• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Σταμπάρισμα- σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα - Ελβετία

Ελβετία
  1. WEIDMANN MASCHINENBAU AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία WEIDMANN MASCHINENBAU AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανικές πρέσσες μετάλλων, μηχανικα πιεστηρια για τη μορφοποιηση των μεταλλων, μυλοπετρες, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, και Βιομηχανικές πρέσσες μετάλλων. Έχει έδρα σε Glattbrugg, Ελβετία.

  2. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

    Ελβετία

    Η εταιρεία KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wängi, Ελβετία.

  3. VARIN-ETAMPAGE

    Ελβετία

    Η εταιρεία VARIN-ETAMPAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Delemont, Ελβετία.

  4. UNIPRESS AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία UNIPRESS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Brugg, Ελβετία.

  5. PERO-PRESS AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία PERO-PRESS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Novazzano, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SFS INTEC AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία SFS INTEC AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Heerbrugg, Ελβετία.

  2. BORAM SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία BORAM SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, και Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Montet (Broye), Ελβετία.

  3. CREGON-FEMCO S.A.

    Ελβετία

  4. PORÉTAMPES S.A.

    Ελβετία