Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εξοπλισμός αμμοβολής

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός αμμοβολής - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 2. WIWOX GMBH SURFACE SYSTEMS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1984 διαθέτουμε μεθόδους για τον επαγγελματικό καθαρισμό εργαλείων και εξαρτημάτων. Αρχίζοντας από την τεχνολογία αμμοβολής και συνεχίζοντας με τον καθαρισμό υπερήχων και θαλάμου ψεκασμού έως την πυρόλυση, τα δικά μας συστήματα καθαρισμού δίνουν απαντήσεις στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις της απαιτητικής βιομηχανικής παραγωγής και συντήρησης. Οι πελάτες μας αποκομίζουν όφελος από το δικό μας βάθος παραγωγής και τη μακρόχρονη εμπειρία μας. Τους παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές για την πλέον οικονομική ολοκληρωμένη λύση της ειδικής εφαρμογής τους. Εκτός από τη συγκριτική και τη δοκιμαστική λειτουργία στο δικό μας τεχνικών τμήμα, οι πελάτες μας επιλέγουν μεταξύ της αγοράς και της ενοικίασης συστημάτων ή του καθαρισμού κατά παραγγελία. Σημαντικότερος στόχος μας είναι η επιτυχία των πελατών μας! Αυτόν τον επιτυγχάνουμε με τους ικανοποιημένους και δραστήριους συνεργάτες σε μια δομή επιχείρησης της συνεργασίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Από κοινού ορίζουμε αξίες όπως η ποιότητα και η λειτουργικότητα ως πραγματική σταθερή βελτίωση προϊόντων μεταξύ κατασκευαστή και χρήστη. Η την οικονομική αποδοτικότητα – και εδώ ισχύει το μεγάλο όφελος των προϊόντων για τον πελάτη ως μέτρο για την επιτυχή ανταγωνιστικότητα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων και προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων, καθώς και υψηλής ποιότητας λειτουργικών μέσων, γνωρίζουμε τη σημασία της ασφάλειας της εργασίας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Συνεπώς υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από την αναγκαία διαδικασία έκδοσης αδειών και τη θέση σε λειτουργία έως τη συντήρηση των εγκαταστάσεων. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

 3. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η BF BLAST είναι ένας φημισμένος κατασκευαστής μηχανών αμμοβολής από την Τουρκία με πλούσιο ιστορικό από την ίδρυσή της το 2019 που στηρίζεται σε βιομηχανική εμπειρία άνω των 15 ετών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει λύσεις αιχμής που καλύπτουν διάφορες εφαρμογές διασφαλίζοντας ασύγκριτη ικανοποίηση του πελάτη με καινοτομική τεχνολογική πρόοδο. Ως γνωστή παγκόσμια μάρκα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις κορυφαίες μηχανές αμμοβολής που διαθέτουμε. Το πρόγραμμά μας: •Καμπίνα μεταλλοβολής •Φορητό δοχείο μεταλλοβολής •Καμπίνα αμμοβολής •Μηχανή αμμοβολής μαρμάρου & φυσικής πέτρας •Μηχανή αμμοβολής τύπου αναρτήρα •Μηχανή μεταλλοβολής τύπου τυμπάνου •Μηχανή αμμοβολής με περιστροφική τράπεζα •Μηχανή μεταλλοβολής λαμαρίνας & προφίλ •Μηχανή μεταλλοβολής τύπου αναρτήρα συνεχούς συστήματος •Μηχανή μεταλλοβολής αγωγών & σωλήνων Η πορεία μας στη διεθνή αγορά συνεχίζεται ανοδική καθώς τηρούμε αυστηρά τα ανώτατα βιομηχανικά πρότυπα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. ADL SAND- UND WASSERSTRAHLTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ADL SAND- UND WASSERSTRAHLTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Nottuln, Γερμανία.

 5. SES GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SES GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Saerbeck, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WERNER RUMLER INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERNER RUMLER INDUSTRIEBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Hilden, Γερμανία.

 2. OLIVER FRITZ GMBH & CO. KG SANDSTRAHLTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OLIVER FRITZ GMBH & CO. KG SANDSTRAHLTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Großenlüder, Γερμανία.

