Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων

Αποτελέσματα για

Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

 2. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

 3. PETER PRINZING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

 4. SAMSYS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Μια νέα, δυναμική και εξειδικευμένη εταιρεία, με πολλές ιδέες και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η σημερινή SAMSYS GmbH προέκυψε από την ελβετική επιχείρηση SAMSYS SA (πρώην SAMECA SA) και διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των τροφοδοτών και των συστημάτων οδήγησης ράβδων. Τα προϊόντα SAMSYS είναι γνωστά για την αξιοπιστία τους και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται από απαιτητικούς κατασκευαστής τορναριστών εξαρτημάτων άριστης ποιότητας. Οι πελάτες της SAMSYS επενδύουν στον υψηλό βαθμό αυτοματισμού των μηχανημάτων τους και σε οικονομικά αποδοτικές διαδικασίες παραγωγής. Οι τροφοδότες ράβδων SAMSYS αυξάνουν την παραγωγικότητα περιορίζοντας έτσι των κόστος ανά τεμάχιο: Η SAMSYS κάνει τους πελάτες μας ανταγωνιστικότερους! Οι τροφοδότες ράβδων της εταιρείας SAMSYS GmbH διακρίνονται για την εντυπωσιακά απλή δομή και τον απλό, διαισθητικό χειρισμό τους. Με την έκδοση μικρού μήκους, τον τροφοδότη 3 μέτρων ή διάφορες εξειδικευμένες λύσεις, στον τομέα της εμπορίας μηχανημάτων διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τροφοδοτών ράβδων.

 5. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η SMW-AUTOBLOK είναι τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των περιστροφικών και των σταθερών συστημάτων στερέωσης κατεργαζόμενων τεμαχίων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Meckenbeuren/Γερμανία και στο Caprie/Ιταλία. Η SMW-AUTOBLOK διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και σέρβις σε περισσότερες από 50 χώρες. Ο πελάτης αποκομίζει όφελος από την επαγγελματική και προσανατολισμένη στις λύσεις παροχή συμβουλών και την πρώτης τάξεως υποστήριξη After-Sales απευθείας στον τόπο χρήσης. Η βέλτιστη διοικητική μέριμνα διανομής εγγυάται επιπλέον τον παγκόσμιο εφοδιασμό με ανταλλακτικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η SMW-AUTOBLOK ανταποκρίνεται ως εταίρος τεχνολογίας σε απαιτήσεις πελατών από ολόκληρο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζει το καινοτομικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. Τα νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, είναι βελτιστοποιημένα ως προς τον εξοπλισμό και σε μεγάλο βαθμό συμβατά με το βιομηχανικό επίπεδο αυτοματοποίηση Industry 4.0 ή ενδείκνυνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών επεξεργασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VWH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η κατασκευή εργαλείων και καλουπιών αποτελεί έναν άλλο πυλώνα. Επικεντρωνόμαστε σε καλούπια χύτευσης πλαστικών υπό πίεση για απαιτητικά τεχνικά εξαρτήματα. Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό αποτελούν τη βάση για καινοτομικές ιδέες, επαγγελματική παραγωγή και την απρόσκοπτη διεκπεραίωση των έργων. Η τεχνολογία χύτευσης υπό πίεση Insert και Outsert, καθώς και η κατασκευή υποδειγμάτων καλουπιών χύτευσης υπό πίεση περιλαμβάνονται στις βασικές μας δραστηριότητες και το ιδιόκτητο χυτήριο της εταιρείας μας παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις επιθυμίες σας. Μηδενικές σειρές, πρωτότυπα και προκαταρκτικές σειρές μπορούν να υλοποιούνται σε ελάχιστο χρόνο. Η VWH παρέχει μια πολυδιάστατη ομάδα ειδικοτήτων που καλύπτει την ανάπτυξη αρχικών ιδεών και σχεδίων, τη διαδικασία παραγωγής έως τη διαχείριση της συσκευασίας. Έτσι μπορεί να διασφαλίζεται η υποστήριξη του προϊόντος από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κατ' αυτόν τον τρόπο δεν αποκομίζει οφέλη μόνο ο πελάτης, αλλά και το τελικό προϊόν.

