• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROFELEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ProfElec είναι η ηγετική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά για την πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού για επαγγελματίες στους βιομηχανικούς και τριτογενείς τομείς. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέρουμε μια επιτυχημένη εξυπηρέτηση και εξάγουμε παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις μας υψηλής τεχνολογίας στην Γαλλία, Εσθονία και Λιθουανία μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και εξάγουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά ερμάρια από χαμηλή τάση μέχρι 6300A. Επίσης, αναπτύσσουμε διάφορα είδη κιβωτίων για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών. από μικρά ερμάρια ελέγχου μέχρι αυτοματισμένα συστήματα μήκους μερικών δεκάδων μέτρων. Εργαζόμαστε κυρίως στην εξαγωγή και αποκλειστικά με τους κύριους φορείς στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού όπως οι Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Γιατί να επιλέξετε την ProfElec; 48ωρη παράδοση- αποστέλλουμε παραγγελίες από την αποθήκη μας στην Γαλλία Επαγγελματισμός- Όλοι οι ειδικοί μας και μηχανικοί κατέχουν εμπεριστατωμένη διεθνής πείρα. Βέλτιστες συνθήκες- αγοράζουμε ηλεκτρονικά συστατικά χαμηλής τάσης απευθείας από τους κατασκευαστές και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με τους ειδικούς!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. WM ELTAR SP. Z O.O. SP. K.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η WM Eltar είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες κατασκευής καρτών τυπωμένου κυκλώματος (PCB) στην Πολωνία με 40 έτη πείρας. Η εταιρεία εξειδικεύεται στις άκαμπτες κάρτες μονής και διπλής όψης σε FR-4, CEM-3T και MCPCB (υλικά με βάση το αλουμίνιο) με ή χωρίς συναρμολόγηση καθώς και στις εύκαμπτες κάρτες τυπωμένου κυκλώματος μονής και διπλής όψης (χωρίς PTH). Η μηνιαία παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 1500 τ.μ. Η εταιρεία αναλαμβάνει μικρές και μεσαίες παραγωγικές σειρές, ξεκινώντας από την υλοποίηση προτύπου μέχρι πάνω από 50 τ.μ σε μια και μοναδική παραγγελία. Η WM Eltar ικανοποιεί επίσης έκτακτες παραγγελίες εντός 48ωρου. Η εταιρεία δίνει εξαιρετική έμφαση σε μια υψηλή, σταθερή παραγωγική ποιότητα. Η παραγωγική σταθερότητα εξασφαλίζεται χάρη σε τακτικό έλεγχο 130 παραγωγικών και διαδικαστικών παραμέτρων που απαρτίζουν ένα κεντρικό σχέδιο ελέγχου. Τα προϊόντα της εταιρείας υποβάλλονται σε AOI, δοκιμές, η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο και διεξάγει δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης. Η WM Eltar αποκτά πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης της ποιότητας, από την TUV Rheiland και πιστοποιητικό μη- ευφλεξιμότητας από την UL. Τα προϊόντα της εταιρείας τηρούν τα πρότυπα κατά IPC-A-600H, Reach, RoHS και ορυκτών από εμπόλεμες περιοχές. Η καταρτισμένη ομάδα παραγωγής υποβάλλεται, παρά την μακροχρόνια της πείρα, σε τακτικές καταρτίσεις προτύπων IPC-A-600. Η WM Eltar είναι ένας σημαντικός Ευρωπαίος προμηθευτής για πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών όπως π.χ, βιομηχανικός αυτοματισμός, βιομηχανικά μηχανήματα, EMS, έξυπνο σπίτι, πληκτρολόγια μεμβράνης, οικοσκευές, βιομηχανικός φωτισμός, ιατρικές συσκευές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. ELEKTRO HARZ

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. ACCUENERGY DISTRIBUTION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. INCOTEX ELECTRONICS GROUP (DS TRADE, LLC)

  Ρωσία

  Ο όμιλος Incotex Electronics Group είναι ένας όμιλος πολλαπλών επιχειρήσεων με διαφορετικά προφίλ που σχεδιάζει και κατασκευάζει πάνω από 1200 είδη προϊόντων. Προσφέρει έξυπνες λύσεις στον τομέα του φωτισμού με LED. Αποτελείται από φωτιστικά με LED, εξοπλισμός ελέγχου και λογισμικό, το σύστημα ιδιοκτησίας της Incotex δίνει την δυνατότητα εξοικονόμησης έως 80% της αστικής ενέργειας και του κόστους συντήρησης, παρέχοντας μια ευέλικτη αρχιτεκτονικής παγκόσμιας χρήσης. Η σταθερή και οικονομική λειτουργία του συστήματος σε πόλεις ορισμένων πόλεων έχει ήδη αποδείξει τον ανταγωνιστικό και βιώσιμο χαρακτήρα του. Η Incotex είναι περήφανη που κατέχει 5 εργοστάσια κατασκευής (150 000 τ.μ), >200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, απασχολεί 3000 υπαλλήλους (300 ερευνητές και σχεδιαστές), κατέχει 30 χρόνια επιτυχημένης πείρας και χιλιάδες πελάτες ανά τον κόσμο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. E17 ELECTRONIQUE

