• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θυροτηλέφωνα

Αποτελέσματα για

Θυροτηλέφωνα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SPUTNIK LLC

  Ρωσία

  Η Sputnik LLC είναι μια ρωσική εταιρεία ανάπτυξης υπηρεσιών στο σύννεφο και λογισμικού ελέγχου πρόσβασης καθώς και παραγωγής ειδών, εξοπλισμού και συστημάτων ασφαλείας. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα στο σύννεφο της Sputnik υποστηρίζει όλα τα προϊόντα της, παρέχει έξυπνη ασφάλεια, την λειτουργικότητα θυροτηλεφώνων και την επεξεργασία μεγάλων όγκων δεδομένων. 'Ολες οι εργασίες που απαιτούν εντατικούς πόρους χειρίζονται στο σύννεφο και γιαυτό οι λύσεις του κατασκευαστή όσον αφορά το υλικό προσφέρονται σε λογικές τιμές.Το κύριο προϊόν της εταιρείας σε εξοπλισμό αφορά την ενδοεπικοινωνία ΔτΠ : Sputnik IoT intercom, για πολυκατοικίες με αρχειοθέτηση βίντεο και πρόσβαση με αναγνώριση προσώπου. Παρέχει 24ωρη επίβλεψη ασφαλείας της ιδιοκτησίας και μπορεί να ελεγχθεί μέσω δωρεάν κινητής εφαρμογής ή μέσω μιας API με την χρήση άλλων υπηρεσιών ή κινητών εφαρμογών. Τα συστήματα και οι εξοπλισμοί ελέγχου της πρόσβασης της Sputnik LLC προσφέρουν στον χρήστη ένα ανώτερο επίπεδο άνεσης σε προσιτή τιμή. Η Sputnik LLC μπορεί να προσφέρει στους εταίρους της διάφορες μορφές συνεργασίας.

 2. CASTEL

  Γαλλία

 3. TELEWESTS SECURITY SYSTEMS

  Κύπρος

  Η εταιρεία μας έχει δημιουργηθεί τον Ιούλιο του 2010, και είναι εγγεγραμμένη εταιρεία στην Κύπρο. Είμαστε μία εταιρεία η οποία παρέχει λύσεις στον τομέα της ασφάλειας και της επικοινωνίας, από την προμήθεια μέχρι την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, συναγερμού και τηλεπικοινωνιακών κέντρων. Επίσης, παρέχουμε κάθε είδους λύσεις δικτύωσης για το σπίτι, διαμέρισμα και τους επαγγελαμτικούς χώρους σας. Η εταιρεία διαθέτει την απαραίτητη άδεια για την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας από την Αστυνομία Κύπρου σύμφωνα με το Νόμο (1) 125/2007. Προσφέρουμε ποικίλες λύσεις για συστήματα ασφαλείας, βασισμένοι στις ανάγκες και στον προϋπολογισμό των πελατών μας. Ωστόσο, η εμπειρία μας στην δομημένη καλωδίωση και δικτύωση, μας δίνει το πλεονέκτημα να είμαστε σε θέση να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Τοποθετούμε, επίσης, ασύρματα και ενσύρματα συστήματα συναγερμού για μεγάλους οργανισμούς.

 4. FERMAX HELLAS

  Ελλάδα

  Αποκλειστική διάθεση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων του οίκου Fermax στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Διάθεση χονδρικής για όλη την Ελλάδα με μια απλή εγγραφή επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: gain@fermaxhellas.gr. Πώληση λιανική, service και εγκαταστάσεις στο τηλεφωνο 2310 545500. Δωρέαν αυτοψία στο χώρο σας.

 5. SAMBO

  Ελλάδα

  Με μόνο 2 καλώδια (χωρίς πολικότητα) για όλη την εγκατάσταση.Είναι ένα απλοποιημένο σύστημα εγκατάστασης με ελάχιστη καλωδίωση και ισχυρά χαρακτηριστικά.Ολοκληρωμένο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών με απλή λειτουργία καθιστά το σύστημα πιο ελκυστικό. Προσαρμοσμένες λύσεις για τη μείωση του κόστους . Αντιπροσωπεία- Εισαγωγές θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεφώνων .Πώληση Χονδρική Λιανική. Μελέτες - Εγκαταστάσεις. Ψηφιακή θυροτηλεόραση

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HOME TECH CONCEPT

  Βέλγιο

 2. DORFON DOMOFONY

  Πολωνία

 3. ADIS ALARM

  Βέλγιο

 4. PHILIPPE LESOINNE

  Βέλγιο

 5. SIGNELEC

  Βέλγιο

 1. GL ELECTRONICS

  Βέλγιο

 2. SAT-SYSTEM - KAMERY, ANTENY, AUTOMATYKA

  Πολωνία

 1. BELVISION SECURITY

  Βέλγιο

 2. VANPE

  Βέλγιο

 3. ELECTRICITÉ FRED WATRY

  Λουξεμβούργο

 4. IMPULS

  Πολωνία

 5. ALL PHONES

  Βέλγιο

 6. DOMOUPRAVITELI OOD

  Βουλγαρία

 7. V-TECH ENTREPRISE

  Βέλγιο

 8. CREATEL STUDIO

  Βέλγιο

 1. TECNIPHONE

  Ισπανία

 2. ALSEC

  Βέλγιο

 3. ZENITEL ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

 4. SOMET

  Βέλγιο

 5. MIFON ELEKTRONICZNE SYSTEMY ZABEZPIECZEŃ

  Πολωνία

 6. FULLTEC

  Βέλγιο

 7. MARCHESI GIANLUIGI

  Ιταλία

 8. S.M.A.T. S.N.C.

  Ιταλία

 9. PROEL PAWEL GOLAWSKI ZBIGNIEW PISAREK SPOLKA JAWNA

  Πολωνία

 10. A.C.O.M. SERVICE S.N.C. DI MERONI MARCO & C.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θυροτηλέφωνα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

87 επιχειρήσεις