• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EZSO, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην προμήθεια εξοπλισμού για την κάμψη σπειρωμάτων τρυπανιών. Με τον εξοπλισμό μας παρέχεται η δυνατότητα κάμψης βιδών οποιασδήποτε ποιότητας χάλυβα, οποιουδήποτε πάχους κατεργαζόμενου τεμαχίου, ύψους ακμής και οποιουδήποτε βήματος στρέψης χωρίς αλλαγή της μήτρας στο μηχάνημα. Το μηχάνημα διαθέτει έλεγχος CNC και συνεπώς, εάν χρειάζεστε βίδες μη τυποποιημένης γεωμετρίας, αλλάζετε απλώς τις παραμέτρους του μηχανήματος. Αυτό είναι πολύ βολικό και επισπεύδει σημαντικά την παραγωγή. Παράγουμε οποιαδήποτε προϊόντα βίδας με βάση τις δικές σας απαιτήσεις. Διαθέτουμε επιστημονική βάση και βάση παραγωγής, σύγχρονο εξοπλισμό και πολυετή εμπειρία στην παραγωγή τρυπανιών. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για την παραγωγή οποιασδήποτε γεωμετρίας, σε αντίθεση με ξένους κατασκευαστές. Τα προϊόντα μας μπορούν να πληρούν τις προδιαγραφές σας, είναι υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα χαμηλότερης τιμές από εκείνα άλλων κατασκευαστών λόγω του χαμηλού εργατικού κόστους και της επιτόπου παραγωγής στη Ρωσία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Rover Technik Freund und Foidl GmbH που ιδρύθηκε το 1987 από τον έμπορο Reimund Freund και τον τεχνικό Raimund Foidl, είναι σήμερα μια εδραιωμένη επιχείρηση με έδρα το Lennestadt της Νότιας Βεστφαλίας και με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την παραγωγή, τη διάθεση και την υποστήριξη για ό, τι αφορά την υπόγεια εγκατάσταση σωλήνων. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα συστήματα οριζόντιας και κατακόρυφης γεώτρησης και κρουστική γεώτρησης. Αξιοπιστία σε συνδυασμό με ταχύτητα και ευελιξία. Με αυτήν τη φιλοσοφία παρέχουμε στους πελάτες μας, σε αντίθεση με τους μεγάλους ομίλους, όλα τα πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης χωρίς σημαντική γραφειοκρατία και γρήγορη λήξη αποφάσεων. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια Rover Technik. Κατά το διάστημα αυτό είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και να επιβλέψουμε πολυάριθμα απαιτητικά έργα στον τομέα της υπόγειας εγκατάστασης σωλήνων, στη Γερμανία και σ το εξωτερικό. Τα πάντοτε επιτυχή αποτελέσματα υπογραμμίζουν εδώ την αποδοτική χρήση του εξοπλισμού μας και την ποιότητα της υποστήριξης που παρέχουμε.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. PROJECT DRILL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Εμπόριο νέων και ανακαινισμένων μηχανών γεώτρησης και εξοπλισμού για πηγάδια, στύλους, μικροπασσάλους, γεωτρήσεις. Αντλίες λάσπης, περιστρεφόμενες κεφαλές, μέγγενες, βαρούλκα. Τρυπάνια γεώτρησης, γεωτρύπανα, αντλίες, όλες εξοπλισμένες με Πιστοποιητικό συμμόρφωσης CE, διαδικασίες δοκιμών και έγκρισης τύπου. Τεχνική υποστήριξη στο εργοτάξιο και επισκευές με εξειδικευμένο προσωπικό. Πώληση ανακατασκευασμένων μηχανημάτων και σε λειτουργία 100% σε όλο τον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. DIMAFOR SARL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. ABBRUCH UND BAU S.R.O.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SONGEOCAROTTAGGILONGARONE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. P.I.G.I. S.R.L. COSTRUZIONI E FONDAZIONI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. INOVATOOLS ECKERLE & ERTEL GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η InovaTools (Eckerle & Ertel GmbH) στην καρδιά της Βαυαρίας, είναι γνωστή για τις κορυφαίες υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης που παρέχει. Για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους αναπτύσσουμε & κατασκευάζουμε τα δικά μας εργαλεία INOVAtools, βασικά & ειδικά εργαλεία, μεμονωμένα εργαλεία και μικρές σειρές, εξαρτήματα ακριβείας και μηχανήματα. Με αυτά εξασφαλίζεται η οικονομική και υψηλής ποιότητας παραγωγή, π.χ., στους τομείς της κατασκευής μηχανημάτων, της αεροναυπηγικής και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα προϊόντα μας: θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: εργαλεία φρέζας για την αυτοκινητοβιομηχανία, εργαλεία ακριβείας για την αεροναυπηγική, κατασκευαστής φρεζών σπειροτόμησης, εργαλείων φρέζας, ειδικών εργαλείων διάτρησης από σκληρό μέταλλο, εργαλείων αφαίρεσης υλικού μ.ά.

