• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δακτύλιοι

Αποτελέσματα για

Δακτύλιοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα μηχανουργικής επεξεργασίας μετάλλων με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευσης, φρεζαρίσματος, σφυρηλασίας και συγκόλλησης για όλους τους κλάδους. Στα υλικά περιλαμβάνεται ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, το τιτάνιο, ο ορείχαλκος, ο ανθρακοχάλυβας και ούτω καθεξής. Μπορούμε να ικανοποίησουμε όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις όπως: Ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φωτισμός LED, έπιπλα, μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμός καθαρισμού και ιατρικής χρήσης, γραμμές χύτευσης και πλαστικών κ.λπ. Η Promostar έχει ολική πείρα για εξαγωγές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Νοτιοασιατικές χώρες. Μπορούμε να επιτύχουμε ανοχή +/-0, 002 χιλ. Είναι δυνατή η επίτευξη των τυπικών πιστοποιήσεων των ROHS, REACH. Το υλικό μπορεί να πιστοποιηθεί κατά ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 και ISO TS16949. Χαρακτηριστικό μας : Μέση διάσταση με σωστή διαχείριση εργοστασίου. Επενδύουμε πολύ στα μηχανήματα και στις τεχνολογίες για τους εργάτες και διαθέτουμε ισχυρό τμήμα ανθρώπινων πόρων. Ολη η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Εργαζόμαστε ως ομάδα. Η PromoStar φημίζεται παγκοσμίως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Ειδικός στην Ευρώπη στην υψηλή ποιότητα, η Codipro παράγει δακτυλίους ανύψωσης υψηλότατης ποιότητας, ικανούς για ανύψωση εξαιρετικά βαρέων φορτίων. Όλοι οι δακτύλιοι Codipro είναι αρθρωτοί και επιτρέπουν περιστροφές με φορτία. Η CODIPRO προτείνει μια μεγάλη γκάμα δακτυλίων ανύψωσης και είναι σε θέση να υλοποιήσει δακτυλίους ανύψωσης κατά παραγγελία, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

 3. MICRON AMERICA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MICRON AMERICA, εταιρεία με έδρα την πόλη Ιζμίρ στην Τουρκία, προμηθεύει δακτύλιους από πλαστικό- μέταλλο- ορείχαλκο, κρίκοι για κουρτίνες και μηχανήματα στερέωσης από το Τα πρότυπα μας υψηλής ποιότητας για την κατασκευή καθώς και η αφιερωμένη μας ισχυρή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ανύψωσαν στην ηγετική θέση προμήθειας πλαστικών συνδέσμων, μεταλλικών συνδέσμων, κουμπιών πίεσης, κουμπιών, καλυμμένων κουμπιών, πιρτσίνια για τζιν, μηχανήματα δακτυλίων, μηχανήματα καλυμμάτων κουμπιών και καλουπιών για την βιομηχανία ένδυσης, αυτοκινήτου και πολλών άλλων βιομηχανιών. Η Micron America φημίζεται για την απόλυτη της αφοσίωση στην παροχή προϊόντων, υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και προσιτές τιμές.Κύριος μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας.Διευκολύνουμε τους πελάτες μας για την επιλογή του σωστού προϊόντος που είναι το πιο κατάλληλο στις ανάγκες τους. Το ιδιαίτερα καταρτισμένο μας προσωπικό σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό κούμπωμα και/ ή μηχάνημα για την εργασία σας. Μεταφέρουμε εκατομμύρια συνδέσμους σε απόθεμα, για μια γρήγορη, άμεση παράδοση.Είμαστε περήφανοι για το ευγενικό, καταρτισμένο μας προσωπικό και για την γρήγορη αποστολή των ειδών σε απόθεμα.Η πείρα μας μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε συνεχή ποιότητα, υπηρεσίες εντός προθεσμίας και ανταγωνιστικές τιμές.Εξυπηρετούμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξασφαλίζοντας γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική υπηρεσία.Δίνουμε πρόσβαση στην ποιότητα ζωής σε όλο τον κόσμο.Διατηρούμε μια ισχυρή, επιτυχημένη επιχείρηση, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. STEINSTOSSER & SCHMACHTENBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι Steinstosser & Schmachtenberg αποτελούν τον ΟΜΙΛΟ BUCHHOLZ - Καλώς ορίσατε! Η συνεπής εξειδίκευση στον τομέα, η άνω των 100 ετών εμπειρία και η πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας ως βέλτιστες προϋποθέσεις: είμαστε γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο για τη σταθερά άριστη ποιότητα των προϊόντων σας. Οι συνεργάτες μας αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας: Γνωρίζουν επακριβώς τα μηχανήματα, τα πεδία εφαρμογής και τις δικές σας ειδικές προκλήσεις και σάς παρέχουν συμβουλές προσωπικά, στοχευμένα και γρήγορα. Άριστη εξυπηρέτηση, στην οποία μπορείτε να βασίζεστε. Η αξιόπιστη παράδοση ολόκληρων σετ μαχαιριών με παρελκόμενα είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας. Οι πελάτες μας αποκομίζουν έτσι οφέλη από τα σύντομα διαστήματα αλλαγής εξοπλισμού και την υψηλή ασφάλεια προγραμματισμού. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση https: //shop.buchholz-gruppe.eu και βρείτε τα μαχαίρια για το μηχάνημά σας. Διαθέτουμε μαχαίρια και αναλώσιμα για τους παρακάτω κλάδους: ανακύκλωση, οδοποιία, επεξεργασία ελασμάτων, δασοκομία, παραγωγή χάλυβα