  Γαλλία

  Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια στη La Rochelle, η E17 Ηλεκτρονική δεν έχει σταματήσει να διαφοροποιείται και να διευρύνεται. Η E17 σας προσφέρει ακτίνες : ήχου, παιχνίδια φωτισμού, μοντελοποίηση, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, καλώδια περι-υπολογιστή, στερεοφωνικό, βίντεο, ήχο, συνδέσεις, λαμπτήρες, ενέργεια, εργαλεία, όργανα μέτρησης, μπαταρίες, ηχεία και air-soft. Επαγγελματίες, ικανοί στον τομέα τους βρίσκονται στη διάθεση σας για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας και να σας παρέχουν τεχνικές συμβουλές, επιλογές και προσφορά.

 2. JOHNSON C2M CO., LTD

  Κίνα

  Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

 3. WORLDLINE IMPORT EXPORT

  Ελλάδα

  Η Worldline import-export είναι μια Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της εισαγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων φωτισμού και εσωτερικής διακόσμησης στην Ελλάδα και στην Ευρωπαική Ένωση, από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Μελετώντας διαρκώς τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο του φωτισμού και της διακόσμησης, επιλέγουμε και διανέμουμε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα. Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι για όλους εμάς αδιαπραγμάτευτη αρχή και θεμελιώδες στοιχείο της ύπαρξης και της ανάπτυξής μας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται άμεσα περιορίζοντας τον χρόνο αναμονής και παράδοσης. Τα προϊόντα μας εναι ελεγμένα-πιστοποιημένα και τηρούν όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαικής νομοθεσίας. Η αξιολόγηση της ποιότητας των προϊόντων μας είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή. Αξιολογούμε την ποιότητα των υλικών των προϊόντων μας, την συσκευασία, την αποθήκευση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τη διανομή με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών. Οι πληροφορίες συλλέγονται και αξιολογούνται ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα απο την κατασκευή ως τον τελικό προορισμό των προϊόντων μας. Με βάση την δομή που έχει αναπτύξει η εταιρεία την καθιστά ικανή να προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. -Υπάρχει η δυνατότητα για τριγωνικές πωλήσεις 3PL στους συνεργάτες μας, -E-shop solutions

 4. INDUSTRIAL SOLUTION

  Ελλάδα

  Εμπορική και τεχνική εταιρεία βιομηχανικού αυτοματισμού, Εισαγωγή και εμπορία βιομηχανικών οργάνων αυτοματισμού καθώς και την μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων. Συστήματα λογικών ελεγκτών (PLC) για έλεγχο διεργασιώνΣυστήματα ελέγχου για AC και DC κινητήρες (Ταχύτητα, τάνυση, ροπή, θέση) με την χρήση Inverters, Soft starters, Dc drive, Servo driveΣυστήματα εποπτικού ελέγχου και συλλογής δεδομένων (SCADA) για έλεγχο διεργασιώνΣυστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, υγρασίας, πίεσης, στάθμης, ροής, pH, αγωγιμότητας κ.αΣυστήματα ζύγισης (δοσομέτρησης για παραγωγή συνταγών), ταινιοζυγοί, ανάμειξηΣυστήματα ασύρματης μετάδοσης δεδομένων (αναλογικών και ψηφιακών σημάτων)Συστήματα διαχείρισης και καταγραφής θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας, πίεσης, στάθμης, ροής κ.α.(Data acquisition)Συστήματα διαχείρισης και καταγραφής ενέργειαςΒάσεις δεδομένων για συλλογή στοιχείων παραγωγής και ανάλυσηςΣυστήματα μέτρησης και ελέγχου μήκους (Encoders)Εφαρμογές Servo

 5. MKELECTRONICS

  Ελλάδα

  H MKELECTRONICS ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2010 με σκοπό την προσφορά ένός ολοκληρωμένου πακέτου λύσεων στον χώρο της Τεχνολογίας.Σε πολύ μικρό χρονικό διαστημα , η MKELECTRONICS ξεκίνησε συνεργασία, ορόσημο για την πορεία της, με την SAMSUNG Hellas στον τομέα των επισκευών μηχανών γραφείου. Από την 1/1/2011 η MKELECTRONICS είναι εξουσιοδοτήμενο επισκευαστικό κέντρο της SAMSUNG Hellas στον τομέα των fax, εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ανταλλακιτκά για τους συνεργάτες της.Από την 1/7/2012 η MKELECTRONICS ασχολείται με τις εγκατάστασεις συστημάτων συναγερμού και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης σε φωτοβολταϊκά πάρκα. Η MKELECTRONICS παρέχει τεχνική υποστήριξη στους παρακάτω τομείς: Μηχανές γραφείου (εκτυπωτές, fax, πολυμηχανήματα) Συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και καταγραφής (cctv, dvr) Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δίκτυα Το δημιουργικό τμήμα της MKELECTRONICS παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας ιστότοπου

