• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή - Ιταλία

Ιταλία
  1. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

    Ιταλία

    Ο κύριος σκοπός μας είναι η παροχή των καλύτερων προϊόντων με την υψηλότερη ποιότητα στους πελάτες μας. Ανέκαθεν η εταιρεία μας ευνοούσε την καλή διαβίωση των ζώων, τη φροντίδα της υγιεινής, της υγείας. Η συνεχής παρουσία του κτηνιάτρου στην εταιρεία διασφαλίζει τον έλεγχο και την πρόληψη των διαφόρων ασθενειών των πτηνών, τις ορθές πρακτικές εμβολιασμού και το συνεχή υγειονομικό έλεγχο όλων των προϊόντων μας.

  2. FRANCO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRANCO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cervasca, Ιταλία.

  3. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φασιανοι, και ορτυκια. Έχει έδρα σε Acquafondata, Ιταλία.

  4. PUNTO AGRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUNTO AGRI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανιτάρια, Ποτίστρες ζώων, ειδη μαστορεματος, Μανιτάρια, Ποτίστρες ζώων, και Εκκολαπτήρια και επωαστικές μηχανές για την πτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Siano, Ιταλία.

  5. EUROPOLL SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROPOLL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοσχευματα, κρεας φραγκοκοτας, πουλερικα, και κρεας μικρου κοκορα. Έχει έδρα σε Caraglio, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. POSTA DEL FALCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία POSTA DEL FALCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιασεις για θεαματα και εκδηλωσεις, και επισκεψεις με ξεναγο. Έχει έδρα σε Manfredonia, Ιταλία.

  2. MAINO INCUBATRICI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAINO INCUBATRICI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος συσκευασιας αυγων, και πουλερικα. Έχει έδρα σε Oltrona Di San Mamette, Ιταλία.

  3. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορνιθοειδή, Κοτόπουλα φρέσκα, Ορνιθοειδή, και Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Malo, Ιταλία.

  4. PAVESELLO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PAVESELLO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορνιθοειδή, Κοτόπουλα φρέσκα, Ορνιθοειδή, και Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Pinarolo Po, Ιταλία.

  5. PIGORINI LUCIANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIGORINI LUCIANO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Δημητριακά και σπόροι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε San Giorgio Piacentino, Ιταλία.

  1. MORESSI CARNI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MORESSI CARNI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορνιθοειδή, Κοτόπουλα φρέσκα, Ορνιθοειδή, και Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Macerata, Ιταλία.

  2. GIORGIO FRATELLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIORGIO FRATELLI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορνιθοειδή, Κοτόπουλα φρέσκα, Ορνιθοειδή, και Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Scafati, Ιταλία.

  1. SANFELICE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANFELICE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Gadesco Pieve Delmona, Ιταλία.

  2. AVICOLA BERLANDA EDIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AVICOLA BERLANDA EDIO & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πτηνοτροφικη βιομηχανια, και πτηνοτροφια. Έχει έδρα σε Carmignano Di Brenta, Ιταλία.

  3. R.C.A. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία R.C.A. S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Τυριά, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Reggio Nell'emilia, Ιταλία.

  4. AZZURRA CARNI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZZURRA CARNI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κρέατα και αλλαντικά, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Caraglio, Ιταλία.

  5. FRESCHINI SIMONA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRESCHINI SIMONA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορνιθοειδή, Κρόκοι αυγού, αποξηραμένοι και σε υγρή μορφή, Ορνιθοειδή, και Κρόκοι αυγού, αποξηραμένοι και σε υγρή μορφή. Έχει έδρα σε Perugia, Ιταλία.

  6. FLORIDA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FLORIDA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Πρόβατα και γίδια, και Χοίροι. Έχει έδρα σε Cappella Cantone, Ιταλία.

  7. ECO-SOL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ECO-SOL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση, και Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Sannazzaro De' Burgondi, Ιταλία.

  8. FOOD INTERNATIONAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOOD INTERNATIONAL S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κρέατα και αλλαντικά, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Bonate Sotto, Ιταλία.

  1. ANTICA FATTORIA LA MIGNOLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANTICA FATTORIA LA MIGNOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Corazzano - San Miniato, Ιταλία.

  2. AVICOLA COLLEPIETRO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AVICOLA COLLEPIETRO S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο αυγων και παστεριωμενων προϊοντων. Έχει έδρα σε Mosciano Sant'angelo, Ιταλία.

  3. ALLEVAMENTO LA COSTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALLEVAMENTO LA COSTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουνελια, και πουλερικα. Έχει έδρα σε Lomazzo, Ιταλία.

  4. TABEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TABEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Μελισσοκομία και μετάξι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει έδρα σε Guastalla, Ιταλία.

  5. LA QUAGLIA SARDA S.S DI LOI MARCELLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA QUAGLIA SARDA S.S DI LOI MARCELLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεατα ορνιθοτροφειου, και κοκκορες. Έχει έδρα σε Villagrande Strisaili, Ιταλία.

  6. REGONASCHI GIOVANNI E FIGLI S.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία REGONASCHI GIOVANNI E FIGLI S.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πουλερικα, και κρεατα ορνιθοτροφειου. Έχει έδρα σε Isorella, Ιταλία.

  7. NUOVA IN.BE.CA. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA IN.BE.CA. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορνιθοειδή, Κοτόπουλα φρέσκα, Ορνιθοειδή, και Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Fabrica Di Roma, Ιταλία.

  8. FORNASERO BRUNO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORNASERO BRUNO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Δημητριακά και σπόροι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Lequio Tanaro, Ιταλία.

  9. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορνιθοειδή, Κοτόπουλα φρέσκα, Ορνιθοειδή, και Κοτόπουλα φρέσκα. Έχει έδρα σε Carceri, Ιταλία.

  10. TRANZILLO PASQUALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRANZILLO PASQUALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Fisciano, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

322 Επιχειρήσεις