 5. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LEDERER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Lederer είναι εδώ και σχεδόν 50 χρόνια ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συνδετικών στοιχείων από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτει περισσότερα από 60.000 διαφορετικά προϊόντα απευθείας από την αποθήκη: - βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια, δακτύλιοι, ροδέλες … - από ανοξείδωτο χάλυβα, χάλυβα και μη σιδηρούχα υλικά κατασκευής - πρότυπα και τυποποιημένα εξαρτήματα - DIN, EN, ISO και ειδικά προϊόντα βάσει σχεδίου και από ειδικά υλικά κατασκευής. Ταυτόχρονα, ολοένα και περισσότεροι πελάτες επενδύουν στη βελτιστοποιημένη ως προς την εκάστοτε διαδικασία προμήθεια μέσω του συστήματος διαχείρισης εξαρτημάτων C της Lederer. Εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω πλεονεκτήματα: - μείωση κόστους διαδικασίας έως 50% - μόνιμη διαθεσιμότητα κει εγγυημένη ποιότητα - περιορισμένη δέσμευση κεφαλαίων με μείωση των αποθεμάτων - εξατομικευμένη διοικητική μέριμνα, π.χ., Kanban, αποστολή κλπ. Η Lederer έχει το απαιτούμενο μέγεθος ώστε να υλοποιεί μεγάλα και λεπτομερή έργα (συστάσεις κατόπιν αιτήματος), αλλά και μικρή όσο χρειάζεται ώστε να μπορεί να αντιδρά γρήγορα, ευέλικτα και χωρίς γραφειοκρατία στις απαιτήσεις της αγορά και των πελατών.

 2. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

 3. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

 4. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η BTS Befestigungselemente-Technik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία στον τομέα της μεταλλουργίας, η οποία εστιάζει στην κατασκευή και την πώληση στερεωτικών και συνδετικών μέσων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983. Η έδρα της βρίσκεται στο Σάαρμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Απασχολεί περ. 50 εργαζόμενους. Η γκάμα της περιλαμβάνει πεταλούδες, βίδες πτερυγίων, καπελάκια, συνδετήρες ξύλου, σφιγκτήρες, περικόχλια, ολισθαίνοντα τμήματα, βίδες με τετράγωνο κεφάλι και διάφορα ειδικά εξαρτήματα κατόπιν σχεδίου για παραγγελία, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα και η γκάμα επεκτείνεται. Μας χαρακτηρίζει μια σταθερή πορεία υψηλής προστιθέμενης αξίας που ξεκινά με τη χύτευση μετάλλων "Made in Germany" από τη μηχανική επεξεργασία, την προσαρμοσμένη στον πελάτη τελική επεξεργασία μέχρι και την ατομική συσκευασία. Δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τον πελάτη, με ευελιξία και με στόχο την ποιότητα που βασίζεται σε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης.