 4. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η VGS Automatisierungstechnik GmbH είναι μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Οι δύο ιδιοκτήτες, ο Jan von Gescher και ο Reinhard Siek, ίδρυσαν την επιχείρηση το 2010, αφού είχαν εργαστεί ήδη για πολλά χρόνια μαζί σε μια επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με επώνυμους πελάτες. Στόχος της VGS είναι η εξατομικευμένη κατασκευή ειδικών μηχανημάτων με βάση τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Όλοι οι συνεργάτες της VGS Automatisierungstechnik διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην υλοποίηση εν μέρει εξαιρετικά σύνθετων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η παραγωγή διαρθρώνεται με βάση σύγχρονες συνιστώσες που εξοικονομούν κόστος. Ως προς αυτό 3 δεδομένα: Η κατασκευή των μηχανημάτων πραγματοποιείται με συστήματα CAD στον τομέα δισδιάστατης και τρισδιάστατης απεικόνισης. Η συνολική επιφάνεια της αίθουσας ανέρχεται σε περίπου 700 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ο χώρος έχει μήκος 30 μέτρα και πλάτος 15 μέτρα. Τα εξαρτήματα πολύ μεγάλου βάρους μετακινούνται με γερανό 10 τόνων.

 5. EPD

  Γαλλία

  Η EPD είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε εξοπλισμό γεωτρήσεων, νέο εξοπλισμό (εμπορικά σήματα CMV Γαλλία Έμπορος Massenza, Petrogen) και μεταχειρισμένα. Προσφέρουμε: γεώτρηση νερού, βυθοληψία, θεμέλια, λατομεία, γεώτρηση πετρελαίου, τρυπάνι, συμπιεστής, αντλία για ίλες, τρίκωνα, πασσαλοτρύπανο, πολλαπλές σφύρες, κοπτικό εργαλείο, ράβδοι, πάσσαλοι. CFA, ειδικός γεωθερμικής ενέργειας. ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΦΥΡΙΑ. Όλα τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία.

 1. FORWARD GROUP

  Ρωσία

 2. HB DRILLING

  Βέλγιο

 3. AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 4. REPRO HANDELS GMBH

  Γερμανία

 5. TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C.

  Ιταλία

 6. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Ιταλία

 7. BURENERGOSERVIS PUE

  Λευκορωσία

 8. PARTNER ENGINEERING COMPANY

  Ισπανία

 9. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. TENCNO POZZI 2002

  Ιταλία

 1. FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT

  Αλγερία

 2. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Τουρκία

 3. GEOSONDEDILE S.R.L.

  Ιταλία

 4. WOLF ZONDERVAN

  Βέλγιο

 5. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Γερμανία

 6. SONDAGENS DO OESTE

  Πορτογαλία

 7. GEOACTIV PIOTR TAŃSKI

  Πολωνία

 8. BAIER SARL

  Γαλλία

 9. AUXILIAR EURO INDUSTRIAL, S.L.

  Ισπανία

 10. PAULY

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.076 επιχειρήσεις