• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

ΓερμανίαΦρανκφούρτη (στον Μάιν) και 'ΕσσηΈμπορος χονδρικής
  1. VITALITY SPORTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITALITY SPORTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Αθλητικά είδη. Έχει έδρα σε Dornburg, Γερμανία.

  2. EKKEHART KIEFER KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία EKKEHART KIEFER KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Heppenheim, Γερμανία.

  3. THERASPO GESELLSCHAFT FÜR THERAPIE- UND SPORTGERÄTE MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THERASPO GESELLSCHAFT FÜR THERAPIE- UND SPORTGERÄTE MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gelnhausen, Γερμανία.

  4. SANITÄTSHAUS MTO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANITÄTSHAUS MTO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πατερίτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Homberg, Γερμανία.

  5. REHA-LIFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REHA-LIFT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fritzlar, Γερμανία.