 5. BEKU DICHTUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEKU Dichtungselemente GmbH που ιδρύθηκε το 1989 στο Taunus της Έσσης, έχει ειδικευτεί στην ελεγχόμενη με συστήματα CNC παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης στεγανοποιήσεις για τον τομέα του πεπιεσμένου αέρα για γενικές τεχνικές εφαρμογές κατασκευής μηχανημάτων. Είμαστε σε θέση να παράγουμε και να παραδίδουμε άμεσα στεγανοποιήσεις ράβδων και εμβόλων, ξέστρα, δακτυλίους στήριξης και οδηγούς, επίπεδες στεγανοποιήσεις, στεγανοποιήσεις ρότορα, καθώς και στεγανωτικούς δακτυλίους από όλα τα συνήθη πλαστικά και ελαστικά υλικά. Παραγωγή μεμονωμένων στοιχείων – Κανένα πρόβλημα! Η εξατομικευμένη μέθοδος παραγωγής μας μάς παρέχει μεγάλη ευελιξία και τη δυνατότητα μικρών προθεσμιών παράδοσης. Όλες οι παραγόμενες από εμάς στεγανοποιήσεις και τα στοιχεία στεγανοποίησης παράγονται από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως, π.χ., πολυουρεθάνη, NBR, EPDM, Viton, σιλικόνη, POM, PA , UMMWPE, PTFE, EKONOL και πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας.

 1. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην εμπορία των παρακάτω στεγανοποιήσεων: μηχανικοί στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη, διάτρητες επίπεδες στεγανοποιήσεις, PTFE (Teflon®), στεγανοποιήσεις γραφίτη, στεγανοποιήσεις σπιράλ. Επιπλέον διαθέτουμε ταινίες επίπεδης στεγανοποίησης, μηχανικούς στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη και πολλά άλλα. Αποκομίζετε όφελος από τη μεγάλη αποθήκη μας. Σχεδόν όλες οι τυποποιημένες στεγανοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους συνδυασμούς υλικών και σε όλες τις διαστάσεις είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας (περισσότερα από 80.000 είδη).

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και σάς εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις μας στο Altenberge (Γερμανία ) και στο Kaohsiung (Ταϊβάν) δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως ως προμηθευτής συστημάτων για βιομηχανικές επιχειρήσεις. Σταθερή συγκράτηση! Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία σύνδεσης της εταιρείας μας είμαστε σε θέση να συναρμολογούμε με ασφαλή τρόπο διάφορα υλικά και εξαρτήματα. Προκειμένου να αποκομίσετε οφέλη από τη συνεργασία μας, διευκολύνουμε επιπρόσθετα το έργο σας με πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ό, τι αφορά στη βίδα, στο παξιμάδι κλπ. Ευέλικτη εξυπηρέτηση! Είτε από την έδρα μας στο Altenberge της Βεστφαλίας είτε από την αντιπροσωπεία μας στο Kaohsiung της Ταϊβάν διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε βιομηχανικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

 1. LELI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση μας κατέχει πείρα πάνω από εξήντα χρόνια και προβλέπει να έχει λαμπρό μέλλον. Από το 1950, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των συστατικών για την μεταβίβαση της κίνησης και παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για την συναρμολόγηση, τον έλεγχο και τη διάγνωση. Φημιζόμαστε από ανέκαθεν για τον επαγγελματισμό μας, τις ικανότητες μας, την αποτελεσματικότητα καθώς και για την προσοχή που δίνουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης. Μια παράδοση που ανανεώνεται καθημερινά στην αναζήτηση των πιο έγκυρων και καινοτόμων εμπορικών σημάτων στον κλάδο, τα οποία επιλέγουμε για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπηρεσία που βρίσκεται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα. Επιπλέον, χάρη σε μια συνεχώς εφοδιασμένη και ενημερωμένη αποθήκη, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σε χρόνο ρεκόρ. Ποιότητα, εμπειρία και πάθος. Αυτά είναι τα συστατικά που μας επιτρέπουν να κάνουμε τη διαφορά ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις και να χτίζουμε σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας.