 2. HOVA MASCHINENBAU GMBH VAKUUM-HEBE-TECHNIK

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η HOVA Maschinenbau GmbH ακολουθεί πορεία επιτυχίας εδώ και 20 χρόνια. Με πολλαπλές βραβεύσεις, μ. ά., το βραβείο Schrittmacher, το αυστριακό εθνικό έμβλημα για προϊόντα ποιότητας και το βραβείο Julius, καθώς και με πιστοποίηση EN ISO9001: 2015. Ο τομέας εξειδίκευσης της HOVA είναι τα ανυψωτικά συστήματα γερανών και τα αυτόματα συστήματα μετάθεσης. Επίσης, χειροκίνητες συσκευές χειρισμού για ξυλεία, γυαλί, μέταλλο, πλαστικό και πέτρα. Η ανάληψη το φορτίου εξασφαλίζεται κατά παραγγελία με κενό, μαγνήτες ή επιμέρους αρπάγες με λαβή χειρισμού από 1 άτομο. Ως προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων παράγουμε τα συστήματα ανάλογα με τις απαιτήσεις με περιστροφικούς γερανούς ελαφράς κατασκευής ή συστήματα ραγών. Ποιότητα & σέρβις από την ίδια εταιρεία Το φάσμα των υπηρεσιών της επιχείρησης περιλαμβάνει εκτός από το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό του έργου, την κατασκευή και τη συναρμολόγηση ολοκληρωμένων συστημάτων, την παραγωγή περιστροφικών γερανών και συστημάτων ραγών. Στον τομέα των ανυψωτικών συστημάτων κενού, τα ανυψωτικά μηχανήματα της HOVAMAT διευκολύνουν το χειρισμό μεγάλων και βαριών τεμαχίων στους τομείς του γυαλιού, του μετάλλου, της πέτρας, της ξυλείας και των πλαστικών. Ανυψωτήρες κενού HOVAMAT για τζάμια, παράθυρα, χάλυβα, αλουμίνιο, ξυλεία, πέτρα ή πλαστικό – με τους ανυψωτήρες κενού HOVAMAT μπορείτε να μετακινήσετε όλα σχεδόν τα μεταφερόμενα είδη με ασφαλή και ήπιο τρόπο. Η συμπαγής και εργονομική κατασκευή των ανυψωτικών μηχανημάτων εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση για το χειριστή. Χάρη στο έξυπνο σύστημα ελέγχου ελαχιστοποιούνται τα σφάλματα χειρισμού. Όλοι οι ανυψωτήρες κενού παράγονται με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας.

 3. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ROEMHELD, σε συνεργασία με τις εξειδικευμένες στον τομέα της σύσφιξης εταιρείες HILMA και STARK συγκροτεί έναν όμιλο εταιρειών που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας σύσφιξης για συστήματα παραγωγής. Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με πολυάριθμα υδραυλικά στοιχεία για γενική βιομηχανική χρήση, καθώς και στοιχεία και συστήματα για συστήματα συναρμολόγησης και κίνησης. Χάρη στα πολυδιάστατα προϊόντα κει την μακρόχρονη εμπειρία εφαρμογών, ο όμιλος ROEMHELD είναι σε θέση να αναπτύσσει και να διαθέτει λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ανεξαρτήτως εταιρειών. Ο όμιλος ROEMHELD απασχολεί συνολικά περίπου 510 συνεργάτες και καταγράφει ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 105 εκατομμυρίων ευρώ. Εκτός από τους εγχώριους πελάτες που εξυπηρετούνται με ολοκληρωμένο τρόπο από 17 αντιπροσωπείες πωλήσεων και συνεργάτες διάθεσης στη Γερμανία, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η σημασία των εξαγωγών. Ήδη σήμερα, η Römheld καταγράφει ποσοστό εξαγωγών περίπου 50%, το οποίο υπερβαίνει το 65% χάρη στις έμμεσες εξαγωγές.

