• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργαλεια

Αποτελέσματα για

Εργαλεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. SALAMON EROS

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALAMON EROS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - μηχανήματα κατεργασίας ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρόχισμα εξοπλισμών μηχανημάτων - εργαλεία επεξεργασίας ξυλείας. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  2. PIANETA ZERO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIANETA ZERO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρεσάρισμα CD. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εργαλεία και λογισμικά για δίσκους CD και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, και Εργαλεία και λογισμικά για δίσκους CD και DVD. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. BEAUTY HOUSE S.A.S. DI SARGOLINI ROBERTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία BEAUTY HOUSE S.A.S. DI SARGOLINI ROBERTA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμωτήρια - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμωτήρια - εξοπλισμός, και Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  4. APAUTOMAZIONE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία APAUTOMAZIONE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Συμπιεστές, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. PRMD DI ROSSO MASSIMILIANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRMD DI ROSSO MASSIMILIANO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε San Vito Di Fagagna, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GASPARIN GIANCARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GASPARIN GIANCARLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός κατεργασίας μετάλλων, μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας, Εργαλεία χειρός κατεργασίας μετάλλων, μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Gonars, Ιταλία.

  2. ELETTRICA PRATESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELETTRICA PRATESE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Δομοτική, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Δομοτική. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  3. SERYMARK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SERYMARK S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Πολυμερή, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, και Πολυμερή. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  4. CLIMASSISTANCE S.R.L.

    Ιταλία

  5. EURO DENTAL - S.R.L.

    Ιταλία

  1. FRANCESCUTTO STEFANIA

    Ιταλία

  2. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

    Ιταλία

    Η Fiorin Ezio Eredi δραστηριοποιείται στην συντήρηση, την οδική βοήθεια και την επισκευή φορτηγών και βιομηχανικών οχημάτων, μηχανικά φτυάρια, εκσκαφείς, χωματουργικά μηχανήματα, τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη και βιομηχανικοί κινητήρες. Η δραστηριότητα, που προέκυψε από την πρωτοβουλία του Ezio Fiorin το 1955, είχε αρχικά στόχο την επισκευή κινητήρων και εργαλείων από τον τομέα της γεωργίας αλλά μέσα σε σύντομο διάστημα, επεκτάθηκε σε άλλους τομείς. Ο γιος Alberto έχει πλέον αναλάβει την διαχείριση μιας σωστά ενισχυμένης δραστηριότητας στον τομέα της επισκευής, της οδικής βοήθειας και της συντήρησης, στον τομέα της γεωργίας, των κινητήρων και των βιομηχανικών οχημάτων, για χωματουργικά μηχανήματα και οχήματα για εργοτάξια καθώς και μια ολόκληρη γκάμα άλλων μηχανημάτων και εργαλείων που συναντάμε στην καρδιά ενός σύγχρονου συνεργείου, καλά εξοπλισμένο. Η επιχείρηση αυτή διαθέτει άδεια για την επισκευή διαφόρων σημάτων που κυριαρχούν στην αγορά. Διαθέτει κινητό συνεργείο για την επισκευή και την οδική βοήθεια.