• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

ΓερμανίαΦρανκφούρτη (στον Μάιν) και 'ΕσσηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. THERASPO GESELLSCHAFT FÜR THERAPIE- UND SPORTGERÄTE MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THERASPO GESELLSCHAFT FÜR THERAPIE- UND SPORTGERÄTE MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gelnhausen, Γερμανία.

  2. ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK KREISSL

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK KREISSL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Παπούτσια, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Παπούτσια, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, και Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Friedberg, Γερμανία.

  3. EKKEHART KIEFER KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία EKKEHART KIEFER KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Heppenheim, Γερμανία.

  4. REININGER AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REININGER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Παπούτσια, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

  5. INSTITUT FENDEL T. U. A. AMBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INSTITUT FENDEL T. U. A. AMBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί φυσιοθεραπείας, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Συσκευές και εξοπλισμοί φυσιοθεραπείας, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fulda, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BERGLER & RIEDER GMBH ORTHOPÄDIETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERGLER & RIEDER GMBH ORTHOPÄDIETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Aßlar, Γερμανία.

  2. ORATHO ORTHOPÄDIETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORATHO ORTHOPÄDIETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Offenbach, Γερμανία.

  3. IETEC ORTHOPÄDISCHE EINLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IETEC ORTHOPÄDISCHE EINLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Künzell, Γερμανία.

  4. HEINRICH A. SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH A. SIMON GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατερίτσες, και Πατερίτσες. Έχει έδρα σε Mainhausen, Γερμανία.

  5. MFK-VERTRIEBS GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG MEDIZINTECHNIK FÜR DAS KRANKENHAUS

    Γερμανία

  1. SSG SALES SERVICE GMBH

    Γερμανία