• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κλειδαριές

Αποτελέσματα για

Κλειδαριές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AGA

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται κλειδαριές. Προτείνουμε κλειδαριές υψηλής ασφαλείας, πόμολα και μεντεσέδες. Ενισχύουμε την ηγετική μας θέση όσον αφορά τα συστήματα ανοίγματος και κλεισίματος. Προσφέρουμε τρεις γραμμές συστημάτων και λύσεων: Γενική βιομηχανία, βιομηχανία υψηλής ασφάλειας και βιομηχανία μετασχηματισμού ενέργειας. Η AGA εκπροσωπεί την βιομηχανία της κλειθροποίιας στον εγχώρια ισπανική αγορά και διεθνώς. Ο στόχος μας ήταν ανέκαθεν να διατηρήσουμε την κοινωνική δέσμευση με το περιβάλλον μας, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όπου βρισκόμαστε. Οφείλουμε πολλά σε όσους πέρασαν από την AGA, επιτρέποντας έτσι την υλοποίηση αυτού του επιχειρησιακού έργου. Η επιθυμίας μας είναι να διατηρήσουμε τις προσδοκίες και τον ενθουσιασμό που τους έδωσαν το κίνητρο αυτό.

 2. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Ρωσία

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, ενώ από το 1950 εστίασε περισσότερο στα εργαλεία σύσφιξης δικής της ανάπτυξης, όπως ο κλασικός μοχλός - σφιγκτήρας της KIPP. Η εταιρεία απασχολεί 350 υπαλλήλους με παρουσία σε 50 χώρες.

 3. SINA SERRATURE SRL

  Ιταλία

  Η SINA SERRATURE SRL που ιδρύθηκε το 1973 παράγει κλειδαριές ασφαλείας 72 mm, με σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο EN 12209, κλειδαριές πανικού/κλειδαριές έκτακτης ανάγκης, κλειδαριές ασφαλείας με απόσταση αξόνων 72 mm με όλα τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Κλειδαριές patent με απόσταση αξόνων 70 - 72 - 90 mm, κλειδαριές κυλίνδρου με απόσταση αξόνων 70 - 85 - 90 mm, κυλίνδρους για κλειδαριές. Η εταιρεία έχει κατευθύνει την παραγωγή της τόσο στην ξένη όσο και στην ιταλική αγορά, προσαρμόζοντας την στις ανάγκες των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται. Η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη της επιτρέπει να παρακολουθεί προσεκτικά τις ανάγκες όλων των πελατών, με τους οποίους έχει δημιουργήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Η SINA SERRATURE σκοπεύει να δημιουργήσει υπηρεσίες που εστιάζουν έντονα στους πελάτες της, βελτιώνοντας τις διαδικασίες και επενδύοντας στην ανάπτυξη: Συγκεκριμένα, θέλει να εφαρμόσει μια πολιτική που επιτρέπει τη συνεχή αξιολόγηση των παραπόνων των πελατών, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους.

 4. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Κίνα

  Η XingTai Trade (H. K.) CO., LTD βρίσκεται στο NingBo, όπου η οικονομία ανθεί και η τοποθεσία είναι πρακτική. Ιδρύθηκε το 2006 και ειδικεύεται στις συγκολλημένες αλυσίδες με κρίκους, αλυσίδες με κόμπους, με σφαιρίδια, πλαστικές αλυσίδες, διακοσμητικές αλυσίδες, αλυσίδες για σκύλους, αλυσίδες αναβατήρα, αλυσίδες μεταφοράς και εξαρτήματα αλυσίδων, εξαρτύσεις, συρματόσχοινα , λουκέτα, προϊόντα από υαλόνημα και τη σειρά ενδυμάτων και άλλου υλικού εξοπλισμού, καθώς και στα πλαστικά προϊόντα. Αρχή μας: «Ισότητα και αμοιβαίο όφελος, εντιμότητα και δόξα, αποδοτικότητα και πρακτική, καινοτομία».

 5. B&B LOCKS 1

  Βέλγιο

  Η εταιρεία μας βελτιστοποίησε την δεκαετία του 80' την τεχνολογία της ηλεκτρονικής κλειδαριάς για πόρτες ασφαλείας. Επιλέξαμε αυστηρά την περιορισμένη αγορά των ηλεκτρονικών κλειδαριών ασφαλείας με δραστηριότητα υπό το σήμα Technilock. Χάρη στην εξειδίκευση μας, αναπτύξαμε ραγδαία λύσεις κλειδαριάς υψηλής ποιότητας. Το 2000, το εμπορικό σήμα Technilock πουλήθηκε και κινηθήκαμε με μια νέα ονομασία: B&B Locks. Χάρη στην εκτενής μας πείρα, η B&B Locks σας προσφέρει εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία σε ότι αφορά τις σύγχρονες ποιοτικές κλειδαριές ασφαλείας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER

