• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας- νηματουργίας και ύφανσης

Αποτελέσματα για

Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας- νηματουργίας και ύφανσης - Γερμανία

Γερμανία
  1. PIXBERG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PIXBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

  2. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά ξηραντήρια, Βιομηχανικοί κλίβανοι, υφαντουργικα μηχανηματα, Βιομηχανικά ξηραντήρια, μηχανολογικη τεχνολογια, τυμπανα εκτυλιξης, γραμμές έλασης, διασκορπιστηρες, και κοπτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Bocholt, Γερμανία.

  3. SCHOLZE GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHOLZE GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Frankenberg, Γερμανία.

  4. SAMATEX GMBH

    Γερμανία

    Η Samatex ιδρύθηκε το 1984 αρχικά ως εταιρεία πωλήσεων. Το 2008 ιδρύθηκε η Samatex GmbH, η οποία παράγει πλέον στη 2η γενιά τα δικά της προϊόντα και δραστηριοποιείται διεθνώς ως αξιόπιστος προμηθευτής της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας. Παράγουμε ανταλλακτικά για κλωστήρια (AutoCoro-Open End) και μπομπινούαρ (AutoConer) και δακτυλιοφόρες κλώστριες (Autodoffing). Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στην παραγωγή εργαλείων ακριβείας με χύτευση υπό πίεση και στοιχείων και διατάξεων επεξεργασίας μετάλλου. Η σημερινή γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 6500 είδη για διάφορους τύπους μηχανημάτων ξεκινώντας με το SE7 έως τα πλέον σύγχρονα μοντέλα για κλώστριες AutoCoro-Rotor και σειράς 138 έως τα σύγχρονα μπομπινούαρ Autoconer και εξαρτήματα για Autodoffing σε διάφορες δακτυλιοφόρες κλώστριες Rieter, Zinser και Marzoli.

  5. HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Norderstedt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

  2. GOLDINA LOY GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOLDINA LOY GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει έδρα σε Landsberg/lech, Γερμανία.

  3. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

    Γερμανία

    Η εταιρεία STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Κοπτικές μηχανές (υφασμάτων), Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλεκτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Κοπτικές μηχανές (υφασμάτων). Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

  4. ERIK GROSSE-KRACHT

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERIK GROSSE-KRACHT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

  5. HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wagenfeld, Γερμανία.

  1. NÄHMASCHINENTECHNIK LOTHAR BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία NÄHMASCHINENTECHNIK LOTHAR BAUER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Weihmichl, Γερμανία.

  2. GÜNTHER SCHNECKENBURGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTHER SCHNECKENBURGER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zapfendorf, Γερμανία.

  1. NOMACO GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOMACO GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rehau, Γερμανία.

  2. NÄHMASCHINEN SOMMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία NÄHMASCHINEN SOMMER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Regensburg, Γερμανία.

  3. NÄHMASCHINEN JAKOBI HELMUT JAKOBI

    Γερμανία

    Η εταιρεία NÄHMASCHINEN JAKOBI HELMUT JAKOBI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kempten, Γερμανία.

  4. NÄHMASCHINEN GEMEINHARDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία NÄHMASCHINEN GEMEINHARDT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hof, Γερμανία.

  5. HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  6. ANELIO PIFFERI SCHNEIDEREIBEDARF GROSSHANDLUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANELIO PIFFERI SCHNEIDEREIBEDARF GROSSHANDLUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oberhausen, Γερμανία.

  7. OPPERMANN AUTOMOTIVE WEBBING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPPERMANN AUTOMOTIVE WEBBING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Τεχνικά υφάσματα βιομηχανικής χρήσης, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Καουτσούκ - προϊόντα, Τεχνικά υφάσματα βιομηχανικής χρήσης, Υφάσματα, και Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Einbeck, Γερμανία.

  8. FENTZ WÄSCHEREITECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FENTZ WÄSCHEREITECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Kamen, Γερμανία.

  1. ROLAND UND BERND STRIPP GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND UND BERND STRIPP GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sulzbach, Γερμανία.

  2. MARTIN SAMMLER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN SAMMLER GMBH & CO.KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Flörsheim, Γερμανία.

  3. KARL L. HÜBSCHMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL L. HÜBSCHMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

  4. SATAB RUBANS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SATAB RUBANS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Τεχνικά υφάσματα βιομηχανικής χρήσης, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Καουτσούκ - προϊόντα, Τεχνικά υφάσματα βιομηχανικής χρήσης, Υφάσματα, και Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Unterföhring, Γερμανία.

  5. SEITZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEITZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανικά πλυντηριοστυπτήρια. Έχει έδρα σε Kriftel, Γερμανία.

  6. LENE HAMBRINKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LENE HAMBRINKER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Münster, Γερμανία.

  7. ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Φινίρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Aachen, Γερμανία.

  8. NÄHMASCHINEN HENTSCHEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία NÄHMASCHINEN HENTSCHEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Markt Schwaben, Γερμανία.

  9. MALLM & WEBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MALLM & WEBER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ebernhahn, Γερμανία.

  10. PRÄZISFORM GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRÄZISFORM GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ύφανση - μηχανήματα και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας- νηματουργίας και ύφανσης - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

368 Επιχειρήσεις

Kατηγορια