 3. HASENFRATZ SANDSTRAHLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HASENFRATZ SANDSTRAHLTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Aßling, Γερμανία.

 4. RÖSLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RÖSLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 5. COSER SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COSER SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, μηχανηματα μεταλλοβολης για μεταλλα, μηχανες αμμοβολης, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, μηχανηματα μεταλλοβολης για μεταλλα, και εκτοξευτης σφαιριδιων (αμμοβολη). Έχει έδρα σε Poggio Torriana, Ιταλία.

 1. MICROBEADS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MICROBEADS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Brugg, Ελβετία.

 2. SWARCO VESTGLAS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SWARCO VESTGLAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Recklinghausen, Γερμανία.

 1. OTI OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OTI OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Hörstel, Γερμανία.

 2. "SHG" SAKRESIV HANAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία "SHG" SAKRESIV HANAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Hanau, Γερμανία.

 3. GLÄSNER SANDSTRAHL MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Εμείς, η εταιρεία Gläsner Sandstrahl Maschinenbau GmbH, είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Η εταιρεία μας κατασκευάζει εγκαταστάσεις αμμοβολής, από πολύ μικρές εγκαταστάσεις για βιοτέχνες και επαγγελματίες έως μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Με άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες έχουν αναδειχθεί σε κορυφαία επιχείρηση στην αγορά.

 4. STÜBINGER E.U.

  Αυστρία

  Η εταιρεία STÜBINGER E.U., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Trattenbach, Αυστρία.

 5. PURETEXX GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PURETEXX GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Hohenbrunn, Γερμανία.

 6. ACF GERMANY

  Γερμανία

  Η εταιρεία ACF GERMANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Mülheim An Der Ruhr, Γερμανία.

 7. TEK STRAHLTECHNIK E.U.

  Αυστρία

  Η εταιρεία TEK STRAHLTECHNIK E.U., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Wiener Neustadt, Αυστρία.

 8. OTH OBERFLÄCHEN TECHNIK HOLDENER AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία OTH OBERFLÄCHEN TECHNIK HOLDENER AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Oberiberg, Ελβετία.

 1. FRIEDRICH GOLDMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRIEDRICH GOLDMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 2. AKTIENGESELLSCHAFT W. BRÜGGER

  Ελβετία

  Η εταιρεία AKTIENGESELLSCHAFT W. BRÜGGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Oberiberg, Ελβετία.

 3. TORBO ENGINEERING KEIZERS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TORBO ENGINEERING KEIZERS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυσιμο προσοψεων. Έχει έδρα σε Borken, Γερμανία.

 4. GUYSON

  Γαλλία

  Η εταιρεία GUYSON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καμπινες αμμοβολης, και Καθαριστής υπερήχων. Έχει έδρα σε Chambly, Γαλλία.

 5. C.B. SABBIATRICI

  Ιταλία

  Η εταιρεία C.B. SABBIATRICI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτοξευτης σφαιριδιων (αμμοβολη), και Αξεσουάρ για μηχανήματα εκτόξευσης. Έχει έδρα σε Oggiono, Ιταλία.

 6. SAYGILI SHOTBLASTING MACHINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία SAYGILI SHOTBLASTING MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατσαλοβολή - υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός αμμοβολής, μηχανηματα μεταλλοβολης για οικοδομες, Εξοπλισμός αμμοβολής, εξοπλισμοι εκτοξευσης λειαντικου μεσου, και μηχανηματα αμμοβολης για οικοδομες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 7. GP ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GP ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Lübbenau, Γερμανία.

 8. SIAPRO D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία SIAPRO D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, Τεχνικό σχέδιο - σύμβουλοι, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Καθαρισμός με υδροβολές - εξοπλισμοί, και Τεχνικό σχέδιο - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Most Na Soči, Σλοβενία.

 9. GFS - GESELLSCHAFT FÜR STRAHL- UND OBERFLÄCHENTECHNIK MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GFS - GESELLSCHAFT FÜR STRAHL- UND OBERFLÄCHENTECHNIK MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 10. CARLO GENNARI SECOND HAND SAND BLASTERS

  Ιταλία

  Η εταιρεία CARLO GENNARI SECOND HAND SAND BLASTERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Milan, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός αμμοβολής - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

115 Επιχειρήσεις