• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ηλεκτρικοί λαμπτήρες

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικοί λαμπτήρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Ιταλία

  Η Terme Quartz Internazionale κατασκευάζει λαμπτήρες χαλαζία με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες από το 1980. Σήμερα είναι ο μόνος Ιταλός κατασκευαστής λαμπτήρων χαλαζία που χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς, όπως οι τομείς της ιατρικής, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της οικολογίας, της χημείας, της ορυκτολογίας, της εγκληματολογίας, της ηλεκτρονικής, της πληροφορικής, της φαρμακολογίας, του κινηματογράφου, της βιομηχανίας τροφίμων και κονσερβοποιίας, της αποστείρωσης και της απολύμανσης υγρών, καθαρισμός νερού και πολλά άλλα.

 2. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Ιταλία

  Η Terme Quartz Internazionale κατασκευάζει λαμπτήρες χαλαζία με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες από το 1980. Σήμερα είναι ο μόνος Ιταλός κατασκευαστής λαμπτήρων χαλαζία που χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς, όπως οι τομείς της ιατρικής, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της οικολογίας, της χημείας, της ορυκτολογίας, της εγκληματολογίας, της ηλεκτρονικής, της πληροφορικής, της φαρμακολογίας, του κινηματογράφου, της βιομηχανίας τροφίμων και κονσερβοποιίας, της αποστείρωσης και της απολύμανσης υγρών, καθαρισμός νερού, με Πιστοποίηση ISO 9001

 3. HIGH-LIGHT GMBH

  Γερμανία

 4. SEQUA LICHTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. JOSEF WALLRAFF GMBH & CO.KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LED-MARKET

  Βουλγαρία

  Η εταιρία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της με σκοπό μεταξύ άλλων την ικανοποίηση του συνόλου των απαιτητικών χρηστών ηλεκτρολογικού υλικού , ηλεκτρολογικά αξεσουάρ ) οχημάτων , σκαφών, και λαμπτήρων. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας οικιών και επαγγελματικών χώρων προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής (ως και 50.000 ώρες λειτουργίας) και πολύ χαμηλή κατανάλωση σε ανταγωνιστική τιμή και με δυνατότητες που να καλύπτουν τις ανάγκες των συνεργατών μας και πελατών μας, παρέχοντας παράλληλα άρτια τεχνική υποστήριξη. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 25.000 ωρών λειτουργίας.

 2. ATHAN & THEOD SKLAVOYNOS O.E

  Ελλάδα

  Η Α & Θ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή ελληνική εταιρία στο χώρο του ηλεκτρολογικού και υδραυλικού χώρου από το 1979. Εστιάζοντας στην ποιότητα, η εταιρία μελετά, εφαρμόζει και υποστηρίζει τεχνικά τις εφαρμογές της στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Με έδρα της το Βασιλικό Χαλκίδας και σε συνεργασία με πάνω από 30 αξιόπιστους προμηθευτές προσφέρει καθημερινά ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυημένες υπηρεσίες στους πελάτες της.Το 2016 κατασκευάστηκε η ηλεκτονική μας σελίδα για αγορές όλο το 24ωρο. Στην σελίδα μας θα βρείτε πέντε κύριες κατηγορίες Λάμπες - Ηλεκτρικά - Υδραυλικά - Ηλιακά συστήματα - Κλιματιστικά. Στην πρώτη κατηγορία (Λάμπες) θα βρείτε λαμπτήρες ΕΚΟ αλογόνου, φθορίου, οικονομικού τύπου και τεράστια γκάμα σε λεντ. ΣΤην δεύτερη κατηγορία (Ηλεκτρικά) θα βρείτε διάφορα ηλεκτρολογικά εξαρτήματα, ανεμιστήρες, ηλ. σόμπες, ρολόγια τοίχου - ξυπνητήρια, είδη ττηλεόρασης. ΣΤην τρίτη κατηγορία (Υδραυλικά) θα βρείτε μπαταρίες κουζίνας, μπαταρίες μπάνιου, μπαταρίες νιπτήρος, μπαταρίες τοίχου σε αναμεικτικές και απλές, διάφορα αξεσουάρ μπάνιου, καζανάκια και είδη υγειηνής. Στην τέταρτη κατηγορία (Ηλιακά συστήματα) θα βρείτε ηλιακους θερμοσίφωνες και ηλιακά αερόθερμα. Στην πέμπτη και τελευταία κατηγορία (Κλιματιστικά) θα βρείτε κλιματιστικά οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Όλα μας τα προιόντα φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και θα τα βρείτε στις πιο δυνατές τιμές της αγοράς.

 3. ANTRE SA

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου, και αντιπροσωπεύει εργοστάσια του εξωτερικού για την διάθεση και την μετά πώληση των προϊόντων που έχει επιλέξει, βάση των καλύτερων προδιαγραφών. Το αποτέλεσμα για τα προϊόντα είναι η καλύτερη ποιότητα και η μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτει είναι μεγάλη για την κάλυψη των περισσοτέρων αναγκών σας. Τα προϊόντα είναι: CFL Φωτισμός & Λαμπτήρες (Λάμπα) Εξοικονόμησης Ενέργειας, LED Φωτισμός & Λαμπτήρες (Λάμπα). Τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύει είναι: TCL Lighting & ASA Electron.

 4. TWINS LED

  Ελλάδα

  Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση προϊόντων LED, με έδρα την Πάτρα και ίδρυση το 2010. Σκοπός μας είναι η επέκταση και γνωστοποίηση της Twins Led στην ευρύτερη Ελλάδα αλλά και αρκετές γειτονικές μας χώρες. Η Twins Led μας μπορεί να εγγυηθεί προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων, σε συνδυασμό με την άμεση παραλαβή και εξυπηρέτησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας νόμιμος εκπρόσωπός μας θα σαςεπισκεφθεί το συντομότερο.

 5. SIA ATTA-1

  Λετονία

 1. SHENZHEN LEDSOLUTION TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Κίνα

 2. FHUM

  Πολωνία

 1. ELECTRICOL, DISTRIBUIDOR DE MATERIAL ELÉTRICO E ILUMINAÇÃO, SA

  Πορτογαλία

 2. LEDAXO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. SHANGHAI LEDHUB OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., LTD.

  Κίνα

 4. PB-VERSAND GMBH

  Γερμανία

 5. FUJIAN YDJ LIGHT CO,.LTD

  Κίνα

 6. ARCLITE LICHTVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

 7. COLOMBANET DI MALACARI VITTORIA

  Ιταλία

 8. SHENZHEN ZOYO OPTOELECTRONICS CO.,LTD

  Κίνα

 1. EVENING STAR

  Δανία

 2. D. EULIG GMBH

  Γερμανία

 3. OMNIALED

  Ιταλία

 4. LUMINOPROJECT, LDA.

  Πορτογαλία

 5. LEIFELD LICHTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. AIGOSTAR

  Κάτω Χώρες

 7. PERFEKT MARKET

  Πολωνία

 8. OSRAM GMBH

  Γερμανία

 9. MARLED AYDINLATMA SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

 10. KAILIN LIGHTING CO.,LTD.

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικοί λαμπτήρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.310 επιχειρήσεις