  Γαλλία

 2. BKR SECURITY

  Γαλλία

 3. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Γαλλία

 4. PRO-HOBB GMBH

  Γερμανία

 5. KPVA GMBH

  Γερμανία

 1. LES SERRURIERS OCCITANS

  Γαλλία

 2. SERRURIER VACHETTE

  Γαλλία

 1. MON DEPANNEUR IDF

  Γαλλία

 2. SERRURIER POINTFORT FICHET

  Γαλλία

 3. SECUTOR CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η SECUTOR CORPORATION ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων ασφαλείας από το 1993 και ειδικεύεται στις χωνευτές κλειδαριές πορτών, στους κυλίνδρους κλειδαριάς, στα λουκέτα, στους μηχανισμούς κλεισίματος πόρτας και στα συστήματα εξόδου πανικού. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στις υπεράκτιες αγορές, όπως στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ. την Νότια Αμερική, Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή και αυτό με εξαίρετη φήμη. Δεχόμαστε συχνά επαναλαμβανόμενες παραγγελίες από τακτικούς πελάτες. Σας εξασφαλίζουμε προϊόντα ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές και τακτικές παραδόσεις μακροχρόνια.

 4. KEYA

  Ισπανία

  Η KEYA ιδρύθηκε το 1965 ως κατασκευαστής κλειδαριών. Η παραγωγή στην αρχή προσανατολιζόταν προς τις κλειδαριές με κύλινδρο για κατασκευαστές επίπλων. Μετά από αυτήν την πρώτη περίοδο, ακολουθώντας τις αναδυόμενες απαιτήσεις της αγοράς της εποχής, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια νέα σειρά προϊόντων: τη διάσημη κλειδαριά με κέρμα KEYA.

 5. EZCURRA ESKO SA

  Ισπανία

  κατασκευαστής κλειδαριών ασφαλείας. Τα προϊόντα μας: κλειδαριά ασφαλείας, κλειδαριές και σύρτες υψηλής ασφάλειας, ειδικές κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες, κλειδαριές υψηλής ασφάλειας με κενό, κλειδαριές ασφαλείας με κύλινδρο, κλειδαριές με σύστημα προστασίας μοχλού υψηλής ασφαλείας.

 6. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Ιταλία

  Εργοστάσιο ειδικευμένο στις κλειδαριές γενικής χρήσης, αμερικανικού τύπου, με διακόπτη έναρξης/διακοπής χαμηλής τάσης, πόμολα και μπουτόν με ενσωματωμένο κλειδί σιδηροκατασκευή, ηλεκτρικών πινάκων, μηχανήματα, έπιπλα και μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Μάνταλο κλειδαριές, κλείδωμα, 3-σημείο και κουδούνια. Είμαστε ειδικοί στις κλειδαριές αμερικανικού τύπου, χερούλια με κλειδί, πόμολα με κλειδί, κλειδαριές με γλωσσίδι, κλειδαριές με μάνδαλο.

 7. NEW AREL

  Ιταλία

  Κλειδαριές για ηλεκτρικούς πίνακες. Συστήματα ασφαλείας με μηχανικές ενδοασφάλειες. Παραγωγή και εμπόριο κλειδαριών και λαβών για ηλεκτρικούς πίνακες χαμηλής και μεσαίας τάσης, κλειδαριές για μηχανικές ενδοασφάλειες σε υποσταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος, για χημικές και πετροχημικές εγκαταστάσεις. Η Arel δραστηριοποιείται διεθνώς στον τομέα της παραγωγής.

 8. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Ιταλία

  Κλειδαράς. Αντιμετώπιση προβλημάτων σε κλειδαριές και σιδερένια παραπετάσματα 24ώρες το 24ωρο. Μεταξύ των δραστηριοτήτων, υπενθυμίζουμε το άνοιγμα κλειδωμένων πορτών, την αντικατάσταση κλειδαριών και το ξεμπλοκάρισμα, την αντικατάσταση των κουρτινών σιδήρου και τοποθέτηση θωρακισμένων θυρών εισόδου. Να θυμάστε ότι, για την προστασία των καταναλωτών, έχουμε γίνει επίσημα μέλη και έχουν πιστοποιηθεί όλες οι προσφορές και οι τιμές μας, από την «Κοινοπραξία κλειδαράδων της Ιταλίας».

 1. DOM-CR SPA

  Ιταλία

  Η DOM-CR είναι μια επιχείρηση στο Τορίνο που ειδικεύεται στην κατασκευή κλειδαριών ασφαλείας.

 2. AF SERRURERIE CLERMONT FERRAND URGENCE 63

  Γαλλία

 3. CERRAJEROS ECONOMICOS ZARAGOZA

  Ισπανία

 4. EUROTERRA EXTERIORES

  Ισπανία

 5. COLMAN LEDER

  Βέλγιο

 6. DAN-LOCK

  Δανία

 7. MIRALLES - SERRALLERA BARCELONESA, S.L.

  Ισπανία

 8. DIFENSOR FONTANA

  Ιταλία

 9. SEKASKI

  Τουρκία

 10. WWW.PVCAKSESUAR.COM

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κλειδαριές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.022 επιχειρήσεις