• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εγκαταστάσεις άρδευσης

Αποτελέσματα για

Εγκαταστάσεις άρδευσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Κίνα

  Η SAMLONGDA Plastic Industrial Co., Ltd είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη σήμανση πλαστικών σωλήνων. Κύρια προϊόντα: Εύκαμπτοι σωλήνες πολυουρεθάνης, σωληνώσεις από νάιλον, σπειροειδείς σωλήνες, σωλήνες από PE και εύκαμπτοι σωλήνες από PVC με ευρύ φάσμα εφαρμογών: αυτοματισμοί πεπιεσμένου αέρα, αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτοματ/μένες γραμμές συναρμολόγησης, εργαλεία αέρα, γεωργικά και βιομηχανικά ύδατα, βαφή κ.λπ. Τα προϊόντα μας είναι από 100% νέο υλικό. Αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προϊόντα. Υπηρεσίες OEM και νέα δείγματα είναι ευπρόσδεκτα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ACARMAKSAN LTD CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994 ως εταιρεία κατασκευής στο Mersin της Τουρκίας. Κατασκευάζει μηχανήματα και ανταλλακτικά μηχανημάτων που απαιτούνται για εγχώριες και ξένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, με την επωνυμία Acarsan από την ίδρυσή της έως σήμερα. Εκτός από αυτούς τους ομίλους Acarsan, η δεύτερη εταιρεία Acar-Lazer συνέχισε τη βιομηχανική παραγωγή προϊόντων ελασμάτων (όπως κοπή, κύρτωση, συγκόλληση, ηλεκτροστατική βαφή κ.λπ). Ο όμιλος Acarsan, για να δείξει την παραγωγική και τεχνολογική εμπειρία του στον αγροτικό τομέα, ίδρυσε την Acar-Mak-San. Ltd. Co. το 2009. Η Acar-Mak-San. Ltd. Co. αρχικά αξιοποίησε τα 16 έτη πείρας της στον σχεδιασμό και την παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων και μεταλλικών εξοπλισμών με την επωνυμία «Flower®» και, στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στα συστήματα φίλτρου και την άρδευση. Η Acar-Mak-San. Ltd.Co. κατασκευάζει συστήματα φιλτραρίσματος με την επωνυμία ACRV Filter® και είναι όλα πιστοποιημένα σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας TS EN ISO 9001: 2008.

 2. AFOI KALAVROYZIOTI OE

  Ελλάδα

  Η«ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ ΟΕ»είναι μία τεχνική και εμπορική εταιρεία, με πάνω από 15 έτη εμπειρίας, στις κατασκευές και συντηρήσεις υδραυλικών έργων (θερμάνσεις δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης), μηχανολογικών έργων (ηλεκτρολογικά-αυτοματισμοί...) και γενικών ανακαινίσεων (τοιχοποιίες - επιχρίσματα - χρωματισμοί - εξωτερική θερμομονωση-υγρομόνωση...).Η«ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ ΟΕ»στον εμπορικό τομέα δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική πώληση ειδών θέρμανσης (λέβητες - καυστήρες - κυκλοφορητές - θερμαντικά σώματα), υδραυλικών (χάλκινα και πλαστικά εξαρτήματα, σωλήνες, είδη κρουνοποιίας...) και ειδών υγιεινής (πλακάκια - μπανιέρες - λεκάνες - νιπτήρες - αξεσουάρ...), αεδευτικών, γερωργικών εφοδίων, λιπαντικών προμηθευόμενη τα προς εμπορία είδη, τόσο από την εγχώρια βιομηχανία όσο και με εισαγωγές από το εξωτερικό.

 3. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Ιταλία

  Η VIVAIO DEI MOLINI ιδρύθηκε το 1940. Παράγουμε φυτά σε χωράφι και σε ζαρντινιέρες τα οποία προορίζονται για την αγορά της Ιταλίας και τη διεθνή αγορά. Αναλαμβάνουμε τη διαρρύθμιση και τη συντήρηση χώρων πράσινου. Σήμερα, η παραγωγή οπωροφόρων και καλλωπιστικών φυτών καταλαμβάνει περίπου 75 στρέμματα χωραφιού, μια έκταση 20.000 τ.μ. με ζαρντινιέρες σε ανοιχτό χώρο και 12.000 τ.μ. σε θερμοκήπιο. Επενδύουμε τακτικά προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής στον χρόνο.

 4. ITALDRIP SRL

  Ιταλία

  Το « ITALTAPE » είναι το σύστημα σταγόνων που δημιουργήθηκε χάρη στις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες για την άρδευση με το σταγονόμετρο σε θερμοκήπιο και στο έδαφος της καλλιέργειας οπωροκηπευτικών, δενδροκομίας και κηπουρικής.

 5. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Τουρκία

 1. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Γερμανία

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Βουλγαρία

 3. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Τουρκία

 4. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Ιταλία

 5. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Τουρκία

 6. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Τουρκία

 7. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Τουρκία

 8. SAPORITO PASQUALE

  Ιταλία

 9. NAWRAS DRIP

  Αίγυπτος

 10. SENKRON PLASTIK A.Ş.

  Τουρκία

 1. SERASAN

  Τουρκία

 2. IRRILAND S.R.L.

  Ιταλία

 3. WATER SYS LTD.

  Βουλγαρία

 4. ECORAIN IRRIGATION SYSTEMS S.R.L.

  Ιταλία

 5. TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. H.L. TECHNOLOGY S.R.L.

  Ιταλία

 7. YULUG ENGINEERING

  Τουρκία

 8. BRITEFIL SA

  Πορτογαλία

 9. NETAFIM FRANCE

  Γαλλία

 10. MAVIS SRL

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκαταστάσεις άρδευσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.069 επιχειρήσεις