Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Rover Technik Freund und Foidl GmbH που ιδρύθηκε το 1987 από τον έμπορο Reimund Freund και τον τεχνικό Raimund Foidl, είναι σήμερα μια εδραιωμένη επιχείρηση με έδρα το Lennestadt της Νότιας Βεστφαλίας και με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την παραγωγή, τη διάθεση και την υποστήριξη για ό, τι αφορά την υπόγεια εγκατάσταση σωλήνων. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα συστήματα οριζόντιας και κατακόρυφης γεώτρησης και κρουστική γεώτρησης. Αξιοπιστία σε συνδυασμό με ταχύτητα και ευελιξία. Με αυτήν τη φιλοσοφία παρέχουμε στους πελάτες μας, σε αντίθεση με τους μεγάλους ομίλους, όλα τα πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης χωρίς σημαντική γραφειοκρατία και γρήγορη λήξη αποφάσεων. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια Rover Technik. Κατά το διάστημα αυτό είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και να επιβλέψουμε πολυάριθμα απαιτητικά έργα στον τομέα της υπόγειας εγκατάστασης σωλήνων, στη Γερμανία και σ το εξωτερικό. Τα πάντοτε επιτυχή αποτελέσματα υπογραμμίζουν εδώ την αποδοτική χρήση του εξοπλισμού μας και την ποιότητα της υποστήριξης που παρέχουμε.

 2. PROJECT DRILL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Εμπόριο νέων και ανακαινισμένων μηχανών γεώτρησης και εξοπλισμού για πηγάδια, στύλους, μικροπασσάλους, γεωτρήσεις. Αντλίες λάσπης, περιστρεφόμενες κεφαλές, μέγγενες, βαρούλκα. Τρυπάνια γεώτρησης, γεωτρύπανα, αντλίες, όλες εξοπλισμένες με Πιστοποιητικό συμμόρφωσης CE, διαδικασίες δοκιμών και έγκρισης τύπου. Τεχνική υποστήριξη στο εργοτάξιο και επισκευές με εξειδικευμένο προσωπικό. Πώληση ανακατασκευασμένων μηχανημάτων και σε λειτουργία 100% σε όλο τον κόσμο.

 3. DIMAFOR SARL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIMAFOR SARL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pace, Γαλλία.

 4. ABBRUCH UND BAU S.R.O.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ABBRUCH UND BAU S.R.O., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mansfeld, Γερμανία.

 5. INOVATOOLS ECKERLE & ERTEL GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η InovaTools (Eckerle & Ertel GmbH) στην καρδιά της Βαυαρίας, είναι γνωστή για τις κορυφαίες υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης που παρέχει. Για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους αναπτύσσουμε & κατασκευάζουμε τα δικά μας εργαλεία INOVAtools, βασικά & ειδικά εργαλεία, μεμονωμένα εργαλεία και μικρές σειρές, εξαρτήματα ακριβείας και μηχανήματα. Με αυτά εξασφαλίζεται η οικονομική και υψηλής ποιότητας παραγωγή, π.χ., στους τομείς της κατασκευής μηχανημάτων, της αεροναυπηγικής και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα προϊόντα μας: θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: εργαλεία φρέζας για την αυτοκινητοβιομηχανία, εργαλεία ακριβείας για την αεροναυπηγική, κατασκευαστής φρεζών σπειροτόμησης, εργαλείων φρέζας, ειδικών εργαλείων διάτρησης από σκληρό μέταλλο, εργαλείων αφαίρεσης υλικού μ.ά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η VGS Automatisierungstechnik GmbH είναι μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Οι δύο ιδιοκτήτες, ο Jan von Gescher και ο Reinhard Siek, ίδρυσαν την επιχείρηση το 2010, αφού είχαν εργαστεί ήδη για πολλά χρόνια μαζί σε μια επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με επώνυμους πελάτες. Στόχος της VGS είναι η εξατομικευμένη κατασκευή ειδικών μηχανημάτων με βάση τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Όλοι οι συνεργάτες της VGS Automatisierungstechnik διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην υλοποίηση εν μέρει εξαιρετικά σύνθετων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η παραγωγή διαρθρώνεται με βάση σύγχρονες συνιστώσες που εξοικονομούν κόστος. Ως προς αυτό 3 δεδομένα: Η κατασκευή των μηχανημάτων πραγματοποιείται με συστήματα CAD στον τομέα δισδιάστατης και τρισδιάστατης απεικόνισης. Η συνολική επιφάνεια της αίθουσας ανέρχεται σε περίπου 700 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ο χώρος έχει μήκος 30 μέτρα και πλάτος 15 μέτρα. Τα εξαρτήματα πολύ μεγάλου βάρους μετακινούνται με γερανό 10 τόνων.

