• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζαχαροπλαστική με λιγότερα λιπαρά

Αποτελέσματα για

Ζαχαροπλαστική με λιγότερα λιπαρά - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. CHEF ALIA PASTRY SHOP

    Ισπανία

    Η εταιρεία CHEF ALIA PASTRY SHOP, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα, ζαχαροπλαστικη, γλυκα, Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα, και ζαχαροπλαστική με λιγότερα λιπαρά. Έχει έδρα σε Cáceres, Ισπανία.

  2. PASTISSERIA SANT JORDI SLU

    Ισπανία

    Η εταιρεία PASTISSERIA SANT JORDI SLU, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαροπλαστικη, και ζαχαροπλαστική με λιγότερα λιπαρά. Έχει έδρα σε Sabadell, Ισπανία.

  3. SULTAN MARKETING CO.

    Καζαχστάν

    Η εταιρεία SULTAN MARKETING CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα ζυμαρικα, και ζαχαροπλαστική με λιγότερα λιπαρά. Έχει έδρα σε Almaty, Καζαχστάν.

  4. SETHNESS ROQUETTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 1880, η εταιρεία Sethness Roquette ειδικεύεται στην παρασκευή καραμέλας σε διάφορες μορφές και για διάφορες χρήσεις (υγρή, πάστα, σκόνη ή κομμάτια), τόσο για ζαχαροπλαστική όσο και για τον αγροδιατροφικό τομέα. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία της και τα τέσσερα κέντρα παραγωγής, η Sethness Roquette έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή καραμέλας. ΚΑΡΑΜΕΛΟΧΡΩΜΑΤΑ: Τα καραμελοχρώματα είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες χρωστικές ουσίες στον αγροδιατροφικό τομέα. Γνωστά για την ποιότητά τους, τα καραμελοχρώματα προσφέρουν διαφορετικές διαλυτές λύσεις για κάθε τύπο εφαρμογής, με σκοπό τη σταθερή ποιότητα του χρώματος. ΨΗΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ: Είτε σε υγρή μορφή είτε σε σκόνη, η ψημένη ζάχαρη είναι καραμελωμένη ζάχαρη που δίνει μια καραμελέ γεύση ή/και χρώμα στα διατροφικά προϊόντα. ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Η αρωματική καραμέλα παράγεται μέσα από μια ελεγχόμενη διαδικασία θέρμανσης διατροφικών ζαχάρων. Είτε σε υγρή είτε σε στερεά μορφή, δίνει μια γεύση καραμέλας, λιγότερο ή περισσότερο έντονη, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ανάλογα με το πώς παρασκευάζεται, η καραμέλα μπορεί να είναι παχύρευστη, παραδοσιακή ή πικάντικη. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ: Οι ειδικές καραμέλες αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια καραμέλων, από καραμέλα γάλακτος μέχρι αλμυρή καραμέλα βουτύρου, βίγκαν, με λιγότερη ζάχαρη κ.λπ. Αυτές οι καραμέλες, σε μορφή πάστας ή σε κομμάτια, προσφέρουν μοναδική υφή και γεύση στο κάθε προϊόν. Μπροούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα συστατικά (μέλι, γάλα, κρέμα, σοκολάτα, βούτυρο, φυτικά λιπαρά κ.λπ.).