• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

ΙταλίαΛ' Άκουιλα και Αμπρούτσο
  1. F.LLI DI NINO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI DI NINO S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Σερβίτσια φαγητού, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Σερβίτσια φαγητού. Έχει έδρα σε Spoltore, Ιταλία.

  2. VALDISANGRO FIORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VALDISANGRO FIORI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, αξεσουαρ για ανθοπωλες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Atessa, Ιταλία.

  3. DR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DR S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roccacasale, Ιταλία.

  4. AGRI GARDEN DI D'AMICO ARIANNA E C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRI GARDEN DI D'AMICO ARIANNA E C. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cepagatti, Ιταλία.

  5. OFFICINA MECCANICA EM DI EVANGELISTA MASSIMO

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FADHILA S.R.L.

    Ιταλία

  2. LEONE GABRIELE S.R.L.

    Ιταλία

  3. ZARROLI S.R.L.

    Ιταλία

  4. D EGIDIO MARINELLA

    Ιταλία

  5. EUROFLORA S.R.L.

    Ιταλία