• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Γερμανία

  Η Rover Technik Freund und Foidl GmbH που ιδρύθηκε το 1987 από τον έμπορο Reimund Freund και τον τεχνικό Raimund Foidl, είναι σήμερα μια εδραιωμένη επιχείρηση με έδρα το Lennestadt της Νότιας Βεστφαλίας και με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την παραγωγή, τη διάθεση και την υποστήριξη για ό, τι αφορά την υπόγεια εγκατάσταση σωλήνων. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα συστήματα οριζόντιας και κατακόρυφης γεώτρησης και κρουστική γεώτρησης. Αξιοπιστία σε συνδυασμό με ταχύτητα και ευελιξία. Με αυτήν τη φιλοσοφία παρέχουμε στους πελάτες μας, σε αντίθεση με τους μεγάλους ομίλους, όλα τα πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης χωρίς σημαντική γραφειοκρατία και γρήγορη λήξη αποφάσεων. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια Rover Technik. Κατά το διάστημα αυτό είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και να επιβλέψουμε πολυάριθμα απαιτητικά έργα στον τομέα της υπόγειας εγκατάστασης σωλήνων, στη Γερμανία και σ το εξωτερικό. Τα πάντοτε επιτυχή αποτελέσματα υπογραμμίζουν εδώ την αποδοτική χρήση του εξοπλισμού μας και την ποιότητα της υποστήριξης που παρέχουμε.

 2. PROJECT DRILL

  Ιταλία

  Εμπόριο νέων και ανακαινισμένων μηχανών γεώτρησης και εξοπλισμού για πηγάδια, στύλους, μικροπασσάλους, γεωτρήσεις. Αντλίες λάσπης, περιστρεφόμενες κεφαλές, μέγγενες, βαρούλκα. Τρυπάνια γεώτρησης, γεωτρύπανα, αντλίες, όλες εξοπλισμένες με Πιστοποιητικό συμμόρφωσης CE, διαδικασίες δοκιμών και έγκρισης τύπου. Τεχνική υποστήριξη στο εργοτάξιο και επισκευές με εξειδικευμένο προσωπικό. Πώληση ανακατασκευασμένων μηχανημάτων και σε λειτουργία 100% σε όλο τον κόσμο.

 3. DIMAFOR SARL

  Γαλλία

 4. ABBRUCH UND BAU S.R.O.

  Γερμανία

 5. SONGEOCAROTTAGGILONGARONE

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. P.I.G.I. S.R.L. COSTRUZIONI E FONDAZIONI

  Ιταλία

 2. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η VGS Automatisierungstechnik GmbH είναι μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Οι δύο ιδιοκτήτες, ο Jan von Gescher και ο Reinhard Siek, ίδρυσαν την επιχείρηση το 2010, αφού είχαν εργαστεί ήδη για πολλά χρόνια μαζί σε μια επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με επώνυμους πελάτες. Στόχος της VGS είναι η εξατομικευμένη κατασκευή ειδικών μηχανημάτων με βάση τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Όλοι οι συνεργάτες της VGS Automatisierungstechnik διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην υλοποίηση εν μέρει εξαιρετικά σύνθετων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η παραγωγή διαρθρώνεται με βάση σύγχρονες συνιστώσες που εξοικονομούν κόστος. Ως προς αυτό 3 δεδομένα: Η κατασκευή των μηχανημάτων πραγματοποιείται με συστήματα CAD στον τομέα δισδιάστατης και τρισδιάστατης απεικόνισης. Η συνολική επιφάνεια της αίθουσας ανέρχεται σε περίπου 700 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ο χώρος έχει μήκος 30 μέτρα και πλάτος 15 μέτρα. Τα εξαρτήματα πολύ μεγάλου βάρους μετακινούνται με γερανό 10 τόνων.

 3. EPD

  Γαλλία

  Η EPD είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε εξοπλισμό γεωτρήσεων, νέο εξοπλισμό (εμπορικά σήματα CMV Γαλλία Έμπορος Massenza, Petrogen) και μεταχειρισμένα. Προσφέρουμε: γεώτρηση νερού, βυθοληψία, θεμέλια, λατομεία, γεώτρηση πετρελαίου, τρυπάνι, συμπιεστής, αντλία για ίλες, τρίκωνα, πασσαλοτρύπανο, πολλαπλές σφύρες, κοπτικό εργαλείο, ράβδοι, πάσσαλοι. CFA, ειδικός γεωθερμικής ενέργειας. ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΦΥΡΙΑ. Όλα τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία.

 4. FORWARD GROUP

  Ρωσία

 5. HB DRILLING

  Βέλγιο

 1. AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 2. REPRO HANDELS GMBH

  Γερμανία

 1. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Ιταλία

 2. BURENERGOSERVIS PUE

  Λευκορωσία

 3. TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C.

  Ιταλία

 4. TENCNO POZZI 2002

  Ιταλία

 5. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT

  Αλγερία

 7. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Τουρκία

 8. GEOSONDEDILE S.R.L.

  Ιταλία

 1. THELAGUMMI PRODUKTIONS UND HANDELS GMBH

  Γερμανία

 2. GROUND ENGAGING TECHNOLOGIES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. SONDAGENS DO OESTE

  Πορτογαλία

 4. RPM DRILLING EQUIPMENTS

  Τουρκία

 5. GEOACTIV PIOTR TAŃSKI

  Πολωνία

 6. MBI FRANCE

  Γαλλία

 7. BIZIM SONDAJ

  Τουρκία

 8. SPU KOMPLEKT

  Λευκορωσία

 9. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Γερμανία

 10. PROKOLSPECSTROY

  Λευκορωσία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.077 επιχειρήσεις