 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο ειδικός συνεργάτης σας για εξαρτήματα C για την προμήθεια όλων των τορναριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και ειδικών εξαρτημάτων. Διαθέτουμε πολυάριθμα (ειδικά) υλικά κατασκευής και επιφάνειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με βάση τις προδιαγραφές σας. Τομείς: Η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία, τα αυτοκίνητα, η κατασκευή μηχανημάτων, τα οπτικά και τα μηχανικά συστήματα υψηλής ακρίβειας, η ιατρική τεχνολογία, η άμυνα, η ηλεκτρική βιομηχανία, η αιολική/ηλιακή ενέργεια, οι σιδηρόδρομοι ή η βιομηχανία ημιαγωγών αποτελούν μόνο ορισμένα παραδείγματα των πολυδιάστατων πεδίων δραστηριοποίησής μας. Διαθέτουμε αρχικά δείγματα ασφαλούς επεξεργασίας και κατά VDA ή PPAP. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς RoHS και REACh, στο διαχρονικό εφοδιασμό και στην προστασία των πόρων. Βάση για το καθημερινό μας έργο αποτελούν συμβάσεις προμήθειας και διασφάλισης ποιότητας, καθώς και έλεγχοι πελατών και προμηθευτών. Εκτός από την προμήθεια όλων των ειδικών, τορναριστών και προτύπων εξαρτημάτων διαθέτουμε επίσης ένα σύστημα διαχείρισης εξαρτημάτων C που μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στις απαιτήσεις και στις συνθήκες σας.

 3. GGB

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GGB συμβάλλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος κίνησης με ελάχιστες απώλειες τριβής μέσω ρουλεμάν και τεχνολογιών επιφανείας. Με έρευνα και ανάπτυξη, μονάδες ελέγχου και παραγωγής στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία, στη Σλοβακία και στην Κίνα, η GGB συνεργάζεται στενά με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανάπτυξη αποδοτικών και οικολογικών λύσεων τριβολογικής σχεδίασης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι μηχανικοί της GGB μοιράζονται την εξειδικευμένη γνώση και το πάθος τους για την τριβολογία με πολυάριθμους βιομηχανικούς κλάδους, την αυτοκινητοβιομηχανία, τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, καθώς και με τον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες για την τριβολογία επιφανειών της GGB επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ggbearings.com. Η GGB είναι μια επιχείρηση της EnPro Industries (NYSE: NPO).

 4. SL GLEITLAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SL Gleitlagertechnik GmbH ασχολείται με την ανάπτυξη, την κατασκευή, την παροχή συμβουλών και τη διάθεση αυτολιπαινόμενων εδράνων ολίσθησης χωρίς συντήρηση από μέταλλο, κράματα μετάλλων, κράματα πυροσυσσωματωμένων μετάλλων, πάστες και συνδυασμούς αυτών των υλικών. Η γκάμα προϊόντων της επιχείρησης εκτείνεται από τα συμβατικά έδρανα ολίσθησης με βάση το μπρούντζο με θαλάμους λιπαντικού και τους εντελώς διαφορετικούς συνδυασμούς λιπαντικών, ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης, έως τα νέα προϊόντα με άκρως καθαρό και χημικά ουδέτερο γραφίτη 99, 9% που αποκλείει την ηλεκτρολυτική διάβρωση. Η εταιρεία SL Gleitlagertechnik GmbH διαθέτει τα προϊόντα της σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ποσοστό εξαγωγών υπερβαίνει το 60%. Ειδικά προϊόντα είναι έδρανα ολίσθησης από άκρως καθαρό νικέλιο με ξηρό λιπαντικό για τη χημική βιομηχανία για χρήση σε διαβρωτικά μέσα και ραδιενεργές συνθήκες, καθώς και έδρανα ολίσθησης υψηλής θερμοκρασίας που χρησιμοποιούνται υπό ορισμένες συνθήκες λειτουργίας σε θερμοκρασία έως 850° C.

