• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ

Αποτελέσματα για

Δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BOTTONIFICIO LA PERLA SRL

  Ιταλία

  Κατασκευάζονται κουμπιά και βρόχοι. Εξαρτήματα για τη βιομηχανία ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων. Οι παραγωγή μας είναι από φίλντισι - Κέρατο - Κόκκαλο - Κορόζο - Γαλάλιθο - Πολυεστέρα - Μέταλλο - Δέρμα. Σκέψου πριν παράγεις: αυτή η φράση καθοδηγεί τις επιλογές μας στη δημιουργία μοντέλων σε αρμονία με τις απαιτήσεις της αγοράς. Κάθε σεζόν, η εταιρεία εισάγει νέα μοντέλα συλλογών που αντικατοπτρίζουν τις τάσεις της μόδας των διαφόρων στυλιστών.

 2. ADNAN INTERNATIONAL LEDERWAREN

  Κάτω Χώρες

 3. HOLOGRAMME PARIS

  Γαλλία

 4. ANDREI S.R.L.

  Ιταλία

 5. ANDREI S.R.L.

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ELEN SANDALS HAND MADE SANDALS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία του Παύλου Παντελίδη ELEN HANDMADE SANDALS με τον γνωστό λογότυπο ‘Elen’, είναι μία Ελληνική επιχείρηση λαϊκής τέχνης, που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής δερματίνων σανδαλιών περισσότερα από 35 χρόνια.Από την έναρξη της επιχείρησης , στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει άριστης ποιότητας χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά. Το δέρμα που χρησιμοποιούμε στα περισσότερα σχέδια μας είναι δέρμα Κρητικής Βακέτας λείας ή κερωμένης, με δέψη απο φυσικά υλικά τόσο στα λουριά όσο και στον πάτο.Είναι το πιο ανθεκτικό δέρμα, το οποίο σκουραίνει όταν εκτεθεί στο φως και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά όπως η υφή και τα φυσικά σημάδια του αρχικού δέρματος και συνεπώς πρώτη επιλογή για κατασκευή των κλασικών ελληνικών σανδαλιών και τσαντών, αλλά και άλλων αξεσουάρ, όπως πορτοφόλια κ.α. Ο εμπλουτισμός των συλλογών μας μας οδήγησε στην χρήση και άλλων ειδών δέρματος, όπως του δέρματος Nubuck, είδος δέρματος, που φτιάχνεται από την εξωτερική πλευρά του δέρματος, με διαδικασία τράχυνσης προκειμένου να δώσει την αίσθηση βελούδινης υφής. Αξιόλογη συμμετοχή στις συλλογές μας έχει και το ιταλικό Polished Calf Skin, γυαλισμένο δέρμα από μοσχάρι με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τους λεκέδες.Τα σανδάλια μας είναι Ελληνικό είδος που συνδέει το χθες με το σήμερα -την αρχαιότητα με το τώρα- μέσα από την πορεία τόσων αιώνων, διοχετεύονται σε πελάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα και εξάγονται σε χώρες της Ευρώπης, της Βορείου και Νοτίου Α

 2. P. PELEKANOS & CO

  Ελλάδα

  Η Π. Πελεκάνος & Σια Ο.Ε (πρώην Ε. Χατζηνικολής & Σια ΟΕ) ιδρύθηκε το 1967 και πλησιάζει να κλείσει μισό αιώνα παρουσίας στον εμπορικό χώρο. Οι δραστηριότητές της επεκτείνονται σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα είδη κατεργασίας, περιποίησης, βαφής, επιδιόρθωσης υποδημάτων και δερμάτινων ειδών και παρέχει λύσεις με υψηλή και σταθερή ποιότητα, χαμηλές τιμές και μεγάλη ποικιλία με εξαίρετα είδη από πολύ επώνυμες φίρμες. Τα είδη που εμπορεύεται είναι: 1. Βαφές χρωμοπεριποίησης, γυαλιστικά, λίπη συντήρησης, βαφές αλλαγής χρώματος, αδιαβροχοποιητικά, αποσμητικά, καστορίνες, καθαριστικά, διασταλτικά, πάτοι, κορδόνια, βούρτσες, κόκκαλα, καλαπόδια, σετ περιποίησης. 2. Σόλες, τακούνια, φύλλα σόλας, πλάκες τακουνιών, κόλλες, εργαλεία, λουράκια, γυαλόχαρτα, μπανέλες, φερμουάρ, τοκαδάκια, τρουκ, ξυλόκαρφα. 3. Πάγκοι επιδιόρθωσης υποδημάτων, πρέσες συγκόλλησης υποδημάτων, βίδες ανοίγματος, έμβολα, γαζωτικές μηχανές, διάφορα μηχανήματα & εξαρτήματα.