 4. BENZ GMBH WERKZEUGSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η BENZ είναι κατασκευάστρια εταιρεία εξαρτημάτων και συστημάτων για τεχνολογίες εργαλείων και μηχανών. Στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνονται συστήματα εργαλείων για τόρνους, κέντρα επεξεργασίας και γραμμές μεταφοράς.

 5. SCHMIDT TECHNOLOGY GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG ZUCHWIL

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHMIDT TECHNOLOGY GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG ZUCHWIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Zuchwil, Ελβετία.

 1. AMT - ANLAGEN UND MASCHINEN - TECHNIK BPR MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMT - ANLAGEN UND MASCHINEN - TECHNIK BPR MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Kempen, Γερμανία.

 2. ATS BLECHBEARBEITUNGSMASCHINEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATS BLECHBEARBEITUNGSMASCHINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Burkardroth, Γερμανία.

 1. ESZET AUTOGENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ESZET AUTOGENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Haan, Γερμανία.

 2. TBT TIEFBOHRTECHNIK GMBH + CO

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TBT TIEFBOHRTECHNIK GMBH + CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

 3. HAMACHER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAMACHER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Aachen, Γερμανία.

 4. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Kerpen, Γερμανία.

 5. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

 6. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROSTONE HERMELER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

 7. ANDRITZ KAISER GMBH

  Γερμανία

  Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

 8. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία DMH SYSTEM, από το στάδιο του προσδιορισμού της ανάγκης του πελάτη έως τον τελικό σύνδεσμο, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα για τη γρήγορη ανταπόκριση με απλό τρόπο στις επιθυμίες των πελατών. Αυτό που καθιστά δυνατή αυτήν την επιτυχία είναι η συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών εξαρτημάτων και των εσωτερικών μας πόρων. Η DMH SYSTEM βρίσκει εφαρμογές στους ακόλουθους τομείς: - μηχανήματα DMH - προγράμματα λογισμικού και εργαλεία DMH - ημιτελή προϊόντα DMH - σύνδεσμοι DMH. Για τους πελάτες που χρησιμοποιούν τα μηχανήματά μας, προσφέρουμε λύσεις λογισμικού που αναπτύσσουμε σταθερά, αλλά και ένα σύνολο εργαλείων για τη λειτουργία των μηχανημάτων μας DMH καθώς και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και ένα πρόγραμμα κατάρτισης υπό την επίβλεψη των εξαιρετικά καταρτισμένων τεχνικών μας. Τα ημιτελή προϊόντα μας, τα οποία σήμερα κατασκευάζονται σε περισσότερα από 50 υλικά, ολοκληρώνονται στη συνέχεια στα εργαστήριά μας και στους κόλπους της δικής μας υπηρεσίας ποιότητας. Η DMH επιδιώκει να ανυψώνει σταθερά τα πρότυπα ποιότητάς της και να προσφέρει στους πελάτες της νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

 1. EMG PRESSE ETS LONG SAS

  Γαλλία

  Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από τη γαλλική κατασκευαστική εταιρεία LONG, οι πρέσες EMG χρησιμοποιούνται εδώ και περισσότερα από 50 έτη σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας και κυρίως στους εξής τομείς: Ωρολογοποιΐα, κοσμηματοποιία, κατασκευή γυαλιών, ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευή αυτοκινήτων, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, παιχνίδια, κλειθροποιία… Οι πρέσες EMG είναι γνωστές στον κόσμο για την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Από 200 κιλά έως 80 τόνους ισχύος, η σειρά EMG προσφέρει μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών και επιλογών για κάθε εφαρμογή: χειροκίνητες πρέσες, πρέσες πεπιεσμένου αέρα, πρέσες σήμανσης, μηχανικές πρέσες, υδραυλικές πρέσες πεπιεσμένου αέρα, υδραυλικές πρέσες για συνεργεία, με αυτόματη κάθετη οθόνη, με άυλο φραγμό, ηχομονωμένες καμπίνες, συστήματα εκτύλιξης - ανορθωτές, προωθητής - ψαλίδα, διάφορα εξαρτήματα κ.ά. Χάρη στην ολοκληρωμένη γνώση της διαδικασίας σχεδιασμού / κατασκευής, η εταιρεία LONG ασχολείται με τον σχεδιασμό και τον εξοπλισμό των ειδικών μηχανημάτων που είναι απαραίτητα στην επαγγελματική σας δραστηριότητα.