 5. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι χαλυβδοσωλήνες βρίσκονται παντού: από τα στιλό έως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τις σκαλωσιές. Για το λόγο αυτό, οι ιδρυτές της εταιρείας μας Matthias Schellen και Ulrich Flack εξειδικεύτηκαν ήδη σε πρώιμο στάδιο στον τομέα αυτό, στον οποίο διαδραματίζουν σήμερα καθοριστικό ρόλο. Είμαστε μια εξαιρετικά ανοικτή επιχείρηση. Ανοικτή για το καινούργιο, για την καινοτομία και για μη συμβατικές ιδέες. Αγαπούμε το χάλυβα και ότι ό, τι μπορεί να λάβει σάρκα και οστά με το χάλυβα. Για εμάς δεν υπάρχουν κατ' αρχής όρια. Όχι μέχρι να έχουμε εξαντλήσει κάθε δυνατότητα. Με αυτήν τη φιλοσοφία έχουμε εξελιχθεί και θα χαρούμε να εξελιχτείτε και εσείς με τον ίδιο τρόπο. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας: η επεξεργασία σωλήνων. Η εξειδίκευσή μας: σωλήνες κάθε μορφής & υλικού. Με ένα δίκτυο επιχειρήσεων επεξεργασίας υλοποιούμε εντελώς διαφορετικές επιφανειακές επιστρώσεις επιτυγχάνοντας έτσι εντυπωσιακά αποτελέσματα για κάθε απαίτηση του πελάτη, όσο εξατομικευμένη κι αν είναι αυτή.

 6. OHRMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η OHRMANN MONTAGETECHNIK συνδυάζει τη συναρμολόγηση στεγανοποιήσεων και τον αυτοματισμό. Η OHRMANN MONTAGETECHNIK ειδικεύεται σε διατάξεις, μονάδες και αυτόματα συστήματα, καθώς και σε ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού για την τροφοδοσία και τη συναρμολόγηση στεγανοποιήσεων. Από την ίδρυσή της το 1986, η OHRMANN MONTAGETECHNIK φροντίζει για τη γρήγορη, ασφαλή, επαναλήψιμη και αυτόματη τροφοδοσία και συναρμολόγηση των στεγανοποιήσεων. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο στεγανωτικούς δακτυλίους κυκλικής διατομής, αλλά και χείλη στεγανοποίησης και άλλες γεωμετρίες στεγανοποίησης έως σύνθετες διαμορφωμένες στεγανοποιήσεις. Η γκάμα λύσεων περιλαμβάνει: •Τυποποιημένες διατάξεις συναρμολόγησης, ημιαυτόματες και υπεραυτόματες διατάξεις για την εσωτερική, την εξωτερική συναρμολόγηση ή τη μετωπική συναρμολόγηση στεγανοποιήσεων •Μονάδες ενσωμάτωσης και σταθμούς: ένα δομοστοιχειωτό σύστημα για την τροφοδοσία και τη συναρμολόγηση στεγανοποιήσεων για ενσωμάτωση σε υπεραυτόματες εγκαταστάσεις• Ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού υπό μορφή στρογγυλής βηματικής τράπεζας, συστήματος διαμήκους μεταφοράς ή αυτοματοποιημένων κυψελών

 7. GEORG MARTIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Martin – ο ειδικός σας στην ακρίβεια. Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, παράγουμε ενδιάμεσα μεταλλικά στρώματα, αλλά και τεμάχια κοπής και σφραγισμένα τεμάχια για την κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Δείγματα της δουλειάς μας θα βρείτε σε όλους τους βασικούς βιομηχανικούς κλάδους, ιδίως στην τυπογραφία και την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και σε επιχειρήσεις αεροδιαστημικής. Η προσδοκία υψηλού επιπέδου αξιοπιστίας είναι προφανής για τους εκατό περίπου υπαλλήλους μας, οι οποίοι, μέσω της σταθερής δέσμευσής τους, της πολυετούς πείρας και της τεχνογνωσίας τους ανταποκρίνονται καθημερινά στις υψηλές απαιτήσεις σε θέματα ακρίβειας και ποιότητας. Τα προϊόντα μας: διαχωριστικά, μεταλλικές ροδέλες μηχανολογίας, ροδέλες, εξαρτήματα σφράγισης ακριβείας, εξαρτήματα σφράγισης μεταλλικά φύλλα, αυτοκόλλητες ταινίες χάλυβα, κατασκευές μηχανικών συνόλων, στηρίγματα κινητήρα, αποσπώμενες ροδέλες , επεξεργασία λέιζερ 2-D, μεταλλικά μέρη ακριβείας

 8. ING. ERICH GEISS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1945 στη σημερινή της έδρα ως εμπορικός οίκος για προϊόντα τυλίγματος οπλισμού για την επισκευή ηλεκτροκινητήρων. Παραγωγή κιβωτίων σύνδεσης κινητήρων, ράβδων σύνδεσης, σφιγκτήρων, ακροδεκτών καλωδίων, σωμάτων δακτυλίου συλλέκτη, ανθρακοψηκτρών, πείρων ψηκτροθηκών, στηριγμάτων σύσφιξης, στηριγμάτων, βιδωτών ακροδεκτών σύνδεσης. Από την ίδρυση της εταιρείας έχουν κατασκευαστεί και παραχθεί περισσότερα από 250 εργαλεία διαμόρφωσης. Με αυτά τα εργαλεία διαμόρφωσης παράγουμε για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο ανά εργάσιμη ημέρα περίπου 40.000 τεμάχια κιβωτίων σύνδεσης κινητήρων. Μετά την έναρξη της παραγωγής δακτυλίων συλλέκτη διαθέτουμε περισσότερες από 700 διαφορετικές μορφές συλλέκτη για τους πελάτες μας και παράγουμε επίσης με βάση παλιά σχέδια κορυφαίων κατασκευαστών συλλεκτών.

 1. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

 2. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Energietechnik Essen GmbH – μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Georgsmarienhütte – στηρίζει τις δυνατότητες και ικανότητές της στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στην εμπειρία που αρχίζει το 1811. Η Energietechnik Essen GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει σχετικά με την ασφάλεια προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, κυρίως για κατασκευαστές ενεργειακών μηχανών. Όταν κατασκευάστηκε η πρώτη στροβιλογεννήτρια στις αρχές του 20ου αιώνα, η εταιρεία Essener διέθεσε τους δακτυλίους καλύμματος. Οι δακτύλιοι καλύμματος τοποθετούνται στα άκρα του ρότορα για τη στερέωση της χάλκινης περιέλιξης έναντι φυγόκεντρων δυνάμεων, οι οποίες προκαλούνται από τις υψηλές ταχύτητες περιστροφής. Τα πιο παλιά έγγραφα στο αρχείο της εταιρείας σχετικά με του μη μαγνητιζόμενους δακτυλίους καλύμματος είναι από το 1901. Σε δύο συγκροτήματα ανάτηξης, μια εγκατάσταση ανάτηξης ηλεκτραγώγιμης σκουριάς και μια εγκατάσταση ανάτηξης ηλεκτραγώγιμης σκουριάς υπό πίεση, η Energietechnik Essen GmbH παράγει υλικά για δακτυλίους καλύμματος.

 3. DEPKA VERBINDUNGSTECHNIK INH. MARKUS DEPKA

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000 από τον κύριο Markus Depka στο Wetter (Ruhr), κοντά στις μεγαλουπόλεις Bochum και Dortmund, έχει εξειδικευτεί στη διάθεση τορναριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ψυχρής διαμόρφωσης. Τα τορναριστά εξαρτήματα CNC και άλλα προϊόντα, όπως, μ.ά., συνδετικά στοιχεία, ειδικές βίδες ή τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας, παράγονται μεμονωμένα εξ ολοκλήρου με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, με βάση παρεχόμενο υπόδειγμα ή ως είδη DIN. Τα προτερήματα μας είναι: μακρόχρονη εμπειρία, μεγάλη ευελιξία, προσιτές τιμές, άριστη ποιότητα, γρήγορη παράδοση. Η μακρόχρονη εμπειρία και η δημιουργία ενός δικτύου με ισχυρούς συνεργάτες διασφαλίζουν στους πελάτες μας από τον παραγωγικό κλάδο, όπως η βιομηχανία κλειδαριών και ο κλάδος των προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας, οικονομικά πλεονεκτήματα και άριστη ποιότητα. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων και άλλων προϊόντων σε προσιτές τιμές. Σ' εμάς μπορείτε να περιμένετε σύντομη λήψη αποφάσεων και προσιτές τιμές.

 4. KIGEMA SP. Z.O.O

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια ομάδα μηχανικών, τεχνικών και κορυφαίας κατηγορίας εμπειρογνωμόνων με εμπειρία 30 ετών στη χύτευση και στη μηχανική επεξεργασία. Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες και σχέσεις με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και θέλουμε να είμαστε ο προμηθευτής 1ης επιλογής για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. ΧΥΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΥ: Η KIGEMA ειδικεύεται στη φυγοκεντρική χύτευση για την παραγωγή ψηκτρών, δακτυλίων και χιτωνίων χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα κραμάτων χαλκού με βάση τα διεθνή και τα τοπικά πρότυπα χύτευσης (όπως DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) και ειδικά κράματα. Τα υλικά που διαθέτουμε περιλαμβάνουν μπρούντζο, κράματα χαλκού-αλουμινίου, κράματα χαλκού-μολύβδου, ειδικό μπρούντζο, ορείχαλκο και προσαρμοσμένα κράματα. ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ CNC: Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανικής επεξεργασίας χάλυβα, χυτοσιδήρου, μη σιδηρούχων μετάλλων και τεχνικών πλαστικών. Αναλαμβάνουμε παραγγελίες υψηλής ακρίβειας, μέσες και μικρές σειρές σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων. Τηρούμε συστήματα διασφάλισης ποιότητας, όπως τα iso 9001: 2009, iso 18001-2004 και iso 14001-2005. Η IGEMA διαθέτει εργαστήριο που ελέγχει τις μηχανικές ιδιότητες προϊόντων, όπως σκληρότητα, επιμήκυνση, μικρόμετρα. Η KIGEMA διεξάγει επίσης ελέγχους διείσδυσης και υπερήχων και εκδίδει πιστοποιητικά συμμόρφωσης κατά EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει κλιματιζόμενο θάλαμο μετρήσεων εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό μέτρησης.

