• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστηματα ελεγχου

Αποτελέσματα για

Συστηματα ελεγχου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΠάροχος υπηρεσιών
  1. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  2. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  3. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  4. SCALEO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCALEO SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα ψηφιακού ελέγχου - μεσαία και μεγάλα συστήματα. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  5. IFPM INSTITUTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία IFPM INSTITUTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βελτιστοποιηση βιομηχανικων διεργασιων, αυτοματοι βιομηχανικοι κυκλοι, και συμβουλοι σχετικα με συστηματα ελεγχου παραγωγης. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FUCHS ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUCHS ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, οργανα δοκιμης για την ηλεκτρικη και ηλεκτρονικη βιομηχανια, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, συμβουλοι σε θεματα ελεγχου και επαληθευσης συστηματων ποιοτητας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  2. BURGAIR LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURGAIR LTD., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Θερμική εξάχνωση, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Θερμική εξάχνωση. Έχει έδρα σε Esslingen Am Neckar, Γερμανία.

  3. BURGER MARKETING & TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURGER MARKETING & TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πληροφορική - λογισμικά, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πληροφορική - λογισμικά, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  4. MULTICARD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MULTICARD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. NEXUS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEXUS TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Κάρτες μνήμης, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Κάρτες μνήμης, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. SYSTEMGRUPPE INTEGRATED SOLUTIONS-SIS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEMGRUPPE INTEGRATED SOLUTIONS-SIS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα ψηφιακού ελέγχου - μεσαία και μεγάλα συστήματα, και Συστήματα ψηφιακού ελέγχου - μεσαία και μεγάλα συστήματα. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  2. MBS-DATENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MBS-DATENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα ψηφιακού ελέγχου - μεσαία και μεγάλα συστήματα, και Συστήματα ψηφιακού ελέγχου - μεσαία και μεγάλα συστήματα. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  1. AFRICAN BUSINESS CONSULT

    Γερμανία

    Η εταιρεία AFRICAN BUSINESS CONSULT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματιστήρια - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ενεργοποιησης ελεγχου προσβασης για δομοστοιχειωτες σειρες. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  2. HAUS WEILGUT GMBH - COMPUTER-CONCEPTION

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUS WEILGUT GMBH - COMPUTER-CONCEPTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα ψηφιακού ελέγχου - μεσαία και μεγάλα συστήματα, και Συστήματα ψηφιακού ελέγχου - μεσαία και μεγάλα συστήματα. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  3. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  4. EP EHRLER PRÜFTECHNIK ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η EP Engineering GmbH είναι ο πάροχος της πλήρους σειράς προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου, που ειδικεύεται στην τεχνολογία μέτρησης ροής υψηλής ακρίβειας. Σας προσφέρουμε ποιότητα σε ανώτατο επίπεδο και προσφέρουμε στους πελάτες μας ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών κλίνες δοκιμών και συστήματα μέτρησης, λύσεις λογισμικού καθώς και βαθμονομήσεις και σέρβις. Είμαστε μία από τις λίγες επιχειρήσεις στη Γερμανία που λειτουργούν δικό τους εργαστήριο DAkkS (γερμανικός φορέας διαπίστευσης).Προκειμένου να αναπτύσσουμε συνεχώς τα πιο πρόσφατα πρότυπα και μεθόδους μέτρησης, διερευνούμε με συνεργάτες από την επιστήμη και την εκπαίδευση νέους δρόμους στην τεχνολογία μετρήσεων και δοκιμών για αέρια και υγρά μέσα και διατηρούμε στενή συνεργασία με το Physikalisch-Technische Bundesanstalt στο Braunschweig.

  5. OTT HYDROMET FELLBACH GMBH

    Γερμανία

    Η Lufft Mess- und Regeltechnik GmbH αναπτύσσει και παράγει επαγγελματικά εξαρτήματα και συστήματα για συστήματα κλιματισμού και μετρήσεων περιβάλλοντος. Μετεωρολογικές υπηρεσίες και οργανισμοί, καθώς και επιχειρήσεις εξοπλισμού κτιρίων και παροχής ενέργειας εκτιμούν την ποιότητα της Lufft. Οι απαιτήσεις ποιότητας υποστηρίζονται με ιδιόκτητο εργαστήριο βαθμονόμησης (DKD/DakkS). Μέρος αυτού του εργαστηρίου αποτελεί, μ.ά., μια διαπιστευμένη αεροσήραγγα, στην οποία διεξάγεται ολοκληρωμένος έλεγχος όλων των παραδιδόμενων αισθητήρων ανέμου.

  6. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)