• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαθεση μινι-αυτοκινητων και μινι-λεοφωρειων

Αποτελέσματα για

Διαθεση μινι-αυτοκινητων και μινι-λεοφωρειων - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. AUTOCARS DE FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AUTOCARS DE FRANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πούλμαν. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πουλμαν μαζικου τουρισμου, εκδοση εισιτηριων λεωφορειακων γραμμων, πουλμαν με οδηγο, πουλμαν με εγχρωμη τηλεοραση, αμορτισερ για πουλμαν, πουλμαν με τουαλετες, πολυτελη πουλμαν, λεωφορεια, και πουλμαν και μινι πουλμαν με οδηγο. Έχει έδρα σε Sarcelles, Γαλλία.

  2. TRANSPORTS PÚBLICS DEL PRIORAT I DOMÈNECH S.L.

    Ισπανία

    Επισκέψεις σε κάβες και αμπελουργικές περιοχές διεθνώς με πούλμαν, για 16 άτομα και πάνω ή πιο μικρά γκρουπ. Τουριστικές διαδρομές και κάβες σε διάφορες αμπελουργικές περιοχές της Ισπανίας και της Ευρώπης. Πρακτικά ταξίδια με ασφάλεια και με τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις. Πείρα με γκρουπ ατόμων από όλο τον κόσμο σε διεθνείς παραγωγούς κρασιού.

  3. TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεωφορεία και πούλμαν, πουλμαν και μινι πουλμαν με οδηγο, ενοικιαζονται λεωφορεια μαζικου τουρισμου με οδηγο, Λεωφορεία και πούλμαν, και διαθεση μινι-αυτοκινητων και μινι-λεοφωρειων. Έχει έδρα σε Partanna, Ιταλία.

  4. UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμαξώματα πούλμαν - κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαθεση μινι-αυτοκινητων και μινι-λεοφωρειων, αμαξωματα λεωφορειων, και μινι λεωφορεια. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  5. BRIGHTON & HOVE BUS & COACH CO LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BRIGHTON & HOVE BUS & COACH CO LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεωφορεία και πούλμαν, Λεωφορεία και πούλμαν, μεταφορες επιβατων με οχηματα υπεραστικων γραμμων, μεταφορες επιβατων με οχηματα αστικων γραμμων, και διαθεση μινι-αυτοκινητων και μινι-λεοφωρειων. Έχει έδρα σε Hove, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OXFORD MINIBUSES LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία OXFORD MINIBUSES LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις πούλμαν. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαθεση μινι-αυτοκινητων και μινι-λεοφωρειων, ενοικιαζονται λεωφορεια διεθνους τουρισμου, και πουλμαν και μινι πουλμαν με οδηγο. Έχει έδρα σε Kidlington, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. ALTERNATIV TRANSFER

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALTERNATIV TRANSFER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταξί- εταιρείες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διαθεση μινι-αυτοκινητων και μινι-λεοφωρειων, ενοικιαση αυτοκινητων με οδηγο, και Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

Βρείτε προσφορές για