 2. HOLLMANN SONDERMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Hollmann Sondermaschinen GmbH ιδρύθηκε το 1980 από τον Joachim Hollmann και απασχολεί προσωπικό 35 ατόμων. Αναπτύσσουμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μονάδες και ολοκληρωμένα συστήματα για μεγάλη γκάμα εργασιών, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών. Από το σχεδιασμό μέχρι τη συναρμολόγηση, τη θέση σε λειτουργία και την εκπαίδευση του προσωπικού, μπορούμε να διαχειριστούμε μεγάλη ποικιλία καθηκόντων. Φυσικά, εξοπλίζουμε όλα τα συστήματα πλήρως με μονάδες χειρισμού και όλες τις σχετικές τεχνολογίες ασφαλείας. Επιπλέον, μπορούμε να αναλάβουμε την ενσωμάτωση υπαρχόντων εξαρτημάτων ή διεπαφών.

 3. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Franz Krope εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κατασκευή μηχανημάτων και εργαλείων. Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και την ιδία κατασκευή εξωθητήρων, οι οποίοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πλαστικών επενδύσεων και περιβλημάτων. Ταυτόχρονα με την κατασκευή εξωθητήρων, επίσης εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία Franz Krope δραστηριοποιείται στην κατασκευή πλαστικών επενδύσεων υψηλής ποιότητας μέσω εξώθησης (εισαγωγής) πλαστικού σε δικλείδες της τεχνολογίας μετρήσεων και ρυθμίσεων και τις έχει εξελίξει σε προηγμένο επίπεδο. Η κατασκευή πλαστικών επενδύσεων και περιβλημάτων για δικλείδες στην τεχνολογία μέτρησης της διέλευσης αποτελεί σήμερα τον πυρήνα της εταιρείας μας. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή επενδύσεων για δικλείδες έχουμε αποκτήσει κορυφαία φήμη σε πολλούς σημαντικούς χρήστες.

 4. NTF KORFHAGE MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η NTF-Korfhage Maschinenbau GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για την επεξεργασία με αφαίρεση υλικού, την τεχνολογία κίνησης βαλβίδων, την κατασκευή ειδικών μηχανημάτων και τη συναρμολόγηση. Σάς παρέχουμε εξειδικευμένη και τεκμηριωμένη εξυπηρέτηση που βασίζεται σε εμπειρία δεκαετιών. Σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής προκύπτει έτσι η πολυδιάστατη γκάμα των υπηρεσιών μας. Παραγωγή μηχανημάτων και εξαρτημάτων μηχανημάτων. Πρόγραμμα προϊόντων τομέα κατασκευής μηχανημάτων: Μηχανές κάμψης κυλίνδρων, δακτυλίων σύσφιξης, κοίλων και συμπαγών προφίλ. Ειδικές μηχανές με και χωρίς κατασκευή, συστήματα αυτοματισμού, διατάξεις συγκόλλησης, συστήματα μεταφοράς και τροφοδοσίας. Κατασκευή μηχανημάτων για διπλωτικές μηχανές προφίλ, δακτυλίων σύσφιξης, κυλίνδρων περιβλήματος χωρίς συναρμογή, σιαγόνων φρένων κλπ., μηχανή τοξοειδούς δίπλωσης 3 κυλίνδρων, μηχανή συμπίεσης, ειδικά μηχανήματα, συστήματα αυτοματισμού, παραγωγή CNC πολλαπλών αξόνων. Χάρη στο άκρως εξειδικευμένο τμήμα ηλεκτρολογικών εργασιών και συναρμολόγησης διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την κατασκευή μηχανημάτων και συγκροτημάτων.

