• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή - Ελλάδα

Ελλάδα
  1. SELECT GAME BIRD

    Ελλάδα

    Η Επίλεκτα Πτερωτά Θηράματα ως Πρότυπη Καθετοποιημένη Μονάδα αποτελεί την Πρώτη Επιχείρηση στην Ελλάδα που ασχοληθήκε με όλα τα στάδια: από την αναπαραγωγή, εκτροφή, ΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ανάπτυξη, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ σφαγή, επεξεργασία αλλά και την τελική τυποποίηση των εκλεκτών ειδών πτερωτού κυνηγιού: του Φασιανού, της Πέρδικας και των Ορτυκιών. Διαθέτει σύγχρονα εκκολαπτήρια, άνετους χώρους ανάπτυξης, το πρώτο και μοναδικό Πιστοποιημένο Σφαγείο για Φασιανό, Πέρδικα και Ορτύκια σε όλη την Ελλάδα, Πιστοποιημένα Καπνιστήρια, επεκτείνοντας έτσι τους ορίζοντες της επενδύοντας ακόμη περισσότερο στην ποιότητα των προϊόντων που παράγει.

  2. VLACHAKIS S.A.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία VLACHAKIS S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  3. AGRICULTURAL POULTRY COOPERATIVE OF IOANNINA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία AGRICULTURAL POULTRY COOPERATIVE OF IOANNINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Ioannina, Ελλάδα.

  4. GEORGASSOPOULOS KONSTANTINOS HY-LINE HELLAS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GEORGASSOPOULOS KONSTANTINOS HY-LINE HELLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Avlona, Ελλάδα.

  5. COOPERATIVE OF POULTRYMENS OF MEGARA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία COOPERATIVE OF POULTRYMENS OF MEGARA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Megara, Ελλάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LALAGIANNIS SA

    Ελλάδα

  2. POULTRY CO OPERATIVE OF HALKIDA

    Ελλάδα

  3. LAMDA LTD

    Ελλάδα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή - Ελλάδα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις