη αγορά των ηλεκτρονικών κλειδαριών ασφαλείας με δραστηριότητα υπό το σήμα Technilock. Χάρη στην εξειδίκευση μας, αναπτύξαμε ραγδαία λύσεις κλειδαριάς υψηλής ποιότητας. Το 2000, το εμπορικό σήμα Technilock πουλήθηκε και κινηθήκαμε με μια νέα ονομασία: B&B Locks. Χάρη στην εκτενής μας πείρα, η B&B Locks σας προσφέρει εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία σε ότι αφορά τις σύγχρονες ποιοτικές κλειδαριές ασφαλείας.

 5. BERICOPLAST SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Από το 1974 η Bericolaplast S.p.A. είναι μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βιομηχανίες στην παραγωγή καθισμάτων μονοκόκ με χύτευση πλαστικών υλικών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται για πάνω από 30 χρόνια στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων και είναι επίσημος προμηθευτής της FIFA από το 2006, συμμετέχοντας σε κατασκευές στο Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Κύπελλο και Κύπελλο Αφρικής. Εκτός από αθλητικές εγκαταστάσεις, η εταιρεία ασχολείται επίσης με καθίσματα για κοινοτικές εγκαταστάσεις όπως θέατρα, σχολεία, συνέδρια, αρένες, αθλητικές αίθουσες, χωριά και ιστορικές περιοχές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλινδρος για κλειδαριες, ανοιγμα κλειδαριας, κλειδαριες ασφαλειας, και κλειδαριες για ενσωματωση. Έχει έδρα σε Créteil, Γαλλία.

 2. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, Κλειδαριές, και κλειδαριες. Έχει έδρα σε Chailloué, Γαλλία.

 3. SERRURIER DU COIN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SERRURIER DU COIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιόρθωση κλειδαριών, και τοποθετησεις χρηματοκιβωτιων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 4. BKR SECURITY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BKR SECURITY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασφάλεια - υπηρεσίες, Αλλαγή κλειδαριάς, ανοιγμα πορτας, ανοιγμα θωρακισμενης πορτας, και Ασφάλεια - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 5. MONSIEUR BLINDAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MONSIEUR BLINDAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γκαραζόπορτες, Ρολά (παντζούρια), Γκαραζόπορτες, και Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. PRO-HOBB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRO-HOBB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει έδρα σε Lichtenfels, Γερμανία.

 2. KPVA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KPVA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 1. LES SERRURIERS OCCITANS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES SERRURIERS OCCITANS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση κλειδαριας, Επιδιόρθωση κλειδαριών, και ανοιγμα κλειδαριας. Έχει έδρα σε Colomiers, Γαλλία.

 2. ADP HABITAT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ADP HABITAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά Ρολά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, κλειθροποιία, κλειδαριες, θωρακισμενες πορτες, πορτες πυρασφαλειας, γκαραζοπορτες, Παράθυρο από αλουμίνιο, Παράθυρο από PVC, και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 3. OLIVARES GINO SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OLIVARES GINO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, Αντλίες, μηχανουργειο, χυτευση μεταλλων, Κλειδαριές, κατεργασια σιδηρουχων μεταλλων και κραματων, Αντλίες, και μεταλλικα θερμοσυσσωματωμενα προϊοντα. Έχει έδρα σε Gessate, Ιταλία.

 4. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MIKAEL SERRURIER BRUXELLES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλειες ακινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλειδαριες, ανοιγμα κλειδαριας, κλειθροποιία, και κλειδαριες ασφαλειας. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 5. MON DEPANNEUR IDF

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MON DEPANNEUR IDF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλειθροποιία, Επιδιόρθωση κλειδαριών, ανοιγμα κλειδαριας, και ανοιγμα πορτας. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 6. SERRURIER POINTFORT FICHET

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SERRURIER POINTFORT FICHET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλειθροποιία, Επιδιόρθωση κλειδαριών, ανοιγμα θωρακισμενης πορτας, και θωρακισμενες πορτες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 7. SERRURIER VACHETTE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SERRURIER VACHETTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, κλειθροποιία, Επιδιόρθωση κλειδαριών, και ανοιγμα θωρακισμενης πορτας. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 8. LES ARTISANS PROS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES ARTISANS PROS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εργασίες, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, Επιδιόρθωση κλειδαριών, Υδραυλικές εργασίες, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και θερμοσιφωνες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. SECUTOR CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η SECUTOR CORPORATION ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων ασφαλείας από το 1993 και ειδικεύεται στις χωνευτές κλειδαριές πορτών, στους κυλίνδρους κλειδαριάς, στα λουκέτα, στους μηχανισμούς κλεισίματος πόρτας και στα συστήματα εξόδου πανικού. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στις υπεράκτιες αγορές, όπως στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ. την Νότια Αμερική, Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή και αυτό με εξαίρετη φήμη. Δεχόμαστε συχνά επαναλαμβανόμενες παραγγελίες από τακτικούς πελάτες. Σας εξασφαλίζουμε προϊόντα ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές και τακτικές παραδόσεις μακροχρόνια.

