Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα

Αποτελέσματα για

Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROTEX AUTOMATION EUROPE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Rotex είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής και εξαγωγέας συστημάτων ελέγχου υγρών, ρυθμιστών θέσης και ηλεκτροϋδραυλικών ενεργοποιητών με παρουσία στην αγορά περισσοτέρων από 30 χώρες. Έχοντας ξεκινήσει το 1967, η Rotex παρείχε διαρκώς στους πελάτες της καινοτομική τεχνολογία και προσαρμοσμένες λύσεις σε ένα μεγάλο φάσμα μεταποιητικών βιομηχανιών, όπως η πετροχημική βιομηχανία, η βιομηχανία πετρελαίου και αερίου, η χημικά βιομηχανία, η φαρμακευτική βιομηχανία, η ενέργεια, η βιομηχανία τροφίμων και ποτών κλπ. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Λαμαρίνες και σωλήνες, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, Ηλεκτροβάννες, εξαρτήματα για σωληνώσεις, ανοξειδωτες φλαντζες, κολαρα συσφιξης, και στραγγαλιστικες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Saint Priest, Γαλλία.

 3. BALVINOX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BALVINOX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, βανες πεπιεσμενου αερα, Σωλήνες και εύκαμπτα από σιλικόνη, στραγγαλιστικες βαλβιδες, εξαρτήματα για σωληνώσεις, και συνδεσμοι για βιομηχανικες σωληνωσεις. Έχει έδρα σε Perwez, Βέλγιο.

 4. TURKOGLU

  Τουρκία

  Η εταιρεία Sensoylar ιδρύθηκε με την επωνυμία TURKOGLU το 1978, και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Τουρκία υλικών όπως μετρητές νερού, μεταλλικοί εύκαμπτοι αγωγοί νερού και αερίου, εγκαταστάσεις και σύνδεσμοι, προϊόντα πυροπροστασίας και ειδικές κατασκευές. Αναπτύχθηκε σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία με το σήμα της να φημίζεται για τον επαγγελματισμό της χάρη στην αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα, ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος της. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας νερού, αερίου και λυμάτων. Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει σε τεχνολογικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς από δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να αυξήσεις τις πωλήσεις της τόσο στην εγχώρια όσο στην διεθνή αγορά. Η εταιρεία προχώρησε σε εξαγωγές σε πολλές αγορές παγκοσμίως όπου την ακολούθησαν ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Η πλειονότητα της παραγωγικής και διαχειριστικής διαδικασίας κατέχει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, σήμανση CE, MID, οδηγία ISO-EU, πρότυπα GOST, EN, TSE.

 5. IVALTEC

  Γαλλία

  Η IVALTEC εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και το εμπόριο συσκευών βιομηχανικής κρουνοποιΐας, εδώ και τριάντα χρόνια. Οι δύο κύριες γκάμες των προϊόντων μας αποτελούνται από τις βαλβίδες τύπου γκιλοτίνα IVALGATE (μονής και διπλής κατεύθυνσης, με διαμπερές φτυάρι, τετράγωνη, σιλό, penstock, με σύνδεσμο με φλάντζες, υψηλή πίεση εργασίας) και οι κρουνοί τύπου πεταλούδας ανώτατης απόδοσης IVALDISC. Τα κύρια προτερήματα των κρουνών μας είναι η υψηλή τους ποιότητα, η άριστη τους στεγανοποίηση και η ευκολία συντήρησης τους. Παρέχουμε μια μακρά λίστα πελατών σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων όπως εργοστάσια επεξεργασίας υδάτων, την χημικοβιομηχανία, θερμοηλεκτρικοί και πυρηνικοί σταθμοί, χαρτοπωλεία ή ακόμα εργοστάσια μεταποίησης. Χάρη στην πείρα της τεχνικής και εμπορικής μας ομάδας, καινοτομούμε με στόχο να αναπτύξουμε προϊόντα κατάλληλα για τις ανάγκες των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη της δραστηριότητας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL)

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βάνες ρύθμισης, βαλβιδες εξαερισμου, κλαπέτα συγκράτησης, και ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες. Έχει έδρα σε Glasgow, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Wuhan, Κίνα.