 3. INTERNATIONAL LEATHER AND GIFT

  Μαρόκο

  Η International leather and Gift είναι μια Μαροκινή εταιρεία παραγωγής δερμάτινων ειδών, μέλος ενός ομίλου εταιρειών, που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία του δέρματος από το 1989. Με έδρα την Καζαμπλάνκα και σε στενή συνεργασία με τους πελάτες της, η International leather and Gift κατάφερε να προσαρμόσει μια τεχνογνωσία στις απαιτήσεις των εγχώριων και ευρωπαίων αγορών σε ότι αφορά την σχέση ποιότητας / τιμής. Η International leather and Gift είναι εταίρος ευρωπαϊκών επιχειρήσεων διεθνούς φήμης.

 4. ETS JAEGER SARL

  Γαλλία

  Η Jaeger είναι εταίρος στην βιομηχανία των υποδημάτων και των δερμάτινων ειδών εδώ και δεκαετίες. Ειδικός στα στενά υφάσματα, η Jaeger κατασκευάζει προϊόντα με βάση τα υφασμάτινα και συνθετικά συστατικά για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές. Αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών στην βιομηχανία των υποδημάτων και των δερμάτινων ειδών, στην βιομηχανία της δόμησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 5. UTB BAGAGERIE

  Γαλλία

  Η Universal Technology Business είναι μια γαλλική εταιρεία διανομής που ιδρύθηκε το 2008 από επαγγελματίες στο χώρο του εμπορίου εισαγωγών εξαγωγών και του διαδικτύου. Η δραστηριότητα μας βασίζεται σε έναν όμιλο μετόχων, αναγνωρισμένο παγκοσμίως και με σημαντικά χρηματοοικονομικά μέσα. Κατασκευάζουμε και διανέμουμε ορισμένα προϊόντα δερμάτινων ειδών, μικρά δερμάτινα είδη και βαλίτσες. Αναζητούμε επαγγελματίες για την πώληση των προϊόντων μας.

 1. PRODUCTION LEATHER BAGS - L.C.B. COMPANY SRL

  Ιταλία

  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ - L.C.B. Η COMPANY SRL, εργαστήρι κατασκευής δερμάτινων ζωνών και τσαντών, αξεσουάρ μόδας Ιταλικής προέλευσης. Η LCB Company είναι μια επιχείρηση με έδρα στην Βερόνα, που υλοποιεί δερμάτινα αξεσουάρ. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε και να διανέμουμε ζώνες, τσάντες, μικρά δερμάτινα είδη και κοσμήματα ποιότητας, συνδυάζοντας την παράδοση, που ξεχωρίζει την οικογένεια Brà με τις σύγχρονες καινοτόμες τεχνικές.

 2. ETS JEAN SABINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία, με έτος ίδρυσης το 1955, εξυπηρετεί σήμερα τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο: Γαλλία, Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Βόρειος Αφρική. Κατασκευαστής υποδημάτων, δερμάτινων ειδών, ειδών ταξιδιού, ειδών καλτσοποιίας, επιχριστών, διαφημιστικών ειδών...

 1. CASTELL

  Ισπανία

  Αναλώσιμα για υποδήματα και ζώνες, S.L. Υποδήματα: Δακτύλιοι, πλεξούδες, ιμάντες, δέρματα, υφασμάτινες ταινίες. Ζώνες : ιμάντες, πλεκτά, ταινίες, ζώνες (ημιτελή προϊόντα).

 2. NETIS TEKSTIL LTD.

  Τουρκία

 3. A NORBELT® - CINTOS & ACESSÓRIOS

  Πορτογαλία

 4. THE LEATHER GOODS MANUFACTURING

  Ιταλία

 5. TAGI, LDA - IMPORTAÇÃO E DISTRIBUIÇÃO DE TÊXTEIS

  Πορτογαλία

 6. TFT COMPLEMENTOS

  Ισπανία

 7. KINKHAB FASHION PVT. LTD.

  Ινδία

 8. JALAD AFRICA PTY LTD

  Λεσότο

 1. ÈEFFE ITALIA

  Ιταλία

 2. FLAM

  Γαλλία

 3. ARTISANAL GIFT SHOP

  Τυνησία

 4. RABO FRITZ HASSELWANDER GMBH

  Γερμανία

 5. TECHGAL SPOL. S R. O.

  Τσεχία

 6. ARMANO MAROQUINERIE

  Γαλλία

 7. LEATHER GOODS MANUFACTURING

  Ιταλία

 8. AFROS-SCHAUMSTOFFE GMBH

  Γερμανία

 9. L'ACCESSORIO DI MORRI SERGIO

  Ιταλία

 10. LYNX ENTERPRISES

  Πακιστάν

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.773 επιχειρήσεις