 5. LABALABA COMPANY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H Labalaba Accessories, μια κορυφαία εταιρεία κοσμημάτων από τα φωτεινά Τούρκικα τοπία, ιδρύθηκε το 2018. Είμαστε περήφανοι που είμαστε κατασκευαστής από πρώτο χέρι, δημιουργώντας εξαιρετικά σχέδια που βελτιστοποιούν την κομψότητα με το ύφος. Στην Labalaba Accessories, η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει όρια καθώς φροντίζουμε με ιδιαίτερη λεπτομέρεια τα σχέδια μας, αποθανατίζοντας την ουσία τους μέσα από οπτική αυτό-φωτογράφιση. Η δέσμευση μας σε ότι αφορά την ποιότητα είναι προφανής στην χρήση μας υλικών χωρίς νικέλιο, από μέταλλο, χαλκό, ορείχαλκο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ομορφιά και βιωσιμότητα σε κάθε τεμάχιο. Εξερευνήστε τα μαγευτικά μας σχέδια δακτυλιδιών, τα λεπτά βραχιόλια και τα επιλεγμένα μας σετ κοσμημάτων, που συνδυάζουν αρμονικά την κομψότητα και το στυλ στην εντέλεια. Ανακαλύψτε τα μοναδικά μας σχέδια κύβων και βελτιώστε το παιχνιδιάρικο σας στυλ χάρη στα κομψά μας καπέλα, σχεδιασμένα με προσοχή τόσο για να είναι λειτουργικά και στην μόδα. Δώστε έμφαση στην περιοχή του λαιμού σας χάρη στα εκπληκτικά μας σχέδια περιλαίμιων, και εξερευνήστε την γκάμα των αξεσουάρ μας για το σώμα, συμπ. Shahmeran, αξεσουάρ για τα πόδια, αλυσίδες μέσης και ζώνες έθνικ με ασήμι, σχεδιασμένα για να διακοσμήσουν το σώμα σας με χάρη και κομψότητα. Η Labalaba Accessories προσθέτει γοητεία στα μαλλιά σας χάρη σε εξαιρετικά αξεσουάρ μαλλιών και προσφέρει πρωτότυπες ζώνες και πορτοφόλια, λειτουργικά και σύγχρονα. Η παγκόσμια μας κάλυψη επεκτείνεται από την Ισπανία στο Ντουμπάι, με ειδικές παραγγελίες με μέσο όρο 1000 τεμάχια ανά έργο, προσφέροντας ευκαιρίες σε επώνυμα καταστήματα και εκθέσεις. Συμπορευτείτε με εμάς στο ταξίδι της κομψότητας, του πάθους και της δημιουργικότητας.

 6. SHYLOH BIJOUX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η μάρκα Shyloh έχει ήδη μια πορεία 10 ετών. Η Shyloh προσφέρει κοσμήματα για κάθε μέρα, όμορφα και ανθεκτικά. Τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι υποαλλεργικά και το χρώμα τους δεν αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου ή με την επαφή με το νερό. Τα κοσμήματα Shyloh είναι σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

 7. NMB ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Nmb Italia srl ​​ειδικεύεται στην παραγωγή μικροσκοπικών ένσφαιρων και ειδικών ρουλεμάν, αξονικών ανεμιστήρων A/C και D/C για βιομηχανική χρήση, υβριδικών βηματικών μοτέρ, μαγνητών και bldc, συναρμολογούμενων ρουλεμάν ακριβείας, σφαιρικών αρθρώσεων, εξαρτήματα πρώτης εγκατάστασης για υπολογιστές, ηλεκτρικές συσκευές αυτοκινήτων, αεροπλάνων

 8. GB SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η GB ειδικεύεται στην παραγωγή τεχνικών ειδών από καουτσούκ σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ελαστικών και θερμοπλαστικών παρεμβυσμάτων με δικό μας εργαστήριο καλουπιών. Παράγουμε ειδικά κατασκευασμένα ανταλλακτικά σε όλους τους τύπους καουτσούκ: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR / PVC, SBR και σε διάφορα θερμοπλαστικά υλικά: ABS, PA6, PA6.6, PA6 .6 γυαλί γεμάτο, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Παράγουμε είδη από καουτσούκ για παρεμβύσματα υψηλής και χαμηλής πίεσης.

 9. IGUS® GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IGUS® GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεία έδρανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενώσεις γεμισμένοι, Γραμμικά συστήματα εκτυπωτών 3D, Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, Συστήματα μεταφοράς ενέργειας, Ενεργειακές αλυσίδες, Αρθρωτά έδρανα, Συστήματα μετάδοσης ατέρμονα κοχλία, Τυποποιημένοι αγωγοί κίνησης, και Τυποποιημένα συστήματα ενεργειακής αλυσίδας. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 10. MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA.

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταινίες μεταφοράς, Μηχανική ακριβείας, ταπητες για μεταφορικα συστηματα και ανυψωτηρες, κοσκίνισμα, Ιμάντες μεταφοράς, Εξαρτήματα τόρνου CNC, σιδηροτροχιες ασφαλειας, Ταινίες μεταφοράς, και τροχισκοι. Έχει έδρα σε Amarante, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δακτύλιοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

610 Επιχειρήσεις