 3. PETRAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PETRAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, και Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Pourrieres, Γαλλία.

 4. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στραγγαλιστικες βαλβιδες, βαλβιδες διαφραγματος, βαλβίδα αντεπιστροφής, και σφαιρικη βαλβιδα. Έχει έδρα σε Tianjin, Κίνα.

 5. FLOLINE CORPORATION

  Ινδία

  Η εταιρεία FLOLINE CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικη βαλβιδα, βαλβιδες διαφραγματος, και σφαιρικες βανες. Έχει έδρα σε Mumbai, Ινδία.

 1. CREISCENDO

  Γαλλία

  Η εταιρεία CREISCENDO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, θερμικη μονωση - υλικα, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Landes Le Gaulois, Γαλλία.

 2. WALWORTH

  Ισπανία

  Η εταιρεία WALWORTH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικη βαλβιδα, βαλβιδες διαφραγματος, και σφαιρικες βανες. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

 1. SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED

  Κίνα

  Η εταιρεία SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικη βαλβιδα, βαλβιδες διαφραγματος, στραγγαλιστικες βαλβιδες, και σφαιρικες βανες. Έχει έδρα σε Oubei Wenzhou, Κίνα.

 2. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυγόκεντρες αντλίες, Μετρητές ροής, Φυγόκεντρες αντλίες, και Μετρητές ροής. Έχει έδρα σε Northwich, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. MUCON

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MUCON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Macclesfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρανάζια, Γρανάζια, ανεπιστροφες βαλβιδες, κλαπέτα συγκράτησης, και Βάνες διακοπής. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 5. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία CHINA MED VALVE CO., LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικη βαλβιδα, στραγγαλιστικες βαλβιδες, και βαλβιδες διαφραγματος. Έχει έδρα σε New York, Ηνωμένες Πολιτείες.

 6. ROTORK P.L.C.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ROTORK P.L.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργοποιητες, Ηλεκτρικοί μετατροπείς σήματος, Κιβώτια ταχυτήτων, και βανες πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Bath, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. KSB

  Γαλλία

  Η εταιρεία KSB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, αντλιες καθαρισμου, κρουνοποιια, αντλιες για βιομηχανικη χρηση, και Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Gennevilliers, Γαλλία.

 8. VALFONTA CONTROL VALVES

  Ισπανία

  Η εταιρεία VALFONTA CONTROL VALVES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικες μπρουντζινες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Badalona(barcelona), Ισπανία.

 1. MECATORK ACTIONNEURS

  Γαλλία

  Η εταιρεία MECATORK ACTIONNEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, και Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Seynod, Γαλλία.

 2. ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Η εταιρεία ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 3. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία AUMA RIESTER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

 4. GLOBAL OILFIELD SUPPLIES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GLOBAL OILFIELD SUPPLIES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφυρηλατες βαλβιδες, στραγγαλιστικες βαλβιδες, σφαιρικη βαλβιδα, και βαλβιδες διαφραγματος. Έχει έδρα σε Brandon, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. ICMA S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ICMA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, δικλειδες ρυθμισης και ελεγχου για εξοπλισμους και εγκαταστασεις, και Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Cuggiono, Ιταλία.

 6. ZHEJIANG ONERO VALVE CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία ZHEJIANG ONERO VALVE CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικη βαλβιδα, βαλβιδες διαφραγματος, σφαιρικες βανες, και κλαπέτα συγκράτησης. Έχει έδρα σε Wenzhou, Κίνα.

 7. HOLMBURY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HOLMBURY LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές βαλβίδες, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Υδραυλικές βαλβίδες, ταξινομητες, υδραυλικες εγκαταστασεις, και Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Tonbridge, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. VALPES

  Γαλλία

  Η εταιρεία VALPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, και Ηλεκτρικοί μετατροπείς σήματος. Έχει έδρα σε Moirans, Γαλλία.

 9. KDV FLOW

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία KDV FLOW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικη βαλβιδα. Έχει έδρα σε Wakefield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί μετατροπείς σήματος, γραμμικοί ενεργοποιητές, βιομηχανικές βαλβίδες, και μηχανοκινητες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Assago, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

443 Επιχειρήσεις