 5. HME AG MASCHINENBAU

  Ελβετία

  HME - Ο συνεργάτης σας για τεχνολογία μεταφορικών μηχανημάτων. Σάς ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την HME AG - το συνεργάτη σας για μηχανήματα μεταφοράς και συναρμολόγησης. Από το 2001, η HME AG σας παρέχει το κατάλληλο για τις ανάγκες σας μηχάνημα κυκλικής τράπεζας Hydromat στην παγκόσμια αγορά. Χάρη στην εμπειρία και στους δραστήριους συνεργάτες της που είναι όλοι άριστοι επαγγελματίες στον τομέα των μεταφορικών μηχανημάτων, η HME AG είναι ασυναγώνιστη στον τομείς της μετασκευής, της γενικής επισκευής και της καινοτομίας των μηχανημάτων στρογγυλής τράπεζας Hydromat. Επίσης σχεδιασμένο χωρίς συμβιβασμούς για τη μαζική παραγωγή 24/7, είναι το άκρως παραγωγικό μηχάνημα συναρμολόγησης MRA (πρώην JANUMAT) της εταιρείας μας. Το αυτόματο μηχάνημα συναρμολόγηση με έλεγχο καμπυλών και 6 - 36 μονάδες είναι σχεδιασμένο για τη συναρμολόγηση κατεργαζόμενων τεμαχίων μήκος περίπου έως 200 mm. Η μηχανική αρχή κίνησης επιτρέπει σύντομους χρόνους κύκλου και καθιστά το αυτόματο μηχάνημα ένα αξιόπιστο μέσο παραγωγής υψηλού βαθμού απόδοσης.

 6. ORIANCE

  Γαλλία

  Η ORIANCE διανέμει και εγκαθιστά βιομηχανικό εξοπλισμό κυρίως στον τομέα της λαμαρινοποιίας. Αναπτύξαμε με τους προμηθευτές μας μια γκάμα εργαλειομηχανών εξοπλισμένων με εξαρτήματα από αναγνωρισμένες μάρκες και προσαρμοσμένων στις τρέχουσες βιομηχανικές ανάγκες. Η εμπειρογνωμοσύνη μας, οι τεχνικές μας γνώσεις και η άμεση απόκρισή μας μάς επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις εκάστοτε ανάγκες σας που δεν καλύπτονται από την κλασική γκάμα.

 7. ELABORO GMBH

  Γερμανία

  Η Elaboro είναι ένα εξειδικευμένο στην καινοτομική επεξεργασία βιολογικών υλικών κέντρο παραγωγής οδοντιατρικών και ιατρικών συστημάτων. Η μαζική χρήση της τεχνολογίας και η ευελιξία της μικρομεσαίας επιχείρησης μάς διακρίνουν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας. Συνδέουμε το μέλλον με τις απαιτήσεις ποιότητας και διαμορφώνουμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γερμανία με προσανατολισμό στον πελάτη, καθώς και οικονομικά και αποδοτικό ως προς το κόστος τρόπο.

 8. SHEET METAL MEN S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SHEET METAL MEN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξακριστηρες για τη μορφοποιηση λαμαρινων, μηχανηματα ρελιασματος, συρραπτικες μηχανες για την κατεργασια λαμαρινων, και υδραυλικές πρέσες για κοίλανση. Έχει έδρα σε Schio, Ιταλία.

 9. TAJMAC FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία TAJMAC FRANCE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τορνοι με κινητη ακιδα. Έχει έδρα σε Vougy, Γαλλία.

 10. MIRFO MACHINE TOOLS

  Ρουμανία

  Η εταιρεία MIRFO MACHINE TOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Μεταλλικοί σκελετοί, Εργαλειομηχανές ψαλιδισμού, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Μεταλλικοί σκελετοί, Εργαλειομηχανές ψαλιδισμού, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Targu Jiu, Ρουμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.562 Επιχειρήσεις

Kατηγορια