 2. EUROPORTA

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για τις ανάγκες του σπιτιού σας. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας , πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και χρηματοκιβώτια με τις υψηλότερες προδιαγραφές της αγοράς. Επίσης διαθέτουμε πόρτες εσωτερικών χώρων (μεσόπορτες ), κατασκευασμένες από CPL και PVC, καθώς και σπαστές πλαστικές πόρτες (φυσαρμόνικα). Αναλαμβάνουμε την επισκευή και αντικατάσταση των παλαιών σας πορτών ασφαλείας, καθώς και την ενίσχυση ξύλινων πορτών με κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας . Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση έως 12 χρόνια. Χάρη στην πολυετή πείρα μας στην κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή θωρακισμένων πορτών, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση, μετατροπή ή service της παλιάς σας πόρτας σε ασυναγώνιστες τιμές. *Παράδειγμα: Μια πόρτα ασφαλείας τοποθετημένη προ 15ετίας η οποία έχει στηριχτεί με τσιμέντο δεν χρειάζεται αλλαγή, μπορεί να αναβαθμιστεί τοποθετώντας μια καινούργια κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας με το ¼ του κόστους αγοράς μιας καινούργιας πόρτας. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση.

 3. KEYA

  Ισπανία

  Η KEYA ιδρύθηκε το 1965 ως κατασκευαστής κλειδαριών. Η παραγωγή στην αρχή προσανατολιζόταν προς τις κλειδαριές με κύλινδρο για κατασκευαστές επίπλων. Μετά από αυτήν την πρώτη περίοδο, ακολουθώντας τις αναδυόμενες απαιτήσεις της αγοράς της εποχής, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια νέα σειρά προϊόντων: τη διάσημη κλειδαριά με κέρμα KEYA.

 4. EZCURRA ESKO SA

  Ισπανία

  κατασκευαστής κλειδαριών ασφαλείας. Τα προϊόντα μας: κλειδαριά ασφαλείας, κλειδαριές και σύρτες υψηλής ασφάλειας, ειδικές κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες, κλειδαριές υψηλής ασφάλειας με κενό, κλειδαριές ασφαλείας με κύλινδρο, κλειδαριές με σύστημα προστασίας μοχλού υψηλής ασφαλείας.

 5. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Ιταλία

  Εργοστάσιο ειδικευμένο στις κλειδαριές γενικής χρήσης, αμερικανικού τύπου, με διακόπτη έναρξης/διακοπής χαμηλής τάσης, πόμολα και μπουτόν με ενσωματωμένο κλειδί σιδηροκατασκευή, ηλεκτρικών πινάκων, μηχανήματα, έπιπλα και μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Μάνταλο κλειδαριές, κλείδωμα, 3-σημείο και κουδούνια. Είμαστε ειδικοί στις κλειδαριές αμερικανικού τύπου, χερούλια με κλειδί, πόμολα με κλειδί, κλειδαριές με γλωσσίδι, κλειδαριές με μάνδαλο.

 6. NEW AREL

  Ιταλία

  Κλειδαριές για ηλεκτρικούς πίνακες. Συστήματα ασφαλείας με μηχανικές ενδοασφάλειες. Παραγωγή και εμπόριο κλειδαριών και λαβών για ηλεκτρικούς πίνακες χαμηλής και μεσαίας τάσης, κλειδαριές για μηχανικές ενδοασφάλειες σε υποσταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος, για χημικές και πετροχημικές εγκαταστάσεις. Η Arel δραστηριοποιείται διεθνώς στον τομέα της παραγωγής.

 7. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Ιταλία

  Κλειδαράς. Αντιμετώπιση προβλημάτων σε κλειδαριές και σιδερένια παραπετάσματα 24ώρες το 24ωρο. Μεταξύ των δραστηριοτήτων, υπενθυμίζουμε το άνοιγμα κλειδωμένων πορτών, την αντικατάσταση κλειδαριών και το ξεμπλοκάρισμα, την αντικατάσταση των κουρτινών σιδήρου και τοποθέτηση θωρακισμένων θυρών εισόδου. Να θυμάστε ότι, για την προστασία των καταναλωτών, έχουμε γίνει επίσημα μέλη και έχουν πιστοποιηθεί όλες οι προσφορές και οι τιμές μας, από την «Κοινοπραξία κλειδαράδων της Ιταλίας».

 8. DOM-CR SPA

  Ιταλία

  Η DOM-CR είναι μια επιχείρηση στο Τορίνο που ειδικεύεται στην κατασκευή κλειδαριών ασφαλείας.

 9. CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA

  Ισπανία

  Η εταιρεία CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλειδαριες, αυτοματες κλειδαριες, και ανοιγμα κλειδαριας. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

 10. AF SERRURERIE CLERMONT FERRAND URGENCE 63

  Γαλλία

  Η εταιρεία AF SERRURERIE CLERMONT FERRAND URGENCE 63, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά Ρολά, χρηματοκιβωτιο, Μεταλλικά Ρολά, ανοιγμα πορτας, και θωρακισμενες πορτες. Έχει έδρα σε Clermont-Ferrand, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλειδαριές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.558 Επιχειρήσεις