 1. LIATIRIS C & A CO

  Ελλάδα

  Ιδρύθηκε το 1983 και είναι εξειδικευμένη με πολυετή πείρα και αρισταεκπαιδευμένο προσωπικό στον επαγγελματικό ηλεκτρονικό καιηλεκτρικό εξοπλισμό (σχεδίαση-εγκατάσταση – service )Εξασφαλίζει ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες τωνπελατών της μικρές η μεγάλες.Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και εισάγει ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά μηχανήματα, αναπτύσσει υλικά και λογισμικό δια την ολοκλήρωση των υπαρχόντων προϊόντων έχοντας δυνατότητα επιλογής από τα καλύτερα μοντέλα κάθε εταιρείας προς όφελος του πελάτη για σωστότερο και οικονομικότερο αποτέλεσμα για μια ολοκληρωμένη λύση.Είναι partner του ευρωπαϊκού οργανισμού ) και KNX association με τεχνογνωσία στης σύγχρονεςηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εφαρμογές , αυτοματοποίηση κτηρίων μεστόχο την ασφάλεια την άνεση και τη μείωση κατανάλωση ενέργειας.Είναι εξειδικευμένη στους παρακάτω τομείς • Σύγχρονες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές κατασκευές σπιτών, εμπορικώνκαι βιομηχανικών χώρων.• Συστήματα φωτισμού, αρχιτεκτονικός φωτισμός,

 2. ES SYSTEMS

  Ελλάδα

  Η ES SYSTEMS, αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρία παραγωγής αισθητήρων βασισμένων σε τεχνολογία MEMS (Microelectromechanical Systems). Internet of Things (IoT) Ακολουθώντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και το Διαδίκτυο Πραγμάτων (Internet of Things), η ES SYSTEMS δραστηριοποιείται στο χώρο του IoT αναπτύσσοντας μια συνολική λύση παρακολούθησης λειτουργίας εξοπλισμού που περιλαμβάνει αισθητήρες, κόμβους συλλογής δεδομένων και ασύρματη μετάδοση δεδομένων στο cloud. Το σύστημα αυτό επιτρέπει τη συντήρηση του εξοπλισμού μέσω της χρήσης αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης.

 3. GRAMMATIKOS KATSOURIS - SV1AFN.COM

  Ελλάδα

  Κατασκευές με παραγγελία Εξαρτήματα, υποσυστήμτα και ολοκλήρωση συστημάτων ραδιοσυχνοτήτων Συστήματα και εξαρτήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου Ραδιοερασιτεχνικές συσκευές Εξαρτήματα για ραδιοαστρονομία, μικροδορυφόρους, ερευνητές, πανεπιστήμια

 4. ANASTASIOS DENDRINOS & SIA EE

  Ελλάδα

  Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού από το 1971 και συνεργάζεται με τα ισχυρότερα ονόματα στον χώρο.

 5. V.DIMITRIADIS LTD

  Ελλάδα

  Αποθηκη ηλεκτρολογικου & ηλεκτρονικου υλικου μπαταριων & λαμπτηρων παντος τυπου.Κεραιες και δορυφορικα συστηματα.Καλωδια αποδικοποιητες και σομπεσ.Γραφικη υλη και αναγωμοση μελανιων και τονερ

 6. ERGOINTERTECH

  Ελλάδα

  Συστηματα & υπηρεσιες ασφαλειας

 7. ISOTEST, S.L.

  Ισπανία

 8. PREMIUM COMMERCE SOLUTIONS LLC - PREMIUMCRYPTOMINERS.COM

  Ηνωμένες Πολιτείες

 9. EMKO WRITINGBOARDS, INTERACTIVE BOARDS, SCHOOL FURNITURE

  Τουρκία

 10. S.I. SERVIZI ITALIA DI VITO CAMPAGNA

  Ιταλία

 1. DB SERVICE / DEBLO.IT

  Ιταλία

 2. RUN POWER

  Αίγυπτος

 3. ALFAPORTUGAL

  Πορτογαλία

 4. INNPRO ROBERT BŁĘDOWSKI

  Πολωνία

 5. SIMPLE INTERNATIONAL LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. FHD ONLINE

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. UNIFY IMPORT LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. NAYNA ENTERPRISE

  Ιαπωνία

 9. STATUS TECHNO

  Βουλγαρία

 10. TELESON

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

855 επιχειρήσεις

Kατηγορια