• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Κατασκευαστής/παραγωγός
  1. BASAK LAZER

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της το 1983, η Basak Laser έχει συνεχώς υλοποιήσει το βιομηχανικό πρότυπο και είναι κορυφαίος κατασκευαστής εξειδικευμένος στην επεξεργασία ακριβείας λαμαρινών και εφαρμογές. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα υπηρεσιών μας περιλαμβάνει : •Λέιζερ ινών • Καμπτική πρέσα • Κύρτωση κυλίνδρου • Κοπή με ψαλιδισμό • Συγκόλληση αργού •Συγκόλληση αλουμινίου •Συγκολλημένη κατασκευή •Κοπή λέιζερ σφυρηλατημένου σιδήρου •Εξερευνήστε περισσότερα στον ιστότοπο μας, συμπ. τον πολυμορφικό σφυρηλατημένο σίδηρο! Η Basak Laser επεκτείνει την αριστεία της στην κατασκευή μηχανημάτων και παραγωγή ανταλλακτικών, καλύπτοντας διάφορους τομείς, εκ των οποίων η αυτοκινητοβιομηχανία, ναυτιλία καθώς και τις βιομηχανίες ανελκυστήρων/ μηχανικών σκαλιών μέσα από την θυγατρική μας, την Basak Machine. Το όραμα μας είναι να κατακτήσουμε την θέση μιας κορυφαίας εταιρείας η οποία φημίζεται για την αφοσίωση της στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των υπαλλήλων, προμηθευτών αλλά και αξιότιμων μας πελατών. Είμαστε πιστοί στην δέσμευση μας να παραμείνουμε στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων και στην υιοθέτηση μιας κουλτούρας για την προώθηση της καινοτομίας. Επίσης, είμαστε περήφανοι για την κατασκευή μας εξοπλισμού κατασκήνωσης υπό το δεύτερο μας εμπορικό σήμα, Basak Camping. Η συνεργατική μας προσέγγιση με τους πελάτες μας αποτελεί πάντα το ακρογωνιαίο λίθο για την σταθερή παράδωση εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και ξεκινήστε έναν παραγωγικό διάλογο όσον αφορά τις απορίες σας.

  2. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, τορνευση ακριβειας, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, φρεζάρισμα ακριβείας, πρότυπα ψηφιακού ελέγχου, και κοπη ψηφιακου ελεγχου. Έχει έδρα σε Pontinha-Lisboa, Πορτογαλία.

  3. SORETOL

    Τυνησία

    Η εταιρεία SORETOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, διανομέας συγκολλημένων σωλήνων, Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες, κατασκευαστης σωληνωσεων, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

  4. KUPCUOGLU METAL

    Τουρκία

    Η εταιρεία KUPCUOGLU METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικιακοι λεβητες αεριου. Έχει έδρα σε Eskishehir, Τουρκία.

  5. NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφιλ αλουμινιου, και εξαρτηματα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ATIMA-TPIM

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ATIMA-TPIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλοποιηση κοσμηματων. Έχει έδρα σε Pepinster, Βέλγιο.

  2. CAB INCORPORATED

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία CAB INCORPORATED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φλαντζες, χυτοσιδηρος, Ανεμογεννήτριες, και ανοξειδωτες φλαντζες. Έχει έδρα σε Buford, Ηνωμένες Πολιτείες.

  3. MIRA SEPIOLITE CO LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία MIRA SEPIOLITE CO LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  4. MARINHO STEEL TRADING

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία MARINHO STEEL TRADING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαλύβδινα δοκάρια, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και ελασμενα προϊοντα σιδηρου. Έχει έδρα σε Sanem, Λουξεμβούργο.

  5. SUNSHINE GROUP

    Κίνα

    Η εταιρεία SUNSHINE GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα και εργα για οικοδομες, ηχομονωτική οροφή, ανοξειδωτος χαλυβας, και κράμα. Έχει έδρα σε Zibo, Κίνα.

  1. CIHAN DOKUMCULUK

    Τουρκία

    Η εταιρεία CIHAN DOKUMCULUK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα χυτηριου, και χυτευση χαλυβα. Έχει έδρα σε Basaksehir, Τουρκία.

  2. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Van, Τουρκία.

  1. MAVI LAZER MAKINA METAL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

    Τουρκία

    Η εταιρεία MAVI LAZER MAKINA METAL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπη inox με λειζερ, κατεργασια με κυλινδρους ελασης, και Μουσαμάδες. Έχει έδρα σε Gebze / Kocaeli, Τουρκία.

  2. OJSC BSW - MANAGEMENT COMPANY OF BMC HOLDING

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία OJSC BSW - MANAGEMENT COMPANY OF BMC HOLDING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zhlobin, Λευκορωσία.

  3. IMPERIAL MACK

    Βραζιλία

    Η εταιρεία IMPERIAL MACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bragança Paulista, Βραζιλία.

  4. INOXFLOW HASSAS DÖKÜM

    Τουρκία

    Η εταιρεία INOXFLOW HASSAS DÖKÜM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτηριο ακριβειας, χυτοσιδηρος, και προϊοντα χυτηριου. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  5. ANTAREX LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία ANTAREX LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

  6. INDUCTOTHERM

    Βέλγιο

    Η εταιρεία INDUCTOTHERM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Herstal, Βέλγιο.

  7. TAYLOR FORGINGS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία TAYLOR FORGINGS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και σφυρηλατηση μεταλλων. Έχει έδρα σε Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο.

  8. HGM METAL IŞLEME

    Τουρκία

    Η εταιρεία HGM METAL IŞLEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλωση γραφειων και καταστηματων, και βιτρινες για διαρρυθμιση καταστηματων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. UYARLAR DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S

    Τουρκία

    Η εταιρεία UYARLAR DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. DA TSAI STAINLESS STEEL CO., LTD

    Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

    Η εταιρεία DA TSAI STAINLESS STEEL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Taiwan, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

  3. METREM BECLEAN SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία METREM BECLEAN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Beclean, Ρουμανία.

  4. MARIE JAY'S METAL PRODUCTS CO.LIMITED

    Κίνα

    Η εταιρεία MARIE JAY'S METAL PRODUCTS CO.LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hunan Zhuzhou, Κίνα.

  5. ICARUS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ICARUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Herstal, Βέλγιο.

  6. FUNDIZINC S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία FUNDIZINC S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Burguillos (sevilla), Ισπανία.

  7. NURER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία NURER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατε απο κυνηγι, και μηχανικη κατεργασια χαλυβα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  8. AMD TEKNIK METAL FERFORJE

    Τουρκία

    Η εταιρεία AMD TEKNIK METAL FERFORJE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα απο σφυρηλατημενο σιδηρο, και βαρειες μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  9. ÇÖZÜM METAL

    Τουρκία

    Η εταιρεία ÇÖZÜM METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  10. HOGANAS BELGIUM

    Βέλγιο

    Η εταιρεία HOGANAS BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλουργία με σκόνες, και Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ath, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

126 Επιχειρήσεις