• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα

Αποτελέσματα για

Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROTEX AUTOMATION EUROPE

  Κάτω Χώρες

  Η Rotex είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής και εξαγωγέας συστημάτων ελέγχου υγρών, ρυθμιστών θέσης και ηλεκτροϋδραυλικών ενεργοποιητών με παρουσία στην αγορά περισσοτέρων από 30 χώρες. Έχοντας ξεκινήσει το 1967, η Rotex παρείχε διαρκώς στους πελάτες της καινοτομική τεχνολογία και προσαρμοσμένες λύσεις σε ένα μεγάλο φάσμα μεταποιητικών βιομηχανιών, όπως η πετροχημική βιομηχανία, η βιομηχανία πετρελαίου και αερίου, η χημικά βιομηχανία, η φαρμακευτική βιομηχανία, η ενέργεια, η βιομηχανία τροφίμων και ποτών κλπ. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Γαλλία

 3. PETRAS

  Γαλλία

 4. BALVINOX

  Βέλγιο

 5. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TURKOGLU

  Τουρκία

  Η εταιρεία Sensoylar ιδρύθηκε με την επωνυμία TURKOGLU το 1978, και ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην Τουρκία υλικών όπως μετρητές νερού, μεταλλικοί εύκαμπτοι αγωγοί νερού και αερίου, εγκαταστάσεις και σύνδεσμοι, προϊόντα πυροπροστασίας και ειδικές κατασκευές. Αναπτύχθηκε σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία με το σήμα της να φημίζεται για τον επαγγελματισμό της χάρη στην αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα, ποιότητα και σταθερότητα του προϊόντος της. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας νερού, αερίου και λυμάτων. Η εταιρεία συνέχισε να επενδύει σε τεχνολογικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες της αγοράς από δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης προκειμένου να αυξήσεις τις πωλήσεις της τόσο στην εγχώρια όσο στην διεθνή αγορά. Η εταιρεία προχώρησε σε εξαγωγές σε πολλές αγορές παγκοσμίως όπου την ακολούθησαν ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Η πλειονότητα της παραγωγικής και διαχειριστικής διαδικασίας κατέχει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, σήμανση CE, MID, οδηγία ISO-EU, πρότυπα GOST, EN, TSE.

 2. IVALTEC

  Γαλλία

  Η IVALTEC εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και το εμπόριο συσκευών βιομηχανικής κρουνοποιΐας, εδώ και τριάντα χρόνια. Οι δύο κύριες γκάμες των προϊόντων μας αποτελούνται από τις βαλβίδες τύπου γκιλοτίνα IVALGATE (μονής και διπλής κατεύθυνσης, με διαμπερές φτυάρι, τετράγωνη, σιλό, penstock, με σύνδεσμο με φλάντζες, υψηλή πίεση εργασίας) και οι κρουνοί τύπου πεταλούδας ανώτατης απόδοσης IVALDISC. Τα κύρια προτερήματα των κρουνών μας είναι η υψηλή τους ποιότητα, η άριστη τους στεγανοποίηση και η ευκολία συντήρησης τους. Παρέχουμε μια μακρά λίστα πελατών σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων όπως εργοστάσια επεξεργασίας υδάτων, την χημικοβιομηχανία, θερμοηλεκτρικοί και πυρηνικοί σταθμοί, χαρτοπωλεία ή ακόμα εργοστάσια μεταποίησης. Χάρη στην πείρα της τεχνικής και εμπορικής μας ομάδας, καινοτομούμε με στόχο να αναπτύξουμε προϊόντα κατάλληλα για τις ανάγκες των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη της δραστηριότητας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

 3. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  Κίνα

 4. AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL)

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  Κίνα

 1. WALWORTH

  Ισπανία

 2. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. ROTORK P.L.C.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Ηνωμένες Πολιτείες

 3. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Ηνωμένες Πολιτείες

 4. VALFONTA CONTROL VALVES

  Ισπανία

 5. KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES

  Γαλλία

 6. DERVOS VALVES CO., LTD

  Ηνωμένες Πολιτείες

 7. HOLMBURY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. VALTORQUE VALVES KFT

  Ουγγαρία

 1. KSB

  Γαλλία

 2. ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG

  Αυστρία

 3. AMOT USA

  Ηνωμένες Πολιτείες

 4. WOOSUNG VALVE CO., LTD

  Νότια Κορέα

 5. KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. WENZHOU RUIXIN VALVE CO.,LTD

  Αυστραλία

 7. VERVO VALVE MANUFACTURER CO., LTD

  Ηνωμένες Πολιτείες

 8. ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

 9. CORINOX

  Ισπανία

 10. MUCON

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

443 επιχειρήσεις