 2. EPD

  Γαλλία

  Η EPD είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε εξοπλισμό γεωτρήσεων, νέο εξοπλισμό (εμπορικά σήματα CMV Γαλλία Έμπορος Massenza, Petrogen) και μεταχειρισμένα. Προσφέρουμε: γεώτρηση νερού, βυθοληψία, θεμέλια, λατομεία, γεώτρηση πετρελαίου, τρυπάνι, συμπιεστής, αντλία για ίλες, τρίκωνα, πασσαλοτρύπανο, πολλαπλές σφύρες, κοπτικό εργαλείο, ράβδοι, πάσσαλοι. CFA, ειδικός γεωθερμικής ενέργειας. ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΦΥΡΙΑ. Όλα τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία.

 3. HB DRILLING

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HB DRILLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και κατασκευή μηχανημάτων για την επεξεργασία υδάτων. Έχει έδρα σε Fontaine-L'Eveque, Βέλγιο.

 4. AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eppertshausen, Γερμανία.

 5. REPRO HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία REPRO HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mechernich, Γερμανία.

 1. TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοπογραφία - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, κατασκευες ομαδας πασσαλων, μικροπασσαλοι, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Γεωγνωστικές και γεωφυσικές ερευνητικές γεωτρήσεις. Έχει έδρα σε Arezzo, Ιταλία.

 2. BURENERGOSERVIS PUE

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία BURENERGOSERVIS PUE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος ερευνητικης γεωτρησης, ραβδοι γειωσης, γεωτρυπανα για φρεατια, και γεωτρυπανα για ορυχεια και λατομεια. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 1. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, βιομηχανικες εγκαταστασεις, και Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί. Έχει έδρα σε Acqui Terme, Ιταλία.

 2. PARTNER ENGINEERING COMPANY

  Ισπανία

  Η εταιρεία PARTNER ENGINEERING COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη γεωτρηση φρεατιων νερου. Έχει έδρα σε Portbou, Ισπανία.

 3. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυχεία επιφανειακά - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. TENCNO POZZI 2002

  Ιταλία

  Η εταιρεία TENCNO POZZI 2002, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις - έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, υδρολογικες γεωτρησεις, γεωτρηση αρτεσιανων φρεατων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Γεωτεχνική - μηχανήματα γεώτρησης και βυθομέτρησης. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 5. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυθομέτρηση - εγκαταστάσεις για. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, τρυπανι, διατρητικα μηχανηματα, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Meinersen, Γερμανία.

 6. FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT

  Αλγερία

  Η εταιρεία FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, Γεωτεχνική - μηχανήματα γεώτρησης και βυθομέτρησης, και Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Constantine, Αλγερία.

 7. GEOSONDEDILE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GEOSONDEDILE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ερευνητικες γεωτρησεις, διατρητοι πασσαλοι, γεωτρηση φρεατων, και αντισεισμικές κατασκευές. Έχει έδρα σε Sant'agata Li Battiati, Ιταλία.

 8. ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφυροτρυπανα για διανοιξη σηραγγων. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 1. THELAGUMMI PRODUKTIONS UND HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία THELAGUMMI PRODUKTIONS UND HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Hohenbrunn, Γερμανία.

 2. PAULY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PAULY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και ενοικιαζονται ηλεκτρικα ανυψωτικα αμαξιδια. Έχει έδρα σε Lambermont, Βέλγιο.

 3. WOLF ZONDERVAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία WOLF ZONDERVAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 4. JOFO FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία JOFO FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Villepinte, Γαλλία.

 5. GROUND ENGAGING TECHNOLOGIES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GROUND ENGAGING TECHNOLOGIES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρηση - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Φρέζες και τρυπάνια, βιομηχανικα τρυπανια, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Φρέζες και τρυπάνια, και ερευνητικες γεωτρησεις. Έχει έδρα σε Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. GEOACTIV PIOTR TAŃSKI

  Πολωνία

  Η εταιρεία GEOACTIV PIOTR TAŃSKI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bydgoszcz, Πολωνία.

 7. PROKOLSPECSTROY

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία PROKOLSPECSTROY, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Minsk, Λευκορωσία.

 8. UNIOR TOOLS

  Γαλλία

  Η εταιρεία UNIOR TOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vaux Le Penil, Γαλλία.

 9. BAIER SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία BAIER SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, πυρηνοληψιες, μικτες, και ειδικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Mondeville, Γαλλία.

 10. I.T.M. SALES AND SERVICES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία I.T.M. SALES AND SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εταιρίες καθαρισμού, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εταιρίες καθαρισμού. Έχει έδρα σε Peer, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.807 Επιχειρήσεις